The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

Com ocultar l'olor de marihuana.


Estem segurs que estaràs d'acord amb nosaltres: la marihuana fa una olor genial; al·lucinant, de fet. L'aroma terrosa i a skunk de l'herba produeix una sensació de nostàlgia i entusiasme al mateix temps. Evoca fumades passades i ens informa que el dia ha arribat a la seva fi.

No obstant això, no tothom aprecia l'olor penetrant de la marihuana. A vegades, fer olor com si acabessis de fumar un bong amb el desdejuni no queda massa bé. Tant si has d'assistir a una reunió de treball com si usaràs el transport públic, camuflar aquesta olor farà que et sentis millor.

A continuació, repassem les formes més efectives d'emmascarar l'olor que s'adhereix al cos, la roba, el cotxe i fins i tot el cabell, després d'una sessió. Utilitza aquestes tècniques per a fumar quan et vingui de gust i acabar fent olor de net.

Com ocultar l'olor d'herba a la teva habitació

Fumar cànnabis en la comoditat de la teva pròpia habitació és millor que fer-ho en gairebé qualsevol altra ubicació imaginable. Tombar-te en el llit amb un porro gran, la teva música favorita i alguna cosa per a picar, fa que la majoria dels fumetas se sentin molt pròxims a l'estat de nirvana.

No obstant això, el temor constant d'estar empestant tot l'edifici o de ser descobert per un veí o el propi casolà, sovint impedeix que els aficionats al cànnabis es puguin relaxar per complet. Descobreix com impedir que l'olor d'herba s'estengui, i com eliminar-lo quan el fa.

Evita que la teva habitació s'ompli d'olor d'herba

Com diu una antiga dita: més val prevenir que curar. Impedir que s'acumuli l'olor de marihuana augmenta les teves probabilitats de controlar-lo. A vegades, el truc senzill i barat de ventilar l'habitació és suficient.

 • Ventila

Abans de consumir un blunt o una cassoleta, obre una mica la finestra i posa un ventilador en marxa. Gràcies a aquesta tècnica, l'olor de l'herba sortirà per la finestra. Molts fumadors prefereixen aquesta solució al fet que el fum arribi fins a l'entrada de la casa.

Un emmagatzematge adequat també ajuda, ja que la marihuana fa olor fins i tot abans de fumar-la. Guarda les teves provisions en un recipient hermètic per a evitar que els terpens s'escapin i ocupin l'habitació.

Ventilate!

Com dissimular l'olor d'herba a la teva habitació

Si fumes una varietat extremadament olorosa (o fa massa fred per a obrir la finestra), el següent pas lògic és intentar camuflar aquesta olor. Existeixen diversos mètodes perquè no quedi ni rastre, i la millor solució és sovint uns terpens addicionals.

 • Olis essencials

Els terpens són prou forts com per a ser els responsables de l'olor de la marihuana, per la qual cosa és lògic pensar que també poden dissimular-lo. Els difusors d'olis essencials utilitzen terpens de plantes especialment aromàtiques, com el romaní, l'eucaliptus i la lavanda, perquè les habitacions facin olor de flors. Usa aquests dispositius per a camuflar la típica olor d'herba amb l'aroma d'altres plantes més innocents.

Essential Oils

Com ocultar l'olor d'herba a casa

La majoria de consumidors de cànnabis comencen el seu affaire amb l'herba en una residència universitària o en el seu dormitori a casa dels seus pares. I amb el temps, després de la graduació, una promoció o altres circumstàncies, es muden al seu propi habitatge. Aquest gran pas ve acompanyat d'una major llibertat per a, per exemple, fumar un bong durant el desdejuni o una cassoleta en la banyera (el súmmum del plaer per a molts fumetas).

Si prefereixes mantenir a ratlla l'olor dels terpens, dóna un cop d'ull als següents mètodes de prevenció de l'olor. Si necessites una solució d'emergència, llegeix com dissimular una aroma cada vegada més intens.

Evita que la teva casa faci olor de marihuana

Òbviament, quan fumes en altres zones de la casa també es necessita una ventilació adequada. Si tens un lloc favorit per a fumar, obre la finestra i encén el ventilador. L'ideal seria triar una habitació en la qual no entri ningú i que tingui bona ventilació.

 • Surrt fora

Com a alternativa, surt al jardí. Si vius en una regió assolellada, aprofita al màxim la vitamina D i asseu-te entre les plantes del teu jardí. Si hi ha una onada de fred, les casetes i els rafals ofereixen un estupend refugi i eviten que atufes la teva llar.

Head Outside
 • Emmagatzematge adequat

Recorda't d'emmagatzemar l'herba de manera adequada per a evitar que els terpens s'escapin quan no estiguis fumant. Els flascons de vidre i les bosses hermètiques funcionen de meravella per a contenir els terpens.

Proper Storage

Com dissimular l'olor d'herba a casa

Després d'inundar la teva casa de terpens gairebé tots els dies, el teu olfacte no captarà les similituds entre l'olor del teu habitatge i el d'un coffeeshop holandès. Encara que això no sigui un problema per a tu, pot convertir-se en motiu de preocupació quan els teus convidats t'informin de la seva visita sorpresa en menys d'una hora. No et preocupis, hi ha diverses coses que pots fer perquè la teva casa no faci olor de fum quan arribin.

