The RQS Blog

.By Max Sargent

BASE GENÈTICA DE LA ROYAL DWARF

La Royal Dwarf ofereix el millor de la genètica Skunk en un format compacte i autoflorent. Volíem oferir als conreadors una versió ràpida i fàcil de conrear d'aquesta varietat mítica. La Skunk ocupa un lloc en el panteó de la genètica de fama internacional. La comunitat cannábica global adora els seus efectes terapèutics i la potència del seu efecte propi d'una indica.

Els criadors van desenvolupar la Skunk a la fi de la dècada dels 70 utilitzant genètica Afghani, Acapulco Gold i Colombian Gold. Després va arrasar en el món del cànnabis, guanyant reconeixement gràcies a una sèrie de victòries en la Cànnabis Cup. Des de llavors, els criadors han utilitzat la genètica Skunk com a base per a molts híbrids de gran èxit. La Royal Dwarf pertany a aquesta família tan respectable!

Els criadors de RQS van començar a combinar exemplars de Skunk de gran productivitat amb la nostra millor genètica de marihuana autoflorent. Després d'una cria selectiva i un procés d'estabilització, van aconseguir crear la Royal Dwarf. Va sorgir com una varietat de dominancia indica, amb un 10% de genètica sativa, un 60% índica i un 30% ruderalis.

EFECTES CEREBRALS EDIFICANTS I LÚCIDS

La Royal Dwarf produeix un contingut de THC d'aproximadament un 13%. No és tan potent com la seva predecessora, però els seus efectes continuen sent molt plaents. El seu efecte de dominancia indica proporciona un efecte lúcid i de claredat mental que elevarà el teu esperit, t'aixecarà l'estat d'ànim i t'obrirà l'apetit per aconseguir l'èxit. De sobte, ja no et crida l'atenció asseure't i fumar en el sofà. Sentiràs la necessitat d'aixecar-te i fer coses! Gràcies a la seva potència moderada, pots fumar els seus cabdells durant tot el dia, sense renunciar a les teves facultats cognitives.

La Royal Dwarf, igual que el seu avantpassat llegendari, també ofereix efectes medicinals. El seu efecte és agradable i ajuda a alleujar l'estrès, l'ansietat i l'estat d'ànim baix. És excel·lent per a obrir l'apetit i alleujar el dolor crònic.

Royal Dwarf

Royal Dwarf
23_genetic background_1 Skunk x Ruderalis
33_Yield indoors_1 150 - 200 gr/m2
31_plant height outdoor_1 40 - 70 cm
25_flowering time_1 6 - 7 Setmanes
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 30 - 80 gr/plant
32_plant height outdoors_1 50 - 90 cm
27_harvest period_1 8-9 setmanes després de germinar
22_Effect_1 Creatiu, Motivador

Comprar Royal Dwarf


SABORS I AROMES COMPLEXES I DELICIOSES

La Royal Dwarf tens unes flors denses que provoquen un gran impacte sensorial. El seu perfil de terpens terrós produeix sabors i aromes dolces i cítrics sorprenents. Aquests sabors s'impregnen en cada calada que li dónes a un bong o a un porro. Amb els seus cabdells pots fer comestibles que despertaran les teves papil·les gustatives i que portaran els seus efectes a un nivell superior.

TRETS DE CREIXEMENT DE LA ROYAL DWARF

La Royal Dwarf produeix collites impressionants, considerant la seva grandària reduïda. Les plantes d'interior produeixen al voltant de 150-200g/m² i aconsegueixen una alçada màxima de 70cm. T'aconsellem que aplicacions una mica d'entrenament de baix estrès per a mantenir-la a una alçada inferior als 40cm, si la discreció és una prioritat. Si la conrees en exterior, pot produir entre 30 i 80g per planta. Aconseguirà una alçada d'entre 50 i 90cm.

La Royal Dwarf té un cicle de creixement breu, de 8-9 setmanes, amb un temps de floració de 6-7 setmanes. No hauràs d'esperar molt de temps per a provar els seus cabdells!

ROYAL DWARF: UN PLAER GAIREBÉ INTANTÁNEO

La Royal Dwarf sedueix als conreadors per als quals el temps és essencial. És perfecta quan vols collir en el menor temps possible. No tens molt espai per a plantar? No et preocupis, pots conrear aquesta senyoreta tan ràpida en un armari o caixa modificada. Gaudeix dels seus efectes energizantes i dels seus terpens terrosos en poques setmanes!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.