Trustpilot

Pensa diferent: Marihuana medicinal per a asmàtics


Si pateixes asma, coneixes molt bé la sensació d'estar atrapat en la presó dels teus pulmons comprimits. Dificultat per respirar, panteixos, tos i marejos són símptomes amb els que vius tots els dies o setmanes. Pitjor encara és la sensació de pànic que acompanya no poder respirar profunda i lliurement. El teu inhalador només t'ofereix un alleujament temporal mínim i estàs fart de limitar les teves activitat per culpa de l'asma. Potser estàs preparat per provar un nou enfocament de la teva malaltia. El cànnabis medicinal pot proporcionar-te l'ajuda que estàs buscant. 

La idea de fumar pot fer-te pensar en dificultats per respirar, però els estudis han demostrat que fumar o vaporitzar cànnabis medicinal en realitat pot reduir els molests símptomes de l'asma i, fins i tot, pot proporcionar un alleujament molt necessari en l'inici dels atacs d'asma. 

La història del cànnabis medicinal per a l'alleujament de l'asma
Tot i que pot semblar un concepte relativament nou, en realitat la gent porta centenars d'anys utilitzant la marihuana medicinal com a tractament per a l'asma. Es creu que l'emperador xinès Shen Nung va descobrir les propietats medicinals del cànnabis l'any 2700 aC, i els historiadors s'han adonat que els egipcis feien servir marihuana per a combatre malalties com l'asma i el glaucoma l'any 1213 aC. Cartes del prestigiós autor Marcel Proust a la seva mare evidencien que, com a asmàtic crònic, depenia en gran mesura de l'ús de la marihuana per calmar els símptomes dels seus freqüents atacs d'asma. Fins i tot es referia als canons com a "cigarrets anti-asma”. 

Cigarrets Cannabis Indica contra l'asma
Com pot la marihuana medicinal reduir els símptomes de l'asma?
Quan pateixes un atac d'asma, les petites vies respiratòries dels pulmons es contreuen, provocant dificultats per respirar i una tensió dolorosa al pit. El THC del cànnabis medicinal ha demostrat ser un broncodilatador eficaç, el que significa que relaxa i eixampla les vies respiratòries, el que hi permet l'entrada de més oxigen. La raó d'això no es coneix ben bé, però es creu que les vies respiratòries dels pulmons contenen receptors de cannabinoides que reaccionen forta i favorablement al THC. 

Les millors soques de marihuana medicinal no només actuen com a broncodilatadors, també poden ajudar a combatre la por i l'ansietat que acompanyen els símptomes d'asma mitjançant la relaxació de la ment. En particular, les soques Indica dominant són un agent calmant molt eficaç quan apareix l'ansietat que caracteritza el símptomes de l'asma. En poques paraules, la marihuana medicinal pot ser una eina capaç de canviar la vida dels asmàtics.

Aspectes de l'estudi de la marihuana medicinal per a l'alleujament de l'asma
Encara que existeixen diversos estudis importants sobre els beneficis mèdics del cànnabis, un estudi determinant realitzat pel Dr. Donald Tashkin , publicat per primera vegada el 1975, presenta evidències mèdiques sòlides que recolzen l'ús de la marihuana medicinal per als malalts d'asma . El doctor Tashkin és un prestigiós pneumòleg que va dedicar gran part de la seva carrera a estudiar els efectes del cànnabis en diferents dolences i afliccions físiques. 

Els subjectes d'aquest estudi concret van ser 10 homes i dones amb la simptomatologia típica de l'asma. Els pacients van ser sotmesos a atacs d'asma de forma controlada , de vegades per mitjà de l'exercici físic i d'altres mitjançant la suggestió psicològica. Alguns membres del grup de control van prendre marihuana medicinal en format de cigarreta, comprimits  o vaporització, mentre que d'altres van rebre placebo. 

Resumint, els resultats de l'estudi demostren que els membres del grup que van prendre cànnabis medicinal van experimentar un alleujament gairebé immediat de la compressió de les vies respiratòries i van aconseguir un estat de més relaxació i calma. No només van experimentar un profund alleujament dels seus símptomes, sinó que, a més, els efectes medicinals de la marihuana duraven molt més que els dels típics inhaladors d'asma. Els membres del grup de control que van rebre placebo no van experimentar aquest alleujament.

El cànnabis per a pacients amb asma

Cultiu de marihuana per a ús mèdic
Quines són les teves opcions si desitges explorar el cànnabis medicinal com a eina per a combatre l'asma? Les varietats amb major disponibilitat del cànnabis medicinal són cares i de dubtosa qualitat, però cultivar la teva planta és més fàcil del que et penses. Royal Queen Seeds t'ofereix llavors feminitzades de marihuana d'alta qualitat, així no hauràs de preocupar-te perquè puguin entrar additius químics poc saludables als teus pulmons. 

Ens complau poder oferir-te una acurada selecció de soques de marihuana per combatre els problemes específics que pateixes durant els teus atacs d'asma. Pots triar entre Royal Medic o Dance World i experimentar per fi el que significa relaxar-se i respirar millor. Per ajudar els cultivadors principiants, tenim fins i tot kits complets amb llavors, safates de germinació i instruccions. 

 Feu créixer la seva pròpia marihuana medicinal


Avís d'exempció de responsabilitat mèdica:
La informació enumerada, referenciada o enllaçada en aquesta pàgina web només és per a finalitats educatives generals i no ofereix cap consell legal o mèdic de manera professional. Royal Queen Seeds no condona, defensa o fomenta l'ús lícit o il•lícit de drogues. Royal Queen Seeds no es pot responsabilitzar de la informació de les referències de les nostres pàgines, o de les pàgines que enllacem, que condonin, defensin o fomentin l'ús lícit o il•lícit de drogues o activitats il•legals.
Consulteu amb el vostres metge o professional sanitari abans d'utilitzar algun dels productes o mètodes que apareixen enumerats, referenciats o enllaçats en aquest lloc web.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar