🤯 Locura Autofloreciente: Hasta un 50% menos en la mayoría de semillas  ⏤ AHORRA YA 🔥

 🤯 Locura Autofloreciente: Hasta un 50% menos
en la mayoría de semillas  ⏤ AHORRA YA 🔥

Per Luke Sumpter

Royal Gorilla, la varietat més potent

Royal Gorilla


ORÍGENS: GUANYADORA EN LA LOTERIA GENÈTICA

Estem davant una època interessant per al cultiu de cànnabis. Poques creacions o invents per accident aconsegueixen la categoria d'excel·lents. Molts passen desapercebuts com un arc de Sant Martí a la nit. Però aquests casos especials, com la Coca Cua, les cookies de xocolata, els Corn Flakes i les patates fregides, han canviat el món. La Gorilla Glue és una marihuana que ràpidament s'està convertint en la primera revolució accidental. 

La Gorilla Glue #1 és un fenotip amb tendència i aspecte sativa de la família Gorilla Glue, el resultat de la fertilització de varietats Diesel selectes amb pol·len hermafrodita. En lloc d'arruïnar els seus gens, va sorgir una varietat ultra potent de primera qualitat. Fins ara la Gorilla Glue #4 és el fenotip més potent que s'ha trobat. 

Tots els fenotips de Gorilla Glue comparteixen les mateixes arrels de Chems Sis, Sour Dubb i Chocolate Diesel. No obstant això, algunes híbrides destaquen més que unes altres. Les xifres són importants, i amb un 32% de THC mesurat en laboratoris de Denver, Colorit, la Gorilla Glue ha redefinit el concepte de potència al món del cànnabis. Nostra Royal Gorilla és pur foc! 

Com era d'esperar, la Gorilla Glue ha anat recopilat multitud de premis i lloances. Els més importants, dos High Times Cànnabis Cups en 2014, guanyant el primer lloc a Los Angeles i Michigan. D'un dia per a un altre, els esqueixos de Gorilla Glue s'havien convertit en un tresor en el sector del cànnabis. Ara, per primera vegada, la Gorilla Glue està disponible en llavor. Els cultivadors casolans ja poden plantar la millor herba del planeta Terra.

Video id: BXOJ3R3fsQY

CARACTERÍSTIQUES DE CREIXEMENT: PLANTES DE CÀNNABIS MONSTRUOSES

La Royal Gorilla creix com una vinya i s'estirarà ràpidament en sentit vertical. Es recomana aplicar podes per contenir aquesta híbrida índica-sativa i impedir que es converteixi en King Kong. El mètode ScrOG és l'ideal per obtenir la màxima collita d'un material de primera. El LST en 4 vies és una altra de les tècniques de cultiu preferides per treure tot el potencial de la Royal Gorilla.

La floració és ràpida i vigorosa, normalment 60 dies o menys seran suficients. Una producció de resina que sembla no acabar mai i una aroma a pi són les característiques més determinants de la Royal Gorilla. Les flors tenen una grandària entre petites i mitjanes, molt denses i recobertes de deliciosa resina. 

Cap al final de la floració, flors i cues recordaran a boles de neu, ja que els pèls taronges amb prou feines seran visibles. Els tricomes s'acumulen amb tal densitat que al tacte seran tan enganxifossos com la millor cola. Molt tolerant a dosis elevades de nutrients i amb bon rendiment tant en cultius orgànics com a hidropònics. 

En exterior, la Royal Gorilla és capaç de generar collites brutals. En climes temperats o càlids és possible trobar-se enormes arbres de ganja enganxifossa. A més, per al cultivador d'exterior, aquesta capa de tricomas és un gran avantatge enfront de plagues i ambients secs. Aquesta híbrida robusta estarà més que llista per a la collita a l'octubre, ja que el seu termini de floració de 8 setmanes sol permetre recollir-la fins i tot al setembre.

Royal Gorilla

EFECTES DE LA ROSEGUI GORILLA: PROPERA PARADA, EL PAÍS DELS SOMNIS

La Royal Gorilla és una varietat de marihuana sense igual. Aquesta herba juga en una lliga diferent. Nivells de THC superiors al 25% són freqüents, i és possible sobrepassar el 30%. No és un material per a principiants. Similar a la Sour Diesel, excepte un sabor  que deixa un regust lleugerament més dolç. Cerebral, arriba trepitjant fort.

La gran diferència és que l'efecte corporal índica sol actuar simultàniament. Això pot resultar aclaparador per a un novençà. Però pel fumeta experimentat, es tracta d'una meravellosa experiència eufòrica i completament sedant que no hauria de perdre's.

LA ROYAL GORILLA AUTOMATIC ÉS AQUÍ PER A DOMINAR

Els nostres criadors van partir de genètiques mítiques per a desenvolupar les seves versions autoflorecents. Ara, ja pots gaudir dels efectes profunds i els sabors deliciosos de la Gorilla en molt menys temps. Hem creat la Royal Gorilla Automatic creuant el cep original amb la genètica ruderalis. El resultat? Un cep de dominancia índica que és fàcil de conrear i ràpida a florir. Les varietats autoflorecientes normalment ens exigeixen renunciar a part de la seva potència en favor de la velocitat. Aquest no és el cas. La Royal Gorilla Automatic ofereix totes dues coses!

Royal Gorilla Auto

CULTIU DE LA ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Si ets principiant en cultiu, amb la Royal Gorilla Automatic no tindràs problemes. És el bitllet cap a l'èxit per a qui està començant a conrear. És capaç de suportar els canvis de temperatura, períodes d'excés o falta de reg, i no li costa evitar la floridura. Si la conrees en interior, aconseguirà els 60-120cm d'alçada i produirà uns 325-400g/m². Les plantes d'exterior aconsegueixen la seva alçada màxima als 140cm i produeixen uns 120-170g per planta. Els cabdells estaran llestos per a la collita a les 8-10 setmanes a partir de la germinació.

L'HERBA DE LA ROYAL GORILLA AUTOMATIC

La Royal Gorilla Automatic compta amb un nivell de THC del 20%, bastant potent per a una varietat autofloreciente. El seu efecte de dominancia índica relaxa immediatament el cos i seda lleugerament la ment. És una varietat recreativa ideal per a consumir-la a les tardes, quan és hora de relaxar-se i oblidar-se del món exterior. Els seus efectes a nivell físic també la converteixen en un bon cep medicinal per a bregar amb el dolor, la falta d'apetit i l'ànim decaigut. El seu efecte elimina l'estrès i alleuja les molèsties i el dolor crònic. Aquests efectes van acompanyats d'aromes agradables i sabors de cítrics, pi i fruites.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.