Informe de cultiu de la Milky Way F1

Estàs pensant a conrear algun dels primers híbrids F1 autèntics? Perquè la Milky Way F1 és una excel·lent opció per a conreadors amb poc espai que vulguin collir uns dels cabdells més ràpids i potents del mercat. Dona un cop d'ull al meu informe de cultiu de la Milky Way F1 a continuació, per a saber què esperar a l'hora de conrear aquesta planta.


Milky Way preparation

Informe de cultiu de la Milky Way F1: Material

 • Armari de cultiu: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178cm
 • Llums: MIGRO 200+
 • Extractor: TT Silent-M 100
 • Filtre: Primaklima PK 100/125
 • Ventilador: Coala oscil·lant × 2
 • Humidificador: Beurer LB 45
 • Terra: BioBizz Light Mix
 • Test: Air-Pot d'11 litres
 • Llavor: Royal Queen Seeds
 • Fertilitzants: RQS Nutrició Orgànica

Informe de cultiu de la Milky Way F1: Fase de plàntula (setmana 1)

Ja havia conreat diversos híbrids F1 de Royal Queen Seeds amb excel·lents resultats pel que fa a rapidesa, potència i homogeneïtat, entre altres coses; pel que tenia grans esperances en la Milky Way F1.

 • Medi de cultiu: Abans de germinar la llavor Milky Way F1, vaig haver de preparar un substrat nutritiu per a promoure el desenvolupament de la planta durant les seves primeres etapes. Per a això, vaig posar 5 litres de BioBizz Light Mix en el Air-Pot d'11 litres, i a continuació vaig afegir els següents fertilitzants i microbis beneficiosos:
Milky Way Grow Report Week 1

Vaig barrejar bé tot amb les mans, i després vaig afegir altres 5 litres de BioBizz Light Mix, assegurant-me que s'incorporés de manera uniforme.

 • Germinació: Amb el medi de cultiu ja preparat, el següent pas va ser germinar la llavor; la vaig posar en un got amb aigua i la vaig deixar en remull durant sis hores. Després, vaig regar el substrat fins a saturar-lo. I finalment, vaig fer un forat de 2cm a la meitat de la superfície i vaig col·locar la llavor dins. La vaig cobrir amb una mica de terra i vaig humitejar lleugerament la zona.
 • Il·luminació: Vaig decidir utilitzar el meu equip MIGRO 200+ de confiança després d'haver tingut èxit amb altres híbrids F1. Aquest sistema d'il·luminació consta de dos llums, així que em va portar una estona muntar-les de manera correcta per a assegurar-me que la llum es propagués uniformement per tot l'armari de cultiu. Amb ajuda d'un parell de corretges ajustables, vaig penjar els llums a una distància de 35cm una de l'altra, usant com a guia el centre de l'armari. I després vaig ajustar les corretges perquè totes dues llums quedessin a 35cm de la vora del Air-Pot. Quan vaig veure que la plàntula brollava del sòl, vaig començar a deixar enceses els llums durant 18 hores al dia.
 • Estat de la planta: La llavor Milky Way F1 va germinar ràpidament i sense problemes. Al final de la primera setmana, la plàntula mesurava uns 3cm d'altura, havia desenvolupat el seu primer parell de fulles veritables, i tenia una tija resistent sense signes d'estirament.

Informe de cultiu de la Milky Way F1: Fase vegetativa (setmanes 2-4)

El meu Milky Way F1 va passar per la fase de plàntula sense problemes i va començar a fer-se més robusta al principi de la fase vegetativa.

Setmana 2

La planta va créixer més del doble de la seva altura original durant la primera setmana de creixement vegetatiu!

Milky Way Grow Report Week 2
 • Il·luminació: Vaig continuar deixant els llums encesos durant 18 hores al dia i les vaig recol·locar de manera que pengessin a una distància de 35cm de l'extrem de la planta en lloc de la vora del test .
 • Fertilització: La planta disposava d'abonament suficient en el substrat per a impulsar el seu creixement. El primer i sisè dia de la setmana, la vaig regar amb 1,5 litres d'aigua, ajustant el pH a 6.
 • Factors ambientals: Amb ajuda dels ventiladors i el sistema d'extracció, vaig mantenir una temperatura mitjana de 25 °C i una humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: Al final de la primera setmana de creixement vegetatiu, la planta tenia una altura de 7cm i havia desenvolupat diversos conjunts nous de fulles de ventall. Vaig notar una lleugera descoloració en el fullatge, però la planta semblava estar sana, així que el vaig atribuir a una possible mutació genètica.

Setmana 3

La meva planta Milky Way F1 va continuar creixent durant la tercera setmana. Va augmentar de grandària ràpidament i al final de la setmana presentava un dosser molt dens.

Milky Way Grow Report Week 3
 • Il·luminació: Vaig continuar deixant els llums encesos durant 18 hores al dia i les vaig tornar a recol·locar, aquesta vegada a 35cm de la part superior del dosser.
 • Fertilització: Com la planta havia crescut tan ràpid, vaig decidir començar a fertilitzar-la, atès que, a aquestes altures, els nutrients del substrat inicial s'haurien esgotat. Vaig barrejar 2ml de Bigger Flowers del pack Bio Potenciador de Floració amb 2 litres d'aigua, i vaig adobar la planta el segon dia de la setmana. El sisè dia la vaig regar amb 1,5 litres d'aigua amb el pH regulat.
 • Factors ambientals: Vaig mantenir una temperatura mitjana de 20 °C i una humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: La planta Milky Way F1 va créixer moltíssim i va aconseguir els 18cm al final de la tercera setmana. Les fulles continuaven presentant senyals de descoloració, però semblava més una variació genètica que un símptoma de malaltia o deficiència. En general, tenia un aspecte sa i vigorós.

Setmana 4

I gairebé sense adonar-me, va arribar l'última setmana de la fase vegetativa. Fins a aquest moment, la Milky Way F1 m'havia impressionat molt, ja que va demostrar tenir una velocitat increïble i un creixement vigorós, i no va sofrir cap problema de plagues, malalties ni deficiències.

Milky Way Grow Report Week 4
 • Il·luminació: Vaig continuar encenent les llums 18 hores al dia, i vaig mantenir tots dos llums 35cm per sobre de la part superior del dosser.
 • Fertilització: Vaig administrar a la planta una dosi més alta de nitrogen abans de canviar a l'abonament per a la floració. Vaig dissoldre mitja pastilla del potenciador del creixement Easy Grow en 2,5 litres d'aigua, i la vaig aplicar a la planta el segon dia de la setmana. El cinquè dia la vaig regar amb 1,5l d'aigua amb el pH ajustat.
 • Factors ambientals: Vaig mantenir una temperatura mitjana de 26 °C i una humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: Al final de la setmana, la planta havia superat la primera etapa de la prefloració i presentava un munt de pistils blancs i brillants en els punts de floració. Va començar a emetre una aroma suau, així que vaig dur a terme una defoliació lleugera per a exposar a la llum els punts de floració que quedaven en l'ombra.

Informe de cultiu de la Milky Way F1: Fase de floració (setmanes 5-11)

A partir d'aquest moment, les coses es van posar molt interessants. La meva planta va desenvolupar ràpidament unes cues denses i enganxoses que desprenien una aroma cada vegada més forta.

Setmana 5

Em va sorprendre la velocitat amb la qual es van desenvolupar els cabdells durant la primera setmana de floració.

Milky Way Grow Report Week 5
 • Il·luminació: Vaig continuar deixant els llums encesos durant 18 hores al dia i vaig ajustar les corretges novament perquè pengessin a 35cm de la part superior del dosser.
 • Fertilització: Vaig barrejar 2ml de Bigger Flowers i 0,8ml de Thicker Flowers del pack Bio Potenciador de Floració, amb 2 litres d'aigua amb el pH regulat. Vaig aplicar aquesta fórmula el segon dia de la setmana. El sisè dia vaig regar la planta amb 2 litres d'aigua.
 • Factors ambientals: Vaig mantenir una temperatura mitjana de 28 °C i una humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: Al final d'aquesta setmana la planta tenia un aspecte molt saludable. I el millor de tot és que no presentava símptomes de malalties ni deficiències. Els cabdells van començar a desenvolupar-se ràpidament, desprenent una forta aroma.

Setmanes 6 i 7

Les coses van continuar avançant a la perfecció durant les setmanes sis i set. Els cabdells es van inflar i la planta continuava augmentant de grandària.

Milky Way Grow Report Week 6-7
 • Il·luminació: Doncs sí, les llums van seguir enceses 18 hores al dia i les vaig recol·locar de manera que estiguessin a 35cm de la part superior del dosser.
 • Fertilització: Vaig barrejar mitja pastilla de l'estimulant de la floració Easy Bloom amb 2,5l d'aigua, i la vaig aplicar a la planta el segon dia de la primera setmana. El sisè dia de la segona setmana vaig repetir el mateix procediment. El sisè dia de la sisena setmana, vaig afegir 0,8ml de Thicker Flowers, 0.8ml de Bigger Flowers i 0,8ml de Sweeter Flowers a 2 litres d'aigua, i vaig adobar la planta. El sisè dia de la setena setmana, vaig barrejar 1,2ml de Thicker Flowers, 1.2ml de Bigger Flowers i 0,8ml de Sweeter Flowers amb 2 litres d'aigua, i la vaig fertilitzar una vegada més.
 • Factors ambientals: Vaig mantenir una temperatura mitjana de 28 °C i una humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: Els cabdells van començar a engreixar cap al final de la setena setmana, i l'olor era cada vegada més forta en obrir l'armari de cultiu. Durant la sisena setmana, vaig dur a terme una defoliació lleugera per a reduir la densitat del dosser i millorar la penetració de la llum i l'aire. Encara que no li vaig aplicar cap mena d'entrenament, la planta mesurava 54cm al final de la setena setmana.

Setmana 8

L'última setmana abans de la rentada d'arrels!

Milky Way Grow Report Week 8
 • Il·luminació: Vaig continuar encenent els llums durant 18 hores al dia i mantenint una distància de 35cm entre elles i la part superior del dosser.
 • Fertilització: El segon dia de la setmana, vaig afegir 1,6ml de Thicker Flowers, 2ml de Bigger Flowers i 0,8ml de Sweeter Flowers a 2 litres d'aigua amb el pH regulat, i vaig adobar la planta. El sisè dia vaig dissoldre mitja pastilla de Easy Bloom en 2,5l d'aigua i la vaig aplicar a la planta.
 • Factors ambientals: Vaig mantenir una temperatura mitjana de 28 °C i una humitat relativa del 45%.
 • Estat de la planta: La meva planta Milky Way F1 ja estava molt prop de la maduresa. Molts dels pistils que abans eren blancs s'havien tornat d'un color marró fosc, i els cabdells havien desenvolupat una capa més gruixuda de tricomas i resina.

Setmanes 9, 10 i 11

Vaig deixar de fertilitzar la planta. Havia arribat el moment de realitzar una rentada d'arrels durant les últimes tres setmanes, per a obligar la planta a esgotar els nutrients emmagatzemats. Vaig descobrir que, en última instància, aquesta estratègia es tradueix en uns cabdells més suaus i saborosos.

Milky Way Grow Report Week 9
 • Il·luminació: Vaig mantenir els llums funcionant 18 hores al dia durant la resta del cultiu.
 • Fertilització: No vaig adobar la planta. Simplement la vaig regar amb 2 litres d'aigua amb el pH regulat, el segon i el sisè dia de les setmanes restants.
 • Factors ambientals: Vaig augmentar la temperatura mitjana a 29 °C i vaig mantenir una humitat relativa del 45%.
 • Estat de la planta: Després de la rentada d'arrels, la planta tenia un aspecte bastant marcit. Les fulles de ventall es van tornar grogues i algunes de la part inferior van caure. Però simplement era un senyal d'una rentada correcta! Els cabdells estaven completament inflats, embolicats en resina i llestos per a collir.

Diari de cultiu de la Milky Way F1: Collita

Va arribar el moment de recollir el meu premi! Vaig tallar la planta per la base i la vaig penjar boca avall de la part superior de l'armari de cultiu, a les fosques (amb els ventiladors encesos). Vaig anar comprovant la fragilitat de les branques per a avaluar la seva sequedat. Quan es van trencar de cop i van presentar un tacte molt sec, vaig començar a manicurar els cabdells. Després de processar-los, la collita va pesar al voltant de 72g.

Milky Way Harvest

Característiques genètiques de la Milky Way F1

La Milky Way F1 és uns dels primers híbrids F1 de marihuana autèntics. Els criadors de Royal Queen Seeds van donar vida a aquesta històrica varietat desenvolupant unes línies parentals molt pures amb les genètiques Blue Mammoth, Blue Dream i Sense Tra Baix Acte. En travessar aquestes línies, van crear una descendència amb un gran vigor híbrid, una característica que dona com a resultat una velocitat, potència, productivitat i homogeneïtat superiors.

Característiques de cultiu de la Milky Way F1

El vigor híbrid de la Milky Way F1 li confereix una increïble resistència a les plagues, les malalties i els climes adversos. Creix de meravella tant en interior

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.