Mix Feminitzades

No saps quines soques de cànnabis vols cultivar a l’interior? Deixa que Royal Queen Seeds et faciliti la selecció amb la nostra Barreja per a interiors. A cada paquet hi trobaràs 2 de les nostres excel•lents soques per a interior:  Critical, Bubble Gum Xl, Fruit Spirit, ICE i White Widow.
 4.5/5 (61) Write a review
€ 21.50 amb IVA In stock

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (61)
 • Termes i condicions de transport

Com que són 2 de les nostres llavors feminitzades més populars, vam tenir la necessitat d’oferir-les juntes, en un paquet de barreja especial.

Una altra raó per la qual vam seleccionar aquestes dues soques va ser per les seves diferències, que permeten determinar fàcilment quina planta pertany a cada soca. La Critical és una planta molt més petita, fins i tot, la meitat que la White Widow. Tot i que la mida de la planta és el factor més significatiu per a diferenciar entre aquestes 2 soques, també hi ha una diferència en el temps de floració.

Després de 7 setmanes de floració, les plantes Critical ja estaran gairebé a punt, si ja no ho estan. Ho notaràs no només pel contingut de resina en totes les fulles, si no també pel color real de les glàndules de resina. Durant la formació, les glàndules són clares; tanmateix, en un moment de la floració es tornen lletoses i tèrboles. La Critical pateix aquest canvi de color en les glàndules de resina 2 setmanes que la White Widow.

Ambdues plantes són de cultiu fàcil, necessiten poca cura i són adequades per a terra o hidro, i també per a cultiu sea/screen of green (mar/pantalla verda). Tan si és per a productors novells com experimentats, estem segurs que aquesta combinació de  Critical, Bubble Gum Xl, Fruit Spirit, ICE  i de White Widow t’oferirà tot allò que esperes d’un cultiu interior.

Feminized Mix Pack

3 Seed RQS Feminized Mix5 Seed RQS Feminized Mix

   

  By N. V. on 12/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Excelente kit
  Comment : Especies que germinan con facilidad. Cepas míticas de la marca. 100% recomendable. Muy buen producto para pequeños cultivadores o coleccionistas, para poder adquirir una sola semilla de cada cepa.

  By G. B. on 31/May/2018 :
  (3)

  Title : Sympa
  Comment : Toutes belles sauf les fruits spirit, dommage

  By D. D. on 31/May/2018 :
  (5)

  Title : Mix
  Comment : Perfect mix :)

  By J. R. on 30/May/2018 :
  (5)

  Title : Feminized mix
  Comment : Was a good mix of seeds, perfect for what I needed.

  By T. V. on 11/May/2018 :
  (5)

  Title : 5 pack
  Comment : Awesome strains,amazing service! thank you!

  By M. B. on 21/Mar/2018 :
  (5)

  Title : Mitch
  Comment : Great seed mint genetics

  By K. M. on 13/Feb/2018 :
  (5)

  Title : 100 % keimrate
  Comment : Sehr gute strains.

  By N. L. on 28/Nov/2017 :
  (4)

  Title : Satisfied
  Comment : Beautiful plants in full health, luch green. Too bad that only 2 seeds out of 5 have sprouted, just bad luck I know. In spite of all I recommend !


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina, Chile

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Productes recomanats
CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN:

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.

Cistella

Articles GRATUÏTS inclosos

Cap producte

Transport € 0.00
Total € 0.00

Confirmar

Disclaimer

All cannabis seeds sold at Royal Queen Seeds are solely for personal use. We do not supply seeds to large scale or commercial growers. We reserve the right to refuse sale if we suspect this term is being breached.