La Kush és una de les soques de cànnabis més famoses i la nostra Special Kush és una varietat Indica de gran rendiment, ideal per a cultiu interior i exterior. La planta, de llinatge antic, té les seves arrels en les verdes muntanyes de Hindu Kush, entre l'Índia i l'Afganistan. Hem decidit oferir als nostres clients llavors de cànnabis feminitzades, ideals per a cultivadors que busquen obtenir cànnabis d'autèntica qualitat en la comoditat de casa seva. La planta s'ha dissenyat per a tots els productors que busquen el millor cànnabis del planeta. A la nostra Special Kush li encanta créixer ràpidament, igual que ho faria si estigues a l'aire lliure.


Special Kush Bud
Si bé la nostra Special Kush és ideal pel cultiu exterior, també funciona perfectament bé en instal•lacions d'interior. La planta creix molt ràpidament, i pot produir buds llestos per collir en tan sols sis o vuit setmanes. Adequada tant per a novells com per experts, la nostra Special Kush és perfecta per a tot tipus d'instal•lacions interiors. Com que la soca creix i pot omplir ràpidament una carpa, és possible que els cultivadors vulguin tornar a configurar la il•luminació a 12 hores de foscor quan les plantes encara siguin petites. També hem dissenyat la nostra Special Kush per produir sorprenents rendiments; els productors d'interior poden collir fàcilment més de 400 grams per metre quadrat, quan es cultiva amb una làmpada de descàrrega d'alta densitat de 600 watts. Cada una de les plantes té un rendiment que pot arribar a assolir els 150 grams. Com que ens agrada oferir llavors assequible als nostres clients, la nostra Special Kush és perfecta per aquells que compren amb poc pressupost però que volen cànnabis d'excel•lent qualitat.

Special Kush cànnabis

Els cultivadors de cànnabis a l'aire lliure poden beneficiar-se de les característiques de la nostra Special Kush. La planta prefereix entorns càlids, com els que es troben al Nord d'Àfrica, Espanya o Itàlia. Amb molt de sol i les quantitats correctes de nutrients, la nostra Special Kush creix fàcilment fins a convertir-se en un gran arbre que pot oferir rendiments de més de 400 grams per planta. Els cabdells densos estan gebrats amb cristalls de tricomes i els buds brillen quan, a finals de setembre, s'acosta el moment de la collita. El fum de la nostra Special Kush és gratificant i la sensació és perfecta per aquells que es volen relaxar després d'un llarg dia de feina a la plantació. El producte final té un gust d'excel•lent qualitat semblant a l'haixix.

La Kush també és una de les preferides dels artistes actuals i hi ha moltes lletres de cançons que parlen d’aquesta planta. La nostra Special Kush, perfecta per a cultivadors principiants, suporta bé els canvis de temperatura. Malgrat que aquesta soca té un bon rendiment en qualsevol tipus de plantació, prefereix temperatures inferiors als 26ºC. El fum i els buds desprenen una olor floral i el gust recorda el d'un xiclet. Si busqueu un exemplar perfecte per la vostra plantació de cànnabis, us oferim la nostra Special Kush a un preu assequible i, com que les llavors estan feminitzades, obtindreu un excepcional rendiment de cada planta.

Comprar llavors de cànnabis Special kush 1 en línia

La Kush és per a les varietats Indiques, allò que la Haze significa per a les Satives. Igual que skunk, Kush és un terme que es pot utilitzar per a descriure tot un llinatge de plantes de cànnabis.

COMPRA LLAVORS SPECIAL KUSH 1

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.