The RQS Blog

.


By Luke Sumpter


Aspectes clau

  • L'haixix és el concentrat de marihuana més antic, amb una llarga i rica història.
  • Descobreix els millors mètodes sense dissolvents per fer haixix, des de simplement fregar els cabdells amb les mans fins als processos més complexos per elaborar bubble hash.
  • Descobreix les varietats de marihuana més resinoses per fer haixix.
  • Coneix les millors maneres de consumir haixix, des de fumar i vaporitzar fins a preparar comestibles potents.

T’has preguntat mai com es fa l'haixix? L'haixix és un dels productes de marihuana més potents que existeixen. Tot i que la seva elaboració pot requerir processos laboriosos, no és impossible fer-lo tu mateix! De fet, pots fabricar el teu propi haixix a casa si disposes de les eines adequades.

Et pica la curiositat? Doncs tenim molt més per a tu. En aquest article aprendràs més sobre l'haixix i t’explicarem diferents mètodes per fer-lo, perquè puguis escollir el que millor s'adapti a les teves necessitats.

Il·lustració de cultiu biointensiu, que mostra la màxima productivitat, plantes més sanes, cabdells potents, cultiu associat, cultiu profund del sòl i millora de la qualitat del sòl.

Què és l'haixix?

L'haixix, un dels concentrats de marihuana més antics i tradicionals, fa segles que es valora. Amb orígens a l’Orient Mitjà, el nord d’Àfrica i el subcontinent indi, l'haixix ha traspassat fronteres culturals i ha format part de pràctiques espirituals i medicinals de diverses civilitzacions antigues.

Malgrat els avenços de l’era moderna, l'haixix continua sent una de les formes més populars de gaudir del cànnabis arreu del món.

Araque ja coneixes una mica més sobre el seu significat històric, fem una ullada a la seva composició.

En poques paraules, l'haixix s’obté en separar els tricomes de la planta de marihuana. I què són els tricomes? Si et fixes en els cabdells, veuràs unes estructures diminutes semblants a pèls a la seva superfície: aquests són els tricomes.

Si no has vist mai els tricomes de prop, col·loca un cabdell sota una lupa o microscopi i fes una ullada. Aquestes petites estructures contenen tot allò bo del cànnabis, com els terpens i els nostres estimats THC i CBD.

Tot i que la majoria de tricomes es troben en els cabdells madurs, també estan presents en petites quantitats a tota la planta de marihuana. Molts cultivadors guarden els retalls del manicurat (fulles, tiges, etc.) ja que poden extreure'n els tricomes per fer comestibles de cànnabis o, com veurem més endavant, haixix.

Com passa amb altres productes cannàbics més moderns, com el wax i el shatter, l'haixix és un concentrat d’espectre complet que conté tots els fitoquímics de la planta. Aquesta diversitat molecular proporciona als consumidors una experiència pura i completa, ja que els cannabinoides com el THC i el CBD actuen en sinergia amb els terpens i altres compostos gràcies a l'efecte seguici.

Tanmateix, l'haixix es diferencia dels concentrats moderns pel seu procés d’elaboració. Mentre que aquests requereixen maquinària més avançada i professionals especialitzats, l'haixix sovint només necessita tamisar els cabdells secs o fregar cabdells frescos amb les mans.

  • Haixix i kief

Encara que estan estretament relacionats, l'haixix i el kief són productes diferents. El kief, també conegut com a kif o kifi, és una pols enganxosa formada per tricomes solts, mentre que l'haixix és kief premsat en forma de maó, bola, moneda o altres formes.

Si has fet servir mai un grinder amb tamís i compartiment de recollida, la pols que es va acumulant a la part inferior és kief. Té una textura de polsim i és una mica enganxós.

Els cultivadors i productors que volen obtenir kief ho fan a una escala molt més gran. Utilitzen tamisos grans per separar el kief en sec, que després recullen en safates especials.

Per altra banda, l'haixix és el resultat del processament del kief extret de la planta de marihuana. Hi ha diversos mètodes per elaborar haixix, que explicarem a continuació. En general, el procés consisteix a escalfar i premsar el kief per donar-li forma de bola, maó o moneda.

Si t’agraden els concentrats però prefereixes un mètode d’extracció fàcil i econòmic, el kief és una gran opció, ja que és altament psicoactiu i força senzill d’aconseguir.

Il·lustració de cultiu biointensiu, que mostra la màxima productivitat, plantes més sanes, cabdells potents, cultiu associat, cultiu profund del sòl i millora de la qualitat del sòl.
  • Quines parts de la planta de marihuana es fan servir per elaborar haixix?

Cannabis és més complex del que sembla. Per obtenir tricomes es poden utilitzar diverses parts de l’anatomia de la planta:

  • Plantes mascle: molts cultivadors les eliminen per evitar que pol·linitzin les femelles. Però no te'n desfacis tan de pressa! Tot i que tenen menys cannabinoides que les femelles, encara poden proporcionar tricomes valuosos. Només assegura't d’aïllar-les dels exemplars femenins.
  • Fulles ventall: són les fulles més grans i fàcilment recognoscibles de la planta de marihuana. No contenen tant kief com les fulles de sucre, però encara són útils per fer haixix.
  • Fulles de sucre: són les fulles petites i punxegudes que es troben als cabdells. S’anomenen fulles de sucre perquè tenen una fina capa de tricomes a la superfície.
  • Cabdells secs: aquesta és la millor opció. Els cabdells secs s’utilitzen habitualment en el tamisat en sec, que també és un dels mètodes més fàcils per fer haixix.
Il·lustració de cultiu biointensiu, que mostra la màxima productivitat, plantes més sanes, cabdells potents, cultiu associat, cultiu profund del sòl i millora de la qualitat del sòl.

Com es fa l'haixix?

El concepte bàsic per fer haixix és molt senzill. Com hem dit abans, consisteix a recollir kief i donar-li forma de maó, bola o moneda amb diversos mètodes. Explorem les principals diferències entre l'haixix amb dissolvents i sense dissolvents abans d’aprofundir en diversos mètodes de producció.

  • Mètodes sense dissolvents

Aquesta és la forma tradicional de fer haixix, que no utilitza cap dissolvent. En comptes d'això, es fan servir mitjans mecànics, que poden ser tan simples com fer servir les mans o utilitzar un tamís de seda. En aquest últim cas, només cal fregar l'herba seca contra un tamís per separar els tricomes.

Després de convertir els tricomes en un munt de kief, l’aboques en motlles, l’escalfes i el prenses per donar-li forma de maons, esferes o serps.

  • Mètodes amb dissolvents

L'haixix elaborat amb dissolvents és la manera moderna de fer-ho. En aquest procés, es fa servir butà, propà, alcohol isopropílic o CO₂ per extreure els cannabinoides i terpens dels tricomes.

Abans que l'haixix sigui apte per al consum, s'han d’eliminar les restes de dissolvent. Per al BHO (butane hash oil), es converteix en wax amb una placa calenta o es posa en una cambra d'assecatge al buit.

Abans de continuar, és important tenir en compte els perills associats a l'elaboració d'haixix amb dissolvents. Dissolvents com el butà, l'etanol i l'alcohol isopropílic poden irritar la pell i també causar símptomes com marejos en inhalar-los. L'exposició prolongada a aquestes substàncies químiques també pot provocar danys als òrgans.

Aquests dissolvents també són altament inflamables, cosa que significa que una manipulació incorrecta pot provocar incendis. Si no s’eliminen correctament, també poden contaminar l'haixix, exposant els pulmons directament als seus efectes tòxics en fumar-lo o vaporitzar-lo.

Tenint en compte aquestes preocupacions de seguretat, procedeix amb la màxima precaució si decideixes fer servir mètodes amb dissolvents. Treballa en un espai molt ventilat, porta una màscara facial adequada i assegura't d’eliminar correctament els dissolvents de l'haixix.

Com fer haixix a casa: un cop d'ull a diferents mètodes

Per sort, en aquest article ens centrarem en els mètodes més segurs per fer haixix. A continuació, tens algunes tècniques per fer haixix que no utilitzen dissolvents. Per a alguns mètodes, val la pena congelar l'herba fresca prèviament per permetre que els tricomes es desprenguin dels cabdells de manera més eficient.

  • Fregant amb les mans

Aquest mètode s’explica per si sol. Com el seu nom indica, el mètode de fregar amb les mans consisteix a manipular grans quantitats de cànnabis. Normalment, aquest mètode es fa servir amb cabdells secs i curats.

Il·lustració de cultiu biointensiu, que mostra la màxima productivitat, plantes més sanes, cabdells potents, cultiu associat, cultiu profund del sòl i millora de la qualitat del sòl.

En fregar els cabdells entre els palmells, aviat veuràs que es forma una capa negra de resina enganxosa. Sabràs que has recollit prou material quan puguis formar petites esferes d'haixix.

Aquí tens un factor important a tenir en compte: com que fas servir les mans, espera't recollir també una mica de greix i brutícia de la pell. Així que, abans de començar, assegura't de rentar-te bé les mans.

Pros
  • Simple i de baix cost
  • Producte immediat que no requereix més processament
  • Intuïtiu i fàcil per a principiants
Contres
  • Requereix molt de temps i esforç manual continuat
  • Brut i enganxós
  • Mètode de la sabata

El mètode de la sabata comprimeix una petita quantitat de kief per fer haixix de manera senzilla. Com el seu nom indica, implica l’ús de la teva sabata.

Il·lustració de cultiu biointensiu, que mostra la màxima productivitat, plantes més sanes, cabdells potents, cultiu associat, cultiu profund del sòl i millora de la qualitat del sòl.

Equipament

  • 5 g de kief
  • Un tros petit de cinta adhesiva
  • Paper de forn o cel·lofana
  • Agulla

Instruccions

  1. Embolica bé el material amb paper de forn o cel·lofana. Fes servir cinta adhesiva per evitar que es desplegui constantment. Evita fer servir bosses de plàstic (l'haixix tendeix a enganxar-s’hi).
  2. Amb una agulla, fes un petit forat al paquet perquè l'aire atrapat pugui sortir. Assegura't que estigui ben segellat.
  3. Un cop el paquet estigui ben tancat, col·loca'l dins del taló de la sabata. És millor fer servir botes o qualsevol calçat tancat de sola dura, ja que són molt millors per premsar.
  4. El pes que administraràs en caminar, juntament amb la calor corporal, premsarà l'haixix en una placa. Aquest mètode trigarà entre 15 minuts i una hora a completar-se.
Pros
  • Fàcil i assequible

  • Sense esforç
  • Baixa tecnologia
Contres
  •  Requereix temps

  • Risc de contaminació
  • Convertir kief en haixix

Igual que el primer mètode d'aquesta llista, premsar kief per fer haixix és principalment treball manual. És el mètode més còmode perquè no necessites cap equipament especial, però prepara't per fer una mica d'exercici. Si no estàs acostumat a aquest tipus de mètode, espera't tenir les mans adolorides després.

Per a aquest procés, voldràs fer servir kief de qualitat mitjana a alta. Assegura't que estigui acabat de tamisar i sense material vegetal per facilitar-ne la compressió.

