The RQS Blog

.By Luke Sumpter

Descobreix aquesta ràpida sativa sud-africana

Les varietats sativa són molt apreciades per la seva gran grandària i grans collites, però la seva impressionant productivitat també va acompanyada d'alguna cosa a canvi. Els conreadors hauran de fer gala de la seva paciència mentre esperen a la floració. Això, lògicament, té sentit. Com més gran és la producció, més temps triga a desenvolupar-se i madurar.

Però el món del cànnabis és diferent, sempre hi ha cultius que trenquen motlles i ofereixen una cosa diferent. La Power Flower és una d'aquestes anomalies genètiques. Aquesta imponent sativa ofereix una important producció en poc temps. La coneixerem.

La Power Plant i la història genètica de la Power Flower

L’origen de la Power Flower es remunta a les varietats pures de cànnabis de Sud-àfrica. Conegudes com “dagga” en afrikaans, la selecció natural va fer que moltes d’elles es convertissin en satives gegantesques. En els 90, uns conreadors holandesos de marihuana que estaven de visita van trobar aquestes plantes i, abans de tornar a casa, van recol·lectar llavors de les més impressionants.

Un viatge electritzant: efecte de la Power Flower

A l'ésser una varietat sativa dominant, encertaràs si penses en unA colocada potent. Un parell de calades d'aquestes flors resinoses és el que necessites per a il·luminar la teva ment. El THC s'enganxarà al nostre torrent sanguini i penetrarà ràpidament en la barrera hematoencefàlica. Una vegada dins, arribarà un espectacle de focs artificials de neuroquímica. La molècula psicoactiva s'uneix als receptors CB1, catalitzant una cascada de dopamina i serotonina. A mesura que el nostre cervell es banya en aquesta sopa de neurotransmissors que milloren l'estat d'ànim, detectaràs una sensació d'eufòria que t'anirà abraçant.

Com pots imaginar, la Power Flower és una varietat motivadora i que augmenta la creativitat. És una opció excel·lent per a fumar abans d'anar a treballar o per a treballar en projectes artístics. Fumar aquests cabdells al matí amb un espresso ens prepararà per a un dia productiu. El seu contingut de THC del 19% significa que el seu efecte d'acció ràpida seguirà durant hores.

La Power Flower també compta amb un afegit terapèutic. Aquests efectes que estimularan l'estat d'ànim ens serviran com a escut contra l'ansietat i eliminen sense esforç l'estrès i la preocupació. Les quantitats mitjanes de CBD també contribueixen a aquest efecte plens de bones sensacions.

Aromes del bosc: sabor i olor de la Power Flower

Pegar el teu nas al pot de la Power Flower et transportarà al bosc. Tanca els ulls i deixa que les imatges plenes de sòls amb molsa, pins imponents i copes onejades per la brisa envaeixin la teva ment. El perfil de terpens generat per aquestes flors produeix diferents aromes a terra, cítrics i coníferes. Aquestes notes naturals satisfaran al hippie interior i augmentaran les teves ganes de passejar pel bosc.

Power Flower by Royal Queen Seeds

Power Flower

Power Flower Royal Queen Seeds

Genetic background South African Sativas
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Low
Blend 88% Sativa, 12% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time October
Effect Strong up high

Buy Power Flower

Ràpida I productiva: trets de cultiu de la Power Flower

Els caçadors de ceps holandesos es van adonar del valor dels seus esforços en veure per primera vegada la flor del cep. La Power Flower va contra els trets tradicionals de les satives. Com la majoria de varietats sativa, la seva producció és gran i s'eleva fins a una altura impressionant. El que la diferència de la resta és la velocitat a la qual el fa. Després de començar la floració, els conreadors només hauran d'esperar 8 setmanes per a començar la collita.

La producció de la Power Flower és impressionant tant en interior com en exterior i prefereix un clima temperat. Les plantes conreades en interior necessitaran una quantitat raonable d'espai i poden arribar a una altura màxima de 120cm. Ens compensaran amb collites de fins a 550g/m².

Les plantes que creixen a l'aire lliure en tests o en parterres poden arribar a una altura de 2m i una producció de 550g per planta. Prepara't per a collir el mes d'octubre.

Com a veritable llegenda del món del cànnabis, la Power Flower ho té tot: un sabor i perfil aromàtic atractiu, un subidón enèrgic i una producció més que significativa en poc temps. Sens dubte, atraurà a tots els entusiastes de les satives i deixarà a qualsevol fumador satisfet però amb ganes de més.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.