Anet Royal Guardians

L'anet és el secret d'una gran maionesa per a marisc i per evitar que les larves de papallona devorin la teva plantació de cànnabis.
€ 0.99 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (0)
 • Termes i condicions de transport

L'anet repel·leix els àcars. Alguna cosa especialment útil per al conreador de cànnabis.

ANET

L'anet (Anethum graveolens) pertany a la família de les umbelíferas. Amb les seves delicades flors, aquesta herba anual es autopoliniza quan madura i segueix creixent en el seu lloc preferit dins del teu jardí any rere any. Assegura't de no plantar-ho prop de pastanagues perquè podria produir-se una pol·linització creuada que contaminaria ambdues espècies. Respectant aquesta indicació bàsica, l'anet no és un antagonista i es pot plantar amb gairebé qualsevol altre cultiu associat. Una herba que fa les teves cremes més cremosas, l'anet és una gran incorporació a les teves maioneses per a peixos i mariscs, especialment per al salmó.

A l'anet no li agrada viure en tests i hauria de sembrar-se directament en la seva llar permanent. Tira unes llavors acuradament i rega bé la zona cap a finals de primavera o principis de l'estiu. Com a cultiu associat per al cànnabis, l'anet atreu vida beneficiosa com a abelles i sírfidos, les vespes icneumónidas i altres insectes desitjables. Les larves de papallona s'oblidaran de les teves plantes de cànnabis perquè preferiran posar-se les botes d'anet.

Als àcars, la perdició de qualsevol conreador de cànnabis, no els agrada l'anet i es mantindran allunyats d'ell. L'anet també és un repel·lent eficaç per a pugons, erugues de la col i escarabats, mentre aporta la seva subtil aroma a l'ambient, ajudant a dissimular la intensa olor que desprèn el cànnabis.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: