The RQS Blog

.


By Ryan Najjar

D'entre totes les varietats famoses que són sinònims de marihuana en general, la Bubba Kush és una de les més conegudes. Gràcies a la seva fumada forta i plena de caràcter, té nombrosos fans, encara que no és per a tothom. Però la ciència ha avançat molt, i ens alegra poder parlar-te d'una de les descendents de la Bubba Kush de millor qualitat. Se la coneix pel nom de Bubble Kush, i està més que disposada a col·locar-te.

GENÈTICA DE LA BUBBLE KUSH

La Bubble Kush descendeix de la famosa Bubba Kush, però la història no acaba aquí. El nom Bubble Kush fa referència als orígens d'aquesta varietat i a la seva famosa avantpassada. La Bubble Kush és un híbrid de OG Kush, un altre famós membre de la família del cànnabis Kush, i la Bubble Gum, un cep d'origen indi desenvolupada a Holanda. Amb un pedigrí tan exclusiu, no és d'estranyar que la Bubble Kush hagi adquirit ràpidament una sòlida reputació.

Bubble Kush

Bubble Kush

Bubble Kush

Genetic background Bubble Gum x O.G. Kush
Yield indoor 550 - 600 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 600 - 650 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally
 

Buy Bubble Kush

 

TRETS DE CREIXEMENT

Igual que moltes varietats índica dominants, la Bubble Kush creix millor amb una densitat baixa. Això fa que pugui beneficiar-se de la calidesa del sòl, adoptant un aspecte frondós en el procés. La planta madura té un color verd fosc intens amb pèls vermells pertot arreu. Amb l'ajuda d'una lupa, podràs veure com canvien els tricomes d'un to clar a un altre tèrbol, amb un toc d'ambre, a mesura que s'acosta el moment de la collita. Té un període de floració de 8-10 setmanes, i en condicions òptimes i amb les cures adequades, obtindràs una producció interior de fins a 600g/m².

Si la conrees a l'aire lliure, les collites podrien variar lleugerament en funció del clima. Aquesta planta es desenvolupa millor en condicions seques, mentre que un entorn humit frenarà el seu creixement de manera considerable. Això es deu al fet que els climes humits comporten un major risc de causar podridura i floridura en els cabdells.

SABOR

Amb un pedigrí tan divers, és normal que el seu sabor també ofereixi certa varietat. Les notes més fortes són de xiclet, per la qual cosa és una herba ideal si consumeixes un paquet al dia, com molts de nosaltres. Uns matisos terrosos i a pi aporten un contrast molt benvingut encara que poc convencional.

EFECTES

Com ja s'ha esmentat, aquesta varietat té predominança índica (al voltant d'un 80% de genètica índica i només un 20% sativa). Provoca un efecte tranquil·litzador que et submergeix en un estat de somni en lloc de fer que t'adormis. Amb un contingut de THC del 19%, podràs relaxar-te i desconnectar sense palanquejar-te. Pot ser que la Bubble Kush no sigui la varietat ideal per a concentrar-se, però sens dubte ajuda a posar en marxa els engranatges de la creativitat.

ELOGIS SOBRE LA BUBBLE KUSH

Si vols saber com et tractarà la Bubble Kush, pregunta a la gent que l'ha conreat i fumat. En la nostra web té una puntuació de 4.5/5 basada en 139 ressenyes, i pràcticament tot són floretes. Es mereix tots i cadascun dels elogis.

BUBBLE KUSH AUTOMATIC

Encara que la Bubble Kush creix molt bé per a ser una varietat fotoperiódica i feminitzada, sempre hi ha qui prefereix que tot sigui automàtic. Un encreuament de Bubble Gum, OG Kush i Royal Critical Automatic, la Bubble Kush Automatic és encara millor del que sona.

Tractant-se d'un cep 60% índica, l'efecte calmant està present, i el seu 16% de THC t'asseurà molt bé, ja que també produeix un toc extra d'eufòria. De manera semblant a la seva companya feminitzada, aquesta herba ofereix un sabor dolç amb un encantador costat terrós.

La Bubble Kush Automatic és una planta petita i robusta que creix ràpid en el quart de cultiu, passant de la sembra a la collita en unes 8 setmanes. Les plantes d'interior a penes superen el metre d'altura (140cm en exterior), però produeixen collites molt respectables de 400g/m² en condicions òptimes. Les plantes conreades a l'aire lliure poden produir fins a 170 grams cadascuna.

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic

Bubble Kush Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
Yield indoor 350 - 400 g/m2
Height indoor 40 - 80 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 60% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 120 - 170F g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 7-8 weeks after sprouting
Effect Relaxing and full of flavour
 

Buy Bubble Kush Automatic

 

RESUM DE LA BUBBLE KUSH I LA BUBBLE KUSH AUTOMATIC

Tant la Bubble Kush com la Bubble Kush Automatic són varietats perfectes per a relaxar-se a casa. La primera et farà desconnectar i fantasiar, mentre que la segona afegeix un toc d'eufòria al seu efecte. Ambdues ofereixen un sabor dolç i lleugerament terrós. Aconseguiràs collites respectables amb qualsevol que triïs, encara que els més impacients podrien preferir la versió automàtica. En qualsevol cas, gaudiràs d'una gran abundància de cabdells de qualitat arribat el moment de la collita.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.