Pineapple Kush

34 Customer reviews Write a review
€ 25.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping
La Pineapple Kush és un encreuament entre dues soques molt populars, però la fama que s'ha guanyat és gràcies al resultat de la combinació experta d'aquestes dues soques.

Si bé de vegades es confon amb la Pineapple Express perquè totes dues comparteixen el gust tropical de la pinya, aquesta soca destaca per l'elevada potència que desprèn com a resultat d'haver estat obtinguda a partir de la reconeguda soca OG Kush; malgrat que no és tan forta com l'original, certament, aquesta varietat ofereix una explosió mental força considerable.

La intensa barreja Indica d'aquesta soca i l'elevada proporció de CBD:THC que s'obté com a resultat, la converteixen en una excel•lent opció pels clients que busquen alguna cosa que els ajudi amb l'ansietat o amb altres problemes relacionats com la migranya, la síndrome premenstrual o l'estrès en general. Aquesta soca també ha rebut elogis pels seus efectes positius en les persones que pateixen de trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat o d'una disminució de la gana. L'efecte d'aquesta planta és principalment una pujada mental però també té efectes corporals: un dels principals atractius d'aquesta soca és la seva capacitat relaxant per a finalitats medicinals. Aquestes llavors de cànnabis, que combinen un gust tropical amb una aroma que atrau tant a fumadors experimentats com a no fumadors, generen una planta ideal per a una àmplia gama de propòsits i de clients.

Un dels aspectes més atractius d'aquesta soca és el seu gust dolç que, malgrat que té un fort toc de pinya (tal com podeu imaginar), té un regust de menta i de vainilla. Els fumadors també noten algunes pinzellades de caramel al mig d'aquesta aroma tropical; l'olor afruitat d'aquesta soca és força potent. Tal com hem dit abans, com que l'OG Kush és reconeguda com una de les soques més potents de cànnabis, aquest gir afruitat a kush conserva una mica d'aquesta potència, malgrat que el seu efecte físic és molt menys accentuat que el de la planta original. Tot i que els efectes mentals són d'alguna manera comparables, és una varietat molt atractiva per aquells que busquen una experiència cerebral sense un efecte físic massa pronunciat.

Una planta ben cultivada assoleix una alçada d'entre 70 i 120 cm si es planta en interior, i entre 120 i 180 cm si es planta a l'exterior. Normalment, les plantes produeixen un rendiment de mig quilo per metre quadrat si es cultiven a l'interior, o per planta seca si es cultiven en exterior. Aquestes llavors s'han feminitzat la qual cosa vol dir que, en circumstàncies normals, totes les plantes floriran al cap de set o vuit setmanes. Si teniu intenció de cultivar-les a l'exterior, el millor moment per collir la planta és a finals de setembre.

Si busqueu una soca que ofereixi un sabor excel•lent, una olor dolça i una pujada mental molt relaxant, la Pineapple Kush és l'opció ideal. Naturalment, els aficionats a aquesta soca us diran que mai deixeu escapar l'oportunitat de provar-la.

 • THC: 18%+-
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 500-550gr m2
 • Yield Outdoor: 500-550 grams per plant dried
 • Height Indoor: 70-120
 • Height Outdoor: 120-180
 • Període de floració: de 7 a 8 setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Pineapple x O.G. Kush
 • Tipus: Sativa: 20% Indica: 80%
 • Efecte: Relaxant i ple de sabor
   

  By David M. on 24/Oct/2016 :

  Title : great plants and lovely smoke
  Comment : This strain grew well and was easy to manage she did stretch a little when turned over to 12/12 but nothing to bad . The smoke was superb and exactly like the pineapple I tried in the dam . Would definitely put this on the to do list !

  By A B. on 19/Oct/2016 :

  Title : Sterk spul
  Comment : In Zuid Europa buiten gezaaid op 1 mei; geoogst op 1 oktober. Planthoogte 2,20 meter. Zeer gezonde plant; eenvoudig te kweken. Plant geeft in bloeifase een indringende geur af. Plant moet daarom vèr van behuizing gekweekt worden. Royale oogst van ongeveer 650 gram met volle buds. (Let wel: mediterrane kweek!) Heb kleine portie (nog onvoldoende gedroogd) één keer via vaporizer geprobeerd; daarna ruim een uur compleet stoned op bed gelegen. ;-0

  By antoine V. on 14/Oct/2016 :

  Title : de la kush ;-)
  Comment : germination rapide

  By Patrick M. on 17/Aug/2016 :

  Title : beste
  Comment : Sehr tolle starke Pflanze. Intensives Ananas Aroma.

  By Wojciech M. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Mael L. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Tilmann S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Simon P. on 04/Apr/2016 :

  Title : Top Strain
  Comment : This is one of the best strains i ever had. Fantastic smell, good yield,... I recomend it.

  By Dimitri V. on 26/Feb/2016 :

  Title : super super super
  Comment : i like the pineapple verry mutch .nice full taste and great feeling end yield thx royal queen for this one

  By gregory V. on 11/Feb/2016 :

  Title : Good
  Comment : Un gout tropical au top . Je la conseil

  By Ladislao P. on 11/Feb/2016 :

  Title : Pianta stupenda
  Comment : Piante forti e vigorose, 20 cm in 20 giorni, molto seri e gentili nel servizio e nell'assistenza, sono dei professionisti fidatevi

  By jens V. on 02/Dec/2015 :

  Title : pineapple kush
  Comment : Sweet cannabis !! good yield but needs a little bit of experience too grow !

  By Cesar L. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Klaudia L. :

  The customer has rated the product but has not posted a review

  By Michael J. on 30/Jul/2015 :

  Title : Great so far
  Comment : Only few weeks in but as always with royal queen seeds every one of them popped great and stupidly fast, under 24 hours and they had a good inch, and I'm only a few weeks in so far but they are healthy as possible all very similar looking phenos and no deformities. I love this site


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Categories

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.