The RQS Blog

.


By Luke Sumpter


La Fat Banana Automatic ofereix un cicle de creixement ràpid i bones collites. Després de poques setmanes d'espera, podràs experimentar els seus terpens ensucrats i el seu colocón. Vols donar-li una oportunitat a aquest cep a la teva habitació de cultiu? Perquè inspira't en aquesta anàlisi de cultiu de la Fat Banana Auto.

Informe de cultiu de la Fat Banana Auto: material

Mantenint aquest cultiu en les dimensions mínimes, he demostrat que es poden aconseguir grans resultats en un espai limitat. Pots replicar els passos d'aquest informe de cultiu tant si vius en un pis petit com si et muntes un cultiu de guerrilla discret. Aquí tens tot el material que vaig utilitzar:

 • Caixa: Secret Jardin DS120W 120×60×178cm
 • Llums: MIGRO 200+
 • Extractor: Blauberg Turbo - E 100
 • Filtre: Prima Klima PK 100/125
 • Ventiladors: 2 oscilants
 • Humidificador: Beurer LB 45
 • Substrat: mescla lleugera i orgànica per autoflorents
 • Test: Air-Pot de 11 litres
 • FertilizantsEasy Boost Nutrició Orgànica RQS, BioBizz, fórmula d'aminoàcids, extracte d'algues marines, extracte d'àloe vera, fórmula de calci/magnesi, fórmula per a floració

Informe de cultiu de la Fat Banana Auto

Anàlisi de cultiu de la Fat Banana Automatic: fase de plàntula (setmana 1)

El primer és el primer, germinar la meva llavor de la Fat Banana Auto i muntar la meva zona de cultiu. Això és el que vaig fer:

Mitjà de cultiu: per a crear el meu mitjà de cultiu vaig posar 10 litres de substrat per a autoflorents, 5g de mescla de micorrizes Easy Roots i 50g de Easy Boost en una bossa de plàstic gran i vaig barrejar tot bé. Després vaig passar la mescla a un Air-Pot d'11 litres. A continuació, vaig preparar 2 litres d'aigua amb un pH de 6.5, gràcies a un regulador i a un mesurador de pH. Cinc dies després, vaig tornar a regar amb un altre litre.

Germinació: vaig fer un petit forat en el mitjà del substrat, vaig posar la meva llavor i la vaig cobrir amb una capa fina de terra. Després vaig tornar a regar una mica per a assegurar-me que la llavor estigués hidratada per a afavorir la germinació. El brot va sorgir quatre dies després.

Il·luminació: vaig instal·lar el llum en la part superior de l'armari de cultiu i la vaig col·locar 35cm per sobre de la vora del Air-Pot. La vaig encendre quan va brollar el plançó i la vaig deixar encesa les 24 hores durant tots els dies, per a maximitzar la fotosíntesi i el creixement de les plantes.

Fertilitzants: durant aquest temps, el mitjà de cultiu va proporcionar a la plàntula jove tot el que necessitava per a desenvolupar-se.

Ambient: durant la primera setmana vaig registrar una temperatura mitjana de 26 °C i una humitat relativa del 40%.

Estat de la planta: al final de la primera setmana, el brot va mostrar fulles de cotilèdon verds saludables i les puntes del primer conjunt de fulles veritables. La plántula presentava una tija gruixuda i un estat fort i vigorós.

Fase de plàntula (setmana 1)
Fase de plàntula (setmana 1)

Diari de cultiu de la Fat Banana Auto: fase vegetativa (setmana 2 a 4)

Inici oficial de la fase vegetativa. Durant aquest període, la meva planta va créixer en altura i va desenvolupar una base sòlida a partir de la qual aviat començarien a sortir flors.

Setmana 2

Durant la setmana 2 vaig començar a donar fertilitzant a la meva planta Fat Banana Auto. Vaig fer un petit ajust en la posició de les llums i vaig corregir la temperatura i la humitat.

Il·luminació: vaig continuar amb les llums enceses sobre les plàntules joves les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per a facilitar un creixement ràpid i vigorós. Vaig ajustar les llums perquè estiguessin a 35cm del punt més alt de la plántula.

Fertilitzants: vaig començar a fertilitzar durant la setmana 2 amb una fórmula que vaig preparar jo mateixa, rica en nitrogen i molts oligoelementos, per a impulsar la producció de fulles de ventall. La composició de la meva mescla, per litre d'aigua amb pH regulat, va ser la següent:

 • 4ml d'estimulador d'arrels
 • 2ml d'extracte d'àloe vera
 • 2ml de fórmula d'aminoàcids

Vaig fertilitzar la planta amb 1 litre de solució el segon dia de la setmana 2. Aquesta quantitat va xopar el mitjà de cultiu sense signes d'acumulació o excés de drenatge.

Ambient: durant la setmana 2 vaig mantenir una temperatura mitjana de 26 °C (suficient perquè la planta estigués contenta) i una humitat relativa del 50%.

Estat de la planta: al final de la setmana 2, la meva planta Fat Banana Auto havia desenvolupat tres bonics conjunts de fulles veritables, i una altura de 10cm.

Fase vegetativa (setmana 2)
Fase vegetativa (setmana 2)

Setmana 3

La planta va continuar creixent ràpidament amb un aspecte molt saludable. Durant la setmana 3, va desenvolupar més fulles de ventall i va guanyar una mica d'altura. Vaig modificar lleugerament la solució fertilitzant per a afavorir encara més el creixement.

Il·luminació: vaig mantenir les llums enceses durant 24 hores tots els dies i vaig ajustar la posició per a mantenir els 35cm de distància a la copa a mesura que la planta creixia.

Fertilitzant: vaig afegir més nitrogen a la solució fertilitzant per a estimular el creixement de les fulles. La meva solució (per litre d'aigua) estava composta de:

 • 2ml d'extracte d'àloe vera
 • 2ml de fórmula d'aminoàcids
 • 2ml d'extracte de peix líquid

Vaig fertilitzar la planta amb 1 litre d'aquesta fórmula el primer i quart dia de la setmana 3.

Ambient: vaig mantenir la temperatura constant al voltant de 26 °C i una humitat relativa del 50%.

Estat de la planta: al final de la setmana 3, la Fat Banana Acte semblava contenta, saludable i florent. Va desenvolupar diversos conjunts nous de fulles de ventall i va aconseguir una altura de 21cm. Tot el fullatge nou era d'un to verd fosc, i les tiges eren gruixudes i resistents.

Fase vegetativa (setmana 3)
Fase vegetativa (setmana 3)

Setmana 4

Durant l'última setmana de la fase vegetativa, vaig començar a notar l'aparició de preflors. Vaig continuar fertilitzant amb bons nivells de nitrogen, però vaig introduir potassi i fòsfor, a més de micronutrients, per a facilitar la formació de les flors.

Il·luminació: vaig mantenir la llum encesa en el mateix horari de 24 hores al dia.

Fertilitzant: per a ajudar al fet que les preflors creixessin saludables, vaig fer la següent mescla per litre d'aigua amb pH regulat:

 • 1,5ml de calci/magnesi
 • 2ml d'extracte d'àloe vera
 • 2ml d'extracte d'aminoàcids
 • 2ml d'extracte de peix líquid
 • 1ml de fórmula per a floració
 • 1ml de fórmula d'àcid húmic i fúlvic
 • 1ml d'extracte d'algues

Vaig administrar un litre d'aquesta mescla el primer i quart dia de la setmana 4. També vaig regar la planta amb un litre d'aigua corrent cada dia quan notava que la superfície de la terra estava seca.

Ambient: vaig reduir lleugerament la temperatura a 25 °C i vaig mantenir la humitat relativa al 50%.

Estat de la planta: al final de la setmana 4 la planta havia aconseguit una altura de 41cm, amb una copa frondosa i densa i moltes preflors en els nusos.

Fase vegetativa (setmana 4)
Fase vegetativa (setmana 4)


Diari de cultiu de la Fat Banana Auto: fase de floració (setmanes 5 a 9)

La setmana 5 va marcar l'inici de la fase de floració. Vaig fer canvis en la humitat i la fertilització per a augmentar la grandària de les flors i reduir l'amenaça de podriment o malalties.

Setmana 5

Les preflors de la planta van començar a inflar-se i a formar diverses cues i les branques van començar a estirar-se molt. Vaig ajustar les proporcions de nutrients una altra vegada per a afavorir encara més la formació de flors i vaig realitzar una lleugera defoliació.

Il·luminació: després d'aplicar llum a les plantes durant 24 hores al dia durant la fase vegetativa, vaig reduir l'exposició a 20 hores de llum i 4 de foscor durant la fase de floració.

Fertilitzant: el perfil de nutrients per a la primera setmana de floració va ser el següent, per litre d'aigua:

 • 1,5ml de fórmula de calci/magnesi
 • 2ml d'extracte d'àloe vera
 • 2ml de fórmula d'aminoàcids
 • 1ml de fórmula per a floració
 • 1ml de fórmula d'àcid húmic i fúlvic
 • 2ml d'extracte de remolatxa sucrera

Vaig regar amb un litre d'aquesta fórmula el primer i quart dia de la setmana 5. També vaig regar amb un litre d'aigua corrent, sense fertilitzant, la resta dels dies de la setmana.

Ambient: vaig mantenir la temperatura a 25 °C perquè la planta continués produint, però vaig baixar la humitat lleugerament fins a un 40% per a evitar la formació de floridura en les flors en desenvolupament.

Estat de la planta: vaig realitzar una lleugera defoliació de la part superior de la copa durant la setmana per a millorar la penetració de la llum. Al final de la setmana, la meva planta Fat Banana Auto mesurava 72cm i tenia un munt de cues carregades de pistils blancs brillants.

Fase de floració (setmana 5)
Fase de floració (setmana 5)

Setmana 6

En la segona setmana de floració, els cabdells es van inflar lleugerament. La planta també va créixer una mica i vaig notar un major desenvolupament de pistils.

Il·luminació: vaig mantenir un horari de floració de 20 hores de llum i 4 de foscor.

Fertilitzants: vaig aplicar la següent mescla de nutrients el primer i quart dia de la setmana 6. També vaig continuar donant a la planta cada 24 hores un litre d'aigua amb pH regulat.

 • 1,5ml de fórmula de calci/magnesi
 • 2ml d'extracte d'àloe vera
 • 2ml de fórmula d'aminoàcids
 • 1ml de fórmula per a floració
 • 1ml de fórmula d'àcid húmic i fúlvic
 • 2ml d'extracte de remolatxa sucrera
 • 2ml d'extracte d'algues

Ambient: vaig mantenir una temperatura constant de 26 °C. La humitat va pujar lleugerament fins a un 48%, però no va donar problemes en aquesta etapa de la floració.

Estat de la planta: vaig realitzar la defoliació en la part inferior de la planta. En eliminar les fulles de ventall més velles, l'energia es va desviar cap a les flors en desenvolupament. Vaig aconseguir una altura de la planta de 88cm al final de la setmana 6.

Fase de floració (setmana 6)
Fase de floració (setmana 6)

Setmanes 7 i 8

L'etapa de floració continua progressant adequadament. Les cues es van tornar més compactes, els tricomes van començar a acumular-se i la planta va començar a fer olor bastant.

Il·luminació: vaig continuar amb el mateix cicle de llum, de 20 hores de llum i 4 de foscor.

Fertilitzant: vaig augmentar la concentració de nutrients per a arribar a nivells més alts de fòsfor i potassi, afegint el següent per litre d'aigua en el primer i quart dia de les setmanes 7 i 8:

 • 1,5ml de fórmula de calci/magnesi
 • 4ml d'extracte d'àloe vera
 • 4ml de fórmula d'aminoàcids
 • 3ml de fórmula de floració
 • 1ml de fórmula d'àcid húmic i fúlvic
 • 3ml d'extracte de remolatxa sucrera
 • 3ml d'extracte d'algues

També vaig augmentar el reg a 1,5 litres cada 24 hores.

Ambient: vaig registrar una temperatura mitjana de 25 °C i una humitat relativa d'un 45%.

Estat de la planta: vaig aplicar defoliació en la part superior de la copa eliminant les fulles de ventall més velles que bloquejaven la llum per a exposar els cabdells en desenvolupament a més llum. Vaig mesurar una altura de la planta de 95cm.

Fase de floración (semana 7 y 8)
Fase de floración (semana 7 y 8)

Setmana 9

Després d'augmentar els nutrients la setmana anterior i observar la maduresa de les flors, vaig decidir començar amb la rentada d'arrels de la planta per a millorar la suavitat i el sabor abans de la collita.

Il·luminació: 20 hores de llum i 4 de foscor.

Fertilitzant: vaig deixar de fertilitzar del tot durant la rentada d'arrels. No obstant això, vaig regar amb 1,5 litres d'aigua amb pH regulat cada 24 hores.

Ambient: vaig registrar una temperatura constant de 25 °C i una humitat relativa del 47%.

Estat de la planta: la planta es va mantenir a una altura de 95cm. Vaig fer bastant defoliació, eliminant moltes de les fulles de ventall inferiors, així com les que projectaven ombres sobre els cabdells en la part superior de la copa.

Fase de floració (setmana 9)
Fase de floració (setmana 9)

Guia de cultiu de la Fat Banana Automatic: collita (final de la setmana 9)

Vaig collir la meva planta Fat Banana Acte al final de la setmana 9, utilitzant tisores de podar corbades per a agafar els cabdells abans de començar el procés d'assecat i curat. Vaig col·locar les meves flors en una malla d'assecat i les vaig posar en una cambra obscura amb bona circulació d'aire i una humitat relativa del 45%.

Als 10 dies, els meus cabdells s'havien assecat per complet i el pes final de la collita va ser de 70g. Després, vaig ficar els cabdells en flascons de curat durant sis setmanes per a garantir una herba suau i saborosa.

Collita (final de la setmana 9)
Collita (final de la setmana 9)

Descobreix la Fat Banana Automatic

La Fat Banana Automatic demostra el lluny que han arribat les autoflorents. Aquesta varietat supera a molts ceps fotoperiòdiques quant a potència, i el seu intens sabor dolç i afruitat és incomparable. Si busques una varietat de creixement ràpid que requereixi la mínima intervenció i no suposi complicacions, has de provar-la.

 • Genètica de la Fat Banana Automatic

La Fat Banana Acte descendeix de l'encreuament entre els ceps ascendents Fat Banana i Cookies Acte. Ambdues li van transmetre característiques molt valuoses que van fer que la descendència fos potent i única. La Fat Banana original va aportar alts nivells de THC i sabors afruitats, mentre que la Cookies Acte va contribuir amb el seu ràpid cicle de creixement i terpens ensucrats. En general, la Fat Banana Automatic presenta una genètica 70% índica, 20% sativa i 10% ruderalis.

Fat Banana Auto
23_genetic background_1 Fat Banana x Cookies Auto
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70-100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Setmanes
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 70% Ruderalis 10%
34_yield outdoor_1 90 - 175g/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 120 cm
27_harvest period_1 8-9 setmanes després de germinar
22_Effect_1 Calmant, Lluït

Comprar Fat Banana Auto

 • Característiques de cultiu de la Fat Banana Automatic

Pots conrear la Fat Banana Automatic pràcticament en qualsevol lloc i creixerà sense problemes. Si et deixes guiar per l'informe de cultiu anterior, pots aconseguir molt bons resultats en espais d'interior reduïts. Les plantes poden aconseguir una altura de 70-100cm i produir 375-450g/m². Si decideixes conrear-la a l'aire lliure o en un lloc de cultiu de guerrilla, les plantes poden aconseguir una altura màxima de 120cm i produir fins a 175g per planta. Tingues llestos els flascons d'emmagatzematge per a collir en 9-10 setmanes a partir de la germinació.

 • Sabors i efectes de la Fat Banana Automatic

Després d'assecar i curar les teves flors, prepara les teves papil·les gustatives per a gaudir d'onades de terpens deliciosos. Podràs apreciar sabors de plàtan, terra i fruita en cada calada. Quant als efectes, la Fat Banana Automatic ofereix una experiència calmant i estimulant. El seu 22% de THC et fondrà els músculs i et farà venir ganes de conversar profundament. Reserva aquesta varietat per a les tardes i nits tranquil·les quan no tens molt més a fer.

Fat Banana Automatic: eufòria afruitada i relaxant a l'abast de la teva mà

Prepara una mescla lleugera per a tests, munta les llums i tira una llavor de la Fat Banana Automatic en la terra. No et penediràs! Un efecte corporal eufòric i terpens increïblement afruitats a tan sols unes setmanes de distància. Ni tan sols has de preocupar-te per l'espai. Com s'ha demostrat, aquesta varietat destaca en espais petits i compactes, així que és la companya perfecta per a conrear amb discreció. Feliç cultiu!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.