Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic
Es tracta d'una soca meticulosament dissenyada que combina les millors qualitats de diverses varietats de Sativa, Indica i Ruderalis. El resultat és una varietat única que proporciona adequadament una experiència única - fins i tot per als fumadors experimentats.

Més detalls

 (80 Reviews)

€ 25.00 amb IVA

Afegir a la cistella

Aquestes són algunes de les característiques que composen la genètica d'aquesta varietat desenvolupada per experts.

Bubble Gum
Des dels seus orígens a Indiana fins al seu posterior desenvolupament als Països Baixos, aquesta soca índica mundialment famosa s'ha creat reputació per arribar fàcilment a condicionar-te. El distintiu aroma dolç d'aquest guardonat cànnabis aporta un similar un sabor dolç i agradable a la Bubble Kush Automatic.

OG Kush
Aquest cep summament popular té qualitats d'Indica i Sativa, i els seus efectes intensos i de llarga durada han jugat un gran paper en la fama d'aquesta varietat al voltant del món.

Royal Critical Automatic
Royal Critical Automatic és popular entre els cultivadors a causa del seu procés de creixement excepcionalment ràpid i fàcil i de les seves grans produccions per planta. No obstant això, aquesta soca híbrida també és popular entre els fumadors pel seu gran sabor i el seu efecte.

Aquesta varietat va ser criada per incorporar els millors elements de totes aquestes excel·lents varietats i crear així una planta que és molt fàcil de conrear i que presenta un producte fantàstic. Té un agradable sabor dolç amb subtils matisos terrosos i un fort, ferm i positiu efecte.

Pel que fa al creixement, aquestes llavors són autofloreixent. A diferència de les llavors feminitzades tradicionals, com ara la Bubba Kush i la Bubble Kush feminitzada, els cultivadors no han de preocupar-se que les plantes obtinguin 12 hores de llum directa al dia. Gràcies als elements de Ruderalis en la genètica d'aquesta planta, floreixen per si soles en tan sols cinc/set setmanes, igual que d'altres llavors com Bubble Gum Automatic o Bubba Kush Automatic, les quals són igualment estimades pels cultivadors pel seu rendiment i la seva facilitat en el cultiu.

Al conrear a l'aire lliure, Bubble Kush Automatic està llesta per a la collita de set a vuit setmanes. En interiors, les plantes totalment desenvolupades són de 40 a 80 centímetres d'altura, mentre a l'exterior l'altura pot oscil·lar entre 60 i 100 centímetres. Els cultivadors poden esperar una bona collita de 120 a 170 grams per planta a l'aire lliure després de l'assecament.

Un cop collida, aquesta varietat és molt forta, ja que compta amb un 16 per cent de THC. L'efecte dominant amb aquesta varietat és un sentiment d'eufòria, per la qual cosa molts usuaris la valoren per alliberar l'estrès. Ja que aquest cànnabis és genèticament Indica (60%), els seus efectes típics també estan presents, com l'augment de la gana i la relaxació física. Algunes persones que pateixen d'insomni troben aquest cep útil per ajudar-los a dormir, però l'equilibrat efecte fa que els usuaris sentin una aclaparadora sensació de letargia i somnolència.

Aquestes fortes llavors són ideals per als cultivadors que volen un creixement ràpid i una floració automàtica, i que no requereix el mateix esforç que el cultiu de llavors feminitzades més tradicionals. Aquesta varietat híbrida continua guanyant seguidors no només pel seu senzill cultiu sinó també pel seu sabor agradable i el seu fort efecte.

 • THC 15%+-
 • CBD Low
 • Yield Indoor 350-400gr m2
 • Yield Outdoor 120-170 grams per plant dried
 • Height Indoor 40 - 80 cm
 • Height Outdoor 60 - 100 cm
 • Període de floració 5-7 weeks
 • Mes de la collita de 7 a 8 semanas después de brotar
 • Genètica Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
 • Tipus Sativa: 10% Indica: 60% Ruderalis: 30%
 • Efecte Relaxant i ple de sabor
   


  By Vincent G. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Belinda N. on 18/Aug/2016 :

  Title : Klasse
  Comment : Schnelle Lieferung, 3/3 gekeimt, wachsen super :) Sehr gute Samen wachsen und blühen Vielen Dank an Rpyal Queen Seeds !!!

  By Daniel B. on 17/Aug/2016 :

  Title : Bubble Kush Auto
  Comment : delivered within 5 days. 7 seeds planted (outdoors/pots), only 4 sprouted. 10hrs direct sunlight p/day. At night in warm dry shed under 300 lumen (solar) lamp. Result so far..... planted on 18/07 and after 4 weeks (to the day) all 4 plants are flowering. Looking good RQS.

  By Jordan M. on 09/Aug/2016 :

  Title : Top
  Comment : parfait!

  By Peeters D. on 09/Aug/2016 :

  Title : Bubble kush autoflower
  Comment : Nice big buds 164gram dried very good strain THE smoke is very fresh and sweet thx

  By Stefan I. on 26/Jul/2016 :

  Title : Top Shelf Quality
  Comment : What a killer ,at the beginning euforic,happy and a little bit later indica treats show his stoned and long lasting effect !!!

  By wayne C. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Lyubomir T. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Benjamin L. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By jurijs M. on 16/Jun/2016 :

  Title : Buble automatic and Blue Myst
  Comment : I got 3 of them, no one spred out. But i got Blue Myst auto like present. That one germanated very well, i worked with hydroponic got 11.5 weeks, 115 cm high, 37g dry. Under 110w CFL

  By Andreas E. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Hans B. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Michaela M. on 07/Jun/2016 :

  Title : top
  Comment : alle 4 gekeimt alles wunderbar nur eine wurde extrem groß und hat die anderen im schatten gelassen unbedingt beschneiden .ansonsten eine top sache.

  By Oissine B. on 02/Jun/2016 :

  Title : Bubble kush
  Comment : Germinated straight in soil growing good

  By Antonia K. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

Customers who bought this product also bought: