Nuevo buscador de semillas - Descubre tu variedad

 • CRAFTY+
 • CRAFTY+
 • CRAFTY+
 • CRAFTY+
 • CRAFTY+

CRAFTY+

Pack content:

RQS Grinder pol·linitzador amb molinet
3 llavors de marihuana gratis
Si busques un vaporitzador d'alta gamma que combini versatilitat, qualitat i una personalització amb tecnologia avançada, el CRAFTY+ és per a tu. Ve amb una app que et permet personalitzar els seus ajustos. És petit, portàtil i està fet d'acer i alumini. El Crafty Plus està dissenyat per a ser durador i ofereix un efecte potent i de qualitat. 
(7) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 229.00

€ 229.00 (-0%)

Compra i aconsegueix 229 punts
  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (6)

Vaporitzador Crafty Plus: l'últim en qualitat i versatilitat de vaporització

El vaporitzador Crafty Plus és un altre dels extraordinaris productes de Storz & Bickel, fabricants del famós vaporitzador Volcano. Amb unes mesures d'11 x 5,7 x 3,3 cm, i amb un pes de 137 g, és compacte, lleuger i molt portable. Pots portar-ho en la teva motxilla, bossa o butxaca, i fins a oblidar-te que està aquí. I no et deixis enganyar per la seva petita grandària; el CRAFTY+ ofereix un efecte potent, i té una sèrie de funcions versàtils que el fan destacar per sobre dels competidors.El CRAFTY+ està fet d'acer i alumini, i utilitza un escalfament híbrid d'avantguarda (combinant conducció i convecció) per a assegurar que aprofites els cannabinoides al màxim.

L'APP

Un dels majors atractius comercials d'aquest vaporitzador és la seva app. Aquesta aplicació et permet personalitzar la temperatura dins d'un rang de 40 °C a 210 °C, modificar la temperatura preestablerta, allargar el període de refredament per a una sessió més duradora, i personalitzar els ajustos de llum/so/vibració. Amb aquesta app, pots portar les teves vaporitzacions a un nivell totalment nou d'alta tecnologia, i pots personalitzar alguns dels ajustos per defecte que no siguin del teu grat. Fins i tot inclou una funció que t'ajuda a localitzar el teu Crafty Plus si no pots trobar-ho.

FÀCIL D'USAR, MOLT VERSÀTIL

El Crafty Plus és realment versàtil. La cazoleta pot contenir fins a 0,25 g, però funciona amb qualsevol quantitat d'herba. Pots configurar la teva temperatura preferida mitjançant l'app, o usar una de les tres temperatures incorporades per defecte. El vaporitzador triga 60 segons a escalfar-se, i quan estigui llest vibrarà i encendrà una llum verda (però, com hem esmentat, això pot personalitzar-se a través de l'app). En inhalar, el vapor travessa una unitat de refredament, que assegura que només inhales un vapor suau i calmant.El CRAFTY+ triga 1.5 hores a carregar-se i la bateria dura fins a 45 minuts. Dit això, pots fer una petita vaporització després d'una recàrrega de tan sols 20 minuts.

REPLET D'ACCESSORIS, FÀCIL DE MANTENIR

El Crafty Plus inclou filtres extres, un carregador USB, juntes de segellat de recanvi, una càpsula dosificadora, una eina d'ompliment i molt més. L'app et recordarà quan és moment de netejar el vaporitzador, i et guiarà en el procés.

El nostre pack Vaporitzador Crafty Plus inclou gratis:

 • 1 x RQS Grinder Pol·linitzador Amb Molinet
 • 3 x RQS llavors extra (triades a l'atzar)

***El Vaporitzador Crafty Plus no aplica per rebre llavors i merchandising gratuït***

CRAFTY+ data sheet
Grandària de cambra: 0,25 gr
Tipus de control: Digital
Calefactor: Conducció & Convecció
Temps de calentament: 60 seg
Grandària: 11 x 5,7 x 3,3 cm
Temperatura: 40ºC - 210ºC / 104ºF - 410ºF
Compatible amb: Herba Seca
Pes: 135 gr

  De F. P. on 06/Mar/2022 :

  Títol : Ottimo vaporizzatore
  Comentaris : Un prodotto di qualità superiore, vapore buono e corposo, batteria che dura 3-4 sessioni, tascabile bel design e ottimo da portare in giro, più che soddisfatto.

  De R. S. on 31/Dec/2021 :

  Títol : Remi
  Comentaris : Best vaporizer! Before I had mighty, but more like this one. Light, good temp control, battery good enough. About grinder end seeds... TOP quality! Strenghly recommended!

  De T. K. on 15/Oct/2021 :

  Títol : Great products and quick delivery.
  Comentaris : Buying crafty plus vaporizer was great choice. It takes cannabis consuming in a whole new level. I haven't own a vaporizer before. It's fast and easy to use and it produces lot of vapor. Only thing is that it lasts about 30-40 minutes overall vaping time. Depending of the temptature settings and times of use. If you are heavy steamer, i would consider buying mighty vaporizer because it has longer lasting battery. Still highly recommending this product!

  De Y. G. on 09/Aug/2021 :

  Títol : Yoman
  Comentaris : Très bon produit livré rapidement

  De B. A. on 09/Aug/2019 :

  Títol : Qualité au top
  Comentaris : La batterie est un peu juste, mais sinon, top. A régler sur 210 degrés pour un effet sensible.

  De H. R. on 11/Apr/2019 :

  Títol : Gutes Produkt mit Schwächen beim Akku
  Comentaris : Der Sevice von RQS war top! Man ist sehr bemüht, so dass auch individuelle Kundenwünsche berücksichtigt werden! Der Crafty ist ein tolles Gerät, wenn man damit zurechtkommt, dass er drei - mit etwas Glück vier - Sitzungen hält, ehe er wieder an die Steckdose muss!


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Fes una pregunta
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Fes una pregunta

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: