Pax 3 Vaporizer - Complete Kit

Pack content:

RQS Grinder pol•linitzador amb molinet
3 llavors de marihuana gratis
Royal Queen Seeds presenta el vaporiTzador Pax 3. Aquest dispositiu conté la tecnologia més avançada en quant a bateria, a més de múltiples configuracions i capacitat per a herbes seques o concentrats. A més, un grinder de regal i 3 llavors de marihuana de qualitat per completar el nostre kit!
 5.00/5 (1) Write a review
€ 259.00 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (1)
 • Termes i condicions de transport

Kit complet de vaporitzador Pax 3: vaporització d'herbes i concentrats d'última generació

El Pax 3 és un vaporitzador d'herbes i concentrats intuïtiu i fàcil d'usar, elaborat magníficament i amb un disseny ideal. S'escalfa ràpidament, en uns 20 segons, vibra quan està llest, té un sistema de comunicació LED i ho pots personalitzar des del teu mòbil a través d'una aplicació. La tecnologia més avançada en quant a bateria significa que gaudiràs d'un munt de sessions abans d'haver de recarregar-ho. La seva garantia de 10 anys és una demostració de la seva qualitat de fabricació.

Pots planejar les teves pròpies sessions de vapeig amb les 75 configuracions de memòria que t'ofereix. Et dóna la possibilitat de millorar els perfils de sabor amb els suggeriments de temperatura de l'aplicació. L'intercanvi entre herba seca i concentrats és fàcil, i pots fer-ho quan vulguis. El Pax 3 combina un gran rendiment amb un vapor de qualitat, independentment el que triïs. Utilitza el calefactor gran per a sessions llargues i el mitjà per a sessions més curtes. L'element calefactorpetit és perfectament compatible amb el recipient de concentrats del Pax Era i s'intercanvien fàcilment.

Activa el "party mode" per posar una temperatura més suau, perquè el Pax 3 pugui compartir-se entre varis sense arribar a cremar la teva herba. També pots usar un dels seus molts ajustos de llum per convertir-ho en una barra lluminosa quan vulguis ballar i vapejar. El seu sistema de comunicació tàctil és ideal per a sessions més discretes. Porta-ho a la butxaca o camufla-ho a la teva mà.

Aquí tens el kit complet disponible en quatre colors: negre, turquesa, platejat i or rosa, en mat o brillant. RQS remata el paquet amb un grinder de regal i 3 llavors de la millor marihuana gratis. Cultiva-la, tritúrala i vapéja-la amb el vaporitzador Pax 3.

INCLÒS A LA CAIXA

• Vaporizador PAX 3
• Cable de càrrega (carregador de viatge amb cable de 60 cm)
• Kit de manteniment (1 raspall de filferro, 10 varetes de neteja)
• Filtre original
• Filtre elevat
• Tapa original
• Guia d'inici
• Garantia

***El Pax 3 Vaporizer no aplica per rebre llavors i merchandising gratuït  ***

   

  By J. W. on 12/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Pax 3 is Amazing
  Comment : Ninja stealth + Quick Vapes + Good Battery life


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
Chile

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: