By Luke Sumpter

Varietats Gorilla - Col·lecció Royal Queen Seeds

Gorilla Genetics


Origen de les varietats Gorilla: el premi gros de la loteria genètica

Les varietats Gorilla es consideren clàssics moderns. Igual que la Haze, la Kush i la Skunk, la genètica Gorilla quedarà gravada en la història del cànnabis per ser una família de varietats que ha marcat una època. Però les varietats Gorilla es diferencien de la resta pel seu major contingut en THC, els seus perfils terpènics més intensos i la seva major productivitat. Avui dia existeixen moltes varietats Gorilla, però totes es basen en l'èxit de la varietat original. Així que, com va començar tot?

Les nombroses varietats Gorilla que existeixen actualment deriven de la Gorilla Glue, també coneguda com a Original Glue i GG4. Per a crear-la, els criadors van creuar la Chem's Sister, la Sour Dubb i la Xocolata Dièsel. Poc sabien llavors que, en fer-ho, els acabava de tocar el premi gros de la loteria genètica, donant lloc a una planta amb un nivell colossal de THC del 27%. En aquell moment, això convertia a la Gorilla Glue en una de les varietats de cànnabis més potents mai creades. Com era d'esperar, no va trigar a acaparar totes les mirades i en 2014 va guanyar dos premis en la High Times Cànnabis Cup.

La Gorilla Glue també es va convertir en una gran favorita entre els criadors de marihuana. Tant conreadors casolans com criadors comercials la van usar per a crear una llarga llista de varietats extraordinàries. En Royal Queen Seeds, usem aquesta genètica per a crear la Shogun, la Triple G i la Mother Gorilla, entre altres varietats. A continuació descobriràs aquestes descendents de la Gorilla Glue i per què hauries de conrear-les.

Característiques de creixement: plantes de cànnabis monstruoses

Royal Gorilla Feminized

La Royal Gorilla creix com una vinya i s'estirarà ràpidament en sentit vertical. Es recomana aplicar podes per contenir aquesta híbrida índica-sativa i impedir que es converteixi en King Kong. El mètode ScrOG és l'ideal per obtenir la màxima collita d'un material de primera. El LST en 4 vies és una altra de les tècniques de cultiu preferides per treure tot el potencial de la Royal Gorilla.

La floració és ràpida i vigorosa, normalment 60 dies o menys seran suficients. Una producció de resina que sembla no acabar mai i una aroma a pi són les característiques més determinants de la Royal Gorilla. Les flors tenen una grandària entre petites i mitjanes, molt denses i recobertes de deliciosa resina. 

Cap al final de la floració, flors i cues recordaran a boles de neu, ja que els pèls taronges amb prou feines seran visibles. Els tricomes s'acumulen amb tal densitat que al tacte seran tan enganxifossos com la millor cola. Molt tolerant a dosis elevades de nutrients i amb bon rendiment tant en cultius orgànics com a hidropònics

En exterior, la Royal Gorilla és capaç de generar collites brutals. En climes temperats o càlids és possible trobar-se enormes arbres de ganja enganxifossa. A més, per al cultivador d'exterior, aquesta capa de tricomas és un gran avantatge enfront de plagues i ambients secs. Aquesta híbrida robusta estarà més que llista per a la collita a l'octubre, ja que el seu termini de floració de 8 setmanes sol permetre recollir-la fins i tot al setembre.

Efectes de la Royal Gorilla: propera parada, el país dels somnis 

La Royal Gorilla és una varietat de marihuana sense igual. Aquesta herba juga en una lliga diferent. Nivells de THC superiors al 25% són freqüents, i és possible sobrepassar el 30%. No és un material per a principiants. Similar a la Sour Diesel, excepte un sabor  que deixa un regust lleugerament més dolç. Cerebral, arriba trepitjant fort.

La gran diferència és que l'efecte corporal índica sol actuar simultàniament. Això pot resultar aclaparador per a un novençà. Però pel fumeta experimentat, es tracta d'una meravellosa experiència eufòrica i completament sedant que no hauria de perdre's.

