The RQS Blog

.


By Ryan Najjar

A vegades, conrear cànnabis pot ser difícil, especialment si és la teva primera vegada. Per a algunes persones pot resultar fins i tot descoratjador, considerant la gran quantitat de factors ambientals a tenir en compte. No obstant això, no té per què ser tan difícil. Si estàs buscant una planta que conrear sense maldecaps i que sigui capaç de donar-te una collita amb un munt de cabdells de primera qualitat, tenim el fitxatge perfecte per a la teva habitació de cultiu. Descobreix la Easy Bud.

BASE GENÈTICA DE LA EASY BUD

La Easy Bud descendeix de dos ceps molt potents, la primera és la White Indica. Aquest cep és bastant estranya, i els seus orígens són desconeguts, però es creu que procedeix de varietats autòctones de l'Afganistan i el Pakistan. Com ho demostra el seu nom, la White Indica és capaç de produir una gran quantitat de resina blanca i brillant al final de la floració. El contingut de THC de la White Indica és d'al voltant del 20%, és narcòtica i proporciona una gran pegada.

L'altra part de l'arbre genealògic de la Easy Bud es basa en una genètica robusta, la ruderalis. Els ceps ruderalis, originàries d'Europa Central/Oriental i Rússia, donen molt bons resultats quan es creuen amb varietats fotoperiòdiques de bona qualitat per a dotar-les del tret autoflorescent. És el cas de la Easy Bud, on els criadors van agafar una genètica tan fiable com la ruderalis per a produir un exemplar autoflorescent senzill, però potent.

• La Easy Bud és un encreuament entre la genètica White Indica i la ruderalis.

EFECTES DE LA EASY BUD

La White Indica té un nivell de THC bastant potent, del 20%, que, juntament amb el nivell que conté la genètica ruderalis d'una sola xifra, dóna com a resultat un contingut lleu, però equilibrat, del 12%. Presenta un 55% de genètica índica, un 30% de ruderalis i un 15% de sativa, per la qual cosa l'efecte d'aquest cep és com una ona tranquil·la i constant que s'apodera de tu mentre nedes cap a la posta de sol. Si fumes de manera ocasional i no vols que et deixi KO després d'un parell de calades, és ideal. També és una bona opció si només vols una cosa suau per a dormir a la nit.

La Easy Bud és una varietat genial per a gaudir d'un moment de reflexió amb serenitat. Vols aprofundir la teva experiència meditativa? Dóna-li unes calades a la Easy Bud abans de la sessió. Vols prendre't un respir en un dia de treball esgotador? La Easy Bud és aquí per a complaure't.

• La Easy Bud proporciona sensacions de calma i relaxació.

SABOR I AROMA DE LA EASY BUD

Però a més té una cosa igual de relaxant com el seu efecte, i és l'ona fresca de llimona que colpeja les teves papil·les gustatives quan la fumes. El toc d'herbes que l'acompanya se suma a la complexitat, aportant un toc saborós. No obstant això, l'aroma és bastanta Skunk, així que tingues-lo en compte si conrees en algun lloc on l'olor d'herba no és ben rebut. Mantingues l'espai ventilat i utilitza neutralitzadors d'olor per a solucionar aquest inconvenient.

• El sabor de la Easy Bud és una mescla de llimona i herbes, i l'aroma pot descriure's com Skunk.

Easy Bud

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical
 

Buy Easy Bud

 

CULTIU DE LA EASY BUD

La Easy Bud no és només un nom; també és una descripció perfecta del seu procés de cultiu! Gràcies a la seva genètica ruderalis, aquest cep passa de l'etapa vegetativa a la floració en tan sols unes poques setmanes. Aquest tipus de genètica també ofereix una altra qualitat clau: la resistència. Tant si conrearàs en interior com en exterior, en un quart de cultiu o en l'ampit d'una finestra, la Easy Bud es desenvoluparà bé. A més ho farà ràpidament, florint en tot just 5-7 setmanes.

Durant aquest temps, mantindrà una grandària moderada; aquesta és una de les principals raons per les quals és capaç d'adaptar-se a diferents entorns. En interior, aconseguirà una alçada d'al voltant de 50-60cm, mentre que les plantes d'exterior poden aconseguir els 60-110cm. Aquestes plantes, a més, produiran entre 275-325g/m² en interior i 30-80g per planta en exterior.

• La Easy Bud és increïblement fàcil de conrear, i pot sobreviure sota una àmplia varietat de condicions.

RESULTAT - LA EASY BUD ÉS LA TEVA HERBA

La Easy Bud és una elecció fàcil si fumes o conrees de manera ocasional, o també si busques un efecte suau i relaxant. No importa el clima en el qual vives, ni la teva experiència en cultiu, per a poder gaudir d'una herba de qualitat i de collita pròpia. Aconsegueix ja les llavors en RQS!

• La Easy Bud és l'elecció perfecta si fumes o conrees de manera ocasional, però té alguna cosa per a tots els gustos!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.