Instruccions

  1. Mesura prou kief per cobrir completament el centre del palmell de la mà (normalment es necessiten uns quants grams).
  2. Treballa amb aquest petit munt de kief enrotllant-lo fins que s'uneixi en una sola peça sòlida. Continua fregant-lo entre els palmells durant uns deu minuts més fins que notis un canvi de densitat.
  3. Embolica el material amb cel·lofana i assegura't que estigui ben segellat sense excés d'aire a dins. A continuació, embolica aquest paquet amb unes quantes capes de tela humida, paper de diari o paper de cuina.
  4. Col·loca'l en una paella escalfada a foc molt lent. Assegura't de girar-lo amb freqüència. No cal escalfar aquest paquet massa temps. Només es tracta que el material s'enganxi.
Pros
  • Còmode

  • Senzill
  • Versàtil
Contres
  • Requereix esforç físic

  • Requereix temps
  • Risc de danys si es sobreescalfa
  • Tamisat pla (tamisat en sec)

El tamisat pla és un mètode molt fàcil i senzill. Només necessitaràs una mica d'herba seca i un tamís de seda. Això és tot.

Tingues en compte que com més petits siguin els forats amb els quals treballes, més pura serà la qualitat de l'haixix que obtindràs. Bàsicament, la qualitat i la quantitat obtingudes dependran de les eines que facis servir.

Un pas important és congelar la teva reserva durant unes quantes hores abans per facilitar la separació dels tricomes.

Il·lustració de cultiu biointensiu, que mostra la màxima productivitat, plantes més sanes, cabdells potents, cultiu associat, cultiu profund del sòl i millora de la qualitat del sòl.

Instruccions

  1. Per començar aquest procés, col·loca el tamís sobre una superfície plana i neta. Afegeix els cabdells/retalls a sobre del tamís.
  2. Frega suaument el material contra el tamís amb un moviment circular. Veuràs que tots els tricomes cauen sobre la superfície que hi ha a sota del tamís.
  3. Continua aquest procés durant el temps que sigui necessari. Sabràs que en tens prou quan hagis obtingut al voltant del 10% del pes total dels teus retalls en tricomes.
Pros
  • Senzill

  • Preserva la qualitat
  • Es requereixen poques habilitats
Contres
  • Requereix temps

  • Requereix eines adequades, com ara la mida de malla correcta
  • Mètode de la batedora

Com el seu nom indica, necessitaràs una batedora per a aquest mètode. Però, igual que el tamisat en sec, també necessitaràs un tamís de seda a mà.

Instruccions

  1. Col·loca els teus retalls a la batedora i afegeix-hi aigua suficient per submergir el material. Afegeix un grapat de gel i bat durant un minut com a màxim.
  2. Després d'aquesta batuda curta, aboca la barreja en un pot de vidre, fent servir el tamís de seda com a colador. Deixa reposar el pot sense tocar-lo durant aproximadament una hora. Durant aquest temps, veuràs que els tricomes s'assenten al fons del pot. Això vol dir que vas per bon camí.
  3. Buida uns ⅔ de l'aigua, però assegura't d'evitar que els tricomes es vessin. Torna a omplir el pot amb aigua amb gel i torna a deixar-lo reposar durant uns cinc minuts. Torna a buidar ⅔ de l'aigua i repeteix aquest procés de quatre a cinc vegades.
  4. Un cop hagis buidat tanta aigua com puguis, agafa un filtre de cafè i aboca-hi la solució per separar l'aigua dels tricomes. Esprem qualsevol excés d'aigua i deixa que el kief s'assequi.

És un procés força laboriós, però el kief assecat és el teu producte final. No cal escalfar-lo ni premsar-lo més, i el pots fer servir tal qual en una pipa o porro després d'assecar-lo.

Pros
  • Mètode molt productiu

  • Eficaç
  • Relativament senzill
Contres
  • Consta de diversos passos
  • Procés brut
  • Haixix amb gel sec (Bubble Hash)

Aquest es considera el mètode més pur per fer haixix sense dissolvents (el gel sec no es considera un dissolvent real), ja que el producte final pràcticament no conté matèria vegetal.

Il·lustració de cultiu biointensiu, que mostra la màxima productivitat, plantes més sanes, cabdells potents, cultiu associat, cultiu profund del sòl i millora de la qualitat del sòl.

Material

  • Gel sec
  • Cubell gran
  • Bosses d’extracció de resina (de 73 micres, per obtenir la resina més pura)
  • Targeta de crèdit
  • Premsa de pol·len (opcional)

Instruccions

  1. Posa els cabdells o les restes del manicurat en un cubell gran amb el gel sec. Remena suaument durant uns minuts per facilitar que les glàndules de resina es desprenguin del material vegetal.
  2. Agafa les bosses d’extracció i col·loca-les cobrint la part superior del cubell. Gira el cubell cap per avall per transferir-ne el contingut a les bosses i col·loca-ho sobre una superfície gran, plana i neta.
  3. Agita el cubell durant uns minuts fins que la superfície es cobreixi amb una pols de color ambre.
  4. Agafa una targeta (o qualsevol material pla i dur) i fes-la servir per raspar tot el producte (que ara és resina).
  5. Per convertir la resina en haixix, posa el material recollit en una premsa de pol·len per obtenir unes boniques monedes de kief.
Pros
  • Producte pur

  • Mètode molt eficient
  • Permet processar grans quantitats
Contres
  • Es necessita gel sec

  • Procés brut
  • Es requereix una mica d’experiència
  • Mètode de l’ampolla amb aigua calenta

Aquesta tècnica és similar a premsar l'haixix manualment. Tot i això, la diferència és que aquest mètode utilitza més calor per fondre la cutícula cerosa de cada tricoma.

