Pensa diferent: Marihuana medicinal per a asmàtics

El teu inhalador només t'ofereix un alleujament temporal mínim i estàs fart de limitar les teves activitat per culpa de l'asma. Potser estàs preparat per provar un nou enfocament de la teva malaltia. El cànnabis medicinal pot proporcionar-te l'ajuda que estàs buscant. 

La idea de fumar pot fer-te pensar en dificultats per respirar, però els estudis han demostrat que fumar o vaporitzar cànnabis medicinal en realitat pot reduir els molests símptomes de l'asma i, fins i tot, pot proporcionar un alleujament molt necessari en l'inici dels atacs d'asma. 

La història del cànnabis medicinal per a l'alleujament de l'asma

Tot i que pot semblar un concepte relativament nou, en realitat la gent porta centenars d'anys utilitzant la marihuana medicinal com a tractament per a l'asma. Es creu que l'emperador xinès Shen Nung va descobrir les propietats medicinals del cànnabis l'any 2700 aC, i els historiadors s'han adonat que els egipcis feien servir marihuana per a combatre malalties com l'asma i el glaucoma l'any 1213 aC. Cartes del prestigiós autor Marcel Proust a la seva mare evidencien que, com a asmàtic crònic, depenia en gran mesura de l'ús de la marihuana per calmar els símptomes dels seus freqüents atacs d'asma. Fins i tot es referia als canons com a "cigarrets anti-asma”. 

Cannabis Indica Anti Asthma Cigarettes
CIGARETTES OF CANNABIS INDICA. Medical Times and Gazette. Medical News; Oct 1870; "The cigarettes of Cannabis Indica, made by Gremault, of Paris, have been found most efficient in the treatment of affections of the organs of respiration and circulation, no less than in affections of the central and peripheral nervous system [..]"

Com pot la marihuana medicinal reduir els símptomes de l'asma?

Quan pateixes un atac d'asma, les petites vies respiratòries dels pulmons es contreuen, provocant dificultats per respirar i una tensió dolorosa al pit. El THC del cànnabis medicinal ha demostrat ser un broncodilatador eficaç, el que significa que relaxa i eixampla les vies respiratòries, el que hi permet l'entrada de més oxigen. La raó d'això no es coneix ben bé, però es creu que les vies respiratòries dels pulmons contenen receptors de cannabinoides que reaccionen forta i favorablement al THC. 

Les millors soques de marihuana medicinal no només actuen com a broncodilatadors, també poden ajudar a combatre la por i l'ansietat que acompanyen els símptomes d'asma mitjançant la relaxació de la ment. En particular, les soques Indica dominant són un agent calmant molt eficaç quan apareix l'ansietat que caracteritza el símptomes de l'asma. En poques paraules, la marihuana medicinal pot ser una eina capaç de canviar la vida dels asmàtics.

Aspectes de l'estudi de la marihuana medicinal per a l'alleujament de l'asma

Encara que existeixen diversos estudis importants sobre els beneficis mèdics del cànnabis, un estudi determinant realitzat pel Dr. Donald Tashkin , publicat per primera vegada el 1975, presenta evidències mèdiques sòlides que recolzen l'ús de la marihuana medicinal per als malalts d'asma . El doctor Tashkin és un prestigiós pneumòleg que va dedicar gran part de la seva carrera a estudiar els efectes del cànnabis en diferents dolences i afliccions físiques. 

Els subjectes d'aquest estudi concret van ser 10 homes i dones amb la simptomatologia típica de l'asma. Els pacients van ser sotmesos a atacs d'asma de forma controlada , de vegades per mitjà de l'exercici físic i d'altres mitjançant la suggestió psicològica. Alguns membres del grup de control van prendre marihuana medicinal en format de cigarreta, comprimits  o vaporització, mentre que d'altres van rebre placebo. 

Resumint, els resultats de l'estudi demostren que els membres del grup que van prendre cànnabis medicinal van experimentar un alleujament gairebé immediat de la compressió de les vies respiratòries i van aconseguir un estat de més relaxació i calma. No només van experimentar un profund alleujament dels seus símptomes, sinó que, a més, els efectes medicinals de la marihuana duraven molt més que els dels típics inhaladors d'asma. Els membres del grup de control que van rebre placebo no van experimentar aquest alleujament.

Cannabis for Asthma Patients
Resumint, els resultats de l'estudi demostren que els membres del grup que van prendre cànnabis medicinal van experimentar un alleujament gairebé immediat de la compressió de les vies respiratòries i van aconseguir un estat de més relaxació i calma.

Growing Marijuana for Medical Use

What are your options if you’d like to explore medical cannabis as a tool for asthma management? The most widely-available selections of medical weed are expensive and of dubious quality, but growing your own is easier than you might think. Royal Queen seeds offers high-quality feminized marijuana seeds, so you don’t need to worry about putting unhealthy chemical additives into your lungs. 

We are proud to carry a carefully curated selection of strains of marijuana that can target the specific issues that you deal with during an asthma attack. Choose from strains like Royal Medic or Dance World to finally feel what it’s like to relax and breathe easier. To help newbie growers, we even carry seed kits complete with seeds, germination trays and instructions.

Avís d'exempció de responsabilitat mèdicaLa informació enumerada, referenciada o enllaçada en aquesta pàgina web només és per a finalitats educatives generals i no ofereix cap consell legal o mèdic de manera professional.

Royal Queen Seeds no condona, defensa o fomenta l'ús lícit o il•lícit de drogues. Royal Queen Seeds no es pot responsabilitzar de la informació de les referències de les nostres pàgines, o de les pàgines que enllacem, que condonin, defensin o fomentin l'ús lícit o il•lícit de drogues o activitats il•legals. Consulteu amb el vostres metge o professional sanitari abans d'utilitzar algun dels productes o mètodes que apareixen enumerats, referenciats o enllaçats en aquest lloc web.

External Resources:
  1. Effects of Marijuana Smoking on the Lung https://www.atsjournals.org
Avís d'exempció de responsabilitat:
Aquest contingut està destinat únicament a finalitats educatives. La informació oferta procedeix de recerques recopilades per fonts externes.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.