By Luke Sumpter


Guia de cultiu de la Epsilon F1, setmana a setmana

Vols conrear la Epsilon F1? Dona un cop d'ull al meu informe de cultiu, setmana a setmana, per a descobrir com vaig aconseguir uns resultats excel·lents. Continua llegint per a saber com vaig il·luminar, vaig fertilitzar i vaig regar aquesta varietat.


Epsilon F1 grow report week 0

Informe de cultiu de la Epsilon F1: Material

 • Armari de cultiu: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Llums: MIGRO 200+
 • Ventilació: TT Silent-M100
 • Filtre: Primaklima PK 100/125
 • Ventilador: Coala oscil·lant ×2
 • Humidificador: Beurer LB 45
 • Substrat: Biobizz Light Mix
 • Test: Air-Pot d'11 litres
 • Llavor: Royal Queen Seeds
 • Fertilitzant: Productes ecològics de RQS

Informe de cultiu de la Epsilon F1: Fase de plàntula (setmana 1)

El primer és el primer, comencem per la fase de plàntula! Encara que a alguns conreadors els sembli poc important, la qual cosa ocorre en aquesta fase pot condicionar la resta del cultiu . Per tant, em vaig assegurar de preparar una mescla de substrat d'alta qualitat i vaig instal·lar unes llums adequades. Aquí tens el que vaig fer per a crear un entorn ideal per a la meva planta Epsilon F1.

 • Substrat: Volia preparar un substrat que aportés suficients nutrients per a la fase inicial del cultiu i que contingués microorganismes beneficiosos per a afavorir el desenvolupament de les arrels, millorar l'absorció de nutrients i protegir les plantes contra malalties. Per a començar, vaig posar 5 litres de BioBizz Light Mix en el meu test air-pot d'11 litres i a continuació vaig afegir els següents abonaments i microorganismes:

- Easy Boost Nutrició Orgànica RQS: 50g
- Easy Roots Rhizobacter RQS
- Mescla de micorrizes RQS: 5g
- Algues: 10g
- Guano de ratpenat: 70g

Vaig barrejar bé tots aquests ingredients, vaig afegir altres 5 litres de BioBizz Light Mix al test i vaig tornar a barrejar-ho tot bé. Finalment, vaig regar el substrat fins que va sortir aigua per la base del test.

 • Germinació: Una vegada preparat el substrat, vaig sembrar la llavor en la seva nova llar. Per a això, vaig fer un petit forat en el centre de la superfície del substrat, d'uns 2cm de profunditat. Vaig posar la llavor en el forat, vaig afegir 1g de la mescla de micorrizes per a assegurar una inoculació ràpida i vaig cobrir acuradament el forat amb el substrat. Per a acabar, vaig humitejar el substrat amb un polvoritzador d'aigua.
 • Il·luminació: Vaig optar per usar les llums MIGRO 200+ per a potenciar el desenvolupament de la meva planta. Aquests llums tenen un preu assequible i són de baix consum i fàcils d'instal·lar, per la qual cosa no em va costar molt decidir-me per elles. Per a aconseguir una distribució uniforme de la llum en el meu armari de cultiu, vaig penjar els dos llums de manera que quedessin a 35cm horitzontalment del centre de l'armari. Després, vaig usar les corretges per a penjar-les a una distància de 35cm respecte a la vora superior del Air-Pot . Quan la plàntula va brollar de la terra, vaig deixar les llums enceses durant 18 hores al dia amb l'ajuda d'un temporitzador.
 • Estat de la planta: Una setmana després de sembrar la llavor, la meva plàntula tenia una altura d'aproximadament 4cm. Ja havia desenvolupat el seu primer parell de fulles veritables, així com una tija gruixuda i robusta, sense signes d'estirament.
Epsilon F1 grow report week 1

Informe de cultiu de la Epsilon F1: Fase vegetativa (setmanes 2-4)

Arribem a la fase vegetativa del meu informe de cultiu de la Epsilon F1! Una vegada superades la germinació i la fase de plàntula, la meva planta va començar a augmentar de grandària ràpidament durant aquesta etapa. Descobreix com la vaig mantenir en perfectes condicions a mesura que s'aproximava la floració.

Setmana 2

 • Il·luminació: Vaig continuar deixant les llums enceses 18 hores al dia, i les vaig recol·locar perquè pengessin a 35cm de la part superior de la planta.
 • Fertilització: Aquesta setmana em vaig abstenir d'afegir abonament, ja que la planta disposava de molts nutrients en el substrat que havia preparat. Simplement la vaig regar amb 1 litre d'aigua (amb el pH ajustat a 6,0) el segon i el sisè dia d'aquesta setmana.
 • Condicions ambientals: Durant aquesta setmana, vaig mantenir una temperatura mitjana de 28 °C i un nivell d'humitat del 55%.
 • Estat de la planta: Al final de la setmana, la meva planta tenia un aspecte sa i fort. Havia desenvolupat diversos parells de fulles veritables i no mostrava signes de malaltia o deficiències nutricionals. Mesurava 8cm d'altura i tenia un preciós color verd fosc.
Epsilon F1 grow report week 2

Setmana 3

 • Il·luminació: Vaig continuar deixant les llums enceses durant 18 hores al dia, assegurant-me que els llums pengessin a una distància de 35cm de la part superior de la planta.
 • Fertilització: La meva planta tenia un aspecte saludable i continuava creixent gràcies als nutrients que havia afegit al substrat. Per a evitar un excés de nutrients, de nou vaig optar per no afegir més fertilitzant. Vaig regar la planta amb 1,5l d'aigua pura el segon dia i el sisè dia de la setmana.
 • Condicions ambientals: Vaig mantenir una temperatura mitjana de 29 °C i una humitat del 55%.
 • Estat de la planta: Al final de la tercera setmana, la meva planta havia aconseguit una altura de 25cm. Cada dia que passava, el seu fullatge es tornava més frondós i tenia moltes fulles madures i turgents. L'absència de símptomes de plagues, malalties o deficiències nutricionals em va confirmar la resistència de la genètica híbrida F1.
Epsilon F1 grow report week 3

Setmana 4

 • Il·luminació: Seguint com abans, vaig mantenir les llums enceses 18 hores al dia. Al principi de la setmana, vaig tornar a recol·locar els llums perquè quedessin 35cm per sobre de la part superior de la planta.
 • Fertilització: La meva planta va continuar creixent bé gràcies als nutrients afegits al substrat. No obstant això, durant l'última setmana de la fase vegetativa vaig decidir donar-li SuperVit per a aportar vitamines i aminoàcids essencials, preparant així el terreny per a una bona floració. Vaig afegir una gota de SuperVit a 1,5l d'aigua i ho vaig aplicar el segon i el sisè dia de la setmana.
 • Condicions ambientals: Durant tota la quarta setmana, vaig mantenir una temperatura mitjana de 28 °C i una humitat del 55%.
 • Estat de la planta: I així de fàcil, la meva planta havia arribat al final de la fase vegetativa, amb una altura de 53cm! Em va impressionar enormement la velocitat de creixement i el vigor general de la meva planta. Al final de la setmana, la meva planta Epsilon F1 ja havia començat a florir. Les seves preflors ja s'havien convertit en cabdells immadurs, adornats amb pistils i petites fulles de sucre.
Epsilon F1 grow report week 4

Informe de cultiu de la Epsilon F1: Fase de floració (setmanes 5-8)

Aquí comença la fase de floració del meu diari de cultiu setmanal de la Epsilon F1! La meva planta va travessar la fase vegetativa sense problemes i les coses van continuar fluint perfectament fins a la floració.

Setmana 5

 • Il·luminació: De nou, vaig deixar els llums encesos 18 hores al dia i les vaig recol·locar perquè quedessin 35cm per sobre de la part superior de la planta.
 • Fertilització: Atès que ja començaven a formar-se els cabdells en tota la canopia, vaig començar a usar fertilitzants adequats per a la floració, donant a la meva planta una bona dosi de potassi i fòsfor. Per a això, vaig dissoldre una pastilla estimulant per a floració Easy Bloom en 5l d'aigua i vaig aplicar 2l a la meva planta el segon dia de la setmana. Vaig aplicar altres 2 litres d'aquesta mescla el sisè dia.
 • Condicions ambientals: La temperatura mitjana era de 28 °C. Utilitzant els meus ventiladors, vaig aconseguir reduir el nivell d'humitat medio al 45%.
 • Estat de la planta: La meva planta va respondre bé a la seva primera fertilització del cicle de cultiu. Mesurava 60cm, tenia un aspecte saludable i va començar a desprendre una olor suau. Al final de la cinquena setmana, els pistils dels cabdells ja s'estaven tornant de color ambre!
Epsilon F1 grow report week 5

