Pineapple Kush

La Pineapple Kush és un encreuament entre dues soques molt populars, però la fama que s'ha guanyat és gràcies al resultat de la combinació experta d'aquestes dues soques.
 5/5 (56) Write a review
€ 25.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: VisaMasterBank transfer i Cash

Free shipping

Si bé de vegades es confon amb la Pineapple Express perquè totes dues comparteixen el gust tropical de la pinya, aquesta soca destaca per l'elevada potència que desprèn com a resultat d'haver estat obtinguda a partir de la reconeguda soca OG Kush; malgrat que no és tan forta com l'original, certament, aquesta varietat ofereix una explosió mental força considerable.

La intensa barreja Indica d'aquesta soca i l'elevada proporció de CBD:THC que s'obté com a resultat, la converteixen en una excel•lent opció pels clients que busquen alguna cosa que els ajudi amb l'ansietat o amb altres problemes relacionats com la migranya, la síndrome premenstrual o l'estrès en general. Aquesta soca també ha rebut elogis pels seus efectes positius en les persones que pateixen de trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat o d'una disminució de la gana. L'efecte d'aquesta planta és principalment una pujada mental però també té efectes corporals: un dels principals atractius d'aquesta soca és la seva capacitat relaxant per a finalitats medicinals. Aquestes llavors de cànnabis, que combinen un gust tropical amb una aroma que atrau tant a fumadors experimentats com a no fumadors, generen una planta ideal per a una àmplia gama de propòsits i de clients.

Un dels aspectes més atractius d'aquesta soca és el seu gust dolç que, malgrat que té un fort toc de pinya (tal com podeu imaginar), té un regust de menta i de vainilla. Els fumadors també noten algunes pinzellades de caramel al mig d'aquesta aroma tropical; l'olor afruitat d'aquesta soca és força potent. Tal com hem dit abans, com que l'OG Kush és reconeguda com una de les soques més potents de cànnabis, aquest gir afruitat a kush conserva una mica d'aquesta potència, malgrat que el seu efecte físic és molt menys accentuat que el de la planta original. Tot i que els efectes mentals són d'alguna manera comparables, és una varietat molt atractiva per aquells que busquen una experiència cerebral sense un efecte físic massa pronunciat.

Una planta ben cultivada assoleix una alçada d'entre 70 i 120 cm si es planta en interior, i entre 120 i 180 cm si es planta a l'exterior. Normalment, les plantes produeixen un rendiment de mig quilo per metre quadrat si es cultiven a l'interior, o per planta seca si es cultiven en exterior. Aquestes llavors s'han feminitzat la qual cosa vol dir que, en circumstàncies normals, totes les plantes floriran al cap de set o vuit setmanes. Si teniu intenció de cultivar-les a l'exterior, el millor moment per collir la planta és a finals de setembre.

Si busqueu una soca que ofereixi un sabor excel•lent, una olor dolça i una pujada mental molt relaxant, la Pineapple Kush és l'opció ideal. Naturalment, els aficionats a aquesta soca us diran que mai deixeu escapar l'oportunitat de provar-la.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 70-120
 • Height Outdoor: 120-180
 • Floració: 7 - 8 Setmanes
 • Mes de la collita: Finals de setembre
 • Genètica: Pineapple x O.G. Kush
 • Tipus: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Efecte: Relaxant i ple de sabor
 • Clima: Fred
   

  By V. M. on 05/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Really good
  Comment : This was my first plant, the yield was good and it had a really nice and relaxing high. I recommend!!!

  By N. S. on 08/May/2017 :
  (5)

  Title : Bella kush
  Comment : Belle plante en croissance , manque plus qu'à voir une fois en floraisons

  By M. V. on 08/May/2017 :
  (5)

  Title : Excellent produit
  Comment : Variété vraiment excellente, la meilleure pour ma part!

  By H. A. on 19/Apr/2017 :
  (5)

  Title : C'est de la BOMBE bébé !
  Comment : Surtout ne pas hésiter ! c'est du lourd

  By B. M. on 13/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Pineapple kush
  Comment : I actually got a good yield from one of 2 my plants and 2nd plant got tiny buds but packed full of purple buds. The first plant that grew 5ft tall gave off nice sweet buds with bright orange hairs and while the 2nd plant grew 3.5ft tall but had nice purple buds. Enjoyed smoking them

  By R. P. on 10/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Bon produit
  Comment : Bonne variété qui offre une belle vigueur tout au long du développement de la plante, passe très bien en smoke avec le goût typique de la kush avec une saveur fruity en supplément, je recommande !

  By L. A. on 03/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Excellente
  Comment : Bonne production gout différent tres bien pour changer

  By R. A. on 31/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Frutty
  Comment : This strain is so sweet and frutty !!!!! Love it !!!!! Yield is littlle less than critical but worth it

  By P. P. on 17/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Sehr gut
  Comment : Sehr gute und gedeihende Pflanze

  By R. D. on 21/Feb/2017 :
  (5)

  Title : leichter grow
  Comment : ziemlich leichter grow mit gutem ertrag und sehr sehr kurzer bluetezeit...intensiver body stone mit angenehmer entspannung, definitiv weiter zu empfehlen!

  By R. W. on 06/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : von der Keimung bis zur ernte hat alles super geklappt.

  By N. J. on 23/Jan/2017 :
  (5)

  Title : PiNaPpL3 kUsH
  Comment : No problems at all during veg/flow just water and some nutrition. Beautiful flowers that smells wonderful and taste is heavenly fruitiness too, dry upside down and no manicure aprox 1week for a great smoke experience.

  By T. K. on 10/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Pineapple
  Comment : Wery good seed for10 come 10 and strong strain and I can wait still hi gona finish flowering and drying out and smoke my sweet flowers.

  By A. B. on 09/Jan/2017 :
  (5)

  Title : 5 star
  Comment : The seed has germinated very well and the plant looks very healthy and bushy! Royal queen seed has become my go to seed shop from now on!

  By N. J. on 05/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Pineapple
  Comment : Fast germination and growing fast, can't wait to see the end results :-)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.