Material

  • Paper vegetal o cel·lofana
  • Ampolla de vi buida

Instruccions

  1. Posa la resina sobre el paper vegetal o cel·lofana i doblega el paper per la meitat. Bull una mica d’aigua, omple l’ampolla, tapa-la amb el seu tap de suro i deixa-la refredar durant 5 minuts.
  2. Col·loca l’ampolla tombada sobre el paper doblegat i ple de resina, i deixa-la allà durant 30 segons. Veureu que la resina s’enfosqueix.
  3. Aplicant molt poca pressió, fes rodar l’ampolla calenta sobre el paper. Amb la calor de l’ampolla i la pressió que exerceixes amb la mà, la resina es fondrà amb relativa facilitat.
  4. Gira el paper i repeteix el mateix procés.
  5. Un cop acabat aquest procés, la resina hauria de tenir l’aspecte d’una hamburguesa aixafada, enganxosa i brillant. Torna a doblegar el paper i repeteix el procés de premsat una última vegada. Extreu l'haixix del paper i ja està llest per consumir.
Pros
  • Senzill i econòmic

  • Resultat immediat
  • Fàcil de fer
Contres
  • Risc de sobreescalfament

  • Si la pressió no és constant, el producte pot no ser uniforme
  • Charas

Aquest mètode és exactament igual que el de fregar els cabdells amb les mans, amb la diferència que per fer charas es fan servir cabdells frescos i sense curar. La tradició de fer charas es remunta a milers d’anys enrere al subcontinent indi. Per tant, escollir aquesta opció ajuda a preservar aquest mètode ancestral.

Per fer charas, la majoria de cultivadors tallen algunes branques de plantes que estan a 2-3 setmanes d’assolir la maduresa completa, mentre que altres esperen fins al moment de la collita.

Igual que amb la tècnica de fregar el cànnabis amb les mans, el mètode de les charas consisteix a fregar suaument els cabdells i les restes del manicurat entre els palmells de les mans fins que aparegui una capa gruixuda. Raspa-la de les mans i voilà: ja tens un producte que pots afegir als teus cabdells favorits en un porro, pipa o bong.

Pros
  • Producte fresc

  • Preserva un mètode tradicional
  • No es necessita material addicional
Contres
  • Menys productiu

  • Laboriós
  • Procés brut
  • Tambor mecànic

Si disposes dels recursos suficients i vols fer el mínim esforç possible, el mètode del tambor mecànic és perfecte per a tu. Bàsicament, és com la tècnica del tamisat en sec, però utilitzant una màquina que facilita el procés de separació dels tricomes.

Així és com funciona: posa les restes del manicurat en un tambor cobert amb un gran tamís. Després, la màquina agita el tambor per ajudar a separar els tricomes del material vegetal. Però tingues en compte que aquest mètode només serveix per obtenir kief, i si vols convertir-lo en haixix, necessitaràs una premsa de pol·len.

Per obtenir millors resultats, congela la marihuana durant unes 3 hores abans de posar-la a la màquina.

Pros
  • Molt eficient

  • Permet obtenir grans quantitats
  • Resultats consistents
Contres
  • Relativament car

  • Necessita electricitat
  • Es requereixen passos addicionals per premsar el kief

Com assecar l'haixix

Assecar i curar l'haixix és fonamental per preservar la seva qualitat. Si es guarda quan encara està humit, pot començar a desenvolupar procés de floridura.

El bubble hash, en particular, requereix un bon procés d’assecat i curat per obtenir els millors resultats. Per eliminar la humitat del kief, el millor és escampar-lo sobre un tros de cartró cobert amb paper vegetal. Això augmenta la seva superfície i accelera el procés, mentre que el cartró ajuda a absorbir la humitat. Assegura't d'assecar el bubble hash en un lloc fresc i fosc.

Després de l'assecat, és el moment de curar l'haixix i donar-li la forma que prefereixis (per exemple, en forma de monedes o maons). Una bona opció és guardar-lo en paper vegetal dins de pots de vidre hermètics amb control d'humitat, cosa que ajudarà a madurar el seu sabor i aroma.

Aquí tens algunes recomanacions per assecar i curar correctament el teu haixix:

  • Temperatura i humitat òptimes: Asseca l'haixix en un ambient fresc i fosc. Procura que la temperatura mitjana sigui d'entre 18-22 °C i la humitat del 50-60% per evitar la degradació dels cannabinoides i terpens.
  • Ventilació: Asseca l'haixix en un espai ben ventilat, on hi hagi una bona circulació d'aire. Pots utilitzar ventiladors a baixa potència per evitar que l'aire es quedi estancat, però sense assecar massa ràpidament l'haixix.
  • Curat amb paciència: Un cop assecat, tens l'opció de curar l'haixix per millorar encara més el seu sabor i suavitat. Pots premsar-lo en forma de monedes o maons i guardar-lo en un lloc fresc i fosc, dins de pots de vidre hermètics.
Il·lustració de cultiu biointensiu, que mostra la màxima productivitat, plantes més sanes, cabdells potents, cultiu associat, cultiu profund del sòl i millora de la qualitat del sòl.

Tria el mètode per fer haixix que millor s’adapti a tu

El mètode que triïs per elaborar haixix dependrà de les teves preferències i dels recursos de què disposes. Tens diners per invertir en màquines sofisticades? O prefereixes una tècnica més casolana i assequible?

