Des que es va descobrir que el cànnabis es podia fer servir per a usos farmacològics, hi ha hagut molts intents de crear diferents formes híbrides i generar diferents gustos i efectes. Hem produït llavors de cànnabis autoflorescents que es poden cultivar i obtenir buds en tan sols 6 o 8 setmanes, en funció del tipus de cànnabis autoflorescent. Una d'aquestes noves varietats de cànnabis autoflorescents és la Royal Dwarf. Té un origen genètic equivalent a l'Easy Bud, però s'ha creuat amb l'Skunk per formar un assortiment de llavors feminitzades autoflorescents.

QUÈ ÉS LA VARIETAT DE CÀNNABIS ROYAL DWARF?

És una planta molt compacta, capaç de generar buds densos en poques setmanes. La Royal Dwarf s'ha creat a partir d'una soca autoflorescent base hibridada amb una Skunk femella (també creuada amb reproductores autoflorescents) per conservar les seves excepcionals capacitats d'autofloració.

L'AROMA

La varietat de cànnabis Royal Dwarf desprèn una aroma molt potent i produeix uns buds coberts de resina semblants a la majoria d'híbrides Skunk. Quan cultiveu aquesta planta l'aroma, moderadament fort, us acompanyarà fins que la colliu. Durant el procés de curat, la Royal Dwarf deixa anar una olor suau i dolça.

CULTIU I COLLITA

Aquesta varietat de cànnabis és petita però creix molt ràpidament. Pot assolir una alçada d'entre 40 i 60 cm i en només 8 o 9 setmanes ja la podreu collir. Un cop collida, es poden obtenir rendiments de fins a 60 grams per planta. La Royal Dwarf es pot cultivar en petits espais, tant en interiors com a l’aire lliure i, per tant, és fàcil trobar un racó per plantar-la. Com que és una planta petita i fàcil de cultivar, és ideal si teniu ganes de provar un cànnabis autoflorescent diferent.

Royal Dwarf Buds

SABOR I EFECTE

Si sou vells fumadors d'Skunk, sabreu apreciar l'efecte de la Royal Dwarf. És molt semblant a les varietats Skunk però difereix en l'efecte que pot produir: una barreja d’eufòria mental o una sensació letàrgica corporal i relaxant sense deixar-vos estirats al sofà; dependrà de com ho accepti el vostre cos i de la dosi que prengueu. Amb l'Skunk creuada amb la Royal Dwarf, obtindreu un exclusiu sabor a meló, molt diferent de la resta de reproductores autoflorescents. Si comenceu amb una dosi petita, l'efecte de la planta es començarà a fer evident al cap de 10 o 15 minuts de la primera pipada. Si consumiu una dosi més elevada, la pujada hauria de començar al cap de 5 minuts.

VAPORITZACIÓ O COMBUSTIÓ DE LA ROYAL DWARF

Per a molts consumidors, hi ha una gran diferència entre vaporitzar o cremar. Si sou dels que no heu provat la vaporització, cal que sapigueu que és l'alternativa més neta de consumir la planta. La vaporització del cànnabis disminueix els símptomes respiratoris i la toxina del monòxid de carboni es redueix a causa del procés de vaporització. La vaporització de la Royal Dwarf produeix una sensació molt suau ja que s'inhala. En funció de l'efecte que busqueu, només necessitareu una petita dosi per aconseguir una estimulació relaxant; una dosi doble us ajudarà a aconseguir una pujada molt més ràpida i potent. L'efecte vaporitzat de la planta és el mateix que el de la combustió, una lleugera eufòria mental o una sensació letàrgica corporal potent i relaxant, però que no deixa el cos immòbil. El gust de la Royal Dwarf també recorda al meló, però dóna una sensació més suau que la incisiva sensació que deixa quan es crema el cànnabis. La vaporització és el mètode més segur per consumir cànnabis si teniu problemes pulmonars o respiratoris.

Comprar llavors de cànnabis Royal Dwarf en línia

Amb un origen genètic semblant a la nostra Easy Bud però creuada amb skunk per a crear una nova varietat autoflorescent feminitzada. Aquesta varietat autoflorescent semblant a un bonsai rep el nom de Royal Dwarf.

COMPRA LLAVORS ROYAL DWARF

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.