The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

Has fet tot el possible perquè el teu cultiu d'herba no faci olor. Però segueixes amb el mateix problema durant la fase de floració: aquestes inconfusibles olors. Perquè no et preocupis, perquè tenim la solució.

Les varietats poc aromàtiques ajuden a mantenir l'olor de marihuana sota control. I si es combinen amb altres consells, poden garantir la màxima discreció en el teu cultiu. Encara que aquestes varietats contenen terpens molt saborosos, manquen d'altres substàncies químiques que produeixen aquesta característica olor d'herba.

Aquestes molècules, conegudes com a compostos volàtils de sofre, posseeixen una aroma a Skunk, fins i tot a ceba. Moltes varietats de marihuana estan repletes d'aquests fitoquímics, per la qual cosa empesten i poden arribar a delatar-te. Gràcies als genis de la cria, ara existeixen varietats que manquen d'aquests compostos i, per tant, fan olor molt poc o gairebé res. A continuació et vam mostrar algunes de les millors varietats d'herba menys oloroses, a més de diversos consells perquè el teu cultiu sigui el més privat possible.

1. Northern Lig

Per naturalesa, el cultiu interior d'aquest clàssic és fàcil per al conreador principiant. En fumar-la, aquesta planta produeix aromes especiados i a terra, i a vegades té tocs afruitats. Però, mentre creix, la seva olor és més genèric. Si la conrees de manera discreta, encara pots ser capaç d'obtenir una collita de cabdells resinosos i enganxosos. Sovint, el seu nivell de THC supera el 20%, produint un fort efecte índica que relaxa el cos. A més de produir bones collites en 7-9 setmanes, la Northern Lights és una gran planta mare, contribuint a la perpetuació del cultiu de baixa olor.

Northern Light

Northern Light
23_genetic background_1 Northern Light S1
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 100 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Setmanes
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 0% Indica 100%
34_yield outdoor_1 575 - 625 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Finals de setembre
22_Effect_1 Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Northern Light

2. Llavors híbrides Epsilon

No tens perquè renunciar a la qualitat de la teva herba perquè faci olor menys. De fet, aquí tens algunes de les varietats més productives del mercat. La Epsilon F1, com un dels primers veritables híbrids F1 de marihuana, impressiona durant el procés de cultiu pel seu extraordinari vigor, gran productivitat i excel·lent homogeneïtat. A diferència de la majoria de les varietats del mercat, els híbrids F1 no són realment “varietats”. Més aviat, són la descendència directa de l'encreuament de dues línies parentals pures. Els híbrids F1 no es creuen amb altres genètiques, sinó que les seves línies parentals es mantenen per a crear un munt de nous descendents F1 homogenis.
Encara que la Epsilon F1 conté molts terpens molt agradables, com mirceno, farneseno, limoneno, cariofileno i ocimeno, té un contingut bastant baix en els compostos volàtils de sofre que són els que realment fan olor tan fort en un cultiu d'interior o exterior.
Però a part de l'aroma, la Epsilon F1 creix molt bé pràcticament en qualsevol tipus d'entorn. Com a bon F1, posseeix un vigor híbrid que la fa més resistent a unes certes malalties i condicions climàtiques adverses. Si busques una herba que no faci olor, prova aquesta varietat i et donarà una bona quantitat de cabdells potents després d'un breu cicle de creixement de tan sols 60 dies. El seu complex perfil de terpens no sols activarà les teves papil·les gustatives amb sabors de nabius i lavanda, sinó que també et provocarà un efecte molt relaxant alhora que creatiu.

Epsilon F1

Epsilon F1
23_genetic background_1 Blue Dream x Blueberry x Amnesia Lemon Haze x Black Domina
25_flowering time_1 30 - 40 dies
29_THC_1 THC: Molt alt
22_Effect_1 Calmant, Durador, Relaxació corporal
110_harvest 60 dies després de germinar

Comprar Epsilon F1

3. Royal Jack Auto

Collita aquesta planta després de 70 dies i gaudeix d'un colocón molt agradable. La Royal Jack Auto és una versió autofloreciente de la Jack Herer, una varietat que rep el seu nom en honor a l'activista cannábico, l'incansable esforç del qual per la legalització del cànnabis es veu reflectida en la sensació motivadora que produeix la seva colocón sativa. En combinar-la amb genètica ruderalis, conrear aquesta varietat és molt més fàcil. La Royal Jack Auto no produeix una olor molt forta, comparat amb el d'altres varietats. Produeix una essència més dolça i afruitada, que frega el caramel, però és una olor subtil. Aquest cep rep part de la seva herència de l'extraordinària sativa White Widow, la qual cosa assegura un colocón brillant.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Auto
23_genetic background_1 Jack Herer x Ruderalis
33_Yield indoors_1 350 - 400 gr/m2
31_plant height outdoor_1 40 - 80 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Setmanes
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 70 - 120 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 80 cm
27_harvest period_1 11 - 12 setmanes després de brotar
22_Effect_1 Creatiu, Motivador

Comprar Royal Jack Auto

4. Llavors híbrides Apollo F1

La Apollo F1 és un altre veritable híbrid F1 de marihuana pioner en el sector. Royal Queen Seeds va crear aquesta varietat a partir de les genètiques Lemon, Black Domina i Sugar Magnolia. Amb aquests ancestres, van dur a terme un programa intensiu per a crear línies endogàmiques altament estables i pures. Després d'aconseguir les línies parentals ideals, les van creuar i van obtenir aquesta vigorosa descendència. Igual que la Epsilon F1, no està classificada com una “varietat” de marihuana estàndard. Aquest híbrid F1 autofloreciente produeix alguns dels cabdells més grans i resinosos que mai hagis vist. Però és que a més no fan olor tan fort com per a delatar el teu cultiu.

Les flors de la Apollo F1 contenen molt pocs compostos volàtils de sofre, per la qual cosa són més subtils a l'olfacte, però així i tot molt saboroses. Els alts nivells dels terpens cariofileno, farneseno, mirceno i terpinoleno garanteixen sabors complexos i molt plaents. Si fumes aquestes flors amb un vaporitzador, podràs apreciar tocs de vainilla i pi en la seva màxima expressió. Quant als efectes, la Apollo F1 provoca un estat de motivació i creativitat. Els seus alts nivells de THC peguen fort i ràpid, així que veu amb calma i sensatesa si tens poca tolerància, i reserva aquests cabdells per a fumar a la nit i en els teus dies lliures, i així evitaràs ficar-te en situacions complicades.

Aquest híbrid poc aromàtic està dotat d'un vigor impressionant i prospera tant en interior com en exterior. Si fertilitzes aquesta varietat autofloreciente amb productes naturals d'alta qualitat i amb la il·luminació adequada, et recompensarà amb collites XXL després de 75-80 dies a partir de la germinació. Per a alliberar el veritable sabor d'aquests cabdells, asseca'ls correctament i cura'ls durant diverses setmanes.

Apollo F1

Apollo F1
23_genetic background_1 Lemon x Black Domina x Sugar Mangolia
25_flowering time_1 45 - 50 dies
29_THC_1 THC: Molt alt
22_Effect_1 Calmant, Creatiu, Motivador, Relaxació corporal
110_harvest 75 - 80 dies després de germinar

Comprar Apollo F1

5. Quick One

La Quick One és una variació de la Lowryder, famosa per la seva floració ràpida i la seva aroma suau. Aquesta planta compta amb genètica ruderalis, que manté la seva alçada baixa; en altres paraules, és discreta i manejable. No sol sobrepassar els 76cm d'alçada, bastant continguda. Aquesta planta fa un esprint fins a la línia de meta, la collita, en un termini impressionant de 6-7 setmanes. La Quick One és tan resistent que fins pot conrear-se en climes més freds. També produeix un de les olors més suaus de qualsevol planta de cànnabis. La seva aroma afruitada i poca característic no la delatarà. Posa't a conrear i gaudeix del seu relaxant colocón índica.

Quick One

Quick One
23_genetic background_1 Lowryder 1 x Old School Indica
33_Yield indoors_1 275 - 325 gr/m2
31_plant height outdoor_1 50 - 60 cm
25_flowering time_1 5 - 6 Setmanes
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 100 - 150 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 100 cm
27_harvest period_1 8-9 setmanes després de germinar
22_Effect_1 Relaxació corporal

Comprar Quick One

Consells per a conrear varietats d'herba poc aromàtiques

Recorda que aquestes varietats fan olor poc, però alguna cosa fan olor. Encara que la seva aroma és molt menys potent que el d'altres varietats de marihuana, continua sent aquí. Afortunadament, hi ha unes certes coses que pots fer perquè el teu espai de cultiu romangui gairebé a prova d'olors. Aplica els següents consells i prova també a conrear alguna d'aquestes varietats poc aromàtiques. Segur que aconsegueixes un major nivell de discreció en el teu cultiu.

Combina filtres de carboni amb varietats poc aromàtiques

Els filtres de carboni són imprescindibles en qualsevol espai de cultiu d'interior. Aquest accessori funciona en perfecta harmonia amb un extractor que atrapi les substàncies químiques aromàtiques sospitoses de l'aire. Bàsicament, l'extractor absorbeix els terpens i altres compostos volàtils de l'aire a través del filtre. I gràcies a la gran superfície de les molècules de carbó activat de l'interior, aquests compostos químics queden atrapats i no aconsegueixen sortir a l'aire exterior.

Mantingues el teu armari de cultiu tancat

Els extractors funcionen bé, però els costarà més si hi ha orificis o obertures en l'armari de cultiu. Utilitza cinta aïllant per a segellar qualsevol fissura o obertura i evitar que els terpens i els compostos volàtils de sofre surtin a l'exterior.


Compra un purificador d'aire

Els purificadors d'aire funcionen bastant bé a l'hora de netejar l'aire de molècules oloroses que podrien ficar-te en problemes. Solen tenir diversos filtres que netegen l'aire de partícules quan passen davant d'ells. I encara que són eficaços per a reduir l'olor d'un espai de cultiu, no són infal·libles. Però si afegeixes plantes de marihuana poc aromàtiques a l'equació, el treball està pràcticament fet.

Aprofita el poder de les plantes associades

Si conrees en exterior, pots afegir altres espècies de plantes medicinals per a dissimular l'olor d'alguna d'aquestes varietats poc aromàtiques. Plantes com l'alfàbrega, la menta, la lavanda, el romaní i la sàlvia pinyera estan repletes de terpens i altres molècules aromàtiques que ajudaran a dissimular l'olor de l'herba.

Usa marihuana poc aromàtica per a aconseguir la màxima discreció

Has pres totes les mesures necessàries per a mantenir la teva habitació de cultiu el més segur possible, però la inconfusible olor d'herba durant la fase de floració et té en suspens. No et preocupis. Combina aquests consells amb les varietats de marihuana menys aromàtiques, i hauràs fet tot el que era a la teva mà perquè ningú s'adoni que conrees.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.