Alguns mètodes requereixen una inversió en materials (com tamisos, bosses d'extracció o gel sec), però a canvi podràs fer haixix còmodament a casa. A més, molts d'aquests processos són relativament senzills.

Aquí tens una comparació dels avantatges, inconvenients i costos de cada mètode, per ajudar-te a decidir quin és el més adequat per a tu:

Fregar els cabdells amb les mans

  • Pros: senzill, intuïtiu i no requereix gaire material
  • Contres: porta temps i pot ser brut
  • Cost: baix

Mètode de la sabata

  • Pros: fàcil, senzill i sense necessitat de tecnologia
  • Contres: requereix temps i pot haver-hi risc de contaminació
  • Cost: baix

Convertir kief en haixix

  • Pros: pràctic i versàtil
  • Contres: requereix esforç físic i hi ha risc de sobreescalfament
  • Cost: baix

Tamisat en sec

  • Pros: preserva la qualitat i és un procés ràpid
  • Contres: requereix els estris adequats
  • Cost: mitjà

Mètode de la batedora

  • Pros: molt productiu i eficient
  • Contres: procés llarg i pot ser brut
  • Cost: elevat

Haixix amb gel sec

  • Pros: producte molt pur i permet processar grans quantitats
  • Contres: requereix certa experiència i pot ser un procés brut
  • Cost: elevat

Mètode de l’ampolla amb aigua calenta

  • Pros: senzill i fàcil de fer
  • Contres: risc de sobreescalfament
  • Cost: baix

Charas

  • Pros: tradicional, artesanal i econòmic
  • Contres: laboriós i brut
  • Cost: baix

Tambor mecànic

  • Pros: molt productiu, eficient i consistent
  • Contres: car i requereix electricitat
  • Cost: elevat

Les millors varietats per fer haixix

Ara que ja coneixes les diferents formes d’elaborar haixix, fes una ullada a algunes de les millors varietats per a aquest propòsit. Cada una d’elles ofereix característiques úniques i totes produeixen grans quantitats de resina amb alts nivells de THC.

Royal Gorilla

La Royal Gorilla és una de les varietats favorites entre els productors d'haixix, gràcies a aquestes característiques:

  • Producció de resina: Molt elevada
  • Densitat de tricomes: Molt alta
  • Genètica: Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
  • Contingut de THC: 27%
  • Terpens principals: mircè, limonè, cariofilè
  • Sabors: dièsel, terrosos, cítrics
  • Alçada i producció en interior: Fins a 90-160 cm, 500-550 g/m² després de 8-10 setmanes de floració
  • Alçada i producció en exterior: Fins a 130-170 cm, 550-600 g per planta amb collita a mitjans d’octubre

Royal Gorilla
23_genetic background_1 Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 10 Setmanes
29_THC_1 THC: 27%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 170 cm
27_harvest period_1 Mitjans d‘octubre
22_Effect_1 Calmant, Lluït

Comprar Royal Gorilla

Sour Diesel

La Sour Diesel també és una de les millors candidates per fer haixix, gràcies a aquestes característiques:

  • Producció de resina: Elevada
  • Densitat de tricomes: Elevada
  • Genètica: Original Diesel x (Northern Light x Shiva x Hawaiian)
  • Contingut de THC: 19%
  • Terpens principals: cariofilè, limonè, mircè
  • Sabors: dièsel, químic, skunk
  • Alçada i producció en interior: Fins a 90-160 cm, 475-525 g/m² després de 10-11 setmanes de floració
  • Alçada i producció en exterior: Fins a 150-200 cm, 550-600 g per planta amb collita a finals d’octubre

Sour Diesel
23_genetic background_1 Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
33_Yield indoors_1 475 - 525 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 10 - 11 Setmanes
29_THC_1 THC: 19%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Finals d‘octubre
22_Effect_1 Lluït, Relaxació corporal

Comprar Sour Diesel

ICE

També coneguda com a Indica Crystal Extreme, el seu propi nom ja indica per què la ICE és perfecta per fer haixix:

  • Producció de resina: Elevada
  • Densitat de tricomes: Elevada
  • Genètica: Afghan x Northern Light x Skunk
  • Contingut de THC: 18%
  • Terpens principals: cariofilè, mircè, linalol, pinè
  • Sabors: terrosos, menta, pebre, pi
  • Alçada i producció en interior: Fins a 80-120 cm, 400-450 g/m² després de 8-10 setmanes de floració
  • Alçada i producció en exterior: Fins a 150-200 cm, 500-550 g per planta amb collita al setembre

Ice
23_genetic background_1 Afghan x Northern Light x Skunk
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 10 Setmanes
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Setembre
22_Effect_1 Col·locat, Relaxació corporal

Comprar Ice

Aspectes legals i de seguretat

Fer haixix a casa comporta alguns riscos, especialment quan s’utilitzen dissolvents. Com a norma general, el millor és evitar completament l’ús de dissolvents i optar per mètodes més segurs sense dissolvents. Però, si decideixes utilitzar-los, assegura’t de treballar sempre en una zona ben ventilada i d’utilitzar ulleres de protecció, guants i roba adequada.

A l’hora de fer haixix, sempre que sigui possible, utilitza estris d’acer inoxidable o silicona per evitar la contaminació. A més, no oblidis netejar i desinfectar tot el teu material amb productes de grau alimentari.

Pel que fa a la legalitat, la producció d’haixix varia molt segons el país o la regió. Assegura’t de consultar les lleis locals abans d’elaborar haixix a casa.

Com consumir haixix

Hi ha diverses formes de gaudir de l'haixix, i cadascuna ofereix una experiència única. A continuació, et mostrem els mètodes més comuns per consumir-lo, juntament amb els seus avantatges i inconvenients.

Il·lustració de cultiu biointensiu, que mostra la màxima productivitat, plantes més sanes, cabdells potents, cultiu associat, cultiu profund del sòl i millora de la qualitat del sòl.
  • Fumar haixix

Pots afegir haixix als teus porros o a la cassoleta d'un bong. Tot i que aquest mètode és ràpid i senzill, fumar haixix pot tenir alguns inconvenients.

Per fumar haixix en un porro o cassoleta, només has d'esmicolar-lo el més uniformement possible sobre els cabdells triturats. També pots escalfar lleugerament l'haixix per estovar-lo i donar-li forma de barreta abans d’afegir-lo al porro.

Pros
  • Fàcil i ràpid

  • Es necessita poc material
  • Els efectes apareixen ràpidament
Inconvenients
  • Pot ser irritant per a la gola i els pulmons

  • La calor degrada els terpens i cannabinoides
  • Vaporitzar i fer dabs amb haixix

També pots vaporitzar o fer dabs amb haixix utilitzant un rig per a dabs o un vaporitzador per a concentrats. Aquest mètode conserva millor els sabors de l’haixix i permet gaudir del concentrat en la seva forma més pura.

Per fer dabs, només cal escalfar el clau o banger fins que estigui prou calent. A continuació, posa-hi un trosset d'haixix i inhala mentre es vaporitza.

Per vaporitzar, col·loca la quantitat desitjada d’haixix a la cambra del teu vaporitzador, ajusta la temperatura i gaudeix de l’experiència.

Pros
  • Experiència pura i saborosa

  • Vapor suau i menys agressiu per als pulmons
Inconvenients
  • Es necessita un dispositiu especial
  • Cuinar amb haixix

Amb l'haixix també es poden fer mantega i oli per preparar una gran varietat de comestibles, des de brownies i galetes fins a salses i infusions.

Pros
  • Efectes més prolongats

  • Versatilitat
Inconvenients
  • Els efectes poden ser molt intensos per a algunes persones

  • Procés més llarg

Ja ets un expert en haixix

Enhorabona! Ara ja saps gairebé tot el que cal saber sobre l’haixix. Has après els diferents tipus d’haixix, com es fan i quins són els seus avantatges i inconvenients. També has après a assecar-lo i curar-lo, quines són les millors varietats per fer haixix i les millors formes de consumir-lo.

Ara és el moment de posar en pràctica tot aquest coneixement. Tria les varietats adequades, escull el mètode que millor s’adapti a les teves necessitats i gaudeix d’aquest clàssic concentrat de cànnabis!

Configuració de cookies

We are requesting your permission to use your data for the reasons stated below:

Functional cookies

Functional cookies help our website to function optimally and allow us to personalise certain features.

Preference cookies

Preference cookies allow us to remember information that influences the way our website looks, including your preferred language based on your region.

Analytical cookies

Analytical cookies give us insights into website traffic and customer behaviour, including how many people visit our site, how long they browse for, and which parts of our site they visit.

What are cookies?

Cookies are small pieces of data from a particular website that get stored on a user’s computer while they’re surfing the internet. Cookies have several different functions. Some of them track browser activity that enables businesses to deliver targeted advertisements. Other cookies serve to remember user login details to different websites to make jumping on social media, or other sites, a more fluid process. Because each cookie has its own unique ID, these pieces of data allow website owners to measure the unique traffic coming into their site.

Why do we use cookies?

Cookies come in handy when you visit our website. They ensure you stay logged in, that you can shop safely, and that the items you add to your cart stay there before you make a purchase. But cookies also help us. The data they provide allow us to improve our website and enable us to present you with targeted advertisements that are compatible with your interests.

What kind of cookies do we use?

Functional cookies

Functional cookies help our website to function optimally and allow us to personalise certain features.

Preference cookies

Preference cookies allow us to remember information that influences the way our website looks, including your preferred language based on your region.

Analytical cookies

Analytical cookies give us insights into website traffic and customer behaviour, including how many people visit our site, how long they browse for, and which parts of our site they visit.

How can I disable or delete cookies?

Not a fan of cookies? No worries. You can disable them (with the exception of necessary cookies) in your browser settings. However, blocking cookies may impact your browsing experience and prevent you from enjoying all of the technical features of our site.

Política de Privacitat

Amb la finalitat de proporcionar un espai en línia segur i garantir la protecció de dades, complim estrictament amb tots els requisits legals. En aquesta declaració de privadesa, oferim informació relacionada amb la forma i la finalitat de la nostra recopilació de dades, mesures de seguretat, períodes de retenció i dades de contacte.


COMPANY NAME: SNORKEL SPAIN, SL (hereinafter ROYAL QUEEN SEEDS)

C/ Vilar d'Abdelà, 5 (nave 1) CP: 08170 de Montornès del Vallès

+34 937 379 846

[email protected]


The present Privacy Policy sets out the terms on which we will treat personal data at ROYAL QUEEN SEEDS; this includes any personal data collected through our website https://www.royalqueenseeds.com/ as well as any other data we process in the course of our business activities.

ROYAL QUEEN SEEDS collects the following personal data for the purposes listed below:

SECCIÓ 1 - DADES PERSONALS QUE RECOPILEM

1.1 Compte

Les compres es duen a terme únicament a través d'un compte personal. Com a part del procés de compravenda, quan creguis un compte o adquireixes un producte de la nostra tenda, recopilem la següent informació personal:

Aquestes dades són necessàries per realitzar el lliurament. Addicionalment, quan navegues per la nostra tenda, rebem de forma automàtica l'adreça del protocol d'internet (IP) del teu ordinador. Basant-nos en aquesta informació, podem optimitzar la teva experiència i protegir simultàniament el nostre espai en línia.

Finalitat de la recopilació de dades

Recopilem i emmagatzemem dades relacionades amb la teva compta amb les següents finalitats:

a. Complir amb les nostres obligacions derivades de qualsevol contracte entre tu i nosaltres, i per facilitar-te informació, productes i serveis que ens sol·licitis;

b. Configurar, administrar i posar-nos en contacte amb tu en relació al teu compte i comandes;

c. Dur a terme recerques i anàlisis de mercat;

d. Confirmar la teva edat i identitat, i identificar i prevenir fraus.

1.2 Newsletters

Amb el teu permís explícit, podem enviar-te butlletins informatius sobre la nostra tenda, productes nous i altres actualitzacions. Els butlletins s'envien sobre la base d'un consentiment exprés. En relació amb els butlletins informatius, es recopilen les següents dades:

We do not need to know the sex of the person in order to send the newsletter (data minimisation: by law we must ask for data that is strictly necessary to provide the service, and in this case knowing the sex is not necessary to send the newsletter).

Finalitat de la recopilació de dades

Les dades recopilades s'utilitzen per:

a. Personalitzar els nostres correus electrónics, incloent-hi el teu nom i sexe per proporcionar un contingut específic al teu gènere;

(b) provide gender-specific content.

Pots retirar el teu consentiment a qualsevol moment a través de l'enllaç proporcionat en el butlletí o per mitjà de les dades de contacte de la secció 2.

1.3 Servei d'atenció al client

Amb la finalitat d'oferir una assistència adequada, el nostre equip del servei d'atenció al client té accés a informació relacionada amb el teu compte. Per tant, l'assistència proporcionada serà altament eficaç i agradable. La informació proporcionada en el formulari de contacte és utilitzada per part del nostre proveïdor de CRM, SuperOffice. Únicament utilitzem les teves dades per respondre al teu missatge.

SECCIÓ 2 - CONSENTIMENT

Quan ens proporciones les teves dades personals per completar una transacció, verificar la teva targeta de crèdit, efectuar una comanda, organitzar un enviament o retornar una compra, assumim que acceptes la recopilació d'aquesta informació per la nostra banda per utilitzar-la únicament a aquest efecte específic. Si necessitem informació personal per un altre motiu, com a raons de màrqueting, et demanarem directament el teu consentiment exprés, o et proporcionarem una oportunitat per dir que no.

2.1 Com es retira el consentiment?

Si canvies de semblar, pots retirar el teu consentiment perquè ens posem en contacte amb tu amb la finalitat de recopilar, utilitzar o divulgar les teves dades, a qualsevol moment, posant-te en contacte amo nosaltres a través de: [email protected]

SECCIÓ 3 - DIVULGACIÓ DE DADES

Podemos divulgar la teva informació personal si estem obligats a fer-ho per llei, o si infringeixes els nostres Termes de Servei.

SECCIÓ 4 - QUANT TEMPS CONSERVEM LES TEVES DADES?

Per a Royal Queen Seeds és molt important ser minuciós amb les dades. Per tant, no conservarem les teves dades més temps del necessari per a les finalitats establertes en aquesta Política. Existeixen diferents períodes de retenció per a diferents tipus de dades, però el període més llarg de temps que conservem qualsevol dada personal és de 10 anys.

4.1 Informació del compte

Les dades relacionades amb els comptes seguiran vigents mentre el consumidor estigui en possessió d'un compte. Per tant, aquesta informació romandrà documentada mentre existeixi aquest compte. Quan els nostres clients tanquen un compte, les dades relacionades amb ella s'eliminen dins d'un termini raonable de temps. Tota sol·licitud relativa a la inspecció o correcció de dades personals emmagatzemades, o a l'eliminació d'un compte, es pot enviar a: [email protected]

4.2 Newsletters

El consentiment en relació amb les newsletters, i les dades associades, seguirà sent pertinent mentre els nostres clients estiguin registrats per rebre aquests butlletins. No obstant això, duem a terme una comprovació de forma periòdica (cada mes). Els clients registrats (i la seva informació personal) seran eliminats quan no responguin a les nostres peticions. A més, la nostra newsletter compta amb una funció de baixa voluntària. Els consumidors poden retirar el seu consentiment a través d'aquesta funció.

SECCIÓ 5 - COOKIES

Les cookies són uns petits arxius d'informació que notifiquen al teu ordinador d'interaccions anteriors amb la nostra pàgina web. Aquestes cookies s'emmagatzemen en el teu disc dur, no a la nostra web. Bàsicament, quan utilitzes la nostra web, el teu ordinador ens mostra els seus cookies, informant la nostra pàgina que ho has usat abans. Això permet que la nostra web funcioni amb més rapidesa i que recordi aspectes relacionats amb les teves visites anteriors (per exemple, el teu nom d'usuari), perquè et resulti més còmoda. En Royal Queen Seeds, utilitzem dos tipus de cookies: funcionals i analítiques.

5.1 Cookies funcionals

Les cookies funcionals s'utilitzen per millorar la teva experiència en línia. Aquestes cookies, entre altres coses, realitzen un seguiment del que es s'afegeix al carret de la compra. L'ús d'aquestes cookies no necessita autorització prèvia.

5.2 Cookies analítiques

Les cookies analítiques s'utilitzen per dur a terme recerques i anàlisis de mercat. Les dades recopilades amb aquestes cookies analítiques són anònims, convertint-se en inservibles per a tercers. L'ús d'aquestes cookies no necessita autorització prèvia.

