The RQS Blog

.


By RQS Editorial Team

Avui dia, l'origen exacte de la OG segueix envoltat de misteri. Algunes fonts diuen que la varietat original va ser creada a Florida a principis dels 90, mentre que unes altres afirmen que es va originar a Los Angeles en 1996 quan Matt "Bubba" Berger la va portar al famós conreador Josh D. Segons altres fonts, és un cep només disponible en esqueix que està relacionada amb la llegendària varietat Chemdawg, trobada en una bossa d'herba en un concert de Grateful Dead en la dècada dels 80. Com veus, definir el seu origen és bastant complicat, però això també contribueix al fet que sigui un cep tan enigmàtic.

GENÈTICA DE LA OG KUSH

La genètica de la OG Kush també és objecte d'intensos debats. De fet, s'ha qüestionat fins i tot que la OG Kush contingui genètica de la serralada de l'Hindú Kush! Però, si creus la història original de Florida, la OG Kush és un encreuament entre una varietat del nord de Califòrnia i una varietat de l'Hindú Kush. Molts bancs de llavors moderns afirmen que la OG Kush és un encreuament entre la Chemdawg, la Lemon Thai i la Pakistani Kush; però molta gent sembla creure la teoria de la bossa d'herba amb llavors trobada en el concert, cosa que significa que la OG Kush bàsicament és un fenotip especial de la Chemdawg que ha estat estabilitzat i refinat amb el pas del temps. Un element consistent d'aquestes històries és que totes inclouen alguna forma de la Chemdawg, per la qual cosa podríem suposar que els seus gens formen part de la llegendària OG.

Actualment, la majoria de versions de la OG Kush (com la SFV OG, la Larry OG, la Tahoe OG, la Ghost OG, etc.) probablement són sol fenotips específics de la OG original.

Un altre aspecte que genera bastant discussió és l'origen de l'abreviatura "OG". Inicialment, molta gent creia aquestes sigles significaven "Original Gangster". Això segurament es devia, en part, al fet que l'escena del rap de la costa oest va adoptar ràpidament aquest cep com la seva herba favorita. Avui dia, és ben sabut que "OG" realment significa “ocean grown” (conreat al costat de l'oceà), en referència al suposat origen del cep en la costa oest de Califòrnia.

Curiosament, en parlar sobre les característiques de la OG Kush, hem de tenir en compte que existeixen gran varietat de versions i fenotips d'aquest cep. El motiu d'això és que la seva genètica continua sent un misteri. Per tant, no sabem amb certesa en què consisteix genèticament la OG Kush "pura”. Per exemple, segons la història que creguis sobre el seu origen, aquest cep pot mostrar més trets índica o sativa, o és més fàcil/difícil de conrear. Però, en general, s'han observat unes certes consistències entre aquests fenotips.

OG KUSH: APARENÇA I AROMA

La OG Kush és coneguda pel seu aspecte agradable i la seva intensa aroma. És important recordar que cada planta d'un mateix cep pot variar en color, a causa de la il·luminació, fertilització, temperatura i altres factors ambientals. Però, en general, les flors de la OG Kush solen ser d'un intens color verd llima. La popularitat d'aquest cep es deu, en part, a l'enorme quantitat de resina que cobreix els seus cabdells, que solen tenir un aspecte gran, dens i compacte.

Una altra qualitat atractiva d'aquesta varietat és la seva aroma. En general, es considera que la seva olor té un fort component cítric, la qual cosa podria donar una certa credibilitat al suposat vincle genètic de la OG amb la Lemon Thai. Però la seva aroma és més complexa. El perfil de terpens també té forts tocs terrosos, àcids i a combustible, que acompanyen als matisos allimonats per a omplir la teva boca amb un sabor fresc, deliciós i pràcticament irresistible. Hi ha els qui diuen que la seva mera fragància és prou potent com per a fer-te sentir que et sufoques amb ella. Per descomptat, la OG Kush no produeix una olor subtil o fàcil de dissimular, la qual cosa pot suposar un inconvenient en viatjar amb ella o portar damunt els seus cabdells.

ELS EFECTES DE LA OG

La OG Kush és una campiona en el món del cànnabis medicinal. A les regions on la llei permet el consum de marihuana amb finalitats medicinals, els dispensaris tenen dificultats per a mantenir aquesta varietat en estoc. És una herba molt forta, amb un contingut mitjà de THC del 20%. No obstant això, s'han trobat exemplars amb nivells de THC del 25% o més. Com la majoria de ceps significatius a nivell medicinal, la OG Kush resulta de gran ajuda per a gran varietat d'afeccions, tant cròniques com agudes:

OG KUSH AJUDA MÈDICA
Nàusees i vòmits a causa de tractaments mèdics convencionals
Hiperémesis gravídica
Trastorns d'ansietat i atacs de pànic
Estrès excessiu
Síndrome premenstrual severa
Dolor crònic per lessió o malaltia
Depressió
Falta d'apetit causada per fàrmacs o malalties
Anorèxia i trastorns alimentaris similars
Esclerosi múltiple
Malaltia de Parkinson
Asma
Fibromiàlgia
Colitis ulcerativa
Cefalees i migranyes
Trastorn bipolar
Problemes d'ira
Trastorn per estrès posttraumàtic
Trastorn per dèficit d'atenció
Autisme i síndrome d'Asperger
Insomni crònic i intermitent
Tensió muscular i espasmes
Glaucoma

Com s'ha esmentat anteriorment, els efectes de la OG Kush poden variar molt en funció del fenotip o la versió del cep consumit. Mentre molts consideren que aquest cep és una variant de dominància índica d'efecte contundent, uns altres assenyalen les propietats cerebrals, estimulants, eufòriques i creatives d'un colocón de predominança sativa. Però, en qualsevol cas, el consens general és que la OG Kush és una herba exquisida i potent, adequada per a diferents situacions i diferents tipus d'amants del cànnabis. Unes poques calades poden llançar pel cel als fumadors novençans, mentre que els veterans més experimentats podran aconseguir l'enorme colocón que busquen. Sembla com si el perfil especial de cannabinoides i terpens de la OG Kush tingués la capacitat de deixar totalment col·locats fins i tot als fumadors més adobats. Sigui com sigui la seva predominança genètica, pot dir-se amb seguretat que la OG Kush és un híbrid excel·lent.

POPULARITAT

Però la popularitat de la OG Kush no es limita únicament a pacients mèdics i fumadors “normals” amb finalitats recreatius. La seva potència i atributs visuals l'han elevat a un estatus de llegenda. Sovint la música fa referència a aquest cep, que ha rebut el suport d'artistes famosos com Snoop Dogg, Wiz Khalifa, A$AP Rocky, Dr. Dre, Brisco, Cypress Hill i moltes altres grans estrelles del hip-hop. A més, se sap que molts actors gaudeixen fumant la OG Kush. Per exemple, Amanda Bynes va ser descoberta recentment tuitant sobre els seus plans de fumar-se una mica d'aquesta varietat. Fins i tot hi ha versions del cep amb el nom de les principals estrelles de Hollywood, com la Charlie Sheen OG, la Lin Sanity OG i la Blue Ivy OG Kush, que porta el nom de la filla de Jay-Z i Beyoncé.

CULTIVANT LA OG KUSH

Com ja s'ha esmentat, els trets de cultiu de la OG Kush depenen en gran manera de les llavors que tinguis. D'una banda, hi ha els qui consideren que la OG Kush és una de les varietats de cànnabis més senzilles de conrear, requerint tan sols un nivell de destresa moderat i produint collites abundants. Però també hi ha els qui tenen problemes a la cultivar la OG Kush. Aquests consideren que la planta és bastant delicada, produint collites petites a les mans equivocades.

OG KUSH

OG Kush
23_genetic background_1 Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
33_Yield indoors_1 425 - 475 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Setmanes
29_THC_1 THC: 19%
28_Type Blend_1 Sativa 25% Indica 75%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Octubre
22_Effect_1 Calmant, Estimulant

Comprar OG Kush

En qualsevol cas, les plantes no solen ser les més ràpides durant la fase vegetativa, però amb el temps van engreixant. En cultius d'interior, aquesta varietat pot aconseguir altures mitjanes de 90-160cm, i a vegades és més alta. En cultius d'exterior creix a altures més elevades, però la seva qualitat, potència i collites sempre seran millors en regions amb climes càlids i assolellats, com prop de l'oceà (picada d'ullet, picada d'ullet). Amb les cures adequades, la OG Kush pot produir una mitjana de 400-500g/m² en cultius d'interior, però no oblidis les diferències entre les diferents versions.

També és important esmentar que aquestes plantes tenen necessitats nutricionals bastant elevades, sobretot quant a nitrogen, magnesi, fòsfor i potassi. També els encanta rebre gran quantitat de llum. Tingues sempre en ment que la qualitat de l'atenció que brindes a les teves plantes determina la qualitat de l'atenció que elles t'ofereixen.

Com pots veure, la OG Kush ha aconseguit l'estatus de llegenda cannábica per raons més que suficients. La seva qualitat, potència, fragància i sabor continuen sent superiors i incomparables en el món de la marihuana. En fumar la OG Kush, la gent s'enamora d'ella! Però aquest cep no sols demostra, una vegada i una altra, que mereix un buit en el panteó del cànnabis; a més, d'alguna manera o un altre és present en les genètiques de gairebé tots els híbrids de cànnabis moderns més benvolguts, com la GSC, la Gelato o la Bruce Banner #3. Això assegura el llegat de la OG Kush, perquè puguem gaudir d'aquesta herba divina per molts anys més.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.