By Luke Sumpter

Les varietats de marihuana més fàcils de conrear per a principiants

Top 10 de varietats de cànnabis per a principiants

Les varietats de marihuana més fàcils de conrear per a principiants.


Si acabes d'emprendre la teva aventura en el cultiu de marihuana, t'ajudarà molt començar amb una genètica senzilla. Hauràs de cuidar bé de les teves plantes igualment, però les varietats resistents i aptes per a principiants són molt més permissives i fàcils de cultivar.

Abans de plantar una llavor, et recomanem que pensis una mica en la mena de cep que vols conrear. Tingues en compte de quant espai i pressupost disposes, quin tipus d'efectes i sabors t'agrada sentir quan fumes, i com és el temps i clima de la zona en la qual vius.

A continuació, pots consultar la nostra selecció de varietats per categories i trobar els ceps més fàcils i que millor s'adapten a les teves necessitats.

Cost

Els principiants en cultiu no solen estar disposats a invertir grans quantitats de diners en un nou passatemps. Si és el teu cas, et recomanem que compris llavors més barates. Això farà que no t'atabalis tant a produir un resultat perfecte, i que l'experiència de cultiu sigui més agradable i informal. Ah, i "llavors barates" no vol dir que la genètica sigui de baixa qualitat. Hi ha moltes varietats barates que produeixen collites excel·lents d'unes flors de gran qualitat.

 • Special Queen 1

Amb un preu de 4,50€ per llavor, la Special Queen 1 ofereix un resultat fantàstic respecte a la inversió. Descendeix d'una mescla de genètiques mexicanes i colombianes, entre altres, i proporciona un efecte durador que es dirigeix a cos i ment. Amb un contingut de THC del 18% i una producció mitjana de 550g/m², la Special Queen ofereix collites molt abundants tenint en compte el cost.

Special Queen

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Finals de setembre
Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Special Queen 1

 • Special Kush 1

La Special Kush 1 compta amb una llarga llista de característiques guanyadores i així i tot té un preu impressionant. Cada llavor costa solament 4€, per la qual cosa et permet aconseguir una herba índica d'alta qualitat pel mateix preu que un desdejuni. Si utilitzes llueixes LED i fertilitzants orgànics, tindràs la teva pròpia herba a un cost gairebé nul.

Special Kush

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Finals de setembre
Col·locat, Fort, Relaxació corporal

Comprar Special Kush 1

Velocitat

La velocitat continua sent la característica més atractiva per a molts conreadors de marihuana. Que les plantes siguin ràpides significa que hauràs d'esperar molt menys per a la teva anhelada collita. A més, la velocitat també contribueix a la discreció: com més aviat millor puguis posar les plantes dins o desarmar la teva habitació de cultiu, menys probabilitats tindràs que t'enxampin. A continuació, pots donar un cop d'ull a dos de les nostres varietats més ràpides.

 • Royal Dwarf

Quan la Royal Dwarf està completament madura, mesura solament 70cm, i va des de la sembra a la collita en tan sols 8 setmanes. Però no creguis que per ser petita et donarà collites insignificants. Aquesta bonica varietat produeix la impressionant quantitat de 200g/m² al final de la fase de floració. Tant si tens limitacions d'espai com si cerques una mica de discreció, la Royal Dwarf no et fallarà.

Royal Dwarf

Royal Dwarf
Skunk x Ruderalis
150 - 200 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 Setmanes
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
50 - 90 cm
8-9 setmanes després de germinar
Creatiu, Motivador

Comprar Royal Dwarf

 • Easy Bud

La Easy Bud va ser batejada en honor a la seva eficiència, ja que desenvolupa una copa plena de flors en tan sols vuit setmanes a partir de la sembra. Aquesta ràpida senyoreta ofereix un contingut de THC moderat, del 12%, juntament amb terpens cítrics. Si conrees aquesta varietat en interior, recolliràs collites de 275-325g/m².

Easy Bud

Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 7 Setmanes
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
8-9 setmanes després de germinar
Relaxació corporal

Comprar Easy Bud

Olor

L'olor juga un paper important a l'hora de triar una varietat. Alguns conreadors gaudeixen de la llibertat de poder triar les genètiques amb l'aroma més intensa que puguin trobar, però altres es veuen limitats per lleis molt dures o veïns tafaners. Les dues varietats que et mostrem a continuació tenen una olor bastant més suau que un cep típic, per la qual cosa són ideals per a conrear de extranjis

 • Royal Jack Automatic<

La Royal Jack Automatic produeix cabdells densos i afilats carregats de tricomes i pistils ataronjats. Encara que aquestes flors inunden la boca de notes de pebre, herbes i espècies quan es fumen, són relativament discretes durant la fase de floració. Posant un filtre de carbó en el teu cultiu, eliminaràs qualsevol fugida de terpens.

Royal Jack

Royal Jack Auto
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 setmanes després de brotar
Creatiu, Motivador

Comprar Royal Jack Auto

 • Quick One

La Quick One triga solament nou setmanes des de la sembra fins a convertir-se en una planta madura, i ho fa d'una manera bastant discreta. Descendeix de la Lowryder 1 i la Old School Indica, i exerceix un efecte corporal relaxant que dissipa les preocupacions, inclòs el risc que olorin el teu cultiu!

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 Setmanes
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
8-9 setmanes després de germinar
Relaxació corporal

Comprar Quick One

Resistència

Tant botànics, com a jardiners informals i conreadors professionals estan d'acord en una cosa: la marihuana és capaç de suportar autèntiques pallisses. Encara que totes les varietats compten amb un cert grau de resistència, els criadors han desenvolupat ceps particularment resistents a plagues, patògens o condicions climàtiques desfavorables. Les dues varietats que et mostrem a continuació fan que el cultiu sigui més fàcil, reduint l'amenaça de plagues o floridura que pot fer malbé el teu cultiu.

 • Royal Critical

La Royal Critical és una gran opció per a principiants que volen provar amb el cultiu d'exterior. Les seves defenses fitoquímiques fan un treball excel·lent protegint contra plagues d'insectes que podrien rosegar les fulles. Per a afavorir encara més els seus defenses, pots posar plantes associades prop d'elles.

Royal Critical

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Finals de setembre
Col·locat, Fort, Relaxació corporal

Comprar Critical

 • Royal Gorilla

La floridura representa una amenaça important per a conreadors de marihuana tant d'interior com d'exterior. Afortunadament, existeixen ceps com la Royal Gorilla que són menys susceptibles a les condicions que donen lloc a aquests patògens tan molestos. A més d'enfrontar-se a la floridura amb gran eficàcia, la Royal Gorilla també ho fa davant una gran varietat d'anomalies ambientals.

Royal Gorilla

Royal Gorilla
Sour Dubb x Chem Sis x Chocolate Diesel
500 - 550 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 27%
Sativa 50% Indica 50%
550 - 600 gr/plant
130 - 170 cm
Mitjans d‘octubre
Calmant, Lluït

Comprar Royal Gorilla

Producció

Quan conreem marihuana fem tot el possible per a garantir unes collites excel·lents. Per descomptat, fertilitzar, regar i il·luminar adequadament treu el veritable potencial de cada planta, però la genètica també juga un paper fonamental a l'hora de determinar la grandària de cada collita.

 • Skunk XL

La Skunk XL conserva una grandària compacta durant tot el seu cicle de vida, per la qual cosa és ideal per a cultivar en espais discrets. No obstant això, la seva altura no influeix negativament en la seva producció. Els cultivadors novençans podran aconseguir cultius interiors de fins a 650g/m², i de fins a 675g per planta a l'aire lliure. Un efecte de colocó i un sabor de fruita i caramel fan que el cultiu de la Skunk XL sigui fins i tot més gratificant.

Skunk XL

Skunk XL
Skunk 1 x Afghan
600 - 650 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 17%
Sativa 50% Indica 50%
625 - 675 gr/plant
160 - 200 cm
Octubre
Col·locat, Equilibrat, Lluït

Comprar Skunk XL

 • Green Crack Punch

Amb la Green Crack Punch ompliràs els teus flascons d'herba fins dalt. Aquesta impressionant varietat produeix un munt de cabdells llargs i estilitzats que provoquen un efecte elèctric i cerebral. Si la conrees en interior sota llums de bona qualitat, pot donar-te collites de fins a 500g/m². En exterior, cada planta pot produir fins a 600g.

Green Crack Punch

Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Finals de setembre
Calmant, Eufòric

Comprar Green Crack Punch

Grandària

Les varietats petites ofereixen una sèrie d'avantatges. Primer, ocupen molt menys espai, i això et garanteix una collita en un armari modificat i en un test de 5 litres. En segon lloc, són molt més difícils de detectar, per la qual cosa aporten discreció als cultius ocults d'interior, o als de guerrilla d'exterior.

 • Sweet Skunk Automatic

Aquesta superestrella tan discreta aconsegueix una altura de 80cm. No obstant això, si li apliques entrenament de baix estrès, pots mantenir la copa a uns 40cm de la terra. Si la conrees en exterior, pots amagar-la encara més posant-li a prop plantes associades com la milenrama o la lavanda.

Sweet Skunk Automatic

Sweet Skunk Auto
Early Skunk x Critical x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
8 - 9 Setmanes
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
60 - 110 gr/plant
60 - 100 cm
11 - 12 setmanes després de brotar
Estimulant, Lluït

Comprar Sweet Skunk Auto

 • Critical Kush

La Critical Kushvola a baixa altura, aconseguint 60cm d'alçada en interior i 1m en exterior. La part superior de la seva copa roman prop del terra i fora de la vista. Malgrat la seva naturalesa petita, és capaç de produir resultats fantàstics: 500-550g/m² en interior i 550g per planta en exterior.

Critical Kush

Critical Kush
Critical x OG Kush
500 - 550 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Setmanes
THC: 20
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
100 - 140 cm
Finals de setembre
Durador, Potent, Relaxació corporal

Comprar Critical Kush

CBD

El CBD, o cannabidiol, ofereix lucidesa mental sense efectes secundaris psicoactius. Els ceps rics en CBD són ideals tant per al consum diürn com nocturn, i et brinden tranquil·litat sempre que et vingui de gust. Els dos ceps de CBD que et mostrem a continuació et proporcionaran nivells alts del cannabinoide en molt poc temps.

 • Tatanka Pure CBD

Aquesta varietat rica en CBD va rebre el seu nom en honor al xaman natiu americà Tatanka Iyotake, conté grans quantitats del cannabinoide i un 0,15-0,25% de THC. Pots vaporitzar les seves flors al llarg del dia per a relaxar-te, sense col·locar-te en el procés.

Tatanka Pure CBD

Tatanka Pure CBD
Elixir Vitae x Medical CBD
400 - 450 gr/m2
70 - 110 cm
6 - 8 Setmanes
THC: 0,15 - 0,25%
Sativa 30% Indica 70%
400 - 450 gr/plant
100 - 160 cm
Principis d‘ octubre
Calmant, Lluït

Comprar Tatanka Pure CBD

 • Fast Eddy Automatic CBD

La Fast Eddy compleix la seva missió de manera ràpida i fiable, i descendeix de genètiques de marihuana llegendàries: la Cheese i Juanita la Lagrimosa. Aquestes dos gegants li van transmetre quantitats equivalents de THC i CBD, donant lloc a un cep equilibrat amb un lleuger efecte de subidón temperat per una gran quantitat de CBD.

Fast Eddy

Fast Eddy Automatic CBD
Cheese x Juanita la Lagrimosa x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Setmanes
THC: 9%
Sativa 50% Indica 40% Ruderalis 10%
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
de 10 a 12 setmanes després de brotar
Calmant, Lluït

Comprar Fast Eddy Automatic CBD

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.