The RQS Blog

.


By Adam Parsons

Pel que fa a la marihuana, alguns consumidors la prefereixen una mica més forta. Recolzada per una robusta genètica estatunidenca, la Kali Dog de RQS no és gens menyspreable en quant a potència. Aquesta herba indueix un efecte cerebral i estimulant que et sacseja fins i tot abans d'acabar la primera calada. Els fumadors amb experiència gaudiran del seu fum aromàtic amb notes de llimona i dièsel. Un exemple perfecte del que ofereixen les millors genètiques dels EUA

HERÈNCIA GENÈTICA DE LA KALI DOG: CHEMDAWG I SOUR DIESEL

Royal Queen Seeds ha seguit una recepta senzilla però eficaç a l'hora de crear la Kali Dog. Els seus criadors simplement han creuat dos de les varietats més populars que existeixen, la OG Kush, favorita de la costa oest, i la Sour Dièsel de la costa est. I el resultat és la Kali Dog, una herba summament potent que destaca pel seu perfil terpenoide àcid amb tocs de dièsel.

La Kali Dog ofereix un nivell de THC d'entre un 17 i un 20%, i un efecte que, malgrat la seva lleugera predominança índica (60% sativa i 40% índica), s'inclina cap al costat sativa. Durant més de 20 anys ha estat considerada una de les millors herbes per a festes, encara que també és molt apreciada pels consumidors amb finalitats medicinals.

CULTIU DE KALI DOG: L'HERBA POTENT NECESSITA MOLTS FERTILITZANTS

En teoria, la Kali Dog té l'aspecte d'un híbrid índica dominant qualsevol, però creix amb l'estructura típica d'una planta de predominança sativa: alta i amb un bon estirament una vegada iniciada la floració. En interior mostra més el seu costat índica, amb una grandària més petita i una estructura més frondosa. Com a aquesta senyoreta li agrada molt créixer, podria necessitar alguna poda o topping si té problemes d'espai.

Kali Dog

Kali Dog

Kali Dog

Genetic background Chemdawg x Sour Diesel
Yield indoor 450 - 500 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 9 - 10 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time Late October
Effect Cerebral and uplifting

Buy Kali Dog

La Kali Dog és una varietat forta en més d'un sentit, però aquesta potència no sorgeix del no-res: és una planta molt famolenca. Depèn de com es miri, això pot ser un avantatge, ja que no hauràs de preocupar-te per la crema de nutrients, i per fi podràs usar el teu potenciador de floració.

No podem dir que la Kali Dog sigui especialment "difícil" de cultivar (veure més amunt), però si hi ha alguna cosa que has de vigilar, és la humitat. Els seus cabdells compactes fan que aquesta planta sigui molt sensible a la floridura, per la qual cosa podria no ser la millor opció per al cultiu exterior en climes humits i plujosos. Si vius en una zona amb aquestes característiques, el millor és que la cultivis en interior, perquè puguis controlar la humitat. I ja que estem, l'aroma d'aquesta varietat també podria obligar-te a usar un bon filtre d'aire durant la floració.

A l'interior, la Kali Dog floreix durant 9-10 setmanes, i produeix fins a 500g/m² de cabdells de qualitat i molt resinosos. A l'aire lliure, on estarà llesta a la fi d'octubre, es poden recollir fins a 650g per planta en condicions òptimes.

EFECTE EDIFICANT ESTIL SATIVA

Amb pares com la OG Kush i la Sour Dièsel, no és d'estranyar que la Kali Dog sigui una herba molt potent. Alguna cosa que entendràs quan li donis la primera calada. Però el més sorprenent és que el seu efecte no és el que s'espera d'un híbrid índica dominant, ja que es tracta d'un efecte cerebral estimulant que et farà somriure d'orella a orella.

Aquest efecte no és empoltronador, sinó que anima amb la seva motivació i creativitat, fent que sentis el desig de provar coses noves. La teva ment estarà súper lúcida i la teva concentració durarà hores. Només quan hagis gaudit del seu efecte edificant i estimulant, començaràs a sentir una profunda relaxació que s'apodera de tot el teu cos, el final ideal per a un efecte excel·lent.

A causa del seu efecte enèrgic, pot ser que la Kali Dog no sigui per a tothom. La gent que sigui propensa a la paranoia i l'ansietat, haurà de prendre's aquesta varietat amb calma.

USOS MEDICINALS

Amb fins a un 20% de THC, la Kali Dog pot ser beneficiosa per als qui consumeixen THC amb finalitats terapèutiques. Aquesta herba ajuda a combatre el dolor crònic, el malestar general i els dolors musculars. També es creu que és molt bona per a alleujar l'estrès, la depressió, el trastorn per estrès posttraumàtic, i altres afeccions de l'estat d'ànim. La Kali Dog és famosa per provocar munchies, per la qual cosa podria ser molt útil per a estimular l'apetit.

AROMA I SABOR

La Kali Dog ofereix una aroma intensa que combina notes de llimona i dièsel amb un fons terrós. Aquestes notes es reflecteixen en el seu sabor, que fa possible una fumada súper rica i penetrant, dominada per uns tocs cítrics i a dièsel que són més pronunciats en exhalar.

GENÈTICA POTENT PER ALS AMANTS DEL CÀNNABIS FORT

Quan es combinen dos de les millors llegendes del cànnabis, com la OG Kush i la Sour Dièsel, només pot donar lloc a coses bones. Royal Queen Seeds ha fet un treball magnífic unint aquestes dos excel·lents genètiques dels EUA en una varietat digna dels seus famosos pares. La Kali Dog ofereix els millors trets d'una sativa en un paquet índica dominant. És molt fàcil de cultivar, amb més sabor del que t'imagines i un efecte edificant que és molt agradable, sobretot per a fumar envoltat de bons amics.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.