La Royal Gorilla automatic és aquí per a dominar

Royal Gorilla Auto

Els nostres criadors van partir de genètiques mítiques per a desenvolupar les seves versions autoflorecientes. Ara, ja pots gaudir dels efectes profunds i els sabors deliciosos de la Gorilla en molt menys temps. Hem creat la Royal Gorilla Automatic creuant el cep original amb la genètica ruderalis. El resultat? Un cep de dominancia índica que és fàcil de conrear i ràpida a florir. Les varietats autoflorecientes normalment ens exigeixen renunciar a part de la seva potència en favor de la velocitat. Aquest no és el cas. La Royal Gorilla Automatic ofereix totes dues coses!

Cultiu de la Royal Gorilla Automatic

Si ets principiant en cultiu, amb la Royal Gorilla Automatic no tindràs problemes. És el bitllet cap a l'èxit per a qui està començant a conrear. És capaç de suportar els canvis de temperatura, períodes d'excés o falta de reg, i no li costa evitar la floridura. Si la conrees en interior, aconseguirà els 60-120cm d'alçada i produirà uns 325-400g/m². Les plantes d'exterior aconsegueixen la seva alçada màxima als 140cm i produeixen uns 120-170g per planta. Els cabdells estaran llestos per a la collita a les 8-10 setmanes a partir de la germinació.

L'herba de la Royal Gorilla Automatic

La Royal Gorilla Automatic compta amb un nivell de THC del 20%, bastant potent per a una varietat autofloreciente. El seu efecte de dominancia índica relaxa immediatament el cos i seda lleugerament la ment. És una varietat recreativa ideal per a consumir-la a les tardes, quan és hora de relaxar-se i oblidar-se del món exterior. Els seus efectes a nivell físic també la converteixen en un bon cep medicinal per a bregar amb el dolor, la falta d'apetit i l'ànim decaigut. El seu efecte elimina l'estrès i alleuja les molèsties i el dolor crònic. Aquests efectes van acompanyats d'aromes agradables i sabors de cítrics, pi i fruites.

Shogun: una combinació de marihuana Gorilla i Haze

Shogun

La Shogun no es camina amb chiquitas a l'hora de col·locar-te. Com a descendent de la Gorilla Glue #4 i l'Amnèsia Haze, aquesta potent varietat conté un intimidante 25% de THC. Un parell de calades són suficients per a sentir un colocón estimulant, que fomenta la creativitat i el riure. Aquests efectes la converteixen en una varietat ideal per a fumar durant el dia, i fins i tot per a les fumades mañaneras. Però ves amb compte: la seva potència podria manar-te de tornada al llit abans del que es preveu!

En conrear-la, assegura't de tenir suficients pots per a guardar la gran quantitat de cabdells que et donarà en la collita. Les plantes d'interior poden aconseguir una altura relativament alta de 140cm (si no s'entrenen) i produir fins a 600g/m². A l'aire lliure, la Shogun pot mesurar fins a 190cm i produir un màxim de 750g per planta.

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 Setmanes
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650-750 gr/plant
150 - 190 cm
Finals d‘octubre
Calmant, Estimulant, Lluït, Riures

Comprar Shogun


Triple G: la premiada descendent de la Gorilla Glue #4 i la Gelato 33

Triple G

Aquesta varietat combina dues de les genètiques més potents que existeixen. Tant la Gorilla Glue #4 com la Gelato 33 són conegudes per la seva tremenda potència, els seus deliciosos terpens i la seva excel·lent productivitat, i la Triple G combina els seus millors característiques. Aquesta varietat de dominància índica té un increïble contingut de THC del 26%. Dona-li un parell de calades i prepara't per a sentir un viatje relaxant per tot el cos, que fondrà els teus músculs. Amb els seus rics sabors de xocolata, cítrics, dièsel i terra, la Triple G és especialment deliciosa.

