Les llavors feminitzades Kali Dog són considerades una de les varietats més potents del mercat, amb un sorprenent gust de gasolina allimonada i una sensació letàrgica forta.

És un encreuament entre l'OG Kush i la Sour Diesel amb una forta influència Sativa. Kali Dog és un 60% Sativa amb evidents trets Índica.
Aquesta varietat, quan es fuma, té un sabor de llimona extremadament fort, gairebé massa fort, amb el gust de gasolina que sovint caracteritza la soca de Sour Diesel. El sabor fort i picant i l'aroma són gairebé suficients per evitar que algú se la fumi.

Els efectes, però, valen més la pena que l'aroma i el gust. Per tots aquells que busquin una sensació letàrgica potent, aleshores, aquesta és la seva opció. La sensació letàrgica relaxa el cos completament i alleuja l'estrès. Molts consumidors confien en aquesta varietat per alleugerir el seu dolor. Els muscles es relaxen i els mals i dolors semblen esvair-se.

Com a planta, la Kali Dog absorbeix fàcilment tots els nutrients i estimuladors de floració que rep. Com a resultat, creix fàcilment fins a convertir-se en una planta madura amb una alçada de 90 a 130 cm. És extremadament densa i compacta, malgrat que la genètica Sativa apareix a través de la seva tendència a créixer cap amunt durant les dues primeres setmanes de floració. Això es pot solucionar fàcilment amb una poda acurada.
Kali gos un Reial ChemDawg
Les llavors de Kali Dog tenen un temps de floració de nou a deu setmanes i al final del període de floració, la planta de Kali Dog pot arribar a produir uns 600 g/m2 de buds enormes i meravellosament densos i amb una forta olor skunk. Una observació que cal tenir en compte és que quan es cultiva aquesta potent varietat, la humitat pot ser un problema degut a la densitat de la planta. Per ajudar a evitar la putrefacció i florit, els nivells d'humitat s'han de mantenir baixos.
Malgrat que hi ha poca informació disponible sobre el cultiu d'aquestes llavors a l’aire lliure, s'ha demostrat que en interior són unes guanyadores previsibles. Amb un rendiment, aroma, sabor i efectes, és fàcil veure perquè aquest encreuament de Sativa i Indica provoca tan enrenou.

La comanda de llavors és segura i fiable, i amb un període de floració relativament curt, segur que es convertirà en una soca molt popular en tot tipus de cultius. Tant si busqueu una nova varietat amb finalitats medicinals, com si només voleu provar una nova soca de cànnabis, la Kali Dog no us decebrà i es pot convertir en la preferida del vostre cultiu.

Per als consumidors interessats en altres varietats feminitzades de cànnabis que funcionin bé amb la soca de Kali Dog us recomanem
*Royal Cheese
*Royal Moby
*Fruit Spirit
Atreviu-vos a tastar alguna d'aquestes soques de cànnabis i us adonareu que acabeu de descobrir una nova varietat preferida!

Feu clic aquí per per comprar llavors de cànnabis  Kali Dog

La Chemdawg és un clar exemple de la potent genètica originària dels cultivadors dels Estats Units. Malgrat que és una Sativa dominant, té una forta influència de les característiques Indica originàries de la seva excel•lent genètica: buds densos i grans, una forta olor skunk, un sabor intens i un efecte potent.

COMPRA LLAVORS KALI DOG

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.