The RQS Blog

.


By Adam Parsons

TOT EL QUE SEMPRE VAS VOLER SABER SOBRE LA ROYAL MOBY 

És probable que hagis sentit parlar de la potent varietat de cànnabis Royal Moby. Aquest tipus de marihuana és famosa per ser una de les varietats més fortes i meravelloses que hi ha. Però tot i que hagis fumat, vaporitzat o menjat aquest tipus d’herba abans, és possible que existeixin facetes de la Royal Moby que encara no coneixes. A continuació t’oferim una visió general d’aquesta joia verda i enganxosa.

Aquesta varietat híbrida, coneguda tant per la seva força embriagadora com pel seu abundant creixement, va rebre el nom de Moby Dick. Experiments posteriors van conduir a una segona varietat amb major influència de Sativa. La Moby Dick és coneguda com una de les varietats clàssiques de la marihuana.

Pero Royal Queen Seeds fa que la Mody Dick sigui encara millor. Ha creat una varietat única de la soca clàssica, coneguda com Royal Moby. Al igual que la Moby Dick, la Royal Moby és un creuament entre les varietats White Widow i Haze. Aquesta soca té una major concentració de THC que qualsevol de les altres varietats de Royal Queen Seeds.

La Royal Moby ha estat considerada àmpliament com a una soca excel•lent. A la Canarias Cannabis Cup 2012 va guanyar el primer premi com a la "Millor Sativa d'Exterior". Aquell mateix any també va ser guardonada a la Czech Cannabis Cup de Praga.

EL GUST DE LA ROYAL MOBY

La majoria de fumadors consideren que aquesta varietat té un gust agradable i dolç, d'intensitat mitjana. El seu gust sovint és descrit com floral o afruitat. La gent fa servir paraules com mel, sucre, tropical i nèctar per descriure a què sap el fum de la Royal Moby.

Royal Moby feminitzada molt detallada foto de la planta de cannabis

L’OLOR DE LA ROYAL MOBY

Com que és una herba seca, aquesta soca normalment té una olor força suau i neutra. No obstant això, quan la prens, desprèn una aroma potent i seductora. La majoria de la gent que coneix l’olor de la Royal Moby la descriu com picant i càlida, lleugerament barrejada amb una petita delícia gastronòmica.

UNA EXPERIÈNCIA SUBLIM DIGNA D’UN REI

Consumir Royal Moby té com a resultat una experiència èpica. Per això, es recomana tenir experiència en el consum de marihuana. La majoria de la gent que prova aquesta soca nota amb més força el component dominant de la Sativa. Tot i això, la intensitat de la Indica també acostuma a estar-hi present.

Per a la majoria de la gent, els efectes que produeix la Royal Moby són excitants i embriagadors. Normalment la descriuen com a una sensació d’eufòria, alegria i augment de la creativitat. Alguns consumidors consideren aquesta soca afrodisíaca. L’estat que produeix la Royal Moby acostuma a ser energitzant, per això probablement no sigui la millor opció per a qui desitgi una infusió per poder dormir.

A més de les propietats psicodèliques i d'augment de la creativitat que presenta aquesta soca, moltes persones també experimenten una gran relaxació corporal. La Royal Moby és coneguda per estimular la gana. Això fa que sigui una opció excel•lent per a persones que pateixen problemes d’alimentació, nàusees o indigestió.

En general, els efectes de la Royal Moby tenen una durada d’entre una hora i una hora i mitja. Alguns consumidors informen que la fumada pot allargar-se fins a dues hores. Igual que passa amb qualsevol soca de marihuana, la potència i durada de l’experiència depèn de la quantitat consumida.

CULTIU DE LA ROYAL MOBY

Tot i ser un creuament entre les espècies Sativa i Indica, la Royal Moby es comporta i creix més o menys como la Sativa. La soca rep el nom d’una balena llegendària per una raó: creix molt, forta i abundantment. Per això és millor col•locar-la en un lloc amb molt espai.

Pot créixer tant a l’interior com a l'exterior. Però el fet que guanyés la Cannabis Cup com a la “Millor Sativa d’Exterior” indica que el seu creixement és millor a l’aire lliure. Quan es cultiva a l’interior, la seva alçària pot arribar a 1,80 metres. A l’exterior, la Royal Moby pot arribar als 2,70 metres. Acostuma a seguir el patró general de la Sativa: les branques són llargues i primes i s’entremesclen amb nombrosos cabdells.

Com era d’esperar, una gran planta com aquesta pot produir enormes cabdells d’excel•lent qualitat. Quan es conrea en interiors amb llums de cultiu, normalment es poden recol•lectar uns 200 grams per metre quadrat. Els resultats a l’aire lliure depenen de la quantitat de llum solar que rep la planta. A la Royal Moby li encanta el sol, quant més millor. Sota unes condicions ideals de llum solar abundant, cada planta pot produir fins a 1000 grams. Atès la seva grandària, la Royal Moby necessita molta aigua i nutrients durant tot el seu procés de creixement.

La part Indica d’aquesta soca no es nota de forma significativa. La temporada de floració de la Royal Moby és força curta, generalment de 9 a 10 setmanes. En la majoria de les bioregions de l’hemisferi nord, els cabdells d’aquesta varietat de cànnabis estan llestos per a la seva recol•lecció a mitjans o finals d’octubre.

Royal Moby Cànnabis 420 RQS Llavors de marihuana

UNA SOCA PER RECORDAR

Tant si portes un temps gaudint del dolç fum de la Royal Moby, com si simplement estàs pensant en provar-la, esperem que aquesta guia t’hagi proporcionat una mica de context i informació útil. La Royal Moby és una opció excel•lent per a una gran varietat de fumadors de marihuana, des dels que desitgen conrear el seu propi consum de cabdells de primera qualitat, fins als consumidors eventuals o aficionats que fumen de tant en tant, passant pels que necessiten una dosi diària d’aquesta medicina natural. Pensa en la Royal Moby quan estiguis buscant una experiència forta i creativa.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.