El futur és verd, i potser la teva carrera professional també

Royal Queen Seeds és un gran lloc per desenvolupar-te professionalment. ¿Quin altre lloc podries posar el teu talent al servei del banc de llavors de cànnabis núm. 1 a Europa? Per muntar un banc de llavors genial fa falta molt més que mestres cultivadors de cànnabis i genètiques de marihuana de primera. Necessitem a molta gent treballadora i creativa perquè les llums de cultiu segueixin enceses.

T'has quedat pel camí per culpa de la competència ferotge? No gaudeixes del teu lloc de treball? Cansat de treballar per al teu cap? Potser et cal un canvi professional. O pot ser que necessitis unir-te a un equip guanyador en el qual la teva carrera s'enlairarà. RQS ha recorregut un llarg camí en molt poc temps. Sabem que el futur és verd. I a mesura que continuem atraient nous cultivadors medicinals i recreatius, també hem d'augmentar el nostre nombre d'empleats.

TENS EL QUE CAL TENIR PER TREBALLAR A ROYAL QUEEN SEEDS?

Royal Queen Seeds vol comptar en el seu equip amb apassionats del cànnabis. Però també has de tenir el que s'ha de tenir. En un futur pròxim començarem a contractar gent per a una gran varietat de llocs. Com és natural, necessitarem a alguns mestres de la marihuana amb la capacitat i experiència per conrear en sales de cultiu. Però també oferirem moltes oportunitats que van més enllà de conrear.

¿Se't donen bé les paraules? Perquè ens faran falta escriptors. Parles diversos idiomes? Continuarem creant continguts en moltes llengües, així que també necessitarem traductors. O potser destaques per la teva vena artística? Bé, perquè també haurem de contractar dissenyadors gràfics.

¿Potser estiguis buscant un paper més convencional en una companyia extraordinària? En aquest cas, perfecte. Haurem de seleccionar empleats per a màrqueting, atenció al client i dependents de botiga. Royal Queen Seeds es dedica a connectar als cultivadors amb les millors llavors de cànnabis feminitzades. Per aconseguir aquest objectiu fonamental, és essencial que disposem del millor personal tant dins com fora de les botigues.

Aquesta és la teva oportunitat per contribuir a la comunitat internacional del cànnabis i treballar per a un banc de llavors de cànnabis líder. Així que si creus que "tens el que cal tenir", envia'ns el teu currículum a través del formulari de contacte que et proporcionem.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.