The RQS Blog

.


By Steven Voser

ICE: La perfecta soca híbrida Indica dominant per a fumadors d’abans de dormir i amants de haixix.

La ICE és una soca de cànnabis Indica dominant coneguda per la glaçada aparença dels seus buds així com pel fort viatge que ofereix la planta. Tot i que el nom és tècnicament un acrònim d’ “Indica Crystal Extreme”, és difícil imaginar-se un nom millor per a aquesta soca híbrida de marihuana: els buds florits estan tan plens de glàndules brillants de resina, que pensaries que han estat coberts amb un toc de vidres de gel. Apreciada pels fumadors nocturns pel seu efecte relaxant que et deixa tirat al sofà, aquesta és la soca perfecta per a qualssevol usuari de cànnabis que busca alleujament del dolor crònic, de l’ansietat, estrès o insomni. Guanyadora de la Cannabis Cup l’any 1998, la ICE compta amb una llarga història per corroborar la seva popular reputació.

Característiques tècniques

La ICE és una híbrida derivada de la combinació de tres soques clàssiques de cànnabis: Afgana pura, Northern Lights i Skunk. El resultat és una soca 90 per cent Indica i 10 per cent Sativa, produint un dels viatges més relaxants de qualssevol híbrida del mercat.

L’alt contingut de THC de la soca ICE varia aproximadament d’un 18 a un 21 per cent i la planta també produeix un contingut de cannabinoide mig-alt. No obstant això, la característica més notòria d’aquesta soca és la alta producció de glàndules de resina. Això és el que dona als buds la seva aparença glaçada, així com una consistència extremadament enganxifosa: és comú que el producte ICE s’enganxi dintre del seu recipient i molts usuaris declaren que si intenten aixafar aquesta herba amb una peladora, la fulla deixa de funcionar. Altres usuaris informen que aquesta soca passa fàcilment la ‘proba de la paret’: quan pressiones una llavor contra una paret, es queda allà com una goma adhesiva.

Els efectes de fumar ICE

Com ja s’ha mencionat, consumir ICE provoca un viatge extremadament relaxant que es nota de manera immediata. Això la fa una preferida entre els usuaris de cànnabis que pateixen d’insomni: simplement encén un bol abans d’anar a dormir, estira’t i gaudeix d’una llarga nit de son profunda.

No obstant això, la ICE no està reservada només per a insomnes. Amb un 90 per cent d’Indica, la soca també és perfecta per a usuaris que busquen reduir el seu nivell d’ansietat i estrès. Durant aproximadament dues hores, l’efecte de la ICE és perfecte per quan vols relaxar-te i gaudir d’una pel•lícula o videojoc tirat en el sofà.

Com passa amb moltes soques amb Indica abundant, la ICE és coneguda també per provocar antulls, convertint-la en una genial opció per a usuaris que pateixen de falta d’apetit. Però ves amb compte si decideixes fumar abans de l’esmorzar o el dinar, perquè podries trobar-te fent una migdiada inesperada a meitat del dia. Tenint en compte aquest fet, els fumadors diürns trobaran que la ICE és més adequada per a sistemes de vapor. Quan es vaporitza, el fum d’aquesta soca és més lleuger i el viatge es redueix enormement mentre es ressalta l’efecte del cap. D’aquesta manera, aconsegueixes tots els efectes eufòrics i relaxants sense acabar coaccionat pel potent efecte del cos.

La ICE produeix un fum molt dens, descrit moltes vegades com una combinació d’herba Skunk i oli d’haixix barrejat. El sabor pungent i picant és molt distintiu, tot i que no és desagradable. Mentre que el fum pot semblar ser bastant dens per a usuaris novells, als aficionats gourmet de marihuana generalment els hi encanta per la seva combinació de sabors i aromes subtils. Degut a l’alt contingut de THC, alguns usuaris també reporten que la ICE emana un toc de sabor a gasolina, reminiscent de la famosa soca dièsel amargant i els seus parents.

ICE per a cultivadors

La Indica Crystal Extreme pot cultivar-se en interiors i exteriors, tot i que és millor fer-ho en climes càlids amb una il•luminació abundant. És una bona soca per a principiants i cultivadors més avançats, florint en una relativa rapidesa de sis a vuit setmanes. No obstant això, alguns cultivadors prefereixen esperar fins a deu setmanes abans de collir-la, per a maximitzar el contingut de resina dels buds.

ICE LLAVORS DE CÀNNABIS

Ice

Ice

Genetic background Afghan x Northern Light x Skunk
Yield indoor 400 - 450 gr/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 8 - 10 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 90% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Early October
Effect Physical stoned

Buy Ice

Els buds florits de la ICE solen ser molt densos, permetent produir relativament alts rendiments en petits sistemes de creixement. En quant a les soques híbrides, el rendiment normal no és el més alt: generalment, el rendiment es de 55 a 65 grams per planta, cosa que equival aproximadament a 300 o 400 grams per metre quadrat quan s’utilitza una bombeta de 600 vats. Les plantes son bastant curtes i normalment no arriben a fer més d’un metre d’alçària. No obstant, alguns cultivadors aconsegueixen compensar això i produir rendiments més alts reduint o cobrint la planta, la qual cosa la força a créixer de manera horitzontal.

La ICE també és genial per als entusiastes de haixix, produint més quantitat d’haixix provinent del material de la planta que no s’utilitza. De fet, Royal Queen Seeds assegura que aquesta és la seva millor soca feminitzada en quant a producció d’haixix. Per als amants d’haixix, això compensa el rendiment relativament baix de la soca.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.