SECCIÓ 6 - SERVEIS DE TERCERS

Els serveis de tercers són necessaris per poder completar les transaccions i dur a terme els nostres serveis. En general, els tercers proveïdors que utilitzem únicament recopilen, utilitzen i divulguen les teves dades en la mesura del necessari per poder dur a terme els serveis que ens proporcionen.

No obstant això, algunes terceres parteixes proveïdores de serveis, com a passarel·les de pagament i altres processadors de transaccions financeres, compten amb les seves pròpies polítiques de privadesa pel que fa a la informació que hem de proporcionar-los per a les transaccions relacionades amb les teves compres.

En el cas d'aquests proveïdors, et recomanem que llegeixis les seves polítiques de privadesa, de manera que sàpigues com es gestionaran les teves dades personals.

Certs proveïdors podrien estar situats o tenir instal·lacions situades en una jurisdicció diferent a la teva i a la nostra. Per tant, si decideixes continuar amb una transacció que impliqui els serveis d'un tercer, les teves dades podrien quedar sotmesos a les lleis de la jurisdicció en què es trobi aquest proveïdor de serveis.

Una vegada que abandones la web de la nostra tenda, o ets redirigit a una web o aplicació de tercers, ja no et regeixes per aquesta Política de Privadesa ni pels Termes del Servei de la nostra web.

Servei d'anàlisi web (dades anonimitzades)

En aquesta pàgina web, hem integrat un component d'un servei d'anàlisi web (amb la funció anonimitzadora). L'anàlisi web es pot definir com la recopilació, apilament i anàlisi de dades sobre el comportament dels visitants de les pàgines web. Un servei d'anàlisi web recopila, entre altres coses, dades sobre la web des de la qual arriba una persona (denominada referrer), quina subpágina ha visitat, i amb quina freqüència i durant quant temps ha visitat una subpágina. L'analítica web s'utilitza principalment per a l'optimització d'una pàgina web i per dur a terme una anàlisi de costos i beneficis de la publicitat en internet.

Servei de missatgeria

Amb la finalitat d'efectuar els lliuraments, fem ús d'un servei de missatgeria. Aquest servei de missatgeria realitza l'enviament entre la nostra empresa i l'adreça del consumidor. Per facilitar aquesta logística, l'empresa necessita accedir al nom i domicili del consumidor.

Serveis d'enviament de correus electrónics

En Royal Queen Seeds, utilitzem un proveïdor de serveis postals extern per enviar la nostra newsletter. Aquest proveïdor té accés limitat a la informació del compte relacionat amb el consentiment de participació (p. ex. correu electrònic).

Servei de màrqueting

Royal Queen Seeds compta amb el suport d'una empresa especialitzada en activitats de màrqueting i comunicació. El seu accés a les dades personals és molt limitat, i en la seva major part, anonimizado.

Serveis de pagament

En Royal Queen Seeds, utilitzem serveis de pagament externs per completar les transaccions comercials (per exemple, pagaments amb targeta de crèdit).

SECCIÓ 7 - SEGURETAT

Amb la finalitat de protegir la teva informació personal, prenem les precaucions necessàries i adoptem les millors pràctiques del sector per garantir que no es perdi, abusi, accedeixi, divulgui, alteri o destrueixi aquesta informació.

Si ens proporciones les dades de la teva targeta de crèdit, aquesta informació serà encriptada mitjançant tecnologia de capa de ports segurs (SSL) i emmagatzemada amb una clau de xifrat AES-256. Encara que cap mètode de transmissió ni d'emmagatzematge electrònic a través d'internet és 100% segur, complim amb tots els requisits PCI-*DSS i implementem altres estàndards addicionals generalment acceptats en el sector. Tota informació relacionada amb el compte està protegida amb el mètode hashing. Aquest mètode transforma la informació en un hash i, com a resultat, la informació confidencial queda protegida i és invisible fins i tot per a nosaltres. A més, les nostres bases de dades estan excepcionalment protegides contra persones no autoritzades, i el seu accés és únicament possible mitjançant adreces IP aprovades (p. ex., a la seu de Royal Queen Seeds). Altres intents i adreces són rebutjats a tot moment.

A més, les dades s'han anonimitzat al màxim possible, per la qual cosa no es poden vincular a un consumidor en particular. Amb aquestes dades, no obstant això, podem realitzar recerques i anàlisis de mercat. És més, els tercers interessats (per exemple, el servei d'enviament de correus electrónics) són investigats abans d'iniciar la col·laboració, compleixen amb el GDPR, i se'ls proporciona un acord de processador de dades. Dins de Royal Queen Seeds, als empleats se'ls assigna diferents permisos d'accés. Un permís específic proporciona accés únicament a la informació estrictament necessària per realitzar una tasca. Les mesures de seguretat digital estan subjectes a canvis i han de complir amb determinats requisits que garanteixin la seguretat dels clients en línia. Pel que en Royal Queen Seeds, hem nomenat a un responsable de seguretat la funció de la qual consisteix, en part, a comprovar i millorar de forma periòdica les mesures de seguretat (quan sigui necessari).

SECCIÓ 8 - CANVIS EN AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Ens reservem el dret a modificar la present Política de Privadesa a qualsevol moment, per la qual cosa hauràs de revisar-la amb freqüència. Tot canvi i aclariment entrarà en vigor immediatament després de la seva publicació a la pàgina web. Si efectuem canvis materials en aquesta política, et notificarem sobre la seva actualització perquè puguis estar al corrent de quina informació recopilem, com la usem i sota quines circumstàncies la utilitzem i/o divulguem, en el que cas que hi hagi canvis.

SECCIÓ 9 - INFORMACIÓ DE CONTACTE