• Chervil Royal Guardians

Cerfull Royal Guardians

Utilitzat com a herba aromàtica en la cuina per aportar el seu delicat sabor o com a part d'un policultiu per a la teva marihuana, el cerfull és un aliat en la primera línia de defensa enfront de plagues indesitjades.
(2) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 0.99

€ 0.99 (-0%)

Compra i aconsegueix 1 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (1)

El cerfull és un cultiu associat al cànnabis, un pilar bàsic de la cuina francesa i un repel·lent d'insectes perjudicials

CERFULL

Una planta delicada a la qual li encanta l'ombra, el cerfull (Anthriscus cerefolium) recorda a un julivert italià amb fulles més fines o planes, però amb sabor a anís o a regalèssia. Popular en l'Antiga Roma, s'usava juntament amb les seves tendres arrels com aromatizant en sopes o es mastegava per inhibir l'apetit en llargues desfilades. Les seves flors amb pètals blancs i malves afegeixen un agradable toc de color al sotabosc del teu cultiu a l'estiu. Només creix fins als seixanta centímetres d'altura, així que poda i retalla la planta contínuament per retardar la floració i aconseguir un arbust fort i sa.

Plantat en un policultiu amb anet i coriandre, aconseguiràs una muralla fortificada de plantes beneficioses que envoltarà a la teva marihuana i la mantindrà fora de perill. Repel·leix àfids i mosques blanques, mentre atreu abelles i petites vespes parasitàrias que s'alimenten de larves d'espècies d'insectes hostils. Al cerfull no li agraden els tests, així que hauria de sembrar-se directament sobre el terreny. Escampa les petites llavors en un solc poc profund i rega bé la zona. En dues setmanes ja hauràs d'arrencar alguns brots i en sis estaran llests per consumir. Deixant que unes quantes flors madurin i s'autopolinitzin aconseguiràs una nova remesa any rere any.


  De A. R. on 15/Jan/2019 :

  Títol : A ne pas oublier.
  Comentaris : Un peu de cerfeuil dans un monde de thc donne une touche de couleur et un look plus branché à la culture.


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.