🌔 Híbridos F1: Revolucionarios ⏤ Compra aquí ⬇️

 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1

Milky Way F1

Viatja per les estrelles amb aquest potent híbrid F1. La Milky Way F1 et propulsarà amb el seu alt contingut de THC i els seus saborosos terpens. A més, el seu “vigor híbrid” t'impressionarà tant en cultius d'interior com d'exterior, gràcies a les seves abundants collites, el seu ràpid cicle de cultiu, i la seva resistència a malalties i a factors estressants de l'entorn. Sembra-la i t'encantarà.
nombre de llavors:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
Oferta!
Preu reduït!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

 • Més informació
 • Especificacions
 • Preguntes (0)
 • Opinions (0)

Milky Way F1: viatja per la galàxia amb aquesta potent F1

Segons la mitologia grega, la Via Làctia (Milky Way, en anglès) es va originar en els pits d'una deessa. Encara que la varietat Milky Way F1 sorgeix de la innovació humana, es convertirà ràpidament en el centre del teu univers de cultiu. Aquesta varietat autoflorescent procedeix de diverses línies endogàmiques i és un dels primers veritables híbrids de cànnabis F1. Què significa això? Una uniformitat sense igual, una resistència impressionant a malalties, una gran productivitat, i uns sabors i efectes que t'animaran a sembrar aquestes llavors una vegada i una altra. La Milky Way F1 va arribar al cosmos després d'un procés de cria on es van travessar diverses línies genètiques molt endogàmiques que comparteixen herència amb la Blue Mammoth, la Blue Dream i la Sin Tra Bajo Auto.

Milky Way F1

Efectes, sabors i aromes de la Milky Way F1: efectes càlids i sabors exquisits

Les varietats ascendents de la Milky Way F1 li han aportat una complexa mescla de terpens, que inclouen el mircè, farnesè, cariofilè, pinene i limonene. La combinació d'aquestes molècules aromàtiques produeix aromes i sabors deliciosos amb tocs cítrics i Skunk-metàl·lics. Com a resultat, la Milky Way F1 posseeix el títol de la varietat més aromàtica de la nostra gamma F1. Quant als efectes, aquesta herba et catapultarà per la galàxia amb els seus alts nivells de THC. Produeix un efecte corporal càlid i agradable, perfecte per a la tard/nit. La seva petita concentració de CBG i els seus terpens relaxants ajudaran a suavitzar l'apogeu del efecte per a mantenir la ment en calma.

Milky Way F1

Cultivar Milky Way F1: compacte i fiable

Tens poc espai per a conrear? No et preocupis! Amb una altura que ronda els 70cm, la Milky Way F1 creixerà feliçment en un petit racó del teu jardí o quart de cultiu. Aquesta discreta autoflorescent produeix grans collites, que estaran llestes aproximadament 74 dies després de la germinació. Tant si cultives en un quart/armari de cultiu, com en un hivernacle, o a l'aire lliure en tests o en la terra, aquesta planta produeix uns resultats excel·lents.

Milky Way F1
Milky Way F1 data sheet
Varietat: Híbrides F1 auto
Genètica: Blue Mammoth x Blue Dream x Sin Tra Bajo Auto
THC: Molt alt
Rendiment: XXL
Alçada: 55 - 75 cm
Temps de Floració: 42 - 45 dies
Harvest: 70 - 75 dies després de germinar
Terpèns principals: Farnesè, Mircè, Pinene
Efecte: Creatiu, Eufòric, Relaxació corporal
Aroma: Citric, Intèns, Skunk, Xocolata
Clima: Estius curts
  Nobody has posted a review yet


  No pots publicar una opinió d'aquest producte si no l'has comprat

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inici de sessió
Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.