Encara que la majoria de les nostres varietats de cànnabis autoflorents són fàcils de cultivar, la nostra Easy Bud és tan simple que l'hem batejat en honor a les seves propietats úniques. Les llavors feminitzades de marihuana són perfectes per als productors principiants, però les plantes de cànnabis són també una excel•lent opció per als productors experimentats que volem diversificar el seu jardí i collir marihuana fresca durant tot l'any. East Bud és un creuament entre les varietats de cànnabis Ruderalis i Indica. La varietat Ruderalis generalment comença a florir en només unes setmanes, i no cal que els productors canviïn els cicles de llum per fer que les seves plantes entrin a la fase de floració. L'únic desavantatge de la varietat Ruderalis és la seva manca de potència. Per això hem creuat la nostra Easy Bud amb una potent varietat Indica que afegeix força, sabor i qualitat al producte final, el que fa possible la producció de flors que ofereixen un gust excel•lent i uns efectes espectaculars.

La nostra Easy Bud és semblant a la nostra soca White Dwarf, i la planta dóna flors automàticament després de només unes poques setmanes. Un cop plantades les llavors feminitzades de marihuana, podràs obtenir una collita de cabdells en tan sols vuit setmanes. Les plantes tenen poca alçada, per això són una gran opció tant per a espais d'interior com d'exterior. L'altura final mitjana és d'entre 50 i 60 cm, pel que són perfectes per a la jardineria de guerrilla on vols passar desapercebut. Com que les plantes floreixen en un termini mínim, es poden barrejar amb altres varietats de marihuana, així sempre en tindràs una collita fresca per a tu o els teus amics.

Easy Bud Cogollos

Tot i que Easy Bud és una planta petita, ofereix un molt bon rendiment i, en condicions ideals, els productors en poden collir fins a 45 grams per planta. No importa si ets principiant o un expert en la producció de marihuana, sens dubte t'adonaràs dels beneficis que Easy Bud pot aportar al seu jardí. Si fas servir fertilitzants amb alt contingut de nitrogen durant la primera fase, podràs obtenir una planta de cànnabis amb sòlids patrons de creixement i branques laterals exposades que poden fer augmentar la producció total. El creixement d'aquesta planta s'assembla més a una varietat Sativa i té el clàssic perfil d'arbre de Nadal que ajuda a millorar el rendiment general.

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical
 

Buy Easy Bud

 Amb un gran sabor i uns efectes excepcionals, Easy Bud fa que sigui increïblement fàcil per a qualsevol poder gaudir de collites fresques i excel•lents des de la comoditat de casa o el jardí. Els productors d'interior han d'assegurar-se de mantenir una temperatura d'entre 20ºC - 30ºC per tal de garantir el millor rendiment. Easy Bud també tolera els canvis de temperatura, i pot desenvolupar-se amb altes o baixes temperatures. Com que aquesta varietat és resistent a la floridura, és ideal per als productors que pateixen amb les pluges de principis de primavera o finals de tardor. Es tracta d'una soca resistent que requereix poca atenció; molts productors la planten i hi tornen transcorregudes unes setmanes per collir els seus productes. Si bé ens complau oferir als nostres clients una àmplia gamma de llavors feminitzades de marihuana assequibles, la nostra varietat Easy Bud autoflorent és una de les nostres favorites.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.