The RQS Blog

.


By Luke Sumpter


Conrear marihuana en interior té els seus propis avantatges i desavantatges. Tens un control gairebé complet sobre l'entorn i pots regular fàcilment la il·luminació, el reg i la fertilització. No obstant això, l'espai pot convertir-se ràpidament en un problema, sobretot quan es conreen ceps que s'estiren molt cap a la font de llum.

Afortunadament, els criadors han treballat amb la genètica de la marihuana per a crear varietats que siguin ideals per al cultiu en interior. Aquestes plantes són baixetes i fàcils de mantenir i entrenar. Són adequades per a petits armaris de cultiu, i hi ha els qui fins i tot arriben a conrear-les en torres d'ordinador i armaris modificats, per a gaudir de la màxima discreció.

Per què conrear marihuana en interior?

El cultiu en interior facilita la vida de molts conreadors de marihuana. Si vius en una zona freda on sol fer mal temps, o si el teu jardí no rep llum solar directa, els armaris de cultiu d'interior són un refugi segur. El fet de poder controlar amb precisió el cicle de llum, la humitat i la fertilització, et permet conrear marihuana a la teva manera.

Conrear marihuana en interior també contribueix al fet que els amants de l'herba no hagin de fer públic el seu interès per la planta. Els armaris de cultiu d'interior amb filtres de carbó eliminaran l'olor i reduiran dràsticament les possibilitats que et caigui una multa.

Són totes les varietats de marihuana adequades per al cultiu d'interior?

En teoria, sí. Totes les varietats es poden conrear en interior, encara que algunes s'adapten molt millor que unes altres a aquesta mena d'entorn. Les varietats autoflorecientes i les índica tipus arbust no solen superar els 120cm d'altura i, per tant, la seva naturalesa és compatible amb espais reduïts.

El cultiu en interior també et permet controlar els temps (almenys fins a un cert punt). Les varietats de marihuana fotoperiódicas comencen a florir cap a la tardor, quan comença a haver-hi menys hores de llum. En interior, pots canviar el cicle de llum i activar la floració quan vulguis. Com a alternativa, pots allargar la fase de creixement mantenint les plantes sota un cicle de llum específic de la fase vegetativa.

Els ceps sativa són imponents i poden arribar a mesurar 3m d'altura. Pots limitar el creixement vertical plantant-les en tests petits, però no produiran collites tan bones com els ceps creats específicament per al cultiu en interior.

Si conrearàs marihuana en interior, dona un cop d'ull a les següents varietats. Són ideals per a espais reduïts i produeixen collites fantàstiques.

¿Son todas las variedades de marihuana adecuadas para el cultivo de interior?

La superheroïna de la sinsemilla: HulkBerry

Els nostres criadors professionals van crear la HulkBerry per a respondre a com seria la varietat d'interior perfecta. Després d'una detinguda anàlisi, van acordar tres característiques clau: una grandària mitjana, gran productivitat i molt THC. Per a aconseguir-ho, van creuar les varietats ascendents OG Kush i Strawberry Dièsel. Com a resultat van obtenir un polihíbrido al qual van anomenar HulkBerry, que complia els tres requisits i molt més.

En general, la HulkBerry té una composició genètica 65% sativa i 35% índica. Produeix flors allargades però denses amb cridaneres tonalitats de verd, groc i taronja. Però el que més destaca és que els seus cabdells estan xopats d'una resina viscosa amb un munt de tricomas. Aquesta substància enganxosa conté una gran quantitat de valuosos fitoquímics, inclòs un impressionant contingut de THC del 27%. Tant si ets principiant com si tens experiència de sobres consumint marihuana, hauràs de prendre't les coses amb calma i responsabilitat quan provis aquesta herba per primera vegada. Amb només un parell de calades sentiràs el seu efecte electritzant. A tot això cal afegir un perfil de terpens super refrescant, amb notes cítriques, de carburant, herbes i pebre que fan de cada calada una autèntica delícia.

Llavors, com es comporta exactament la HulkBerry en interior? Les plantes poden aconseguir una altura màxima de 140cm. Però si tens poc espai, pots mantenir-les a una altura d'uns 80cm utilitzant tècniques de LST. Prepara uns quants flascons per a guardar 400-450g/m² d'herba, després d'una fase de floració de 9-11 setmanes.

Sinsemilla Superhero — HulkBerry

HulkBerry
23_genetic background_1 OG Kush x Strawberry Diesel
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 9 - 11 Setmanes
29_THC_1 THC: 27%
28_Type Blend_1 Sativa 65% Indica 35%
34_yield outdoor_1 650 - 700 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Finals de setembre
22_Effect_1 Estimulant, Lluït

Comprar HulkBerry

Un viatge a les estrelles: Royal Skywalker

La Royal Skywalker llançarà el teu cervell a l'hiperespai alhora que activa les teves papil·les gustatives. Fins i tot si et consideres un autèntic novençà en el cultiu d'interior, la Royal Skywalker ofereix una experiència de cultiu fàcil i t'ajudarà en el teu camí per a convertir-te en un mestre Jedi en el cultiu de marihuana en molt poc temps. Aquesta varietat de dominància lleugerament índica posseeix un 60% de genètica índica i un 40% sativa. Els nostres criadors volien crear una varietat d'interior atemporal, i per a això van creuar la llegendària Blueberry amb la Mazar.

La Royal Skywalker crida l'atenció dels conreadors per diverses raons. Molta gent queda captivada per les imatges de les seves flors úniques, amb tonalitats de verd fosc, gairebé fregant el negre, que són simplement irresistibles. Per descomptat, la majoria dels conreadors opten per conrear aquesta planta pel seu alt nivell de THC. Compta amb un contingut del 25%, per la qual cosa no fa falta molt per a sentir els seus efectes. El resultat? Una collita d'herba molt potent que dura molt més que una composta per flors més suaus. La guinda del pastís la posa el seu deliciós perfil de terpens, amb notes de nabius, cítrics i pebre.

Si estàs buscant un cep fàcil per a conrear en interior, la Royal Skywalker compleix els requisits. Quan canviïs les llums a un programa de floració, aquesta planta es posarà a treballar per a produir cabdells durant un període de 9-10 setmanes. Al final d'aquest temps, prepara't per a retallar i assecar fins a 600g/m² de flors molt gebrades.

Shoot for the Stars — Royal Skywalker

Royal Skywalker
23_genetic background_1 Blueberry x Mazar
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 130 cm
25_flowering time_1 9 - 10 Setmanes
29_THC_1 THC: 25%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 500 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Octubre
22_Effect_1 Lluït, Relaxació corporal

Comprar Royal Skywalker

Sabors de la naturalesa: AMG

La AMG, també coneguda com a Amnèsia Mac Ganja, es mereix un lloc en el teu armari de cultiu per diverses raons. Els nostres criadors van dissenyar específicament aquesta varietat per a ser conreada en un espai tancat. És una mescla de genètiques històriques i famoses a tot el món com l'Amnèsia i la Mexican Haze, i mostra un 80% de dominància sativa, la qual cosa la converteix en una de les poques satives que es desenvolupa perfectament sota llums de cultiu.

La AMG té molt a oferir a més de bones característiques de cultiu en interior, ja que es tracta d'un híbrid sativa que produeix un impressionant contingut de THC del 22%, la qual cosa exerceix un fort efecte psicotròpic en fumar o vapear els seus cabdells. És un efecte mental que et permet continuar funcionant i que resulta molt agradable. Prepara't per a una experiència cerebral molt duradora que t'ajudarà amb els teus projectes creatius o t'animarà a contactar amb velles amistats. Els terpens de la AMG es combinen amb aquest cannabinoide psicotròpic provocant una sensació de connexió a la terra, a més dels seus increïbles sabors de cítrics i terra.

