• Outdoor Mix
 • Outdoor Mix
 • Outdoor Mix
 • Outdoor Mix

Outdoor Mix

Tens problemes per decidir què has de cultivar a l’exterior? Deixa que Royal Queen Seeds et faciliti la selecció amb la nostra Barreja per a exterior. A cada paquet hi trobaràs algunes de les excel•lents soques per a exterior, preparades per a superar el dur entorn dels cultius exteriors de guerrilla. 
 4.5/5 (8) Escriu una opinió
nombre de llavors:
5x
€ 30.00
10x
€ 55.00
€ 30.00 No stock
Afegir a productes favorits
Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Enviament
Secret

Tens problemes per decidir què has de cultivar a l’exterior? Deixa que Royal Queen Seeds et faciliti la selecció amb la nostra Barreja per a exterior. A cada paquet hi trobaràs algunes de les excel•lents soques per a exterior, preparades per a superar el dur entorn dels cultius exteriors de guerrilla. Aquestes plantes són especialment adequades pel cultiu exterior degut a la seva estructura resistent i estable; estan preparades per suportar el vent i la pluja que poden patir els cultius exteriors.

El nostre paquet de barreja inclou Northern Lights Automatic, Royal Bluematic, Royal Moby i Power Flower. Aquestes 4 formen les bases de les nostres varietats per a exterior més populars; per aquesta raó, creiem que aquesta combinació serà perfecta per a la nostra barrejar exterior. Aquestes plantes poden créixer a l’exterior, en qualsevol zona entre els 47º nord i els 47º sud. Més al nord o més al sud, caldrà un hivernacle pels climes més freds.

Veuràs fàcilment la diferència entre les dues soques autoflorescents pel color dels seus buds, amb certs tocs blavosos. La Royal Bluematic és la planta més baixa del grup, amb un creixement inferior al metre, mentre que la Northern Lights Automàtica supera el metre. Ambdues autoflorescents començaran a florir abans que les altres plantes normals; aquesta és la diferència més remarcable entre les dues plantes.

La Royal Moby és una de les nostres plantes més grans i, a l’exterior, pot arribar a créixer fins els 3 metres. Les seves branques llargues Sativa combinades amb la seva mida global, converteixen la Royal Moby en la planta més fàcil d’identificar de tot el grup. La Power Flower és una planta de mida mitjana que creix uns 1, 5 metres. A diferència de la Royal Moby, que té molts buds petits, distribuïts per tota la planta, la Power Flower generalment creix amb una cua gegant al mig. Amb una floració que comença més tard que les autoflorecents, la mida de la planta i l’estructura dels buds és la manera més fàcil de distingir-la de les seves companyes.

Tan si et decantes per una planta autoflorescent com per una planta d’exterior normal, estem segurs que estaràs més que satisfet amb els resultats obtinguts amb la nostra Barreja per a exterior. La combinació no només t’ofereix una bona varietat de marihuana, si no que també aconseguiràs un excel•lent procés d’aprenentatge que t’ajudarà a identificar diferents soques, com si fossis un gran expert en cànnabis.


  By M. A. on 03/Feb/2014 :
  (4)

  Title : Bon Pack
  Comment : Très Bon Pack, Livraison Rapide, Au Top !

  By C. A. on 30/Jul/2013 :
  (4)

  Title : excelente pack
  Comment : es un excelente pack, pero podrian ir renovando las variedades

  By E. L. on 24/Jul/2013 :
  (4)

  Title : Outstanding
  Comment : woww! i have received to argentina de seeds, there are great!! ROYAL MOBY is the best seed i have ever taste.. congrats! Emiliano From Argentina

  By R. G. on 24/Jun/2013 :
  (5)

  Title : PERFETTO
  Comment : TUTTO OK, QUALITà OTTIMA :)

  By W. R. on 04/Jun/2013 :
  (5)

  Title : Outdoor mix
  Comment : 2 van de 3 zaadjes zijn al mooi gegroeid,alleen jammer van de laatste die er uit zag als een mutant. (er groeide alleen maar wortels uit) Voor de rest is alles top gegaan van bestelling tot snelle levering. greetz.

  By A. P. on 30/May/2013 :
  (5)

  Title : Outdoor mix
  Comment : Livraison rapide sans aucun problème pour la suisse !juste une erreur cet écrit trois graine mais dans descriptif ils en site 4! Peac!!

  By J. V. on 02/Apr/2013 :
  (5)

  Title : outdor mix
  Comment : mui buen servivio


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.