Milfulles Royal Guardians

Es diu que la milfulles és capaç d'augmentar la producció d'olis essencials en les plantes properes a ella. Això ja és motiu més que suficient per utilitzar la milfulles com a cultiu associat.  Les precioses flors de la milfulles atreuen a molts insectes beneficiosos.
€ 0.99 amb IVA In stock
Add to Saved Items

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (0)

MILFULLES

La milfulles (Achillea millefolium) rep el seu nom científic en honor del personatge històric Aquil·les, de qui s'explica que la utilitzava per tractar ferides superficials en el seu cos i el dels seus homes. També coneguda per ser una herba resistent i noble, la milenrama és una incorporació molt interessant i beneficiosa per al teu cultiu. Els corimbes de la milfulles s'obren i produeixen espectaculars racimos de flors blanques. És massa amarga per utilitzar-se en la cuina, encara que es poden elaborar tes amb les seves flors disecadas i els brots més joves afegeixen un punt de amargor a una amanida, de forma similar a la capuchina.

La saviesa popular diu que la milfulles incrementa la producció d'olis essencials en les plantes que creixen a la seva al voltant, la qual cosa és una qualitat molt interessant quan es tracta de marihuana. La milfulles rebrà amb els braços oberts a molts insectes depredadors beneficiosos, com les marietes, les crisopas o els sírfids. Diverses espècies de vespes paràsites desitjables també se senten atretes per la milfulles, mentre repel·leix una sèrie de bestioles que provocarien danys en la teva plantació. La milfulles se sol plantar en els extrems del teu jardí, perquè les seves llargues arrels no competeixin amb les de les teves plantes de marihuana.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: