• CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer
 • CRAFTY Vaporizer

CRAFTY

Pack content:

RQS Grinder pol·linitzador amb molinet
3 llavors de marihuana gratis
Si busques un vaporitzador d'alta gamma que combini versatilitat, qualitat i una personalització amb tecnologia avançada, el  CRAFTY  és per a tu. Ve amb una app que et permet personalitzar els seus ajustos. És petit, portàtil i està fet d'acer i alumini. El  CRAFTY  està dissenyat per a ser durador i ofereix un efecte potent i de qualitat. 
(3) Escriu una opinió
Oferta!
Preu reduït!
€ 269.00

€ 269.00 amb IVA (-0%)

Compra i aconsegueix 269 punts
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (2)

Vaporitzador CRAFTY: l'últim en qualitat i versatilitat de vaporització

El vaporitzador CRAFTY és un altre dels extraordinaris productes de Storz & Bickel, fabricants del famós vaporitzador Volcano. Amb unes mesures d'11 x 5,7 x 3,3 cm, i amb un pes de 137 g, és compacte, lleuger i molt portable. Pots portar-ho en la teva motxilla, bossa o butxaca, i fins a oblidar-te que està aquí. I no et deixis enganyar per la seva petita grandària; el CRAFTY ofereix un efecte potent, i té una sèrie de funcions versàtils que el fan destacar per sobre dels competidors.

El CRAFTY està fet d'acer i alumini, i utilitza un escalfament híbrid d'avantguarda (combinant conducció i convecció) per a assegurar que aprofites els cannabinoides al màxim.

L'APP

Un dels majors atractius comercials d'aquest vaporitzador és la seva app. Aquesta aplicació et permet personalitzar la temperatura dins d'un rang de 40 °C a 210 °C, modificar la temperatura preestablerta, allargar el període de refredament per a una sessió més duradora, i personalitzar els ajustos de llum/so/vibració. Amb aquesta app, pots portar les teves vaporitzacions a un nivell totalment nou d'alta tecnologia, i pots personalitzar alguns dels ajustos per defecte que no siguin del teu grat. Fins i tot inclou una funció que t'ajuda a localitzar el teu CRAFTY si no pots trobar-ho.


FÀCIL D'USAR, MOLT VERSÀTIL

El CRAFTY és realment versàtil. La cazoleta pot contenir fins a 0,3 g, però funciona amb qualsevol quantitat d'herba. Pots configurar la teva temperatura preferida mitjançant l'app, o usar una de les dues temperatures incorporades per defecte. El vaporitzador triga 2 minuts a escalfar-se, i quan estigui llest vibrarà i encendrà una llum verda (però, com hem esmentat, això pot personalitzar-se a través de l'app). En inhalar, el vapor travessa una unitat de refredament, que assegura que només inhales un vapor suau i calmant.

El CRAFTY triga 2 hores a carregar-se i la bateria dura fins a 45 minuts. Dit això, pots fer una petita vaporització després d'una recàrrega de tan sols 20 minuts.

REPLET D'ACCESSORIS, FÀCIL DE MANTENIR

El CRAFTY inclou filtres extres, un carregador USB, juntes de segellat de recanvi, una càpsula dosificadora, una eina d'ompliment i molt més. L'app et recordarà quan és moment de netejar el vaporitzador, i et guiarà en el procés.

El nostre pack Vaporitzador CRAFTY inclou gratis:

 • 1 x RQS Grinder Pol·linitzador Amb Molinet
 • 3 x RQS llavors extra (triades a l'atzar)

***El Vaporitzador CRAFTY no aplica per rebre llavors i merchandising gratuït***

CRAFTY data sheet
Calefactor: Conducció & Convecció
Grandària: 11 x 5,7 x 3,3 cm
Pes: 135 gr
Temperatura: 40ºC - 210ºC / 104ºF - 410ºF
Temps de calentament: 2 min
Grandària de cambra: 0,3 gr
Tipus de control: Digital
Compatible amb: Drip / liquid pad

  De B. A. on 09/Aug/2019 :

  Tractament : Qualité au top
  Comentaris : La batterie est un peu juste, mais sinon, top. A régler sur 210 degrés pour un effet sensible.

  De H. R. on 11/Apr/2019 :

  Tractament : Gutes Produkt mit Schwächen beim Akku
  Comentaris : Der Sevice von RQS war top! Man ist sehr bemüht, so dass auch individuelle Kundenwünsche berücksichtigt werden! Der Crafty ist ein tolles Gerät, wenn man damit zurechtkommt, dass er drei - mit etwas Glück vier - Sitzungen hält, ehe er wieder an die Steckdose muss!


  No pots publicar una opinió d\\\'aquest producte si no l\\\'has comprat

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.