• Espígol Royal Guardians

Espígol Royal Guardians

L'aroma de l'espígol té la capacitat de calmar els nervis, alleujar migranyes i atreure criatures beneficioses al teu cultiu de marihuana. La seva rica i discreta fragància és ideal per disfressar la intensa olor del cànnabis en floració.
 4/5 (8) Escriu una opinió
€ 0.99 No stock
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

L'espígol és una gran planta complementària per al teu cultiu de cànnabis

ESPÍGOL

Les impressionants espigues de flors de l'espígol (Lavandula angustifolia) ompliran el teu jardí d'una aroma realment cobejada pels perfumistas, gràcies a la seva semblança amb les feromones. Els aromaterapeutes l'aprecien pels seus molts compostos medicinalment actius. Era molt valorada en les civilitzacions antigues i especialment popular en èpoques victorianes, on s'usava com a fragància per a banys. Empleada en beuratges com a somnífer. Col·locada sota els coixins o en armaris per repel·lir arnes i peixets d'argent. L'espígol ha estat utilitzat per reis i plebeus des de fa milers d'anys.

És un imant infal·lible per a bestioles beneficioses, ja que el seductor ram de fragàncies dels preciosos raïms de flors atreu diversos insectes que s'alimenten de nèctar i larves. Les teves plantes sempre estaran envoltades d'abelles. Les puces i les paparres repudien l'espígol i els ratolins esquivaran aquestes plantes, la qual cosa és una bona notícia. Aquests petits rosegadors poden triturar les capes exteriors de les escorces i provocar greus danys a les teves benvolgudes nenes. Pica una branca d'espígol en el palmell de la teva mà i inhala profundament els seus rics terpens per alleujar maldecaps o calmar l'ansietat. Frega-la sobre les teves peces de roba i sent la seva agradable aroma durant tot el dia.


  By E. S. on 09/Dec/2019 :
  (5)

  Title : Perfect
  Comment : Fast delivery, high quality product.

  By R. D. on 27/Sep/2019 :
  (5)

  Title : Trying to germinate right now
  Comment : Plenty of seeds in the pack. Trying to germinate now.

  By G. L. on 22/Jul/2019 :
  (3)

  Title : Compliqué à faire pousser
  Comment : Assez compliqué a faire pousser. La germination et l'apparition de pousses est assez longue. Et les pousses sont tres fragiles. Nécessite donc beaucoup d'attention et de compétences pour arriver à un pied adulte. Cependant c'est un prix correct et le service RQS est toujours aussi bon.

  By S. M. on 04/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Lavender
  Comment : Growing well slow to start but growing well now

  By D. H. on 24/May/2019 :
  (4)

  Title : Bin gespannt
  Comment : Leider brauchen sie ein wenig um zu keimen/wachsen. Nach 10 Tagen ist noch nichts zu sehen, bin aber guter Dinge das es was wird. Ich werde berichten.

  By A. R. on 31/Dec/2018 :
  (4)

  Title : Envoi ponctuel
  Comment : Petit prix et pour l'instant petite pousse. J'arrose.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.