Amb la recent legislació que ha envoltat la legalització de la marihuana, ha sorgit molta polèmica en relació als efectes mèdics que realment té aquesta droga. Mitjançant les nombroses investigacions mèdiques sobre la marihuana, s'ha demostrat que aquesta ajuda a pacients que pateixen diverses malalties, com ara pacients amb càncer sotmesos a quimioteràpia o pacients amb VIH que han de combatre la resta de la seva vida amb una malaltia despietada. En cas que encara t'estiguis qüestionant els efectes positius que pot tenir la marihuana com a tractament mèdic, a continuació pots trobar-ne més informació.

Alleujament del dolor
Per a alguns pacients amb VIH, la seva dieta diària inclou prendre un grapat de píndoles que se suposa que regularan els dolors que pateixen. Molts d'aquests medicaments receptats inclouen opiacis que poden ser perjudicials per a alguns òrgans del cos. A més, encara que aquests medicaments poden ajudar a reduir alguns símptomes, no semblen tan útils com la marihuana com a substitut.

El Dr. Ronald J. Ellis és professor de neurociència a la Facultat de Medicina de San Diego de la Universitat de Califòrnia. Va sotmetre a estudi a 28 pacients que estaven prenent medicaments prescrits, normalment opiacis, com a tractament per al dolor i els seus resultats. Les seves troballes van indicar que hi havia una disminució del 30 per cent del dolor en les persones que fumaven marihuana, contràriament als qui fumaven placebo. Quan la marihuana es va combinar amb la medicació prescrita, els beneficis relatius a la reducció del dolor van ser encara majors.

Cannabis and Aids/HIV

Millora de la funció immune
Hi circulen un munt de bromes sobre la gana que agafa després de fumar marihuana. Però aquest estereotip no és una cosa dolenta per als pacients que pateixen VIH. Molts dels medicaments ja esmentats tenen efectes negatius en els hàbits alimentaris i l'apetit dels pacients amb VIH. D'altra banda, el sistema immunològic en conjunt és més feble amb el VIH, per tant, és més difícil guanyar i mantenir un pes saludable.

El Dr. Lynn Zimmer és l'autor de Marijuana Myths, Marijuana Facts, un llibre que analitza les idees errònies més comuns sobre l'ús del cànnabis amb finalitats mèdiques. Quan les seves investigacions van examinar els efectes de la marihuana en pacients amb VIH, va trobar que la marihuana no resultava perillosa en pacients amb VIH, especialment en el recomptes de cèl•lules CD4 i CD8. Aquests nivells d'ARN permetien als pacients guanyar, de mitjana, 2 o més quilograms en les proves clíniques.

Bones perspectives
Assabentar-te que ets VIH positiu probablement sigui una cosa que només pots comprendre quan ho vius en primera persona . Haver de canviar tot el teu estil de vida, iniciar tractaments mèdics i explicar-s'ho a la teva gent no és feina fàcil i pot produir molta frustració i fins i tot depressió. Tot i que la marihuana no pot guarir de forma permanent tots els problemes, cal dir que pot tenir efectes positius en l'humor de les persones i en la perspectiva de les coses. El cànnabis actualment constitueix un sector important i és dissenyat, testat i subministrat de diverses maneres. Si no t'agrada fumar, pots trobar cànnabis comestible. També pots trobar cànnabis que afectarà el teu estat d'ànim en funció dels efectes que desitgis, amb una combinació de sativa o indica. En comptes dels efectes relaxants i calmants dels opiacis i altres medicaments, la marihuana pot donar vida nova als pacient amb VIH.

stop the war on drugs start treating people!

La marihuana porta anys generant polèmica. Però, a mesura que avancen les investigacions i s'adopta un enfocament més científic sobre els efectes, el cànnabis està demostrant ser una planta que salva vides, en comptes d'una droga inhibidora. Si pateixes VIH i no estàs completament satisfet amb els medicaments que prens actualment, considera l'opció d'afegir la marihuana a la teva dieta.

 Feu créixer la seva pròpia marihuana medicinal


Avís d'exempció de responsabilitat mèdica:
La informació enumerada, referenciada o enllaçada en aquesta pàgina web només és per a finalitats educatives generals i no ofereix cap consell legal o mèdic de manera professional. Royal Queen Seeds no condona, defensa o fomenta l'ús lícit o il•lícit de drogues. Royal Queen Seeds no es pot responsabilitzar de la informació de les referències de les nostres pàgines, o de les pàgines que enllacem, que condonin, defensin o fomentin l'ús lícit o il•lícit de drogues o activitats il•legals.
Consulteu amb el vostres metge o professional sanitari abans d'utilitzar algun dels productes o mètodes que apareixen enumerats, referenciats o enllaçats en aquest lloc web.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.