Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Condiciones generals

Royal Queen Seeds s’especialitza en la venda de llavors de cànnabis per a ús mèdic. La possessió, importació i distribució de llavors de cànnabis en el territori dels Països Baixos no està penada per la llei. El comerç de llavors de cànnabis està inclòs en la legislació nacional relacionada amb els opiacis.

Advertència

Les lleis vigents relacionades amb les llavors de cànnabis poden diferir d’un país a l’altre. Per tant, et recomanem que consultis les lleis vigents del teu país.

En alguns casos, és possible obtenir una exempció per a les llavors d’ús mèdic, industrial o agrícola. En alguns països, la venda de llavors de cànem és possible, fins i tot sense llicència. Si s’importen o exporten llavors de cànnabis, és possible que es necessiti una notificació. Si el requisit de notificació és obligatori al teu país, fes-nos-ho saber amb antelació.

En alguns països, el cultiu de llavors de cànnabis per a ús industrial o mèdic no està permès; de fet, està prohibit.

És important per a nosaltres indicar que no tenim cap intenció de violar o incomplir cap llei de cap país al subministrar llavors de cànnabis. Podem subministrar llavors de cànnabis només si no entrem en conflicte amb cap llei. Tanmateix, volem destacar que qualsevol persona que compri les nostres llavors de cànnabis és responsable de l’ús que en doni. Royal Queen Seeds rebutja tota responsabilitat en aquest sentit.

Royal Queen Seeds mai permetrà distribuir les seves llavors en o a països on el comerç de cànem sigui il•legal. També advertim de la compra de llavors en altres empreses que envien arreu del món.

Els preus estan subjectes a canvi.