Associació de cultius i cànnabis

 L'objectiu de l'associació de cultius és crear un policultivo intensiu i autosostenible, pensat per proporcionar assistència i cures a la teva marihuana en cadascuna de les seves fases de creixement sense haver de recórrer a suplements artificials. La diversitat de cultius en un espai de qualsevol grandària, intenta reproduir les condicions de la naturalesa, on moltes espècies creixen al mateix temps en una zona concreta. En termes senzills, un cultiu associat pot ajudar a potenciar la teva plantació de marihuana.

Cada espècie ofereix beneficis per a una altra espècie. Algunes atreuen insectes desitjables a la plantació. Unes altres milloren la qualitat del sòl i la retenció d'aigua. Mentre unes altres poden solucionar manques de nitrogen i repel·lir plagues perjudicials o proporcionar ombra, compost o fertilitzant natural.

La policultura aprofita al màxim la terra durant tot l'any. Les plantes creixen més fortes i amb sistemes immunes més sans quan es conreen una sèrie d'espècies al mateix espai i han demostrat ser més eficaços enfront de determinats microorganismes que els monocultius. Un policultivo consisteix a plantar diverses espècies en el mateix entorn, mentre el monocultiu només consta d'una espècie.

Companion Planting
Els policultivos també augmenten la biodiversitat de la zona, en atreure i convertir-se en l'hàbitat de múltiples espècies beneficioses. La biodiversitat juga un paper important en la salut de qualsevol ecosistema. Les plantes de cànnabis com a part d'un policultivo biodiverso tenen una capacitat d'adaptació superior a canvis climàtics i major resistència a condicions adverses, patògens i plagues.

En canvi, els monocultius són més susceptibles a malalties i plagues. Si la floridura o una plaga ataca i mata a una planta, el més probable és que s'estengui a la resta de les plantes. En un monocultiu serà una recepta per al desastre i podria acabar amb tota la plantació.

Quan s'aplica l'associació de cultius, la xarxa de plantes de suport i les bestioles que aquesta atreu, evitaran que patògens i plagues siguin capaces de conquistar la zona i provocar danys. Això suposa que no sigui necessari l'ús de pesticides i fungicides nocius per al medi ambient, que poden contaminar l'ecosistema i perjudicar a l'ésser humà.

Fins a la plantació més petita es pot beneficiar dels cultius associats i els principis del policultivo. És bastant sorprenent quantes plantes, a més del teu exemplar de marihuana, es poden plantar en un només metre quadrat. Suficient per a les teves amanides d'estiu, això sens dubte.Borses de cultiu i tests grans poden allotjar diverses espècies associades cada temporada. Tant, que algunes plantacions de cànnabis comercials fins i tot aconsegueixen ingressos complementaris gràcies a la producció d'herbes culinàries en utilitzar una estratègia d'associació de cultius.

Si tens espai, l'objectiu d'un policultivo intensiu és tenir un sistema orgànic que amb prou feines necessita intervenció humana. En una situació ideal, el teu petit bosc de cultius associats es reproduirà per si solament i trobarà el seu equilibri amb els anys, cobrint tot l'espai i cada estació. En aquest sistema autorregulado serà on plantis el teu cànnabis i altres plantes anuals quan arribi la primavera.

L'associació de cultius és un enfocament orgànic responsable que permet un terreny sa i biodiversitat que enriqueix el creixement de la planta de marihuana.

UNA ÀMPLIA VARIETAT DE CULTIUS ASSOCIATS A ROYAL QUEEN SEEDS

Si t'interessa afegir espècies associades al teu cultiu de cànnabis, pots trobar les característiques de cada planta i seleccionar les llavors més indicades per a tu explorant la nostra gamma de Royal Guardians.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.