Les plantes d'aquesta varietat són bastant compactes i responen bé a les tècniques d'entrenament si vols mantenir-les més baixes. En cultius d'interior, creixen entre 90-140cm i produeixen fins a 575g/m². La Triple G pot donar bons resultats fins i tot en espais de cultiu petits. Les plantes d'exterior, si creixen en un lloc assolellat i en terra fèrtil, poden aconseguir uns 180cm d'altura i produir al voltant de 600-650g per planta.

Triple G
Gorilla Glue 4 x Gelato 33
525 - 575 gr/m2
90 – 140 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 26%
Sativa 15% Indica 85%
600 - 650 gr/plant
140-180 cm
Mitjans d‘octubre
Agilitat Mental, Eufòric, Lluït, Motivador

Comprar Triple G

Triple G Auto: per als qui volen un cultiu ràpid

Triple G Auto

Vols gaudir de tot el que ofereix la Triple G, però no tens temps de conrear una planta fotoperiódica fins que aconsegueixi la maduresa? No et preocupis: et presentem la Triple G Auto! Aquesta varietat reuneix algunes de les millors característiques de la Triple G, però en un format autofloreciente que creix ràpidament. Per a crear-la, els nostres hàbils criadors van barrejar la Triple G amb la Big Skunk Auto. Després de dedicar un cert temps a refinar aquesta varietat i obtenir un fenotip estable, van aconseguir crear una de les autoflorecientes més potents del mercat. Aquesta herba conté un 20% de THC i, al més pur estil Gorilla, produeix un colocón contundent, ideal per a les tardes o nits de relax a casa. De mode similar a la Triple G fotoperiódica, ofereix sabors de caramel, xocolata i terra.

Encara que la Triple G Auto produeix un colocón similar a la varietat original, les plantes es comporten de forma molt diferent. Amb una mica d'entrenament, les plantes d'interior mantenen una altura petita de 60cm i produeixen fins a 500g/m² en tan sols 10 setmanes des de la germinació. En exterior, les plantes poden mesurar fins a 80-140cm, segons la grandària del test i l'exposició a la llum solar, i si creixen en terra fèrtil poden donar fins a 140g per planta.

Triple G Auto
Triple G x Big Skunk Auto
450 - 500 gr/m2
60 - 120 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 20
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
90 - 140 gr/plant
60-140cm
de 10 a 12 setmanes després de brotar
Agilitat Mental, Lluït, Motivador

Comprar Triple G Auto

Mother Gorilla: una Gorilla potent amb sabor de xocolata

Mother Gorilla

Si conrees la Mother Gorilla, faràs salts d'emoció quan arribi la collita. Anteriorment anomenada Royal Madre, aquesta impressionant varietat de dominància sativa és tot un espectacle durant la floració. A mesura que els seus cabdells maduren, es tornen més porpres, aromàtics i carregats de resina. Els nostres criadors van crear aquesta meravella en barrejar les varietats Reina Mare i Gorilla Glue #4. Els seus enganxosos cabdells contenen un 23% de THC i una selecció de terpens amb aromes i sabors a xocolata, terrosos, skunk i amargs.

Malgrat la seva genètica de dominància sativa, la Mother Gorilla té una morfologia índica. Les plantes són compactes i arbustives, i atreuen als qui volen conrear discretament. Les plantes d'interior mesuren 60-100cm i són molt productives amb el mètode ScrOG, podent donar fins a 500g/m² després d'una fase de floració de 9-10 setmanes. En exterior, la Mother Gorilla creix entorn de 140-180cm i produeix un màxim de 550g per planta, que podràs collir a principis d'octubre.

Mother Gorilla (Anteriorment Royal Madre)
Gorilla Glue 4 x Reina Madre
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 Setmanes
THC: 23%
Sativa 70% Indica 30%
500 - 550 gr/plant
140-180 cm
Principis d‘ octubre
Calmant, Eufòric

Comprar Mother Gorilla (Anteriorment Royal Madre)

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.