Vaporitzador Fenix Hybrid

Pack content:

RQS Grinder pol·linitzador amb molinet
3 llavors de marihuana gratis
El Vaporitzador  Fenix   Hybrid  és un candidat genial per als consumidors que prefereixen els models portàtils. Poder triar entre flors o concentrats per a  vapejar  t'ofereix un extra de llibertat, i el seu ràpid escalfament et facilita totes les calades que necessitis.
€ 79.00 amb IVA En stock
Afegir a productes favorits

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer Bitcoin

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

  • Més informació
  • Preguntes (0)
  • Opinions (0)

Weecke - Vaporitzador Fenix Hybrid: Un model de convecció portàtil

El Fenix Hybrid representa la quarta generació de vaporitzadors Fenix. Aquest model és apte per a concentrats, wax, olis i herba seca. La cambra, feta de metall de grau alimentari, té capacitat perquè puguis posar fins a 0,3 g de flors cada vegada, la qual cosa és més que suficient per a aconseguir un bon efecte.


UN SABOR GENIAL AMB ESCALFAMENT PER CONVECCIÓ

El Fenix Hybrid utilitza un corrent de convecció per a escalfar el contingut de la cambra. El disseny patentat de la base absorbeix aire i augmenta la temperatura durant un temps d'escalfament de 40 segons. Aquest mètode utilitza un corrent d'aire calent per a escalfar herba o concentrats, la qual cosa dóna com a resultat una vaporització uniforme, un sabor més pur i un major control de temperatura.

El filtre es plega i queda ran de l'extrem superior del vaporitzador. La bateria de liti té un temps de càrrega d'1,5 hores i ofereix vuit cicles per càrrega completa. Si està completament carregat, pot durar-te un dia sencer d'excursió, de treball o del que sigui que estiguis fent. A més, Fenix ha inclòs una funció d'apagat automàtic que s'activa després de 5 minuts sense utilitzar-ho. Així estaràs segur de no malgastar bateria.

El Fenix Hybrid presenta quatre possibilitats de temperatura, cadascuna amb el seu propi color en la pantalla LED, que són 170° (verd), 180° (blau), 190° (violeta) i 210° (vermell). Les temperatures més baixes ofereixen un sabor més aconseguit, ja que preserven els terpens volàtils, mentre que les temperatures més altes proporcionen una major quantitat de cannabinoides a l'organisme.

Els creadors del Fenix Hybrid s'han concentrat molt a donar-li un disseny elegant. S'adapta molt bé a la mà, gràcies a les seves vores arrodonides, i és lleuger sense parer de mala qualitat.

UN REGAL DE RQS
Royal Queen Seeds inclou un grinder gratuït i tres llavors de cànnabis triades a l'atzar amb cada comanda del Fenix Hybrid. El grinder t'ajudarà a preparar les flors abans de vapejar-les i, gràcies a les tres llavors, estaràs gaudint de la teva pròpia collita en poc temps.

***El Fenix Hybrid Vaporizer no aplica per rebre llavors i merchandising gratuït  ***

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.