Hi ha moltes varietats de cànnabis diferents i cadascuna ofereix una experiència estimulant única; tanmateix, és molt important que busqueu i escolliu una varietat que us doni allò que necessiteu, tan si voleu seure i mirar una pel•lícula, com descansar a les nits o anar de festa amb els amics. Dit això, estic aquí per donar-vos una mica d'informació sobre el cànnabis Bubble Kush, d'on prové, quin tipus de varietat és, com creix, quin gust i quina aroma té, les millors maneres de fumar-lo i els seus efectes, tant positius com negatius.

Què significa Kush
La Bubble Kush és una varietat de cànnabis Kush. Els seus origens provenen de l'Afganistan, el nord del Pakistan i l'oest de l'Índia. El nom ve de la cadena muntanyosa Hindu Kush on es va cultivar durant molts anys. Forma part de la família Indica i principalment es fa servir per a usos medicinals. L'OG Kush ha estat una varietat popular distribuïda principalment a Califòrnia i és coneguda per la seva potent qualitat i els seus efectes psicoactius de llarga durada.

Com és el cultiu de la Bubble Kush
Igual que la majoria de plantes amb domini d'Índica estan entrenades per créixer en menor densitat, permetent que la planta es pugui beneficiar de la calor del sol i us pugui regalar collites d'uns 500 grams per metre quadrat, xifra que només cal que tingueu en compte si cultiveu les plantes en interior. Si el cultiu és exterior, els rendiments poden ser lleugerament diferents degut al clima. Aquesta planta es desenvolupa millor en climes secs; els climes humits no li fan bé perquè es podria formar florit o verdet en els seus buds. El període de floració dura de 8 a 9 setmanes. El resultat és una planta de fullatge espès, de color verd clar i fosc, tricomes opacs amb tan sols un toc d'ambre i pèls de color groc i taronja pàl•lid que surten pels laterals i per la part superior de la planta. 

L'aroma i el gust
La principal aroma que destaca és l'olor de pi i de cítrics, amb un toc de llimona fresca. Té una pinzellada d'olor skunk però casa vostra no farà pudor. El paladar rep el gust del pi amb notes de sol terrós i de cítrics que també s’observen en el fum i us poden fer tossir si l'inhaleu. 

 

Bubble Kush

Les millors maneres de consumir
Com que aquest tipus específic de cànnabis no us proporciona una sensació gaire llarga, la millor manera de consumir-lo és amb un bong. La sensació durarà fins a 2 hores. Si no us fa gràcia aquella mena de coïssor a la gola, proveu un vaporitzador; aconseguireu el mateix efecte sense la fiblada.

Efectes positius
La Bubble Kush, menys potent que l'OG Kush normal, és ideal per alleujar l'ansietat i fins i tot per les migranyes. També dóna molta energia; us farà sentir eufòrics i creatius i amb una actitud molt positiva. 

Espero que aquesta publicació us sigui útil a tots els amants del cànnabis i si mai poseu les mans a sobre d'aquesta bonica planta de cànnabis, gaudiu-la!

 

Buy Bubble bubba kush cannabis seeds

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.