 • Varetes d'encens

Encén unes varetes d'encens i col·loca-les en les zones més afectades. Igual que els difusors d'olis essencials, els palitos d'encens alliberen uns compostos aromàtics forts que dissimulen molt bé l'olor de marihuana.

Incense Sticks
 • Espelmes

Les espelmes aromàtiques també fan una bona labor de camuflatge dels terpens que hi ha en l'aire. Amb una enorme selecció d'olors, tria el que millor t'entri pel nas.

Candles
 • Neutralitzadors d'olors

Malgrat ser un últim recurs, les fórmules químiques són excel·lents per a dissimular l'olor d'herba. Els aerosols com Febreeze i Oust substitueixen ràpidament l'olor a skunk amb una ràfega de molècules aromàtiques refrescant i eficaç.

Odour Eliminators
 • Purificadors d'aire

Els purificadors d'aire fan circular l'aire a través d'una sèrie de filtres fins. Aquests dispositius no sols ajuden a eliminar els terpens apestosos de l'aire, sinó que a més atrapen algunes de les substàncies potencialment nocives que són presents en el fum.

Air Purifiers

Com ocultar l'olor d'herba en el cotxe

Encara que nosaltres desaconsellem conduir i fumar herba, els cotxes aparcats són un lloc magnífic per a fumar. Col·locar-se en un cotxe no sols evita que la teva casa s'ompli de fum, sinó que a més solen tenir un sistema de ventilació integrat i, tal vegada el més important, un equip de so mig decent que realç aquests baixos del reggae.

Evita que el teu cotxe faci olor de marihuana

Seients climatitzats. Ventiladors. Música. Uns LED bonics. A vegades, sembla que els cotxes s'hagin creat per a fumar en ells. Si t'encanta col·locar-te en el teu rossí de quatre rodes, dóna un cop d'ull a aquests mètodes perquè faci bona olor.

 • Posa els ventiladors de gom a gom

Abans d'acostar una flama al teu canó, encén els ventiladors. Si de veritat vols evitar que el teu cotxe faci olor d'herba, val la pena aguantar el soroll.

Blast the Fans
 • Obre una mica les finestres

La ventilació traurà els terpens fora del cotxe, evitant que s'adhereixin al material dels seients. Obre les finestres de tots dos costats per a mantenir un flux constant d'aire que recorri tot el vehicle.

Crack the Windows

Com dissimular l'olor d'herba en el cotxe

Si tens pressa per fumar un porro, el més probable és que t'hagis oblidat de la prevenció; no et preocupis! Fins i tot si ara el teu cotxe fa olor com un quart de cultiu, utilitza els següents consells per a abordar el problema.

 • Ambientadors

Gairebé tots els cotxes porten el típic ambientador penjant del mirall retrovisor. Sovint utilitzats per a mantenir a ratlla l'olor del menjar porqueria, també ajuden a combatre l'olor de marihuana.

Air Fresheners
 • Cafè!?

Sí. L'olor del cafè, igual de dominant i addictiu, camufla molt bé l'aroma dels terpens. Posa una bossa de grans de cafè en el teu cotxe, i deixa-la un dia sencer abans de treure-la.

Coffee!?
 • Neutralitzadors d'olor

Els productes neutralitzadors de l'olor no sols dissimulen de manera temporal l'olor d'herba, sinó que a més s'uneixen físicament a les molècules aromàtiques i eliminen la seva olor. Posa aquests blocs en el teu cotxe després d'una fumada, i tindrà una olor neutra en molt poc temps.

Odour Neutralisers
 • Paga per una neteja a fons

Contracta professionals. Una bona neteja de l'interior del teu cotxe farà que faci olor com a nou. Una combinació de productes industrials de neteja i un ambientador acabarà fins i tot amb els perfils terpenoides més apestosos.

Pay for a Deep Clean

Com eliminar l'olor d'herba del pèl i el cos

Els terpens no sols s'adhereixen als mobles, també es peguen al cabell i al cos. És possible que no notis l'olor de marihuana que portes damunt després de fumar, però l'oficina sencera percebrà una onada de cànnabis quan entris per la porta.

Evita que el teu cabell i cos empestin a herba

Evitant que l'olor de la marihuana s'adhereixi al teu cos, t'estalviaràs moments incòmodes en el treball i altres llocs. Utilitza aquests consells per a fer bona olor.

 • Fuma a l'aire lliure

Fumar a l'aire lliure redueix les probabilitats de fer olor de cabdell. Un bon flux d'aire allunya els terpens del teu cos, sobretot si fumes d'esquena al vent.

Blaze Outdoors
 • Canvia el mètode d'administració

Encara que fumar és un ritual molt satisfactori, també augmenta les probabilitats que et descobreixin. Usa la teva herba per a elaborar extractes o comestibles. Però tingues en compte que el subidón dels comestibles sol ser molt més intens.