Setmana 6

 • Il·luminació: Les llums van romandre enceses 18 hores al dia, a una distància de 35cm del punt més alt de la planta.
 • Fertilització: Vaig començar a fertilitzar la meva planta amb les tres fórmules que componen el Pack Bio Potenciador de la Floració. Vaig barrejar els següents productes amb 2,5l d'aigua i vaig aplicar la mescla el segon i el sisè dia de la setmana:

- 1 gota de SuperVit
- 1,2ml de Thicker Flowers
- 1,6ml de Bigger Flowers
- 0,8ml de Sweet Flowers

 • Condicions ambientals: La temperatura mitjana era de 27 °C i la humitat del 45% .
 • Estat de la planta: La meva planta va començar a desprendre una forta olor i els seus cabdells van començar a inflar-se, desenvolupant una gruixuda capa de tricomas. Al final de la sisena setmana, la meva planta va aconseguir la seva altura final de 62cm.
Epsilon F1 grow report week 6

Setmana 7 i 8

 • Il·luminació: Vaig mantenir el mateix cicle d'il·luminació que durant la resta del cultiu, amb els llums encesos 18 hores al dia. No va ser necessari reajustar l'altura dels llums, ja que la meva planta havia deixat de créixer.
 • Fertilització: Vaig deixar d'afegir fertilitzant per a obligar a la meva planta Epsilon F1 a consumir els nutrients que tenia emmagatzemats en el seu interior. Simplement vaig regar la planta amb 2,5 litres d'aigua, el segon i el sisè dia de totes dues setmanes.
 • Condicions ambientals: La temperatura mitjana era de 27 °C i la humitat del 40% .
 • Estat de la planta: Després de la rentada d'arrels, la canopia de la meva planta estava plena de cabdells lluents. Les fulles groguenques, els tricomes blanquinosos i els pistils de color ambre deixaven clar que havia arribat l'hora de collir.
Epsilon F1 grow report week 7-8

Informe de cultiu de la Epsilon F1: Collita

Al final de la vuitena setmana, vaig tallar la planta per la base i la vaig penjar boca avall de la part superior de l'armari de cultiu. Vaig apagar les llums, però vaig deixar en marxa els ventiladors i el sistema d'extracció. Al cap de 15 dies, els cabdells ja estaven ben secs. Vaig treure els cabdells de l'armari, els vaig manicurar en sec i vaig pesar la collita, que va aconseguir un total de 62 grams. Finalment, vaig posar els cabdells en pots de curat per a millorar el seu sabor.

Epsilon F1 grow report harvest

Característiques genètiques de la Epsilon F1

La Epsilon F1 pertany a la primera fornada de veritables híbrids F1 de cànnabis. Els criadors de Royal Queen Seeds van crear aquesta meravella a partir de línies endogàmiques molt pures de les varietats Blue Dream, Blueberry, Amnèsia Lemon Haze i Black Domina. Després de creuar aquestes genètiques, van aconseguir crear un híbrid vigorós amb un creixement ràpid, una gran productivitat i enormes nivells de THC.

Característiques de cultiu de la Epsilon F1

La Epsilon F1 va de la germinació a la collita en tan sols 60 dies, per la qual cosa és perfecta per als conreadors que vulguin aconseguir una collita al més aviat possible. Dotada d'una robusta genètica híbrida, aquesta varietat pot suportar diferents condicions de cultiu i és ideal per a zones on la temporada de cultiu en exterior és de curta durada. La planta aconsegueix una altura de només 50-70cm, per la qual cosa també és una gran opció per als qui no disposen de molt d'espai per a conrear.

Efecte, aroma i sabor de la Epsilon F1

La Epsilon F1 conté una alta concentració de THC i terpens relaxants, així que proporciona un efecte físicament relaxant i de llarga durada, que calma el cos i manté la ment buidada. Els seus alts nivells dels terpens cariofileno, farneseno, mirceno i pineno li aporten sabors de nabius, cítrics, herbes, lavanda i llima.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.