Alfals Royal Guardians

L'alfals fixa el nitrogen i és una gran font de vitamines i minerals essencials que beneficien al cànnabis en totes les etapes del seu creixement. Polvoritzar sobre les fulles de la teva herba un te fet amb les seves tiges seques potenciarà el seu desenvolupament.
€ 0.99 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (1)
 • Opinions (0)
 • Termes i condicions de transport

L'alfals és un cultiu associat que augmenta la penetració i retenció de l'aigua i fixa el nitrogen.

ALFALS

L'alfals (Medicago sativa) és un membre de la família de les leguminosas, perenne i d'arrels profundes. Coneguda de vegades com la "reina de les forrajeras", és un dels primers cultius dominats per l'ésser humà. Encara avui és una matèria primera fonamental que es conrea per a alimentació animal pel seu gran valor nutricional. La paraula alfals procedeix del terme àrab al-fac-facah, que literalment significa "pare de tots els menjars". Un nom ben merescut. L'alfals és ric en minerals i vitamines essencials, entre elles les vitamines B, A, D, I, K i la biotina.

L'alfals és un cultiu associat ideal per al cànnabis, perquè fixa nitrogen i acumula ferro, magnesi, potassi i fòsfor. Les seves profundes arrels li ajuden a desfer el substrat, augmentant la penetració i retenció d'aigua i ralentint l'evaporació. El te fet a partir de les seves tiges seques és un tònic molt útil per estimular el creixement d'altres plantes, incloent la marihuana.

L'alfals repel·leix la temuda chinche Lygus, mentre atreu insectes desitjables al teu cultiu, com a marietes, escarabats assassins i diverses vespes depredadores. Les tiges haurien de podar-se sovint perquè aquesta planta podria aconseguir el metre d'altura. Constitueix un abonament verd ideal o un additiu ric en minerals perfecte per qualsevol compost. Quan brollen, les seves llavors estan delicioses en una amanida.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile
From Jacob | 2018-04-07 23:48:07

How much seed are in this package ?

Royal Queen Seeds Team

We do not have the amount, just the weight. It is one gram, but it contains plenty of seeds

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: