DESCOBREIX AQUESTA RÀPIDA SATIVA SUD-AFRICANA

Les varietats sativa són molt apreciades per la seva gran grandària i grans collites, però la seva impressionant productivitat també va acompanyada d'alguna cosa a canvi. Els conreadors hauran de fer gala de la seva paciència mentre esperen a la floració. Això, lògicament, té sentit. Com més gran és la producció, més temps triga a desenvolupar-se i madurar.

Però el món del cànnabis és diferent, sempre hi ha cultius que trenquen motlles i ofereixen una cosa diferent. La Power Flower és una d'aquestes anomalies genètiques. Aquesta imponent sativa ofereix una important producció en poc temps. La coneixerem.

ARRELS DE SUD-ÀFRICA: LA HISTÒRIA GENÈTICA DE LA POWER FLOWER

L'origen de la genètica de la Power Flower està a Sud-àfrica, una terra famosa per les seves potents varietats sativa. Aquesta genètica va trobar el seu camí cap a l'oest en les carteres dels caçadors de ceps dels Països Baixos.

Els holandesos han exercit un paper molt important en el desenvolupament de l'escena del cànnabis a Europa i la resta del món. La introducció de satives sud-africanes en el patrimoni genètic no és una excepció. En els 90, un grup d'holandesos amb molt d'interès per noves genètiques i un gran ull per a la qualitat, va descendir sobre l'escarpat paisatge de Sud-àfrica. Aquí van descobrir la Dagga nativa.

Dagga (la paraula africana per al cànnabis) prospera en barrancs humits i en els altiplans de les regions rurals de Sud-àfrica. La selecció natural i l'adaptació van fer que sorgissin noves varietats sativa més altes. Els pioners de la marihuana holandesos es van quedar impressionats amb el que veien, així que es van guardar algunes llavors i van tornar a casa amb genètica fresca.

Després d'una rigorosa cria i experimentació, el grup va produir la Power Flower. Aquesta varietat sativa dominant compta amb un 88% de genètica sativa i només un 12% índica. Aquesta varietat es va llançar a l'escena del cànnabis a Amsterdam, on va impressionar a fumadors de tot el món.

UN VIATGE ELECTRITZANT: EFECTE DE LA POWER FLOWER

A l'ésser una varietat sativa dominant, encertaràs si penses en unA colocada potent. Un parell de calades d'aquestes flors resinoses és el que necessites per a il·luminar la teva ment. El THC s'enganxarà al nostre torrent sanguini i penetrarà ràpidament en la barrera hematoencefàlica. Una vegada dins, arribarà un espectacle de focs artificials de neuroquímica. La molècula psicoactiva s'uneix als receptors CB1, catalitzant una cascada de dopamina i serotonina. A mesura que el nostre cervell es banya en aquesta sopa de neurotransmissors que milloren l'estat d'ànim, detectaràs una sensació d'eufòria que t'anirà abraçant.

Com pots imaginar, la Power Flower és una varietat motivadora i que augmenta la creativitat. És una opció excel·lent per a fumar abans d'anar a treballar o per a treballar en projectes artístics. Fumar aquests cabdells al matí amb un espresso ens prepararà per a un dia productiu. El seu contingut de THC del 19% significa que el seu efecte d'acció ràpida seguirà durant hores.

La Power Flower també compta amb un afegit terapèutic. Aquests efectes que estimularan l'estat d'ànim ens serviran com a escut contra l'ansietat i eliminen sense esforç l'estrès i la preocupació. Les quantitats mitjanes de CBD també contribueixen a aquest efecte plens de bones sensacions.

AROMES DEL BOSC: SABOR I OLOR DE LA POWER FLOWER

Pegar el teu nas al pot de la Power Flower et transportarà al bosc. Tanca els ulls i deixa que les imatges plenes de sòls amb molsa, pins imponents i copes onejades per la brisa envaeixin la teva ment. El perfil de terpens generat per aquestes flors produeix diferents aromes a terra, cítrics i coníferes. Aquestes notes naturals satisfaran al hippie interior i augmentaran les teves ganes de passejar pel bosc.

Power Flower by Royal Queen Seeds

Power Flower

Power Flower Royal Queen Seeds

Genetic background South African Sativas
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Low
Blend 88% Sativa, 12% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time October
Effect Strong up high

Buy Power Flower

RÀPIDA I PRODUCTIVA: TRETS DE CULTIU DE LA FLOWER POWER

Els caçadors de ceps holandesos es van adonar del valor dels seus esforços en veure per primera vegada la flor del cep. La Power Flower va contra els trets tradicionals de les satives. Com la majoria de varietats sativa, la seva producció és gran i s'eleva fins a una altura impressionant. El que la diferència de la resta és la velocitat a la qual el fa. Després de començar la floració, els conreadors només hauran d'esperar 8 setmanes per a començar la collita.

La producció de la Power Flower és impressionant tant en interior com en exterior i prefereix un clima temperat. Les plantes conreades en interior necessitaran una quantitat raonable d'espai i poden arribar a una altura màxima de 120cm. Ens compensaran amb collites de fins a 550g/m².

Les plantes que creixen a l'aire lliure en tests o en parterres poden arribar a una altura de 2m i una producció de 550g per planta. Prepara't per a collir el mes d'octubre.

Com a veritable llegenda del món del cànnabis, la Power Flower ho té tot: un sabor i perfil aromàtic atractiu, un subidón enèrgic i una producció més que significativa en poc temps. Sens dubte, atraurà a tots els entusiastes de les satives i deixarà a qualsevol fumador satisfet però amb ganes de més.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.