Change the Route of Administration

Com dissimular l'olor d'herba en el cos i el pèl

Quan estàs cobert/a de terpens, el teu amor per l'herba serà més que evident que mai fins que optis per una de les següents opcions.

 • Dóna't una dutxa

Si fumes a casa abans de sortir, podràs donar-te una dutxa primer. Usa un xampú i un gel que siguin forts per a eliminar l'olor dels terpens del teu pèl i pell.

Take a Shower
 • Posa't un perfum intens

Si fumaràs al carrer, porta amb tu un flascó de perfum especialment fort. Perfuma't generosament abans de tornar a l'oficina per a dissimular l'olor del fum.

Pungent Perfume

Com eliminar l'olor d'herba de la roba

El fum de la marihuana no sols s'adhereix al cabell i a la pell, sinó que també roman a la roba durant períodes de temps relativament llargs. Aquí tens uns trucs per a camuflar aquesta olor.

Evita que les teves peces facin olor d'herba

La clau per a impedir que la teva roba faci olor de marihuana és no exposar-la a l'herba. Dóna un cop d'ull a les següents opcions.

 • Porta una altra peça per damunt per a fumar

Si has d'anar a algun lloc immediatament després d'una fumada, posa't una capa exterior de roba perquè absorbeixi l'olor. Una jaqueta o dessuadora amb caputxa capturarà la majoria dels terpens evitant que s'adhereixin a la roba de dins.

Wear an Outer Layer While Smoking
 • Fuma nu/a Abans

de sortir de casa, deixa preparada en una altra habitació la roba que et posaràs. Relaxa't, pren-te el temps que necessitis i gaudeix del teu canó. Quan acabis, dirigeix-te a l'altre quart, vesteix-te, i sal de casa fent olor de net.

Smoke Naked!

Com dissimular l'olor d'herba de la roba

Una fumada ràpida durant l'esmorzar o just abans d'agafar el tren, pot fer que la teva roba faci olor d'herba. La colònia funciona molt bé per a mantenir a ratlla les olors corporals, i també ajuda a camuflar uns terpens problemàtics. Assegura't de posar-te més de l'habitual per a acabar amb l'olor de marihuana.

Com fumar marihuana sense produir olor

Per a molts consumidors de cànnabis, la primera experiència amb l'herba consisteix a fumar un porro o bong. I molts d'ells romanen fidels a aquest mètode d'administració. És cert que aquesta forma de consum tradicional li dóna un toc ritualista i comunitari, però hi ha un munt d'opcions que són molt menys oloroses.

Dabbing

El dabbing consisteix a posar un concentrat sobre un clau roent. Encara que aquests preparats contenen molt més cannabinoides, es crema menys material vegetal que amb un porro. Generen una mica d'olor, però no és tan "revelador" com el fum normal. Per a dabbear fer falta un rig gran i un encenedor bufador, però és una opció estupenda per a abans de sortir de casa.

Vaporitzadors

Els vaporitzadors exposen els cabdells i els extractes de cànnabis a unes temperatures molt més baixes que quan es fuma. A través del vaporatge, aquests dispositius extreuen els cannabinoides i terpens sense cremar-los (combustió). A més de millorar el sabor de l'experiència, els vaporitzadors generen molt menys olor.

Sploof

Si insisteixes a fumar, planteja't usar un sploof. Barat i fàcil de fer, consisteix en un tub de paper higiènic, una goma elàstica i un tros de paper absorbent. Posa el paper en un extrem del tub i exhala el fum pel costat oposat. Aquest dispositiu provisional ajuda a interceptar alguns terpens i redueix l'olor.

Què acaba amb l'olor d'herba?

Resumint, aquestes són algunes de les formes més eficaces d'acabar amb l'olor d'herba quan has d'actuar ràpid:

 • Ambientadors
 • Espelmes aromàtiques
 • Varetes d'encens
 • Olis essencials
 • Ventilació adequada
 • Emmagatzemar l'herba correctament
 • Mètodes alternatius: vaporatge i dabbing
 • Usar un sploof sempre que sigui possible
🌪 Per què fa olor tan forta la marihuana?
Unes molècules aromàtiques conegudes com a terpens són les responsables de l'olor característica del cànnabis. En la naturalesa existeixen més de 40000 terpens, i més de 200 són presents en la marihuana.
🌺 A què fa olor l'herba?
Cada cep té un perfil terpenoide diferent. Algunes varietats produeixen una aroma afruitada i dolç, mentre que el d'unes altres es pot descriure com a llenyós, especiado o a pi. Malgrat aquestes diferències, gairebé tots els ceps presenten la mateixa aroma característica de la marihuana, sovint descrit com a terrós o "skunky".
👃 Com fa olor una persona després de fumar?
Després de fumar herba, l'olor dels terpens i del fum s'adhereix a la pell, el cabell i la roba. Aquesta aroma sol ser bastant cereal i almizclado.
☕️ Amb què s'elimina l'olor de fum?
Els consumidors de marihuana poden camuflar l'olor d'herba amb un desodorant o perfum. Alguns fins i tot es canvien de roba o es dutxen després de fumar.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.