TOP 10 DE VARIETATS DE MARIHUANA FÀCILS DE CULTIVAR

Cannabis grow

Gens es compara a la satisfacció de conrear la teva pròpia marihuana. No obstant això, no tots gaudeixen del desafiament constant que suposen algunes dels ceps més avançats disponibles. Per sort, la dificultat en el cultiu no significa necessàriament una millor qualitat. Existeixen moltes varietats disponibles que són fàcils de conrear i produeixen cogollos de primera qualitat. Si ets un conreador novençà o simplement estàs buscant una varietat poc complicada, no fa mancada tornar-te boig. Aquí està el nostre top 10 de ceps fàcils de conrear de Royal Queen Seeds.

CONSIDERACIONS A L'HORA DE CONREAR MARIHUANA

En l'actualitat, les varietats varien quant a sabor, potència i fins i tot color. Si ets dels quals volen conrear el seu propi producte, és fonamental considerar els altres factors externs que poden afectar el creixement de la planta. Parlem de la humitat ambiental, el temps de floració i si el cep és més indicada per al cultiu en interior o exterior. També és important considerar altres qüestions, com la resistència dels cogollos al clima o a la sequera, la possible formació de floridura i plagues d'insectes.

A més, existeixen ceps que són més adequades per als principiants. Les varietats autoflorecientes, per exemple, tenen un procés de floració més ràpid i es poden collir en tan sol 8 setmanes. Aquestes característiques, combinades amb la resistència natural de la seva genètica ruderalis, les converteixen en l'opció perfecta pels qui busquen conrear per primera vegada i pels qui són particularment impacients.

La ruderalis comença el seu procés de floració independentment del cicle de llum al que la hi exposi, amb el temps. Això també constitueix un problema menys per als principiants.

Si estàs començant com a conreador o cerques un cultiu senzill, aquí esmentem alguns ceps que són relativament fàcils de conrear i d'excel·lent qualitat.

Northern Light NORTHERN LIGHT

Aquest cep de predominança índica és molt popular entre conreadors principiants i una de les llegendes del món cannábic. Bàsicament, és una planta mitjana que pot aconseguir una altura d'1,6m si es conrea en interior i que es pot recollir després de tan sol 8 setmanes de floració. Els orígens d'aquesta espècie procedeixen d'Afganistan i Tailàndia, i tenen la fama de produir un cec potent i de llarga durada. Té un gran palmarès en concurs i és la preferida de novençans, veterans i experts.

Royal Gorilla ROYAL GORILLA

Aquest cep no destaca per la seva productivitat, però compensa aquest aspecte amb la qualitat de les seves flors. La Royal Gorilla, amb un contingut de THC de fins al 27%, es pot conrear en interior o exterior, on és capaç d'aconseguir fins a 160cm i 170cm, respectivament. La seva potència tombarà fins a a el fumador més expert. Malgrat ser fàcil de conrear, podràs experimentar sensacions fortes gràcies a la seva producció.

Easy Bud EASY BUD

Com el seu nom suggereix, la Easy Bud és el més fàcil que pots trobar. Aquest encreuament entre una índica blanca i una ruderalis autofloreciente pot créixer en qualsevol lloc i es pot conrear en un màxim de 9 setmanes després de la germinació. En interior, creix fins a 60cm i produeix collites amb un contingut de THC del 12%. Això la converteix en una opció completa per a principiants que busquen una planta petita i fàcil de conrear o que simplement volen obtenir marihuana sense complicacions.

Skunk XL SKUNK XL

Aquest cep híbrid és una picada d'ullet a la clàssica varietat Skunk que es va desenvolupar en la dècada del 70. La Skunk XL és fidel a les seves arrels colombianes i mexicanes: és un 50% índica i un 50% sativa. És una planta que demanda poc manteniment i es pot conrear tant en interior com en exterior. El seu temps de floració és de 7-8 setmanes. La Skunk XL és famosa pel seu sabor dolç i afrutado i, amb un nivell de THC del 17%, és una de les favorites entre els amants del cànnabis.

Royal Jack ROYAL JACK AUTOMATIC

Para els qui prefereixen cogollos potents, la Royal Jack Automatic és el cep adequat. Com assenyala el seu nom, aquest híbrid de predominança sativa és autofloreciente, i és molt fàcil de mantenir ja que no necessita podes. També pot suportar climes extremadament freds, per la qual cosa és possible conrear-la en exterior. Pot aconseguir fins a 80cm d'altura en exterior i es pot collir 9-10 setmanes després d'haver-la plantat.

White Widow WHITE WIDOW

Igual que la Skunk XL, la White Widow té una història que data de la dècada dels 90. Aquest cep híbrid 50/50 es va tornar popular als Països Baixos i es considera una dels mítics ceps holandesos més importants. La White Widow és perfecta per a conreadors novençans ja que prospera en exterior fins i tot en condicions climatològiques adverses. En interior, produeix collites de fins a 500g/m². Presumeix d'un sabor net i cítric, i un contingut de THC del 19%. Definitivament, un dels clàssics favorits de tots els temps.

Critical CRITICAL

Si busques un cep fàcil de conrear i molt productiva, la Critical és un bon començament. El seu avantatge principal és un temps de floració tan breu: amb prou feines 7 setmanes. Això la converteix en el cep ideal per als conreadors que compten amb poc temps. Encara que la Critical creix bastant en exterior, és millor conrear-la en interior ja que produeix fins a 600g/m². La seva aroma dolça i el seu sabor a menta són magnífics pels qui busquen sabors particulars.

Special Queen 1 SPECIAL QUEEN 1

La Special Queen, una dels nostres ceps més econòmics i fàcils de conrear, és un altre híbrid que demanda poc manteniment i que és molt popular entre principiants i veterans. Aquest clàssic té un temps de floració de tan sol 7-8 setmanes i produeix fins a 550g per planta en exterior. El seu contingut de THC del 18% produeix un cec corporal molt durador i permet una gran relaxació.

Lemon Shining Silver Haze LEMON SHINING SILVER HAZE

Para els qui viuen en climes més humits, la Lemon Shining Silver Haze és el cep ideal. Aquest híbrid de predominança sativa té un temps de floració de 8-9 setmanes i, encara que es conreï en interior o en exterior, pot produir fins a 1kg d'herba per a tu. Té un contingut de THC del 21% i deixa un sabor a llimona dolça i encaramel·lat després de cada calada.

Royal AK SOMANGO XL

Aquest cep es va desenvolupar específicament pensant en els qui busquen un efecte cerebral evident. La Somango XL és una combinació de la Critical 47 i la Somango, i pot créixer en condicions fredes i poc favorables. Si es conrea en exterior, pot aconseguir fins a 2 metres d'altura i produir collites de 600g per planta. Es recomana collir aquest híbrid de predominança índica a finalitats de setembre per proporcionar-li al consumidor un efecte potent.

Aquí presentem deu ceps fàcils de conrear que podrien ser adequades pels qui s'estiguin iniciant en el cultiu de marihuana. Feliç cultiu!

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.