Guia de cultiu de marihuana de Royal Queen Seeds

By Luke Sumpter


Informe de cultiu de l'Apollo F1

cover-long

Vols conrear l'Apollo F1? Bé, perquè has arribat al lloc indicat! Consulta el meu informe de cultiu setmanal i descobreix com he fertilitzat, regat i collit aquest híbrid F1.


Informe de cultiu de l'Apollo F1: Material emprat

 • Armari: Secret Jardin DS120W 120×60×178
 • Llums: MICRO 200+
 • Ventilació: TT Silent-M 100
 • Filtre: Prima Klima PK 100/125
 • Ventilador: 2 Coala oscil·lants
 • Humidificador: Beurer LB 45
 • Substrat: BioBizz Light Mix
 • Test: Air Pot d'11 litres
 • Llavors: Royal Queen Seeds
 • Fertilitzant: productes Ecològics de RQS

Apollo F1 - Set Up


Informe de cultiu de l'Apollo F1: fase de plàntula (setmana 1)

Benvingut/a a el meu diari de cultiu de l'Apollo F1! A continuació, et comptaré cadascun dels passos que he donat per a transformar la meva petita llavor en una planta madura i productiva. Tenia moltíssimes ganes de donar una oportunitat a un altre dels primers híbrids F1 veritables. Després d'haver conreat ja un parell d'ells, sabia que els resultats serien espectaculars en qüestió de potència, resistència i productivitat. Així que, aquí t'ho explico tot!

 • Medi de cultiu: abans de plantar la meva llavor, vaig preparar un medi de cultiu perquè es desenvolupés tan bé com sigui possible. Vaig utilitzar un Air-*Pot d'11 litres que vaig omplir amb 5 litres de fertilitzant BioBizz Light Mix. A continuació, vaig afegir una mescla de fertilitzant i productes ecològics per a ajudar la meva planta a tenir un bon punt de suport. Vaig agregar el següent:

Easy Boost orgànic de RQS: 50g

Rhizobacter de RQS: 10g

Mescla de Micorrizas de RQS: 5g

Després de barrejar tot bé, vaig agregar altres 5 litres de BioBizz Light Mix i vaig tornar a barrejar.

 • Germinació: després de preparar un substrat de cultiu de qualitat, estava llest per a plantar la meva llavor. Vaig omplir d'aigua el medi de cultiu i després vaig fer un petit forat de 2cm de profunditat en el centre de la superfície, on vaig col·locar la llavor, vaig ruixar amb un altre poc de Mescla de Mycorrizas de RQS, la vaig cobrir lleugerament amb terra i la vaig humitejar.
 • Il·luminació: l'equip MICRO 200+ consta de dos llums separats. Vaig haver de configurar-les correctament per a garantir que en l'armari de cultiu hi hagués una distribució uniforme de la llum. Amb unes corretges de trinquet, vaig penjar cada llum a 35cm de la línia horitzontal mitjana de l'armari de cultiu. A continuació, les vaig col·locar a una distància vertical de 35cm per sobre de la vora de la meva Air-Pot. Vaig començar a deixar totes dues llums enceses durant 18 hores al dia quan la meva llavor va començar a brollar del sòl.
 • Estat de la planta: la meva llavor Apollo F1 va germinar sense problemes (com era d'esperar d'una varietat F1). Al final de la setmana, la meva plàntula mesurava al voltant de 4cm d'altura. Presentava una tija robusta, dos cotilèdons d'aspecte saludable i dues fulles veritables que començaven a sortir.

Apollo F1 - Week 1


Informe de cultiu de l'Apollo F1: fase vegetativa (setmana 2 a 4)

Arribem a la fase vegetativa! Després de superar amb èxit el període de plàntula, tenia moltes ganes de veure com es comportarien les meves plantes Apollo F1 durant les següents setmanes. Això és el que vaig fer per a afavorir un creixement saludable de la meva deliciosa planta!

Setmana 2

La meva planta va créixer considerablement durant aquest temps, posant de manifest el vigor híbrid de la genètica Apollo F1.

 • Il·luminació: vaig col·locar els meus llums a 35cm de distància de la punta de la meva plàntula. Les vaig mantenir enceses durant 18 hores al dia.
 • Fertilitzants: en aquest moment, la meva planta obtenia tots els nutrients que necessitava a través del substrat que li havia preparat una setmana abans. L'única cosa que li faltava era aigua. La vaig regar amb 1,5l d'aigua amb pH ajustat a 6, el primer i el sisè dia de la setmana.
 • Ambient: vaig realitzar lectures de temperatura i humitat amb un higròmetre digital que vaig col·locar a l'interior de l'armari de cultiu. Vaig registrar una temperatura mitjana de 25 °C i una humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: al final de la setmana 2, la meva planta mesurava 8,5cm. En una setmana havia duplicat la seva altura i desenvolupat nous conjunts d'unes precioses fulles verdes de ventall.

Apollo F1 - Week 2

Setmana 3

La meva plàntula va continuar creixent. Vaig decidir començar a fertilitzar per a fomentar aquest ràpid creixement i evitar possibles deficiències.

 • Il·luminació: vaig mantenir tots dos llums encesos durant 18 hores al dia.
 • Fertilitzants: vaig fertilitzar a la meva planta el dia 2 de la setmana. Vaig afegir 1ml de Bigger Flowers del pack Bio Potenciador de floració a 2 litres d'aigua amb pH ajustat i vaig regar. El dia 6 de la setmana vaig regar amb altres 2 litres i vaig mantenir els nutrients.
 • Ambient: vaig registrar una temperatura mitjana de 25 °C i una humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: la meva planta havia tornat a duplicar la seva grandària i aconseguit una altura de 17cm. Fins al moment tot anava bé! El meu exemplar de Apollo F1 tenia un aspecte súper saludable i feliç i no mostrava signes de deficiències o malalties.

Setmana 4

Comencem l'última setmana de la fase vegetativa. Gràcies per seguir aquí! La cosa es va anar posant molt interessant a partir d'aquest moment, sobretot perquè van començar a aparèixer algunes precioses preflors.

 • Il·luminació: cap canvi! Vaig seguir amb les llums enceses 18 hores al dia.
 • Fertilitzants: el segon dia de la setmana, vaig agregar una pastilla Easy Grow Booster a 2 litres d'aigua amb pH ajustat. Vaig regar a la meva planta Apollo F1 amb aquests 2 litres i també a la resta de les meves plantes del jardí. El dia 5 de la setmana, vaig regar solament amb 2 litres d'aigua amb pH ajustat.
 • Ambient: vaig registrar una temperatura mitjana de 26 °C i una humitat relativa de 50%.
 • Estat de la planta: quan la meva planta va passar de la fase vegetativa a la de floració, ja mesurava 35cm d'altura. Vaig realitzar una lleugera defoliació a meitat de la setmana llevant algunes fulles inferiors, per a millorar la ventilació de la copa i poder regar més fàcilment. Encara així, la meva preciosa planta no va mostrar signes de resistència, ni deficiències, malalties o plagues. Estava fort i vigorosa i vaig notar que començaven a formar-se petites preflors en els nusos.

Apollo F1 - Week 4

Informe de cultiu de l'Apollo F1: etapa de floració (setmana 5 a 11)

L'Apollo F1 va arribar a l'etapa de floració gairebé sense esforç. Gràcies a la seva poderosa genètica híbrida, es va cuidar pràcticament sola, a part de la fertilització i el reg ocasional. Per sort per a mi, va romandre igual de bé durant tota la fase de floració!

Setmana 5

Per a iniciar la fase de floració, vaig aplicar una mica més de defoliació per a afavorir la ventilació i l'accés de la llum a través de la copa. També vaig canviar lleugerament la meva rutina de fertilització, per a afavorir un desenvolupament saludable dels cabdells.

 • Il·luminació: vaig continuar amb els llums encesos 18 hores al dia.
 • Fertilitzants: el segon dia de la setmana, vaig agregar els següents abonaments a 2 litres d'aigua amb pH ajustat:

0,8ml de Thicker Flowers

1ml de Bigger Flowers

El dia 6 vaig regar amb altres 2l d'aigua amb pH ajustat.

 • Ambient: vaig registrar una temperatura mitjana de 28 °C i una humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: la meva planta va aconseguir una discreta altura de 35cm al final de la primera setmana de floració. Les petites preflors van començar a desenvolupar flors pistiladas completament formades i a emetre una subtil aroma.

Apollo F1 - Week 5

Setmana 6


L'Apollo F1 va continuar sorprenent-me al llarg de les setmanes. Sense entrenament i amb només una lleugera defoliació, va formar de manera natural una copa compacta i orientada cap als costats, perfecta per a espais de cultiu més petits.

 • Il·luminació: vaig mantenir un cicle de 18 hores de llums enceses i 6 hores de foscor.
 • Fertilitzants: el dia 2 de la setmana, vaig dissoldre la meitat d'una Tauleta Easy Bloom Booster en 2,5 litres d'aigua i vaig fertilitzar la meva planta. El dia 6, vaig regar amb la següent solució en 2 litres d'aigua:

1.2ml de Thicker Flowers

1.6ml de Bigger Flowers

0.8ml de Sweet Flowers

 • Ambient: vaig registrar una temperatura mitjana de 28 °C i una humitat del 45%.
 • Estat de la planta: la meva planta havia aconseguit una altura de 39cm. La seva copa estava començant a omplir-se de petites cues que ja desprenia aromes.

Apollo F1 - Week 6

Setmana 7


Les meves plantes Apollo F1 van continuar creixent durant la setmana 7 del cicle de creixement. Les seves flors van començar a omplir les branques i van començar a aparèixer molts més tricomes.

 • Il·luminació: ho vas endevinar! Vaig deixar els meus llums encesos durant 18 hores al dia.
 • Fertilitzants: vaig barrejar el següent amb 2,5 litres d'aigua i vaig regar el segon dia de la setmana:

2ml de Thicker Flowers

2.5ml de Bigger Flowers

1ml de Sweet Flowers

El dia 5 de la setmana vaig regar la meva planta amb mitja pastilla de Easy Bloom Booster dissolta en 2,5 litres d'aigua.

 • Ambient: vaig registrar una temperatura mitjana de 28 °C i una humitat relativa del 45%.
 • Estat de la planta: en aquest moment, l'Apollo F1 tenia un aspecte impressionant. Els seus cabdells eren més brillants cada dia. Vaig notar algunes fulles grogues en la part inferior de la planta i ho vaig associar a la maduresa. Les vaig llevar i les vaig tirar al compost.

Apollo F1 - Week 7

Setmana 8


La setmana 8 del cicle de creixement va marcar el final de la fertilització. Després de dues aplicacions més de solució fertilitzant, vaig començar amb la rentada d'arrels.

 • Il·luminació: vaig continuar amb els llums encesos 18 hores al dia.
 • Fertilitzants: vaig agregar el següent a 2,5 litres d'aigua i vaig regar el segon dia de la setmana:

2ml de ThickerFlowers

2ml de Thicker Flowers

2,5ml de Bigger Flowers

1ml de Sweet Flowers

També vaig aplicar el mateix Easy Bloom Booster que la setmana anterior.

 • Ambient: vaig registrar una temperatura mitjana de 28 °C i una humitat del 45%.
 • Estat de la planta: després de l'última setmana de fertilització, la meva planta tenia un aspecte general molt saludable. Lucía una copa densa i de color verd fosc. Els seus cabdells s'estaven tornant més grans i madurs, i alguns estigmes començaven a canviar de blanc a taronja.

Apollo F1 - Week 8

Setmanes 9, 10 y 11

Les últimes tres setmanes van ser molt més lliures. Vaig eliminar tots els fertilitzants per a rentar les arrels i millorar el sabor i la suavitat dels cabdells.

 • Il·luminació: vaig mantenir les llums enceses 18 hores al dia durant les últimes 3 setmanes.
 • Fertilitzants: vaig eliminar tots els fertilitzants i vaig regar amb 2,5 litres d'aigua amb pH ajustat els dies 2 i 5 de les setmanes restants.
 • Ambient: vaig registrar una temperatura mitjana de 28 °C i una humitat relativa del 45%.
 • Estat de la planta: la meva planta s'havia tornat bastant groga després de la rentada  d'arrels. No obstant això, els cabdells estaven replets de tricomas, recoberts de resina i plens de pistils de color taronja fosc, senyal que estaven madurs i llestos per a collir!

Apollo F1 - Week 9, 10, 11

Informe de cultiu de l'Apollo F1: Collita

Vaig tallar la meva planta per la base i la vaig penjar boca avall en el meu armari de cultiu. Vaig mantenir els llums apagats i els ventiladors encesos durant diversos dies fins que les branques es van assecar fins a tal punt que es trencaven en doblegar-les. Vaig tallar els meus cabdells en sec i els vaig curar durant 6 setmanes abans de provar-los. En total, vaig collir 49g de flors precioses, potents i perfectament curades.

Característiques genètiques de l'Apollo F1

L'Apollo F1 forma part de la primera ona d'híbrids de marihuana F1 veritables. Aquestes varietats es creen mitjançant un procés llarg i complex que implica l'encreuament de dues línies parentals altament pures. Això dona com a resultat una descendència amb vigor híbrid. En poques paraules, significa que les plantes són més potents, productives, resistents a les malalties i molt més fàcils de conrear. Els criadors de RQS van crear l'Apollo F1 a partir de les línies parentals LemonBlack Domina i Sugar Magnolia.

Característiques de cultiu de l'Apollo F1

Com has pogut veure en aquest informe de cultiu, l'Apollo F1 manté una estructura petita i compacta i no supera una altura de 75cm. Amb un test d'11 litres aconseguiràs mantenir la planta per sota dels 40cm. Amb una lleugera defoliació i una mica de LST, aconseguiràs millorar la il·luminació i ventilació de la copa. A part d'això, necessita molt poques cures. Gràcies a la seva ràpida naturalesa autoflorecent, només triga 75 dies des de la germinació fins a la collita.

Efectes, aroma i sabor de l'Apollo F1

L'Apollo F1 conté un alt nivell de THC i proporciona un subidón cognitiu d'acció ràpida. Pots fumar aquesta herba quan necessitis una mica d'inspiració creativa. L'elevat contingut de terpens cariofilenofarneseno i terpinoleno proporciona sabors de vainilla, pi i cítrics en cada calada.

Video id: 875971450

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Cercador de temes de la Guia de cultiu

Categories
eKomi silver seal
4.7 sobre 5
basat 37804 valoracions