La AMG té un temps de floració bastant llarg, al més pur estil sativa, de 10-11 setmanes. Encara que necessita una mica més de temps per a florir, aquesta senyoreta és molt productiva i pot donar collites de fins a 500g/m². Malgrat ser plantes altament productives, no solen superar els 120cm d'altura. Si comptes amb un espai especialment reduït, pots intentar mantenir una altura manejable de 80cm a través de main-lining i LST.

Tastes of Nature — AMG

AMG - Amnesia Mac Ganja
23_genetic background_1 Amnesia x Mexican Haze
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 10 - 11 Setmanes
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 80% Indica 20%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 200 cm
27_harvest period_1 Octubre
22_Effect_1 Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar AMG - Amnesia Mac Ganja

Increïblement productiva: Mother Gorilla

L'efecte de la Mother Gorilla és tan eufòric que podria domar fins i tot a un esquena platejada cabrejat. A més de fer-te sentir de meravella, aquesta varietat compleix tots els requisits d'un bon cep d'interior. És súper compacta, molt productiva i amb una floració relativament ràpida. En general, ofereix tot el que necessites si vols omplir els teus flascons d'herba fins dalt sense ocupar massa espai de cultiu.

La Mother Gorilla presenta un perfil genètic amb una dominància sativa del 70% i descendeix de la reialesa de la marihuana en forma de la Gorilla Glue 4, una varietat dels EUA famosa a tot el món per la seva sorprenent potència. Per a crear la Mother Gorilla, els nostres criadors van creuar la GG4 amb la Reina Mare. La descendència presenta precioses flors de color verd porpra, un contingut de THC del 23% i un perfil de terpens complex que ofereix sabors àcids, de xocolata, terra, herbes i Skunk.

Molta gent prefereix conrear en interior per la discreció que ofereix. Per tant, l'ideal és conrear plantes que siguin fàcils d'amagar i manejar. Mitjançant l'ús de LST i altres tècniques d'entrenament, els conreadors poden mantenir la Mother Gorilla a una altura discreta de tan sols 60cm. Fins i tot amb aquesta grandària, les plantes són capaces de produir 500g/m² durant un període de floració de 9-10 setmanes.

Mother Gorilla

Mother Gorilla (Anteriorment Royal Madre)
23_genetic background_1 Gorilla Glue 4 x Reina Madre
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 9 - 10 Setmanes
29_THC_1 THC: 23%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140-180 cm
27_harvest period_1 Principis d‘ octubre
22_Effect_1 Calmant, Eufòric

Comprar Mother Gorilla (Anteriorment Royal Madre)

La reina del sabor: Mimosa

L'origen del nom d'aquesta varietat no és cap misteri. Si t'agrada anar-te d'aperitiu i gaudir d'una bona beguda, sabràs exactament com reaccionen les teves papil·les gustatives a un xarrup de mimosa. La relació sinèrgica del xampany i la taronja activa les terminacions nervioses de la llengua alhora que les bombolles de la beguda estimulen la ment.

La Mimosa produeix el mateix efecte en cada calada de bong o porro. Com a descendent de la cítrica Clementine i la dolça i afruitada Purple Punch, aquest polihíbrido de dominància sativa posseeix un perfil de terpens refrescant i estimulant caracteritzat per notes terroses i àcides. D'altra banda, el seu contingut de THC del 22% actua ràpidament per a animar la ment i relaxar el cos. Pots consumir-la al matí o a la tarda i ràpidament sentiràs un estat d'ànim perfecte per a socialitzar, crear o fer les feines de casa amb una nova motivació.

Afortunadament, aconseguir una collita d'aquestes potents flors costa molt poc esforç. En interior, la Mimosa pot aconseguir una altura màxima de 80cm, i amb una mica d'entrenament lleuger pots limitar la seva grandària i mantenir-la a una altura discreta de tan sols 60cm. Malgrat la seva petita grandària, et donarà collites d'uns 350-450g/m² després d'un període de floració de 9-10 setmanes.

Mimosa
23_genetic background_1 Clementine x Purple Punch
33_Yield indoors_1 350 - 400 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 9 - 10 Setmanes
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 Mitjans d‘octubre
22_Effect_1 Creatiu, Riures

Comprar Mimosa

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.