Trustpilot

VARIETATS DE FLORACIÓ RÀPIDA

Royal Queen ofereix un catàleg especialitzat que incorpora varietats de creixement ràpid d'algunes de les nostres soques preferides. El catàleg Fast Flowering combina la preuada potencia de les principals soques fotoperiòdiques amb el cicle de creixement ràpid del cànnabis autoflorescent. El resultat és una soca fotoperiòdica feminitzada i ràpida, amb una collita rica en cannabinoides.

Soques feminitzades més ràpides però no autoflorescents

Les nostres híbrides de primera generació són el resultat de combinar clons d'alta qualitat amb cànnabis autoflorescent de tercera generació. Només cal interferir una mica per tal d'aconseguir un programa de cures fàcil. La recepta genètica de floració ràpida ofereix una ruta curta i senzilla per aconseguir una bona reproducció de cabdells d'excel•lent qualitat.

Amb un cicle de vida curt que es pot completar en tan sols 8 setmanes, aquestes híbrides es troben entre les soques de cànnabis més ràpides que hi ha actualment al mercat. Estan codificades genèticament perquè floreixin en un termini de temps establert amb un període de floració realment curt. Al cap de 6 o 7 setmanes de floració, arriba el moment de la collita. Per als que prefereixen el cultiu exterior, les nostres híbrides fotoperiòdiques tenen un període de creixement d'1 o 2 setmanes més ràpid que les seves homòlogues originals.

Novetats en les soques de cànnabis ràpides

Quines soques vam utilitzar per crear el nostre catàleg d'ultraràpides? Actualment oferim versions ràpides de la Royal Cheese i de la Royal Caramel. I per aquest 2014, ampliarem la nostra col•lecció de llavors amb dues noves soques: Speedy Chile i Candy Kush Express. 

La Royal Cheese, una soca originària de Londres i basada en l'Skunk #1 i la clàssica UK Cheese, mai decep gràcies al seu sabor característic, a l'olor de metxa i als seus enormes rendiments. La versió de creixement ràpid de la Royal Cheese, una soca ja eficient, floreix en un termini de temps molt intens per regalar-vos una collita de primera classe.

La Royal Caramel, una soca espanyola amb domini d'Indica, és una de les nostres soques més populars. Amb una estructura de cabdells densa i amb mol•lècules medicinals i dolces, podeu olorar la potència de la nostra híbrida Royal Caramel abans de consumir-la. A la gent li agrada la Royal Caramel per la complexitat de gustos i per l'efecte profundament relaxant, tot i que productiu. És ideal per als pacients de marihuana medicinal.

Esperem que l'Speedy Chile i la Candy Kush Express arribin al catàleg del 2014, just a temps per a una primavera plena de soques noves i apassionants. Amb el llegat estel•lar de l'OG Kush del nord de Califòrnia, la Candy Kush desprèn una dolçor delicada i uns efectes energètics. La nostra Candy Kush Express 2014 permetrà fer una collita ràpida de Candy amb uns cabdells de màxima potència.