Pot ajudar amb el càncer de pròstata, càncer de pulmó, leucèmia, càncer de cervell, càncer colorectal, càncer de coll uterí, càncer de mama i d'altres.

Alhora, ajuda a alleujar els símptomes associats als tractaments tradicionals contra el càncer, com els marejos i els vòmits. No obstant això, moltes persones ho desconeixen perquè els beneficis mèdics de la marihuana es veuen enfosquits per la seva mala reputació.

Un compost curatiu únic

La marihuana també es coneix comunament com a cànnabis, i prové de la planta del cànem. Les fulles, cabdells i flors de la planta contenen una substància química única coneguda com a cannabinol. Aquest és el compost químic que es troba a la marihuana de Royal Queen Seeds i que es fa servir en diferents aplicacions mèdiques.

El cannabinol té la capacitat de desactivar el gen responsable de la metàstasi en moltes formes agressives de càncer. A més, no presenta les propietats psicoactives de la planta de marihuana. Pot prevenir el càncer, reduir la diabetis depenent d'insulina en un 58 per cent i els atacs de cor en un 66 per cent.

Fonaments de les troballes

Les propietats del cannabinol estan recolzades per un estudi recent realitzat a Espanya . Un equip de metges espanyols va realitzar proves per veure si el càncer de glioblastoma multiforme podia deixar d'estendre's tallant el seu subministrament sanguini mitjançant l'ús de la marihuana medicinal.

El càncer de glioblastoma multiforme és un dels càncers més difícils de tractar. Sovint no respon als tractaments convencionals, com ara la cirurgia, la quimioteràpia i la radioteràpia. Els científics sabien que l'ús de la marihuana medicinal podia bloquejar el creixement constant dels vasos sanguinis en un ratolí, però volien saber si podria passar el mateix en un pacient humà.

Els resultats van ser sorprenents. Els gens associats al creixement dels vasos sanguinis en un tumor mitjançant la producció d'una substància química coneguda com el factor de creixement endotelial vascular o VEGF van reduir la seva activitat considerablement. El cannabinol deté la producció de VEGF mitjançant la producció d'un compost anomenat ceramida que controla la mort cel•lular. Aquest descobriment també va proporcionar una nova diana farmacològica per a l'ús de teràpies basades en cannabinoides contra el càncer.

Una altra troballa important

A més d'ajudar en el tractament d'un dels càncers més complicats, el cànnabis ha demostrat ser altament eficaç en el tractament del càncer no melanoma. El càncer no melanoma és considerat un dels tumors malignes més comuns que es troben en els éssers humans. Atès els efectes inhibidors de creixement del cannabinol en els gliomes i l'àmplia distribució tissular dels dos tipus de receptors cannabinoides, els científics han estudiat la capacitat potencial d'aquests compostos en la teràpia del tumors del càncer de pell.

Un cop més, el resultats van ser sorprenents. L'activació dels receptors cannabinoides provoca l'apoptosi cel•lular del tumor de la pell. Alhora, disminueix la viabilitat de les línies cel•lulars epidèrmiques que causen tumors. L'estudi també demostra que pot disminuir l'activació d'EGF-R en un tumor de pell. EGF-R és un factor relacionat amb el càncer que juga un paper essencial en el procés angiogènic necessari per al creixement d'un tumor de pell.

Altres beneficis

Atès aquests descobriments, els pacients amb càncer poden beneficiar-se de l'ús de la marihuana medicinal de Royal Queen Seeds com a tractament alternatiu contra el càncer. A més, les persones que pateixen càncer poden gaudir d'una gran varietat de beneficis en fer-la servir. Un d'aquest avantatges és que els ajuda a recuperar la gana.

Tant la radioteràpia com la quimioteràpia afecten al sentit de l'olfacte i el gust dels pacients amb càncer. Sovint això pot fer que no vulguin ni sentir a parlar del menjar. Però, per millorar, els malalts han de tenir una dieta saludable. El cannabinol, l'ingredient principal de la marihuana, ha demostrat una vegada i una altra que fa augmentar l'apetit dels pacients amb càncer, a més del sentit del gust i l'olfacte.

Un altre benefici important de la marihuana medicinal per a les persones que pateixen càncer és que ajuda a disminuir el dolor. Els tractaments contra el càncer no acostumen a ser agradables. La majoria dels pacients experimenta molt de dolor, ja que el seu cos està lluitant contra la malaltia. El consum de marihuana medicinal pot ajudar a alleujar aquest dolor.

Cal no oblidar l'insomni i els marejos

A més dels beneficis esmentats anteriorment, la marihuana medicinal també ajuda als pacients amb càncer que tenen problemes per conciliar la son. Tant si no estan responent al tractament com si no poden acceptar la notícia de la seva malaltia, l'insomni no és agradable per a ningú. S'ha demostrat que el cannabinol que conté la marihuana medicinal ajuda a relaxar els pacients que han estat diagnosticats de càncer i els ajuda a conciliar la son més fàcil i ràpidament. La son és una part essencial en qualsevol procés de recuperació. Si el cos humà no pot dormir, sovint li costa molt més recuperar-se. A més, la marihuana medicinal ajuda a prevenir els marejos. Un cop més, aquest és un problema dels tractaments contra el càncer.

Molts dels pacients que se sotmeten a tractaments de càncer pateixen marejos. Això també fa impossible que puguin concentrar-se la major part del temps. S'ha trobat que la marihuana medicinal realment pot ajudar als pacients que pateixen marejos com a conseqüència dels seus tractaments. Si es redueixen els marejos, també es redueixen les nàusees i vòmits de molts dels pacients. Això, al seu torn, ajuda als malalts de càncer a digerir els aliments i a guanyar pes, un altre factor important en la seva recuperació.

El desconeixement d'aquestes dades

Malgrat que aquestes dades han estat divulgades àmpliament a través de la Societat Mèdica dels Estats Units, moltes persones i metges desconeixen els beneficis de l'ús de la marihuana medicinal com a part de la lluita contra el càncer. La raó principal és que no hi ha cap investigació o estudi que hagi estat reconegut pel govern nord-americà.

Aquestes persones també argumenten que la marihuana medicinal no pot ser sotmesa a proves ben controlades perquè no presenta la forma d'una dosi o fórmula estàndard reproduïbles. És a dir, que no pot complir amb les normes acceptades pel govern relatives a qualitat, potència i puresa de la droga.

No obstant això, altres serveis d'atenció sanitària d'arreu del món prefereixen ignorar aquest darrer detall. El Ministeri de Salut d'Israel, per exemple, reconeix formalment les propietats terapèutiques de la marihuana medicinal. A més, va formular directrius per aplicar més eficaçment la distribució i producció de la marihuana medicinal amb el finançament del govern. També es calcula que, a la llarga, 40 000 malats de càncer tindran total accés a la marihuana medicinal un cop que el programa estigui totalment implementant. Resumint, la marihuana medicinal té un munt de beneficis per als pacients amb càncer. 

Avís d'exempció de responsabilitat mèdicaLa informació enumerada, referenciada o enllaçada en aquesta pàgina web només és per a finalitats educatives generals i no ofereix cap consell legal o mèdic de manera professional.

Royal Queen Seeds no condona, defensa o fomenta l'ús lícit o il•lícit de drogues. Royal Queen Seeds no es pot responsabilitzar de la informació de les referències de les nostres pàgines, o de les pàgines que enllacem, que condonin, defensin o fomentin l'ús lícit o il•lícit de drogues o activitats il•legals. Consulteu amb el vostres metge o professional sanitari abans d'utilitzar algun dels productes o mètodes que apareixen enumerats, referenciats o enllaçats en aquest lloc web.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.