Trèvol Blanc Royal Guardians

El trèvol blanc és un mantillo vivent i una gran font de nitrogen natural de gran qualitat per a les teves plantes de cànnabis. És el cultiu associat perfecte i pot ajudar-te a reduir la teva dependència de fertilitzants comercials. Assegura't de fer-te amb ell!
€ 0.99 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (0)

El trèvol blanc fixa el nitrogen i és una excel·lent font de mantillo verd

TRÈVOL BLANC

El trèvol blanc (Trifolium repens) és una planta baixeta molt resistent, difícil de matar i que cobreix qualsevol espai lliure entre altres plantes. Té un valor nutricional i medicinal gairebé insignificant, però pot exercir altres funcions específiques que t'ajudaran a conrear cànnabis sa i orgànic. El trèvol blanc actua com un mantillo vivent i protegeix el sòl de la calor i la radiació, mentre contribueix a la penetració de l'aigua i a la friabilidad del sòl. Creix ràpidament i és una font de mantillo ecològic ric en minerals. Per això és una incorporació ideal per a qualsevol cultiu de marihuana com a planta complementària.

El que realment fa especial al trèvol blanc és la seva capacitat per fixar nitrogen. Els nòduls de les arrels fixen i estabilitzen el nitrogen atmosfèric. Quan la planta es marceix, allibera aquest nitrogen de primera qualitat en el seu entorn, la qual cosa incentiva un creixement saludable en les plantes a la seva al voltant. El cànnabis és molt exigent amb el nitrogen i respon molt bé al trèvol blanc. Al mateix temps et permetrà estalviar diners en fertilitzants comercials. Les precioses flors blanques i roses són irresistibles per a abelles i papallones i es autofecundarán per a la següent primavera.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.