By Luke Sumpter


Cultivar marihuana en interior té els seus propis avantatges i desavantatges. Tens un control gairebé complet sobre l'entorn i pots regular fàcilment la il·luminació, el reg i la fertilització. No obstant això, l'espai pot convertir-se ràpidament en un problema, sobretot quan es conreen varietts que s'estiren molt cap a la font de llum.

Afortunadament, els criadors han treballat amb la genètica de la marihuana per a crear varietats que siguin ideals per al cultiu en interior. Aquestes plantes són baixetes i fàcils de mantenir i entrenar. Són adequades per a petits armaris de cultiu, i hi ha els qui fins i tot arriben a conrear-les en torres d'ordinador i armaris modificats, per a gaudir de la màxima discreció.

Per què cultivar marihuana en interior?

El cultiu en interior facilita la vida de molts cultivadors de marihuana. Si vius en una zona freda on sol fer mal temps, o si el teu jardí no rep llum solar directa, els armaris de cultiu d'interior són un refugi segur. El fet de poder controlar amb precisió el cicle de llum, la humitat i la fertilització, et permet conrear marihuana a la teva manera.

Cultivar marihuana en interior també contribueix al fet que els amants de l'herba no hagin de fer públic el seu interès per la planta. Els armaris de cultiu d'interior amb filtres de carbó eliminaran l'olor i reduiran dràsticament les possibilitats que et caigui una multa.

Són totes les varietats de marihuana adequades per al cultiu d'interior?

En teoria, sí. Totes les varietats es poden cultivar en interior, encara que algunes s'adapten molt millor que unes altres a aquesta mena d'entorn. Les varietats autoflorents i les índica tipus arbust no solen superar els 120cm d'altura i, per tant, la seva naturalesa és compatible amb espais reduïts.

El cultiu en interior també et permet controlar els temps (almenys fins a un cert punt). Les varietats de marihuana fotoperiodiques comencen a florir cap a la tardor, quan comença a haver-hi menys hores de llum. En interior, pots canviar el cicle de llum i activar la floració quan vulguis. Com a alternativa, pots allargar la fase de creixement mantenint les plantes sota un cicle de llum específic de la fase vegetativa.

Les varietats sativa són imponents i poden arribar a mesurar 3m d'altura. Pots limitar el creixement vertical plantant-les en tests petits, però no produiran collites tan bones com les variants creades específicament per al cultiu en interior.

Si vols cultivar marihuana en interior, dóna un cop d'ull a les següents varietats. Són ideals per a espais reduïts i produeixen collites fantàstiques.

Són totes les varietats de marihuana adequades per al cultiu d'interior?

  • La famosa Northern Light

Aquesta prestigiosa varietat de marihuana procedeix de la costa oest dels Estats Units. Els criadors van crear la Northern Light utilitzant genètica índica de l'Afganistan.

La nostra Northern Light descendeix d'un esqueix seleccionat i presenta una genètica índica pura. El seu creixement espès i la seva grandària mitjana la converteixen en una candidata ideal per al cultiu en interior.

Desenvolupa una copa densa i espessa carregada de cues. Si no es controla, pot aconseguir una altura de 160cm. Mitjançant tècniques d'entrenament com el LST i el ScrOG, podràs aconseguir que es mantingui més baixeta, amb una altura aproximada de 1m.

Després de reduir el cicle de llum i desencadenar la floració, la Northern Light pot produir una copa plena de flors madures en 8-9 setmanes. Les seves flors denses posseeixen un respectable 18% de THC, juntament amb una àmplia i complexa gamma de terpens cítrics, terrosos, afruitats i de pebre.

Aquestes flors exerceixen un efecte que calma i relaxa el cos mentre manté la ment clara i lúcida. Pots consumir-les durant el dia i mantenir la teva capacitat funcional, o a la nit per a gaudir d'un somni reparador.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Finals de setembre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Northern Light

  • La nouvinguda Wedding Crasher

La Wedding Crasher compta amb increïbles tons de rosa brillant, morat fosc i taronja cridaner. No sols il·luminarà el teu armari de cultiu, sinó que les seves flors impressionaran als teus col·legues quan les portis a una de les vostres sessions.

Aquesta bellesa botànica va sorgir d'un encreuament entre la Wedding Cake i la Purple Punch. El seu perfil genètic equilibrat, 55% sativa i 45% índica, resulta ideal per al cultiu en interior, on es desenvolupa molt bé amb llums LED d'alta potència.

Les plantes poden aconseguir una altura màxima de 180cm, la qual cosa la converteix en una bona candidata per a armaris de cultiu més grans. Si li apliques les tècniques main-lining i LST podràs mantenir les plantes a una altura d'uns 150cm, sense renunciar a collites increïbles, o fins i tot per sota de 1m, encara que pot afectar lleugerament la producció.

Amb una correcta il·luminació i fertilització, la Wedding Crasher pot produir collites de 500g/m², després de 9-10 setmanes de floració. Els cabdells són brillants i contenen un 21% de THC. Juntament amb el seu perfil genètic equilibrat, aquest nivell de potència estimula el cos i activa la ment. Pots fumar les seves flors quan et vingui de gust relaxar-te però també continuar fent les teves coses.

