Cerfull Royal Guardians

Utilitzat com a herba aromàtica en la cuina per aportar el seu delicat sabor o com a part d'un policultiu per a la teva marihuana, el cerfull és un aliat en la primera línia de defensa enfront de plagues indesitjades.
 4.00/5 (1) Escriu una opinió
€ 0.99 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer Bitcoin

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (1)

El cerfull és un cultiu associat al cànnabis, un pilar bàsic de la cuina francesa i un repel·lent d'insectes perjudicials

CERFULL

Una planta delicada a la qual li encanta l'ombra, el cerfull (Anthriscus cerefolium) recorda a un julivert italià amb fulles més fines o planes, però amb sabor a anís o a regalèssia. Popular en l'Antiga Roma, s'usava juntament amb les seves tendres arrels com aromatizant en sopes o es mastegava per inhibir l'apetit en llargues desfilades. Les seves flors amb pètals blancs i malves afegeixen un agradable toc de color al sotabosc del teu cultiu a l'estiu. Només creix fins als seixanta centímetres d'altura, així que poda i retalla la planta contínuament per retardar la floració i aconseguir un arbust fort i sa.

Plantat en un policultiu amb anet i coriandre, aconseguiràs una muralla fortificada de plantes beneficioses que envoltarà a la teva marihuana i la mantindrà fora de perill. Repel·leix àfids i mosques blanques, mentre atreu abelles i petites vespes parasitàrias que s'alimenten de larves d'espècies d'insectes hostils. Al cerfull no li agraden els tests, així que hauria de sembrar-se directament sobre el terreny. Escampa les petites llavors en un solc poc profund i rega bé la zona. En dues setmanes ja hauràs d'arrencar alguns brots i en sis estaran llests per consumir. Deixant que unes quantes flors madurin i s'autopolinitzin aconseguiràs una nova remesa any rere any.


  By A. R. on 15/Jan/2019 :
  (4)

  Title : A ne pas oublier.
  Comment : Un peu de cerfeuil dans un monde de thc donne une touche de couleur et un look plus branché à la culture.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.