La legalització o no legalització del cànnabis ha estat un tema de debat no només durant anys i dècades, si no durant segles. De fet, la normativa sobre la venda del cànnabis data del segle 16. Malgrat que el món ha fet moltes concessions des d'aquell moment, encara és tema de debat entre els legisladors, tan a nivell nacional com internacional. El fet que alguns estats l'hagin legalitzat i d'altres no fa que encara sigui més difícil. Alguns estats o països la volen legalitzar per finalitats medicinals; altres per a ús recreatiu. No obstant això, altres creuen que s'hauria de legalitzar sense restriccions. Aquestes són només algunes de les raons per les quals s'hauria de legalitzar el cànnabis arreu del món.

Cànnabis per a raons de salut
Durant anys, el cànnabis s'ha utilitzat amb èxit per ajudar a persones amb seriosos problemes de salut, sobretot a pacients amb càncer. Els pacients amb càncer no haurien de viatjar a estats on és legal només per aconseguir un tractament que els fa la vida més fàcil i els permet trobar-se millor. Degut a l'estigma associat al cànnabis, molts pacients malalts tenen por d'aconseguir cànnabis. A més, la legalització del cànnabis, als pacients els serà més fàcil obtenir-lo per a finalitats medicinals. S'ha demostrat que el cànnabis té beneficis per a la salut, no només per a pacients amb càncer.


Medical Cannabis Oil for cancer treatment
Més viatges sense estrès
Si una persona viu en un estat on el cànnabis és legal per a finalitats medicinals o recreatives, no pot ser arrestada en aquest estat però sí, si viatja en altres. La legalització del cànnabis faria que viatjar amb cànnabis fos més segur i menys estressant.

Smoking Cannabis in the car

Més segur que l'alcohol i les drogues de recepta legal
Mentre que l'alcohol i les drogues amb recepta són responsables de més de 200.000 morts anuals, el consum de cànnabis és segur i no us matarà. Perquè el cànnabis pugui arribar a ser perjudicial, la persona hauria de consumir més del que és possible consumir.

Stoned vs Drunk
La comercialització legal seria útil per als joves
El cànnabis és consumit per més de 25 milions de persones cada any, i aquesta xifra augmenta anualment, especialment entre adolescents i joves. Si bé l'adquisició de cànnabis és il•legal, els adolescents tenen accés a drogues més perilloses i il•legals. La legalització del cànnabis eliminaria aquest perillós problema.

Estalvi en despeses judicials
Cada dia milers de persones són arrestades per consumir o posseir cànnabis, la qual cosa comporta una saturació dels jutjats i unes despeses legals excessives. La legalització del cànnabis eliminarà les despeses judicials i permetrà que els jutjats es puguin concentrar en casos legals seriosos.

Menys presons i centres de detenció plens
Amb tantes detencions i empresonaments a causa dels arrests per cànnabis, les nostres presons i centres de detenció estan plens. Alimentar i cuidar aquests presoners costa molts diners als contribuents. A més, cada vegada es necessiten més diners per construir nous centres i presons més grans per encabir-los.

Drugs arest for cannabis

Ingressos addicionals
Ja siguin per les ciutats, pels estats o pels països, els ingressos sempre són importants. El cànnabis és el cultiu més gran de tot el país i la seva legalització podria crear més llocs de treball en una zona o país. Més treball implica més ingressos, necessaris per ajudar la nostra economia en recessió. Només cal pensar en els impostos que es podrien aplicar en la venda de cànnabis. Aquests tipus d'ingressos poden ser de gran ajuda per pagar molts programes governamentals. Els ingressos obtinguts de la legalització del cànnabis quedaran en el propi país i revertiran en els seus habitants.

 

Tax for cannabis

Un producte amb molts usos
Una forma del cànnabis coneguda com a cànem es pot utilitzar per a diverses finalitats, com per exemple, roba, cordes o fins i tot de jaç pels animals. Els usos del cànem són gairebé inesgotables.

Elevat valor nutricional
Les llavors del cànem són molt nutritives i riques en omega 3, calci i ferro. El cànem s'utilitza en molts aliments, inclosos els condiments per amanides, les barres nutritives i les patates fregides.

Higiene personal i sanitària
El cànem també es pot fer servir com a producte d'higiene personal i s'utilitza en diverses locions corporals, xampús, cremes hidratants i sabons. L'oli que hi ha en aquests productes no només és bo per la nostra pell; a més, ajuda a evitar problemes cardíacs.

Cannabis Health Products

Fàcil de cultivar i respectuós amb el medi ambient
A diferència d'altres collites que exigeixen fertilitzants i altres productes químics per créixer, el cànem gairebé no necessita res d'això. També és resistent a les plagues; com que no hi ha pesticides nocius que entrin al sòl, és ideal pel medi ambient. De fet, en algunes zones el cànem s'utilitza per netejar el sòl.

Buy Autoflowering Cannabis SeedsBuy Feminized Cannabis SeedsBuy Medical Cannabis Seeds

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.