LA INDICA DE HONEY CREAM ÉS UNA BONA MEDICINA

Les llavors feminitzades de Honey Cream són molt populars a Espanya. Segons els experts, produeixen una varietat de cànnabis suau i profitosa. Aquesta varietat de cànnabis clàssica va sorgir a Espanya i s’ha estès arreu del món en poc temps. És una Indica híbrida que combina Maple Leaf, White Rhino i BlueBlack. La Maple Leaf és una excel•lent varietat Indica amb grans cabdells, fulles toves i recoberta amb tricomes. Es va originar a la regió del Hindu Kush de l’Afganistan. Té un gust dolç amb un toc de taronja. De la White Rhino molts diuen que és un afrodisíac amb efectes molt relaxants. És un híbrid entre la White Widow i una varietat Indica sense nom d’Amèrica del Nord. Els cabdells són densos en les soques dures. La White Widow es va originar a l’Afganistan i a Amèrica del Nord. També ha crescut a Brazil i l’Índia. Afegeix un factor medicinal addicional al medicament. Als usuaris els agraden els efectes calmants de la planta perquè alleuja dolors i molèsties. Finalment, la varietat BlueBlack barrejada amb la Indica híbrida de Honey Cream hi afegeix un toc de fruita i baies, així com flors híbrides amb base d’Indica que produeixen grans efectes relaxants. Honey Cream ofereix una excel•lent combinació d’algunes de les Indicas més clàssiques del món, amb el seu característic gust dolç. Podreu gaudir-ne després del sopar i experimentar els forts efectes plaents i medicinals. Molts consideren la Indica pesada però relaxant, una panacea per a malalties físiques i una ajuda per a activitats mentals.

Honey Cream combina el millor del millor amb un vigor híbrid. El sabor és complex i dolç amb un gust fort i molt de cos. El nom deriva de l’aroma rica a caramel. Les llavors de Royal Queen produeixen una planta Indica dominant clàssica i fàcil de conrear que no s’estira massa i creix a prop del terra, la qual cosa fa millorar el seu rendiment i potencial. Sembla tenir un fullatge espès, més dens per la part superior. Hi destaquen el cabdells, mentre que els tricomes y el THC amb resina brillen a les tiges. Creix seguint l’estil Indica clàssic, amb el tronc curt i dens i cabdells plens de resina. Si es fa servir un sistema d’il•luminació de 600 watts es pot aconseguir una temporada de cultiu interior d’aproximadament dos mesos abans d’entrar en mode de recol•lecció. Una planta normal hauria de produir al voltant de 500 grams de flors potents. Els apassionats del cultiu que siguin capaços d’esperar una mica més probablement obtindran molt bons cabdells. Conrear Honey Cream a l’aire lliure ofereix tot un seguit d’avantatges si es disposa d’espai a l’exterior. En general, la soca produirà resultats similars, però la collita haurà de fer-se a principis de la tardor per obtenir-ne un millor rendiment. Les soques de Honey Cream aconsegueixen arribar a una altura d’entre 100 i 140 centímetres, produeixen un alt nivell de THC i estan disponibles en envasos d’una, tres o cinc llavors feminitzades.

Els comentaris sobre aquesta soca han estat increïblement positius, i l’equip de www.medicalmarijuanastrains.com li ha concedit una qualificació A. La gent opina que les taxes de germinació són perfectes. És molt enganxosa, i productors de tot el món en destaquen el seu olor i sabor aromàtic. Les últimes investigacions demostren que la combinació és 90% Indica i aproximadament 10% Sativa. Els crítics van trobar que el seu gust és una barreja suau de dolçor i espècies amb un toc de marihuana i fems. Entra molt bé amb galetes de marihuana i vainilla cremoses. Els efectes són ràpids i potents, o com diu un crític, et seus i allí et quedes. Funciona molt bé si es pren a la nit amb gent, amb grans resultats quan s’està llegint, veient la televisió, fent l’amor i escoltant música. Els seus efectes apareixen ràpids i potents si s’apliquen uns copets per ajudar a empassar la medicina. Les persones amb trastorn per estrès posttraumàtic (TEPT) han experimentat bons resultats amb Honey Cream, i també funciona molt bé per alleujar l’estrès, estimular la gana i reduir el dolor.

Honey Cream Feminized Cannabis seeds

Tot i que moltes persones fumen o mengen Honey Cream, els usuaris més experimentats el vaporitzen per obtenir-ne els millors resultats. La soca funciona encara millor quan es vaporitza. Els vaporitzadors són la millor manera d’obtenir-ne tot el THC i eliminar qualsevol matèria vegetal estranya dels pulmons. Els vaporitzadors han baixat molt de preu i permeten gaudir del THC més potent. Si s’augmenta la temperatura del vaporitzador a aproximadament 180-240 graus centígrads, s’obtindran grans resultats. Així s’aconsegueix eliminar-ne el material tòxic al mateix temps que els ingredients psicoactius del THC arriben als pulmons de manera neta i potent. Les investigacions en laboratoris de California NORML i de la Multidisciplinary Association for Psychological Studies (MAPS) han demostrat que els vapors proporcionen de manera eficient els efectes essencials dels cannabinoides alhora que eliminen les toxines del fum. El fum del cànnabis conté toxines que són perjudicials per als pulmons i el sistema respiratori. Aquestes inclouen propietats molt cancerígenes com els hidrocarburs aromàtics polinuclears que es produeixen a través de la combustió. Els vapors nets i frescos que es produeixen en cremar les substàncies psicoactives són més agradables al paladar i el gust, i ofereixen uns efectes medicinals i psicològics superiors.

Tot i que la vaporització és la forma més recent i millor d’obtenir tot el sabor i l’eficàcia de Honey Cream, juntament amb la ingestió directa afegint-lo als aliments, dolços i begudes, fumar-lo també funciona. Els efectes finals produeixen una sensació forta i agradable amb gust de caramel. Fa bona olor a encens o espelma perfumada, a la vegada que ofereix una experiència medicinal. El viatge cap a una sensació profunda i duradora que proporciona Honey Cream comença amb les llavors feminitzades Royal Queen. El cultiu de caramelicious porta actiu des de fa 15 anys i és conegut pel seu contingut en THC d’alta qualitat, aconseguint normalment entre el 17 i el 20% de cabdells secs. És perfecte per a espais de cultiu interior estrets, encara que també creix en qualsevol entorn de cultiu exterior. La soca pot produir fins a dos quilos de cabdells secs després d’una temporada normal de cultiu interior de ràpid creixement d’entre vuit i nou setmanes. Honey Cream és la soca Indica híbrida del futur disponible avui en Royal Queen. És enganxosa, freda i humida i ofereix propietats medicinals de primera classe i un característic sabor a caramel que agrada a tothom.

Honey Cream Fast Flowering Cannabis

La Honey Cream té un intens aroma molt semblant al caramel, dolç i ensucrat. El sabor, no tan dolç com l’aroma, és gairebé terrós. Degut a la seva complexa genètica, pots obtenir una gran varietat d’olors i sabors, però el dolç aroma a caramel cremós domina per sobre de tot.

COMPRA LLAVORS HONEY CREAM

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.