Coriandre Royal Guardians

El coriandre s'usa com a afrodisíac i per reduir els nivells de colesterol. Com a planta complementària a la marihuana, allunya als àcars i als áfidos mentre atreu abelles i sírfidos.
€ 0.99 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (0)
 • Termes i condicions de transport

El coriandre és un saborós condiment i una medicina popular que pot protegir les teves plantes de cànnabis.

CORIANDRE

El coriandre (Coriandrum sativum) és una poderosa herba amb diversos beneficis per a la salut i aplicacions culinàries. A més constitueix un cultiu associat per a moltes espècies. És ric en nutrients, minerals i fibra. Moltes receptes de la cuina asiàtica no estarien completes sense un grapat de coriandre picat. Les llavors picades són un remei natural per a problemes estomacals i pot reduir la febre i els nivells de colesterol. Conegut també com coriandro, un consum excessiu de les seves llavors seques pot causar un efecte narcòtic. Durant el Renaixement s'usaven també en pocions amoroses per les seves qualitats afrodisíaques.

El coriandre és una planta versàtil per tenir en el teu jardí. Com a repel·lent de primera línia, manté a ratlla a áfidos, escarabats de la patata i la terrible aranya vermella. Si s'elabora un te amb les seves llavors picades es pot usar per polvoritzar com a esprai tòpic, garantint el control dels àcars si per casualitat aconsegueixen superar les teves barreres.

Afegir aquesta aroma a l'entorn del teu cultiu t'ajudarà a atreure taquínidos, sírfidos i una sèrie de vespes parasitarias que s'alimenten d'insectes perjudicials i les seves larves. Fàcil i senzill de conrear, el coriandre és la planta complementària perfecta.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: