Informe de cultiu de la Titan F1

Estàs pensant a conrear la Titan F1? Per què no dones un cop d'ull al meu informe de cultiu per a fer-te una idea del que t'espera? En el meu informe, setmana a setmana, t'explico el que vaig fer per a aconseguir grans resultats, des de la germinació fins a la collita.

Video id: 916657137

Informe de cultiu de la Titan F1: Llista de material

 • Armari de cultiu: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Llums: MICRO 200+
 • Ventilació: TT Silent-M 100
 • Filtre: Prima Klima PK 100/125
 • Ventilador: 2 ventiladors oscil·lants Coala
 • Humidificador: Beurer LB 45
 • Substrat: BioBizz Light Mix
 • Test: Air Pot d'11 litres
 • Fertilització: Productes ecològics de RQS

Informe de cultiu de la Titan F1: Fase de plàntula (setmana 1)

Abans de començar aquest projecte, ja havia conreat un parell d'híbrids F1 de Royal Queen Seeds. Basant-me en la seva rapidesa, uniformitat i la seva alta resistència a plagues i malalties, des del primer moment sabia que m'esperava un cultiu senzill. Comencem!

Week 1

 • Substrat: Abans de germinar la llavor, vaig preparar un substrat adequat que ajudés la planta a créixer en les primeres fases del cultiu. Per a començar, vaig agafar un test Air-pot d'11 litres i li vaig afegir 5 litres de Biobizz Light Mix. Vaig decidir afegir també fertilitzants ecològics per a nodrir a la planta, així com bioinoculantes per a augmentar la disponibilitat de nutrients i evitar els patògens de les arrels: per a això, vaig afegir 50g de Easy Boost Nutrició Orgànica RQS en el test, seguits de 10g de Rhizobacter RQS i 5g de Mescla de micorrizes. Vaig barrejar bé aquests ingredients, vaig afegir altres 5l de Biobizz Light Mix al test i vaig tornar a barrejar. Finalment, vaig regar el test amb suficient aigua per a saturar el substrat.
 • Germinació: Vaig deixar la llavor en remull durant 12 hores en un got d'aigua no clorada. Després, vaig fer un forat d'uns 2cm de profunditat en el centre de la superfície del substrat i vaig col·locar aquí la llavor. Vaig escampar un altre polsim de Rhizobacter i mescla de micorrizes sobre la llavor per a assegurar-me que l'arrel principal entrés en contacte amb aquests inoculants quan brollés de la llavor. Vaig cobrir la llavor lleugerament amb el substrat i el vaig humitejar bé amb un polvoritzador d'aigua.
 • Il·luminació: El següent pas era preparar la Il·luminació. El MIGRO 200+ consta de dos llums independents. Per a aconseguir una distribució uniforme de la llum en el meu armari de cultiu, vaig penjar cada llum a 35cm de la línia central de l'armari, una a cada costat. Vaig ajustar les corretges i les vaig fixar a una altura de 35cm des de la vora superior del test. Quan el meu Titan F1 va brollar de la terra, vaig programar les llums perquè estiguessin enceses 18 hores al dia.
 • Estat de la planta: La meva llavor va germinar ràpidament. Al final de la primera setmana, la plàntula ja mesurava uns 4cm d'altura, amb el seu primer petit parell de fulles veritables entre els cotilèdons. Vaig col·locar un higròmetre en l'armari de cultiu per a controlar la temperatura i la humitat al llarg del cultiu.
Week 1.2

Informe de cultiu de la Titan F1: Fase vegetativa (setmana 2-4)

Benvinguts a l'inici de la fase vegetativa del meu diari de cultiu de la Titan F1! A l'ésser un híbrid de creixement ràpid, aquesta fase va passar volant. A continuació pots veure com vaig fertilitzar i vaig regar la meva planta.

Setmana 2

La meva planta va tenir un gran començament. Li van brollar diversos parells de fulles veritables i va adquirir un saludable color verd fosc.

 • Il·luminació: Vaig recol·locar les llums perquè quedessin a 35cm de la part superior de la planta i les vaig deixar enceses 18 hores al dia.
 • Fertilització: Aquesta setmana no vaig afegir més fertilitzants, ja que la planta disposava de la dosi de Easy Boost Nutrició Orgànica RQS que vaig barrejar inicialment amb el substrat. Vaig regar amb 1,5l d'aigua (ajustant-li el pH a 6,0) els dies 1 i 5 de la setmana.
 • Condicions ambientals: La temperatura mitjana era de 25 °C i la humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: Al final de la segona setmana, la meva planta havia aconseguit una altura de 6,5cm. En general tenia un aspecte saludable, amb una tija robusta i fulles exuberants, i no presentava signes d'estirament.
Week 2

Setmana 3

En la tercera setmana, el meu Tità F1 realment va començar a agafar forma. Va desenvolupar un estructura robusta i compacta, una simetria impressionant i unes fulles de ventall més amples i turgents.

 • Il·luminació: Vaig tornar a pujar els llums per a deixar-les a 35cm de la part superior de la planta i vaig mantenir un cicle de 18 hores de llums enceses i 6 hores apagades.
 • Fertilització: Vaig tornar a adobar la planta per a satisfer les seves necessitats nutricionals a mesura que creixia. Vaig usar la fórmula Bigger Flowers del Bio Potenciador de Floració, que conté una gran quantitat de vitamines, estimulants, àcid fúlvic i àcid húmic; vaig afegir 1ml a 2l d'aigua amb el pH correcte i el vaig aplicar el dia 1 de la setmana. El dia 5 vaig regar la planta amb 2l d'aigua sola.
 • Condicions ambientals: La temperatura mitjana era de 25 °C i la humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: Al final de la tercera setmana, la planta ja mesurava 24cm. Tot semblava anar bé, excepte un lleuger engrogament i enrollament en les puntes de les fulles. Tenint en compte que la planta havia rebut una bona quantitat de fertilitzant, vaig suposar que es tractava d'una lleugera cremada causada per les llums. Però la salut general de la planta semblava bona, així que no em vaig preocupar massa.
Week 3

Setmana 4

De seguida va arribar el final de la fase vegetativa i l'inici de la floració. Descobreix com vaig mantenir la meva planta sana mentre començava la transició a la floració.

 • Il·luminació: Sense preocupar-me massa per les lleugeres cremades per llums de la planta, vaig recol·locar els llums a 35cm de la punta de la canopia. Vaig continuar deixant-les enceses 18 hores al dia.
 • Fertilització: El primer dia d'aquesta setmana, vaig adobar la planta amb Potenciador del creixement Easy Grow per a donar-li una última dosi de nitrogen abans de la floració. Vaig partir una pastilla per la meitat, la vaig posar en 2l d'aigua amb pH ajustat i vaig aplicar aquesta mescla a la planta.
 • Condicions ambientals: La temperatura mitjana era de 26 °C i la humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: Vaig observar que començaven a formar-se flors pistilades solitàries en els nusos (la zona on les branques s'uneixen a la tija principal). La meva planta ja mesurava 36cm i li vaig fer una lleugera defoliació per a afavorir la ventilació i la penetració de llum en la canopia.
Week 4

Informe de cultiu de la Titan F1: Fase de floració (setmana 5-10)

I així de fàcil, la meva planta Titan F1 ja havia començat a florir. A continuació pots veure com van ser les coses durant aquesta fase del cultiu.

Setmana 5

Els cabdells del meu Titan F1 van començar a desenvolupar-se ràpidament durant la primera setmana de floració. Això és el que vaig fer per a mantenir la planta sana i contenta.

 • Il·luminació: Vaig mantenir la mateixa rutina, pujant les llums perquè pengessin 35cm per sobre de la planta, i les vaig deixar enceses 18 hores al dia.
 • Fertilització: El primer dia de la setmana vaig afegir 1,6ml de Thicker Flowers i 2ml de Bigger Flowers del Bio Potenciador de Floració a 2l d'aigua per a adobar la planta. Aquestes fórmules contenen alts nivells de fòsfor i potassi, dos macronutrients importants per a la formació dels cabdells. El dia 5 de la setmana vaig regar la planta amb 2l d'aigua ajustant el pH.
 • Condicions ambientals: La temperatura mitjana era de 28 °C i la humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: En acabar la primera setmana de floració, la meva planta ja mesurava 48cm. En el termini d'una setmana, les seves petites i solitàries flors pistilades es van convertir ràpidament en grans masses de bràctees i estigmes. Les cremades per llums que vaig detectar en la fase vegetativa no van empitjorar, i la meva planta tenia un aspecte realment vibrant.
Week 5

Setmana 6

Les cues de la Titan F1 van començar a inflar-se a una velocitat increïble i ja es podia observar com es formava una capa de tricomes sobre els cabdells i les fulles de sucre.

 • Il·luminació: Vaig mantenir una distància de 35cm des de la punta de la canopia fins als llums, i les vaig deixar enceses 18 hores al dia.
 • Fertilització: En la sisena setmana, vaig augmentar la fertilització per a assegurar-me que la planta rebés tots els macronutrients necessaris per a un bon desenvolupament dels cabdells. El dia 1 de la setmana, vaig afegir la meitat d'una pastilla de l'estimulant de la floració Easy Bloom a 2,5l d'aigua i vaig usar aquesta mescla per a adobar la planta. El dia 5 de la setmana, la vaig fertilitzar afegint 2ml de Thicker Flowers, 1ml de Bigger Flowers i 1,4ml de Sweeter Flowers a 2l d'aigua.
 • Condicions ambientals: La temperatura mitjana era de 28 °C i la humitat relativa del 50%.
 • Estat de la planta: La meva planta havia crescut a una altura lleugerament major, entorn de mig metre. Els cabdells estaven grossos i gebrats, i cada vegada que entrava en l'armari de cultiu notava una olor suau però apreciable.
Week 6

Setmana 7

El meu Titan F1 va començar a aconseguir la maduresa en la setena setmana. Aquí tens com vaig cuidar de la meva planta mentre s'acostava la collita.

 • Il·luminació: Una vegada més, vaig tornar a col·locar les llums a 35cm de la part superior de la planta, deixant-les enceses 18 hores al dia.
 • Fertilització: El primer dia de la setmana, vaig afegir 3ml de Thicker Flowers, 2,5ml de Bigger Flowers i 2ml de Sweeter Flowers a 2,5l d'aigua i vaig administrar aquesta mescla a la planta. El dia 5 de la setmana, vaig tirar mitja pastilla de Bio Potenciador de Floració en la mateixa quantitat d'aigua.
 • Condicions ambientals: La temperatura mitjana era de 28 °C i la humitat relativa del 45%.
 • Estat de la planta: Les flors es van tornar més gruixudes i vaig començar a notar una olor més forta. Van començar a aparèixer més tricomes en els cabdells i les fulles de sucre, i alguns pistils van començar a canviar de color, de blanc a taronja.
Week 7

Setmana 8

Ja estem en l'última setmana de fertilització abans de la rentada d'arrels! Dona un cop d'ull al que vaig usar abans de deixar d'afegir fertilitzant de cara a la collita.

 • Il·luminació: Vaig seguir la mateixa estratègia que havia usat fins llavors.
 • Fertilització: El primer dia de la setmana, vaig afegir 2,5ml de Thicker Flowers, 2ml de Bigger Flowers i 2ml de Sweeter Flowers a 2,5l d'aigua, i vaig aplicar aquesta mescla a la planta. El dia 5, vaig afegir mitja pastilla de Bio Potenciador de Floració a 2,5l d'aigua.
 • Condicions ambientals: La temperatura mitjana continuava sent de 28 °C i la humitat relativa del 45%.
 • Estat de la planta: En aquest moment, la majoria de pistils de les cues havien passat del color blanc al taronja. La seva olor es va tornar molt més intens, però les fulles de ventall continuaven tenint un exuberant aspecte verd.
Week 8

Setmana 9 i 10

Vaig deixar d'afegir fertilitzants des de l'inici de la setmana 9 fins a la collita, per a fer una rentada d'arrels a la planta. L'objectiu d'això és que les plantes comencin a metabolitzar els nutrients que tenen emmagatzemats en els seus teixits, a fi de millorar el sabor i dolçor dels cabdells. Aquí tens com ho vaig fer.

 • Il·luminació: Atès que la meva planta no va créixer més de 52cm, vaig deixar els llums en la posició que estaven i les vaig mantenir enceses 18 hores al dia.
 • Fertilització: No vaig afegir cap abonament, sinó que simplement vaig regar la planta amb 2l d'aigua (amb pH corregit) els dies 1 i 5 de totes dues setmanes.
 • Condicions ambientals: La temperatura mitjana era de 29 °C i la humitat relativa del 45%.
 • Estat de la planta: Al final de la desena setmana, la planta havia aconseguit la plena maduresa. Els tricomes tenien un aspecte més blanc/lletós i tots els pistils estaven de color taronja fosc.
Week 9-10

Informe de cultiu de la Titan F1: Collita

Va arribar el moment de collir els fruits del meu treball! Vaig tallar la planta per la base i la vaig penjar boca avall en la part superior de l'armari de cultiu, a les fosques i amb els ventiladors en marxa, fins que les tiges estaven seques. Lamentablement, alguns cabdells es van omplir de floridura una vegada collits, perquè no vaig mantenir el nivell d'humitat prou baix. Després de l'assecat, vaig pesar un total de 65g de cabdells, encara que vaig haver de tirar 17g a causa de la floridura. En general, la Titan F1 va donar bons resultats i em va semblar increïblement fàcil de conrear.

Harvest

Característiques genètiques de la Titan F1

La Titan F1 forma part de la primera tirada d'autèntics híbrids F1. Aquestes varietats són el resultat d'un llarg procés de cria que culmina amb l'encreuament de dues línies endogàmiques de gran puresa. Aquest procés dota a la descendència del vigor híbrid o heterosis, la qual cosa fa que les plantes resultants siguin més uniformes, saboroses, potents i resistents a malalties. La Titan F1 va heretar la seva genètica de la Blue Dream, la Sugar Magnolia i l'Amnèsia.

Característiques de cultiu de la Titan F1

La Titan F1 creix amb rapidesa i manté una estructura compacta i robusta. Les plantes aconsegueixen una altura màxima de 75cm, però poden mantenir-se a 50cm si les hi entrena adequadament. Aquesta varietat va de la llavor a la collita en tan sols 70 dies aproximadament, per la qual cosa és ideal per als qui volen aconseguir una collita ràpida sense cridar molt l'atenció.

Efecte, aroma i sabor de la Titan F1

L'enorme contingut de THC de la Titan F1 provoca un efecte de llarga durada que estimula la ment i relaxa el cos. Aquesta varietat és una de les autoflorecents més potents del mercat. Els seus alts nivells de cariofileno, farneseno, mirceno i ocimeno també contribueixen al seu efecte. Amb cada calada gaudiràs de forts tocs a caramel, dièsel, herbes, pi i vainilla.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.