Amb cada calada t'envia alts nivells de limonè al torrent sanguini. Aquest terpè es relaciona de manera sinèrgica amb el THC per a produir un efecte cognitiu que aixeca l'estat d'ànim i redueix la sensació de nerviosisme.

Wedding Crasher

Wedding Crasher
Wedding Cake x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
150 - 180 cm
9 - 10 Setmanes
THC: 21%
Sativa 55% Indica 45%
550 - 600 gr/plant
160 - 200 cm
Finals d‘octubre
Relaxació corporal, Riures

Comprar Wedding Crasher

  • La deliciosa Haze Berry

Si vols dedicar el teu espai de cultiu interior a una saborosa producció de terpens, has de provar la Haze Berry. Aquesta riquíssima varietat produeix un còctel de molècules carregades de sabor que no sols activen les papil·les gustatives, sinó que també causen un efecte impactant.

La Haze Berry destaca pels seus alts nivells del monoterpè mircè. Aquesta substància química natural treballa juntament amb el THC per a induir un estat de profunda relaxació i felicitat. També aporta els sabors herbals i a terra de la varietat, que resulten molt refrescants.

Els seus cabdells també contenen alts nivells de beta-cariofilè, un terpè picant que calma el cos, i de terpinolè, un altre terpè relaxant que ajuda a detenir la ment.

La Haze Berry ha heretat aquest perfil dels seus ceps ascendents Blueberry i Shining Silver Haze. En creuar aquestes dues varietats, el nostre equip de cria va crear una varietat amb una genètica 60% sativa i 40% índica.

La Haze Berry creix meravellosament bé en interior. Pot aconseguir una altura màxima de 1m i es pot entrenar perquè no superi els 60cm. Recomanem la poda apical d'aquesta varietat al principi de la fase vegetativa per a aconseguir una copa densa amb flors de grandària uniforme. Pot produir collites impressionants de 525-575g/m², després d'un termini de floració de 9-11 setmanes.

Haze Berry

Haze Berry
Blueberry x Shining Silver Haze
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 11 Setmanes
THC: 20
Sativa 60% Indica 40%
600 - 650 gr/plant
160 - 180 cm
Finals d‘octubre
Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Haze Berry

  • La clàssica i inconfusible Special Kush

La Special Kush ofereix una opció increïblement pràctica per al cultiu en interior. La seva petita grandària també significa que pots col·locar diverses plantes en un espai petit.

Què més té d'especial aquesta planta? Bé, la seva ràpida fase de floració de 7-8 setmanes és sens dubte una cosa extraordinària. Després d'una espera mínima, podràs collir fins a 475g/m². Encara que pot arribar a mesurar 1m en interior, és possible mantenir-la a uns 60cm.

La Special Kush produeix flors denses i gebrades recobertes de tricomes i decorades amb bonics pistils taronges. Els seus cabdells ofereixen un contingut moderat de THC del 17%.

Aquesta varietat índica dominant no et resultarà aclaparadora ni enviarà la teva ment a la lluna. Et causarà un efecte amb un punt ideal entre la sobrietat i un potent subidón. Pots fumar aquests cabdells durant tot el dia i mantenir-te funcional mentre gaudeixes dels seus efectes calmants i relaxants.

Quant al seu perfil de sabor, aquesta varietat permet gaudir de les notes característiques de la seva homònima. Té els sabors intensos, terrosos i lleugerament afruitats de la Kush, que resulten molt evidents en cada calada i són un autèntic plaer.

Special Kush

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Finals de setembre
Col·locat, Fort, Relaxació corporal

Comprar Special Kush 1

  • Wedding Gelato, una bèstia del THC

La Wedding Gelato ostenta el títol de ser una de les varietats més potents del catàleg de Royal Queen Seeds. El seu nivell de THC de fins a un 25% exerceix un efecte ràpid i durador que et mantindrà en un estat eufòric i motivador durant hores.

Aquesta delícia amb una genètica 60% índica descendeix de les variants Animal Mints, Triangle Kush i Gelato 33, i farà que et caigui la bava quan les seves flors comencin a prendre forma.

Afortunadament, no necessites un jardí massa gran per a cultivar aquesta varietat. De fet, creix increïblement bé en espais petits d'interior. Amb una altura de 60-100cm, és adequada pràcticament per a qualsevol armari de cultiu, traster i fins i tot caixes modificades.

La Wedding Gelato produeix unes flors impressionants de color porpra fosc que són gairebé tan amples com altes. Aquests cabdells rics en THC produeixen un perfil de terpens complex caracteritzat per sabors cítrics, a terra, fruites i herbes.

Aquesta varietat tan productiva pot generar fins a 500g/m² després d'un termini de floració de 8-10 setmanes.

Wedding Gelato

Wedding Gelato
Wedding Cake x Gelato x Gelato 33
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 25%
Sativa 40% Indica 60%
350-400 gr/plant
130 - 200 cm
Principis d‘ octubre
Calmant, Estimulant, Eufòric, Relaxació corporal

Comprar Wedding Gelato

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.