The RQS Blog

.


By Ryan Najjar

Dolçor i floració ràpida personificades: així és la Honey Cream!

Si veiessis una carta de postres i t'adonessis que la Honey Cream és una de les opcions, imaginem que seria la teva elecció. Et suggerim que segueixis aquest instint la pròxima vegada que busquis una varietat per a conrear. La Honey Cream és bella, plena de matisos i molt dolç, per la qual cosa és un fitxatge genial per a qualsevol cultiu d'interior o exterior. Va néixer a Espanya, on és molt benvolguda, però ja és hora que arrasi en la resta del món.

BASE GENÈTICA DE LA HONEY CREAM

Una de les coses fonamentals per les quals ens encanta aquesta varietat és per la seva complexitat. La Honey Cream té les seves arrels no en una ni dues, sinó en tres ceps parentals diferents. És més, totes tenen una reputació important per dret propi.

La primera avantpassada, la BlueBlack, és un encreuament entre la Blueberry i la Black Domina, tots dos ceps de renom. És una varietat amb una dominancia índica molt marcada, famosa pel seu sabor de baies dolces i espècies. La segona, la Maple Leaf Indica, descendeix d'un cep autòcton afganès índica coneguda pel seu efecte corporal potent. L'última progenitora, la White Rhino, té herència afganesa, brasilera i del Sud de l'Índia. És apreciada per pegar fort i ràpid, acompanyant-se després d'una ona d'eufòria.

  • La Honey Cream és una mescla genètica dels ceps BlueBlack, Maple Leaf Indica i White Rhino.

EFECTES DE LA HONEY CREAM

Fins i tot amb un nivell de THC moderat del 16%, la Honey Cream provoca un efecte potent. Com els tres ceps parentals són índica, el normal seria que l'efecte d'aquesta varietat fos una experiència de colocón i relaxació. Si necessites relaxar-te després d'un dia llarg o quedar-te adormit més ràpid de l'habitual, aquest cep és el que cerques. També és bona per a altres coses, a part de quedar-te en el sofà. Cada vegada hi ha més consumidors medicinals que recorren a aquesta varietat per a alleujar els seus símptomes. Les persones que pateixen insomni, dolor crònic i fins i tot tensió muscular senten alleujament amb ella, i continuen sorgint noves recerques.

  • La Honey Cream et sacseja amb un efecte de colocón i somnolència, i hi ha qui la consumeix també per a alleujar els seus símptomes.

SABOR I AROMA DE LA HONEY CREAM

Estem segurs que se t'haurà fet la boca aigua en esmentar el seu nom. No et preocupis, a nosaltres també ens passa. Pel que fa al sabor, el primer que notaràs serà una mescla de sensacions dolces i terroses. No obstant això, l'aroma és increïblement impactant, i la raó del seu nom. La sala s'omple immediatament d'una aroma dolça que es cola pertot arreu, impregnant-lo tot d'alguna cosa semblança a la mel i al caramel. També hi ha altres aromes i sabors que ballen al voltant d'ells, però la dolçor fa que tota la resta resulti bastant subtil.

  • La Honey Cream té un sabor dolç i terrós amb aromes a mel i caramel juntament amb altres tocs subtils.

Honey Cream

Honey Cream (Fast Flowering)
23_genetic background_1 BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 100 - 160 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Setmanes
29_THC_1 THC: 16%
28_Type Blend_1 Sativa 35% Indica 65%
34_yield outdoor_1 625 - 675 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 250 cm
27_harvest period_1 Principis d‘ octubre
22_Effect_1 Psicodèlic

Comprar Honey Cream (Fast Flowering)

CARACTERÍSTIQUES DE CREIXEMENT DE LA HONEY CREAM

Si ja tens experiència conreant altres índiques, pots fer-te una idea de com serà la Honey Cream. Es quedarà relativament petita, aconseguint una alçada màxima de 160cm en interior i 2,5m en exterior, però no es queda tala quant a productivitat. Desenvolupa una estructura bastant arbustiva en tot moment, però en la part superior és increïblement massissa, on presenta cues denses i llargues. A l'hora de la veritat, et donarà collites de fins a 550g/m² en interior i 675g per planta en exterior. Gràcies als últims avanços aconseguits amb aquest cep, el temps de floració és més curt que mai. Tan ràpid, de fet, que estarà llesta després de 6-7 setmanes de floració! Si conrees en exterior, tingues en compte que això significa que l'època de la collita serà a principis d'octubre. Però no tinguis massa pressa; si la deixes una mica més de temps et donarà collites més grans.

  • La Honey Cream desenvolupa una estructura típica d'índica.
  • Pots collir-la una vegada que hagin passat 6-7 setmanes de floració.

UNA ANOTACIÓ FINAL...

Segurament no fa falta que et convencem per a triar un cep que es diu "Honey Cream", però esperem que aquesta descripció t'hagi inspirat. Produeix una relaxació profunda, un sabor dolç i una aroma encara més dolça, així que amb ella no pots equivocar-te. Juntament amb el fet que acaba més ràpid que la majoria, la Honey Cream és realment difícil de superar.

  • Amb un temps de creixement ràpid, efectes calmants i aromes i sabors dolços, la Honey Cream és una varietat de primera categoria.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.