Nuevo buscador de semillas - Descubre tu variedad

 • Dill Royal Guardians

Anet Royal Guardians

L'anet és el secret d'una gran maionesa per a marisc i per evitar que les larves de papallona devorin la teva plantació de cànnabis.
(5) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 0.99

€ 0.99 (-0%)

Compra i aconsegueix 1 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (3)

L'anet repel·leix els àcars. Alguna cosa especialment útil per al conreador de cànnabis.

ANET

L'anet (Anethum graveolens) pertany a la família de les umbel·líferes. Amb les seves delicades flors, aquesta herba anual s'autopolinitza quan madura i segueix creixent en el seu lloc preferit dins del teu jardí any rere any. Assegura't de no plantar-ho prop de pastanagues perquè podria produir-se una pol·linització creuada que contaminaria ambdues espècies. Respectant aquesta indicació bàsica, l'anet no és un antagonista i es pot plantar amb gairebé qualsevol altre cultiu associat. Una herba que fa les teves cremes més cremoses, l'anet és una gran incorporació a les teves maioneses per a peixos i mariscs, especialment per al salmó.

A l'anet no li agrada viure en tests i hauria de sembrar-se directament en la seva llar permanent. Tira unes llavors acuradament i rega bé la zona cap a finals de primavera o principis de l'estiu. Com a cultiu associat per al cànnabis, l'anet atreu vida beneficiosa com a abelles i sírfids, les vespes icneumònids i altres insectes desitjables. Les larves de papallona s'oblidaran de les teves plantes de cànnabis perquè preferiran posar-se les botes d'anet.

Als àcars, la perdició de qualsevol conreador de cànnabis, no els agrada l'anet i es mantindran allunyats d'ell. L'anet també és un repel·lent eficaç per a pugons, erugues de la col i escarabats, mentre aporta la seva subtil aroma a l'ambient, ajudant a dissimular la intensa olor que desprèn el cànnabis.


  De D. K. on 29/May/2020 :

  Títol : dill
  Comentaris : perfect is growing already ;)

  De J. C. on 29/Jan/2020 :

  Títol : Plantas
  Comentaris : Crescem rapido

  De A. N. on 24/Jul/2019 :

  Títol : good
  Comentaris : i like it


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: