La Power Plant és originària de la dagga, que és la Sativa dominant produïda a Sudàfrica i als seus països adjacents. Les varietats sud-africanes són ben conegudes pel seu ràpid desenvolupament i  la seva prompta finalització, en contrast amb la temporada pausada en flor mandatària de la majoria de Satives. La Power Plant madura quasi perceptivament, finalitzant abans de Halloween a l’aire lliure d’Holanda. Fins i tot floreix més ràpidament en les temperatures semi àrides del Mediterrani, com Espanya. Aquesta és una herba per a cultivadors que desitgen una Sativa poderosa i ràpida!

Al llarg dels anys 90, un grup d’apassionats cultivadors dels Països Baixos van viatjar a Sudàfrica per a recopilar genètiques que es poguessin incloure a la seva col•lecció. Amb una combinació de les genètiques que van reunir, l’equip va produir una Sativa pràcticament pura (12% Indica). Aquesta planta de Cànnabis va conquerir les coffee shops d’ Amsterdam al seu degut temps. Reconeguda com a Power Plant, encara s’utilitza de manera freqüent.

Flexible i adaptable, la Power Plant es pot cultivar en interiors de manera adequada, tant en terra com hidro, amb múltiples bifurcacions o en un jardí gran d’altres herbes verdes. Si es poda, la Power Plant produeix nombroses flors denses que mesuren uns 15 centímetres de llarg. Si no es poda, les Power Plants poden desenvolupar tres o quatre grans flors de 20 centímetres. La vegetació de la Power Plant roman amb una tonalitat verd oliva i amb les seves fines fulles de set puntes. La fragància intensa i poderosa possiblement necessitarà d’un regulador d’olor on passar inadvertit és una necessitat.

La Power Flower de Royal Queen Seeds és una soca de cànnabis incomparable que representa la soca de Royal Queen Seeds de millor qualitat. La Power Flower és una Indica estable i una fusió de Sativa. Aquesta Power Plant ha estat eminent pel seu resultat potent i increïble barrejat amb un tranquil•la, sua i increïble inspiració a la gola, amb un intens sentit del sabor. El contingut de THC arriba a ser d’un 15%.

RELATED STORY
Easy Bud

Com moltes altres plantes de cànnabis, la Power Flower mai no ha demostrat cap indici d’efectes negatius. La Power Flower és una herba enormement indulgent i és perfecta per a principiants. La clientela usual de Royal Queen Seeds consciencia als principiants de seguir un pla d’irrigació i nutrició diari de l’herba cada tres dies. La humidificació i nutrició s’ha de parar dues setmanes abans de collir l’herba.

La Power Flower fa la impressió de ser atractiva mentre està florint pel fet de que la tricoma blanca es veu preciosa en contrast amb les seves fulles de color maragda fosc. Tan aviat com la Power Flower deixa de créixer, no necessita més cuidats addicionals. Continuant amb el període de floració, la Power Flower té flors atractives de color turquesa suau que resplendeixen amb la tricoma i necessiten de molt poca poda.

De tant en tant es parla del “weekend knock down” (apatia de cap de setmana). La Power Flower té un efecte fervent. Pot provocar-te que estiguis al sofà o al llit amb un ampli somriure a la cara tot i que possiblement podràs mantenir igualment els teus assoliments diaris posteriors. La Power Flower és sens dubte el fum més poderós que mai hagis gaudit.

La Power Flower de la Royal Queen Seeds és un intent de reconstruir les populars qualitats d’una de les herbes d’Amsterdam més conegudes. Aquesta herba feminitzada serà d’1 metre d’alçària. En interiors, pot arribar fins a 1.5 m, però es pot estendre fins a 2 m en exteriors. Per a això, afavoreix una tèbia atmosfera, com la de Califòrnia o Itàlia. No obstant això, també es pot cultivar al sud de França i Alemanya, malgrat el fet de que les latituds més nòrdiques no es suggereixen per a aquesta soca de marihuana. La Power Plant va ser la primera en produir un rendiment profitós i Royal Queen Seeds es complau en dir que la seva Power Flower és igual de profitosa. Els cultivadors poden anticipar de 65 a 85 g per planta o una capacitat de 650 g per metre quadrat sota una llum a 600 vats. Si la planta Power Flower es cultiva en un espai obert, pot produir fins a 100 g per planta, però necessitarà una gran quantitat de sol i de nutrició per fer-ho.

Power Flower Feminized cannabis seeds

Pel seu extraordinari rendiment en simplement 8 setmanes de floració, junt amb un creixement sense esforç, la Power Flower és definitivament la candidata principal per a un cultivador que comercialitzi amb herba. Amb molts frívols nòduls verd turquesa empacant tots els forats dels internodes, la Power Flower és apropiada pels processos de mar verd o pantalla verda. El moderat i relaxat procés la fan apropiada per a cultivadors principiants que volen les mínimes complicacions. La Power Flower proporciona als fumadors un sabor dolç i àcid diferent, molt semblant a la llimona i a les llimones tendres. Seguida d’aquest sabor dolç i agre, trobem una delicada essència de pi fresc. Els buds saborosos estan revitalitzats i els consumidors poden trobar un efecte fluid en un moment actiu i rigorós.

El fort sabor del fum és agut i il•lumina els sistemes neuronals seguint simplement un petit número de petits viatges. Molts dels viatges de Sativa poden continuar durant el transcurs d’un dia de feina formal, però la Planta Power podria ser massa fervent per a ambients laborals. Com a alternativa, fuma Power Flower a les 4:20pm o més tard. Pel seu enriquidor viatge amb freqüència perceptiu, la Power Flower va millor amb el dinar o amb una despreocupada conversa. D’altra banda, molts aficionats de la Sativa gaudiran igualment d’al•lucinacions amb un petit número de calades d’aquesta varietat i un bloc de dibuix o un joc de taula. 

Entre el seu agradable fum, el seu creixement relativament tranquil i els enormes brots, la Power Flower et deixarà segurament content i amb el desig de fumar més.

Feminized Power Flower Cannabis

Als anys 90, un grup d’apassionats productors dels Països Baixos va viatjar fins a Sud-àfrica per recopilar genètiques que es poguessin incloure a la seva biblioteca. A partir d’aquestes genètiques, aquest equip va crear una Sativa gairebé pura (12% Indica).

COMPRAR LLAVORS POWER FLOWER

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.