Nuevo buscador de semillas - Descubre tu variedad

 • Trèvol Blanc Royal Guardians

Trèvol Blanc Royal Guardians

El trèvol blanc és un mantell vivent i una gran font de nitrogen natural de gran qualitat per a les teves plantes de cànnabis. És el cultiu associat perfecte i pot ajudar-te a reduir la teva dependència de fertilitzants comercials. Assegura't de fer-te amb ell!
(5) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 0.99

€ 0.99 (-0%)

Compra i aconsegueix 1 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (2)

El trèvol blanc fixa el nitrogen i és una excel·lent font de mantell verdTRÈVOL BLANC

El trèvol blanc (Trifolium repens) és una planta baixeta molt resistent, difícil de matar i que cobreix qualsevol espai lliure entre altres plantes. Té un valor nutricional i medicinal gairebé insignificant, però pot exercir altres funcions específiques que t'ajudaran a conrear cànnabis sa i orgànic. El trèvol blanc actua com un mantell vivent i protegeix el sòl de la calor i la radiació, mentre contribueix a la penetració de l'aigua i a la friabilitat del sòl. Creix ràpidament i és una font de mantell ecològic ric en minerals. Per això és una incorporació ideal per a qualsevol cultiu de marihuana com a planta complementària.

El que realment fa especial al trèvol blanc és la seva capacitat per fixar nitrogen. Els nòduls de les arrels fixen i estabilitzen el nitrogen atmosfèric. Quan la planta es marceix, allibera aquest nitrogen de primera qualitat en el seu entorn, la qual cosa incentiva un creixement saludable en les plantes a la seva al voltant. El cànnabis és molt exigent amb el nitrogen i respon molt bé al trèvol blanc. Al mateix temps et permetrà estalviar diners en fertilitzants comercials. Les precioses flors blanques i roses són irresistibles per a abelles i papallones i s'autofecundaran per a la següent primavera.


  De K. A. on 03/Jul/2020 :

  Títol : Good
  Comentaris : Good guardians!

  De K. F. on 03/May/2019 :

  Títol : L’utile
  Comentaris : Reçu très vite Joindre l’utile à l agréable


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: