En el món de la marihuana, la OG Kush és una de les soques disponibles més famoses i conegudes. De fet, està considerada una de les vuit màximes varietats de Kush. La precisió de l’origen i la genètica de la OG és una mica confusa. Molta gent creu que la popular soca es va desenvolupar primerament a Califòrnia, la qual cosa donaria una explicació apropiada per a la primera part del seu nom. Durant molt de temps es va creure que “OG” significava “original gàngster” (gàngster original), però ara es creu que el nom prové de “ocean grown”, (cultiu oceànic) cosa que tindria sentit si hagués estat desenvolupada a la costa de Califòrnia.

La genètica de la soca és debatuda amb més vehemència. Alguns diuen que la genètica és un combinació de Kush pakistanès, Lemon Thai i Chemdawg, mentre que d’altres pensen que prové d’un clon particular Chemdawg. Com moltes varietats de cànnabis, la OG Kush és una híbrida de vàries soques. Conté la genètica d’ambdues especies, Indica i Sativa, però aquesta és una Indica dominant. No obstant això, sens dubte, conté genètica de la línia Kush, que va ser desenvolupada a les muntanyes Hindu Kush de l’Afganistan. A més de la OG Kush, moltes altres soques altament exitoses provenen d’aquesta antiga i resistent estirp.

Aparença i olor
La OG Kush és coneguda per la seva agradable aparença i el seu pungent sabor. És important recordar que cada una de les plantes de la mateixa soca poden variar de color degut a la il•luminació, nutrició, temperatura i altres factors. Normalment, però, la OG Kush sol ser d’una tonalitat verd turquesa. Els buds de la planta presenten abundants quantitats de resina, cosa que li ha donat la seva popularitat. A diferència de moltes soques Indica dominant que solen ser molt denses, la OG Kush és una mica buida, signe revelador dels seus gens de Sativa.

L’aroma de la soca és una altra característica atractiva. Es considera que posseeix un fort component cítric, que podria donar credibilitat a que la genètica de la OG està lligada a la Thai Lemon. Segons algunes persones, només la fragància ja és el suficientment potent per fer-te sentir que podries asfixiar-te en ella. Aquesta no és definitivament una olor subtil o imperceptible, cosa que pot convertir-se en un inconvenient si es vol portar a tot arreu o viatjar amb ella.

 

OG kush original gangster ocean grown cannabis(Dried buds of the OG kush)


Ús medicinal
La OG Kush és la campiona de la marihuana mèdica. En estats on l’ús de cànnabis medicinal està permès per la llei, els dispensaris podrien passar-ho malament per mantenir aquesta soca en estoc. Aquesta Kush és molt forta, produint una mitja d’un 20 per cent de contingut THC. No obstant això, s’han registrat espècimens individuals amb un contingut de THC de fins a un 32 per cent. Com moltes soques significatives medicinalment, la OG Kush demostra ser extremadament útil per a una gran varietat de malalties, tant cròniques com agudes:

•    Nàusea i vòmits degut a tractaments mèdics convencionals
•    Hiperemesis gravídica
•    Trastorns d’ansietat i atacs de pànic
•    Estrès excessiu
•    SPM intens
•    Dolor crònic degut a lesions o malalties
•    Depressió
•    Falta d’apetit causat per medicaments farmacèutics o malaltia
•    Combatiment de l’anorèxia i trastorns de l’alimentació similars
•    Esclerosis múltiple
•    Malaltia de Parkinson
•    Asma
•    Fibromialgia
•    Colitis ulcerosa
•    Mal de caps i migranya
•    Trastorn bipolar
•    Problemes d’ira
•    Trastorn d’estrès posttraumàtic
•    Trastorns de falta d’atenció
•    Autisme i síndrome d’Asperger
•    Insomni crònic i intermitent
•    Tensió muscular i espasmes
•    Glaucoma

Tot i que la OG Kush posseeix genètica majoritàriament Indica, els seus efectes mentals són coneguts per ser més semblants als d’una Sativa. Així i tot, el seu fort efecte, típic de l’Indica, és més que potent per convertir-la en una de les millors soques medicinals disponibles per al dolor.

OG Kush planta Cannabis

Popularitat
La popularitat de la OG Kush no està restringida només a pacients mèdics. La seva força i atributs visuals l’han elevada a un estat llegendari. La soca és referida normalment en la música i molts artistes musicals famosos l’han recolzat com ara A$AP Rocky, Wiz Khalifa, Dr. Dre, Brisco i d’altres incomptables importants estrelles de hip hop. Molts d’aquests mateixos artistes han confirmat tenir preferència per la OG Kush. A més, un munt d’actors són també coneguts per gaudir de la fumada d’aquesta soca. Amanda Bynes, per exemple, recentment va ser descoberta tweetejant sobre el seu pla de fumar-ne una mica. Existeixen fins i tot variacions de la soca amb noms d’importants estrelles de Hollywood, com Charlie Sheen OG, Lin Sanity OG i Blue OG Kush, nomenada així per la filla de Jay-Z i Beyoncé.

Cultiu
La OG Kush és una de les soques de marihuana més simples de cultivar, requerint només una habilitat moderada de jardineria. Les plantes poden semblar malgirbades i escasses quan són molt joves, però realment es completen molt bé. En un sistema de creixement d’interior, es pot esperar que aquesta soca arribi entre 60 i 90 cm d’alçària, sent ocasionalment més llargues. Creixent en exteriors es faran més llargues, però la qualitat, potencia i efecte poden sofrir en aquest ambient descontrolat. Si es cuida de manera adequada, un cultiu en interiors produirà una mitja d’uns 65 grams de buds per planta. Aquest alt rendiment relatiu a la mida de la planta la fa una soca ideal per a pacients medicinals que requereixen un ús freqüent i un alt volum per controlar els seus símptomes.

Aquestes plantes tenen necessitats nutricionals una mica altes, particularment pel que fa al nitrogen i al magnesi, i els hi agrada molt la llum forta. Tingues sempre en compte que la qualitat de la cura que proporcionis a les teves plantes determinarà la qualitat de cura que elles et proporcionin a tu.

Comprar feminitzades OG Kush llavors de cànnabis

Originària del Nord de Califòrnia, aquesta soca de cànnabis s’ha donat a conèixer ràpidament arreu del món pel seu distintiu aroma i pels seus forts efectes. L’OG Kush és una varietat especialment única que no es pot comparar amb cap altra soca de marihuana.

COMPRA LLAVORS O.G. KUSH

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.