L'embaràs és un moment en què has de tenir molta cura del teu cos, ja que està donant suport a una nova vida. Ha d'evitar-se el consum d'alcohol, tabac i fins i tot cafè. La marihuana medicinal és un factor totalment diferent que els investigadors porten molts anys tractant d'estudiar. La marihuana no és més que una planta cultivada des de fa centenars d'anys. Ni tan sols en les varietats híbrides, la marihuana medicinal es barreja amb drogues o productes químics, a diferència dels cigarrets o l'alcohol. Hauries de consumir cànnabis durant l'embaràs? L'estigma negatiu i els resultats esbiaixats en experiments no relacionats sovint fan fugir la gent dels beneficis de la marihuana medicinal durant l'embaràs. 

Menjar, vaporitzar o fumar cànnabis
Com que moltes dones pateixen nàusees durant l'embaràs, menjar una galeta o un pastís de cànnabis no sembla una bona opció. La majoria de dones embarassades que consumeixen marihuana medicinal la fumen o vaporitzen. Quan es fuma cànnabis, la molècula de THC arriba al cervell ràpidament perquè accedeix ràpidament al torrent sanguini a través dels pulmons com a centre de distribució. D'altra banda, el consum de marihuana medicinal requereix un període d'espera perquè la molècula activa es desplaci a través de les parets d'absorció del sistema digestiu fins al torrent sanguini. Nosaltres recomanem encaridament no fumar durant l'embaràs! La vaporització és la forma més saludable de consumir marihuana medicinal. 

Productes alimentaris de cànnabis

La nutrició com a màxima prioritat
La marihuana medicinal redueix les nàusees i els símptomes de vòmits tan habituals en embarassades al matí. Un sistema digestiu calmat permet a la mare prendre aliments nutritius per nodrir el fetus. Les dones que contínuament estan vomitant estan privant el fetus de prendre els elements essencials i vitamines necessaris per a un bon desenvolupament. Una forma greu dels marejos matinals, anomenada hiperemesis gravídica, pot posar en perill la vida del nadó i fer que la mare requereixi alimentar-se per via intravenosa en un hospital. El simple consum de marihuana medicinal augmenta la gana i permet digerir els aliments.

marihuana embarassadaEl fetus en desenvolupament
La marihuana medicinal no està relacionada amb una disminució dels períodes de gestació ni amb problemes de desenvolupament dins de l'úter. Les mares que pateixen problemes durant l'embaràs sovint es veuen afectades per problemes ambientals, com ara una atenció mèdica deficient en regions amb dificultats socioeconòmiques. La manca d'atenció prenatal i d'aliments saludables, juntament amb problemes mèdics preexistents, contribueixen a l'aparició de problemes de desenvolupament del fetus. La marihuana medicinal no és un factor causal en l'ocurrència d'anomalies, inclòs el síndrome de Down. 

Efectes després del naixement
Els fills de pacients de marihuana medicinal no presenten diferències físiques respecte als nadons d'altres mares. La mida dels nounats pot ser lleugerament inferior en comparació amb nadons fills de no consumidores de marihuana medicinal, però aquesta dada també es veu afectada per la genètica i altres factors ambientals, com ara l'estrès de la mare en donar a llum. En un estudi, es va observar una diferència de menys de dues dècimes de polzada en la longitud dels nounats. Es van trobar lleugeres diferències en la circumferència del cap, el pes i l'agilitat física, i es va determinar que la causa podia ser la diferència de longitud. Després d'uns 30 dies de vida, els nadons van mostrar signes normals de desenvolupament, independentment de la seva exposició a la marihuana. 

Baby

Creixement
Es van realitzar proves cognitives i físiques en nens fills de consumidores de marihuana  medicinal i en un grup de control per veure si la planta produïa cap efecte negatiu. Els nens d'un any no van presentar cap diferència important de les seves capacitats que es basés en la seva exposició a la marihuana medicinal durant l'embaràs de la seva mare. A mesura que anaven creixent, van tornar a sotmetre's a proves per veure si es podien produir d'altres efectes. Però els investigadors es troben en una cruïlla perquè la intel·ligència als tres o quatre anys també es veu afectada pels cuidadors i l'entorn. Els nens que van obtenir uns resultats baixos en les proves cognitives provenien generalment de zones amb dificultats socioeconòmiques on no havien tingut contacte amb joguines educatives o dispositius electrònics. La marihuana medicinal no pot ser l'única causa d'unes habilitats cognitives més baixes, ja que l'entorn hi juga un paper clau.
nena fuma un porro

Risc de càncer
Les investigacions sobre el càncer infantil presenten molts resultats esbiaixats degut a l'estigma de la marihuana. Per exemple, els pares que tenen un fill amb càncer volen trobar una causa definitiva per a la malaltia. Si es pregunta a les mares, aquestes poden exagerar el seu ús de la marihuana medicinal per trobar una causa que justifiqui la malaltia. Si es pregunta a les mares de nens sans sobre el seu consum de la marihuana medicinal, aquestes acostumen a respondre que no la van pas consumir. No volen semblar mares dolentes per respondre honestament sobre el seu consum. Les causes del càncer són nombroses, com ara l'historial de malalties de la família, l'exposició a substàncies químiques i l'edat de la mare.  El consum de marihuana medicinal no pot assenyalar-se com a causa de càncer.
El cànnabis no culpable
Els opositors a la marihuana medicinal dificulten el desenvolupament d'investigacions per part de metges honestos que desitgen trobar respostes concretes. Segons investigacions realitzades durant diverses dècades, el consum de marihuana medicinal és segur per a dones embarassades. Si l'estigma negatiu i els obstacles burocràtics desapareguessin en el futur, els metges podrien realitzar noves proves que demostrarien, a més, que el cànnabis és una alternativa segura per a dones embarassades. 

Haga crecer su propia marihuana medicinal

 

Aviso Legal Médico:
Toda información que figura en listas, referencias o enlaces de esta página web es para fines generales educativos y no constituye un consejo profesional médico o legal. Royal Queen Seeds no tolera, aboga o promueve el consumo lícito o ilícito de drogas. Royal Queen Seeds no se responsabiliza por el material de las referencias de nuestras páginas o de las páginas a las que ofrecemos enlaces que toleran, abogan o promueven el consumo lícito o ilícito de drogas o las actividades ilegales. Por favor, consulte su Médico/Profesional Sanitario Cualificado antes de utilizar cualquier producto/método que figure en las listas, referencias o enlaces de la presente página web.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.