Royal Guardians Pack Creixement

Royal Queen Seeds vol que conreïs marihuana de gran qualitat. El pack creixement Royal Guardians conté llavors de plantes que recolzaran i estimularan un creixement vigorós. Afegeix una mica de poder orgànic al teu cultiu i aconsegueix un cànnabis natural amb aquest pack essencial.
 5.00/5 (1) Write a review
€ 3.90 amb IVA In stock

en lloc de € 4.95

Add to Saved Items

Mètode de pagament: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin i Cash

Enviament
Gratuït
Retorn
Gratuït
Eviament
Secret

 • Més informació
 • Preguntes (0)
 • Opinions (1)

Royal Queen Seeds - Pack Creixement

Royal Guardians: potencia el creixement i la producció de resina
El pack creixement Royal Guardians és una selecció de plantes escollides acuradament per potenciar el creixement de la marihuana de diverses formes. Usar plantes en lloc d'additius, espráis i pólvores artificials és un mètode de cultiu respectuós amb el planeta. El cànnabis, com qualsevol altra planta, respon a l'associació de cultius amb un creixement vigorós i robust.

Aquest pack inclou plantes que es poden utilitzar per preparar espráis orgànics que incrementen la resistència i la producció d'olis essencials en les teves plantes. Uns altres són repel·lents anti-insectes biològics que a més milloren la qualitat del sòl i la penetració d'aigua. Mantillos vivents que aporten nitrogen de forma molt més eficaç que un mantillo sec que pot trigar mesos a descompondre's. Diverses d'aquestes plantes són polivalents. Són precioses, milloren la qualitat del sòl i actuen com a repel·lent per a insectes.

El pack creixement Royal Guardians és una solució orgànica ideal per aconseguir plantes més grans i una major producció de resina. Mantenir-te allunyat d'additius artificials també és molt positiu per a la teva butxaca i gratificant a nivell mediambiental. Produiràs marihuana orgànica de gran qualitat amb el teu propi cultiu biodinàmic.

Aquest pack inclou:

- Milenrama
- Camomila
- Coriandre
- Alfals
- Tagete

   

  By G. C. on 02/Nov/2017 :
  (5)

  Title : Fast Delivery and seeds did what they are suppose to do
  Comment : They have brought a colourful and fragrant touch to my grow space


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

CLIENTS QUE VAN COMPRAR AQUEST PRODUCTE TAMBÉ COMPRAREN: