El cànnabis pot tenir una imatge pública negativa, però aquesta situació està canviant ràpidament. Als Estats Units, finalment, dos estats han legalitzat la planta pels consumidors recreatius que volen una l'alternativa segura a l'alcohol. Malgrat que el cànnabis encara és il•legal en moltes parts del món, l'equip de Royal Queen Seeds sabem que sovint els consumidors de cànnabis encara són vistos com a criminals sense cap raó legítima. Molta gent té fe en els seus governs, però han estat sistemàticament enganyats per les campanyes de desinformació. Per ajudar a entendre una mica més les diferències entre una planta benigna i altres substàncies recreatives, hem recopilat aquesta llista que demostra que el cànnabis és molt més segur que l'alcohol.


10. El cànnabis té una gran quantitat de nutrients essencials
Malgrat que molta gent prefereix fumar cànnabis, hi ha consumidors que també gaudeixen amb receptes fetes amb la planta. No importa si consumiu varietats de
S'ha demostrat que l'alcohol ajuda a reduir la pressió arterial, però aquest és l'únic ús medicinal d'aquesta substància. En canvi, s'ha demostrat que el cànnabis és útil per a una gran varietat de símptomes, com per exemple, l'alleujament del dolor.

8. L'alcohol afecta el creixement de noves fibres musculars.
L'alcohol pot evitar el creixement de noves fibres musculars perquè disminueix els nivells de testosterona del cos i pot afectar el son. D'altra banda, aquells que gaudeixen fumant cànnabis no estan subjectes a cap problema que pugui afectar el desenvolupament muscular.

Infografia que mostra els beneficis del cànnabis en comparació amb l'alcohol

7. L'alcohol provoca decisions arriscades
El consum d'alcohol augmenta el risc que els consumidors pateixin una lesió greu. En un estudi, el 36 per cent de les agressions que van acabar a l'hospital estaven relacionades amb el consum d'alcohol. D'altra banda, un estudi del Regne Unit va descobrir que el cànnabis no provoca comportaments arriscats.

6. El cànnabis és menys addictiu que l'alcohol
Actualment, el govern dels Estats Units classifica el cànnabis en la mateixa categoria que l'heroïna, una substància amb enormes possibilitats de provocar addicció. Aquesta afirmació és força ridícula per a qualsevol que hagi consumit cànnabis. D'altra banda l'alcohol és altament addictiu i els símptomes d'abstinència de les persones que deixen de veure pot ser fatal. Els aficionats al cànnabis no pateixen cap símptoma d'abstinència físic.

5. El cànnabis ajuda als malalts de càncer; l'alcohol provoca càncer.
El consum d'alcohol s'ha relacionat amb diversos càncers, com el d'estómac, esòfag, pulmó, pàncrees i fetge. El cànnabis es recepta a pacients que pateixen els efectes secundaris de la ràdio i quimioteràpia, teràpies utilitzades per lluitar contra el càncer. En un estudi recent, els investigadors van descobrir que els usuaris de cànnabis tenien un risc més baix de desenvolupar càncers de cap i coll. A més, podria semblar plausible que fumar cànnabis provoqui càncer, però com que el cànnabis és un potent expectorant, en realitat, ajuda a reduir el risc de desenvolupar càncer de pulmó. En una investigació publicada el 2006 i conduïda per la Universitat de Califòrnia Los Angeles, els investigadors van descobrir que els fumadors de cànnabis tenien menys incidència de càncers de pulmó en comparació amb els que no gaudien del cànnabis.

4. El cànnabis no és nociu pel cervell
El consum regular d'alcohol danya el cervell però el cànnabis no. De fet, hi ha nombrosos estudis que estan sortint a la llum que indiquen que el cànnabis té un elevat nombre de propietats neuroprotectores que, en realitat, poden ajudar a millorar la funció cerebral.

3. El cànnabis costa menys diners a la societat que l'alcohol
Els consumidors d'alcohol són una pressió molt més gran pel sistema sanitari i costen molts més diners a la societat. Segons un estudi del British Columbia Mental Health and Addictions Journal, el consum d'alcohol costa a la societat 165 $ per usuari en comparació amb només 20 $ pels que gaudeixen fumant cànnabis.

2. No podeu patir una sobredosi de cànnabis.
Podeu fumar tot el cànnabis que vulgueu, però no us haureu de preocupar mai per una sobredosi. L'alcohol és una de les drogues més perilloses del planta i cada any mor gent com a resultat d’un excés en el consum. El cànnabis és una planta totalment natural, i si en fumeu massa, simplement us entraran ganes de riure, de menjar o de fer una migdiada.

La marihuana és la sanació d'una nació i l'alcohol és la destrucció


1. Ningú mor per consum de cànnabis, però cada any moren milers de persones per culpa de l'alcohol.
 Segons el Centre pel control i prevenció de malalties dels Estats Units (CDC), cada any hi ha més de 37.000 morts atribuïdes directament al consum d'alcohol. Aquesta xifra no inclou les morts accidentals. Per contra, el DCD no informa de les morts provocades pels consumidors de cànnabis perquè no n'hi ha.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.