La Fruit Spirit és una coneguda barreja de soques de cànnabis Indica i cànnabis Sativa i el producte final és conegut pel seu espectacular sabor i efecte cerebral que recorda les baies madures i el sol de l’estiu. La planta té majoritàriament un efecte Sativa i és una eterna preferida dels amants de l’herba que gaudeixen d’un alt efecte que els permet fer la seva feina durant el dia. La Fruit Spirit és una elecció espectacular per a productors de marihuana principiants ja que és fàcil de cultivar, tot i que els experts poden millorar els seus nivells de nutrients per aconseguir el millor creixement i el més alt contingut de THC. 

Ideal tant pel cultiu en interiors com en exteriors, les llavors de cànnabis Fruit Spirit poden florir en vuit setmanes després de que el programa d’il•luminació canviï a 12 hores d’obscuritat. Amb una alçària de fins a 50 o 60 centímetres, la Fruit Spirit premiarà als productors de cànnabis d’interior amb alts rendiments que varien de 50 a 60 grams per metre quadrat, fent d’aquesta soca cànnabis una elecció ideal per a aquells que busquen grans collites de buds carregats de THC. La planta té una lleugera tendència a estendre’s, degut a la seva herència de Sativa i molts productors utilitzen tècniques d’ensinistrament o floració avançada per mantenir les plantes sota control quan l’alçària és un problema. 

La Fruit Spirit és una llavor de marihuana completament feminitzada , així que mai n’hi haurà cap flor mascle que pugui tornar un jardí d’interior o exterior en una pila de llavors. La soca produeix també excel•lents mares i els productors poden escollir els seus clons provinents completament de la poda en poc més de dues setmanes. Ja que aquesta soca té característiques de Sativa dominant, la planta s’estira durant les primeres quatre setmanes de floració i treballa perfectament en configuracions de ‘mar verd’. Oferint un increïble nivell de THC i un sabor súper dolç, les llavors de cànnabis Fruit Spirit feminitzades arriben a una alçària de més de 20 per cent de marca THC. La planta és també una opció espectacular per a jardins exteriors, i és altament resistent a la floridura, convertint-la així en la elecció perfecta per a tardors humides.

Royal Queen Seeds ofereix una espectacular soca de cànnabis feminitzada Fruit Spirit que deriva el seu nom del suau fum i de la dolça olor de buds completament madurs. La planta és una preferida dels fumadors d’herba experts que gaudeixen de productes acabats que combinen el sabor, la olor i l’efecte elevador per a un acabat sorprenent. Els orígens d’aquesta particular soca es remunten a una combinació entre Blueberry i White Widow, i els aficionats d’herba poden trobar característiques d’ambdues soques presents en la Fruit Spirit. Amb un vigor híbrid, els clons joves de marihuana o plantes joves creixen ràpidament tant en interiors com en exteriors i aquesta extraordinària soca combina les millors característiques de dues de les soques de marihuana més populars del món.

La soca de marihuana Blueberry ha estat circulant des de finals dels anys 70 i principis dels 80. Aquesta planta va ser combinada originàriament per un dels cultivadors de cànnabis més famosos del món, DJ Short. La Blueberry és originàriament una combinació de tres soques: una Highland Thai, una Purple Thai i un mascle Afgà i va guanyar-se el seu nom pel seu sabor característic i les tonalitats blavoses dels seus buds acabats i fulles frondoses. La soca de marihuana Blueberry és guanyadora d’una Cannabis Cup i produeix buds espectaculars de qualitat medicinal que són coneguts pel seu efecte eufòric, fent-la genial per a relaxar-se al final del dia. La influència Sativa de la Blueberry és notable en la Fruit Spirit i la planta també té el mateix efecte elevador i tonalitats purpúries depenent de les condicions de cultiu.

Complementant perfectament els efectes cerebrals e immediats de la Blueberry, la White Widow ha estat afegida a la barreja Fruit Spirit i assegura que la soca de marihuana conté un increïble contingut alt de THC. La White Widow és una de les soques de cànnabis més famoses del món, havent guanyat fins i tot la Cannabis Cup l’any 1995. La planta va ser creuada originàriament per Shantibaba i es rumoreja que és una combinació d’una Sativa brasilera i una Indica que va ser localitzada per primer cop pel cultivador durant un viatge a l’Índia. Mentre visitava la Índia, Shantibaba va creuar-se amb un cultivador que havia combinat plantes pel seu contingut més alt de tricoma i així, va emportar-se a Amsterdam algunes llavors amb el propòsit de combinar-les. La White Widow és coneguda per la seva òptima producció de resina i afegeix impuls al sabor i un alt efecte de Fruit Spirit. 

Fruit Spirit Feminized
Els cultivadors de cànnabis d’interiors poden cultivar les seves plantes Fruit Spirit mentre encara són petites i assegurar-se de que terminen florint a menys d’un metre d’alçària. Si es fa d’aquesta manera, la collita de la marihuana variarà entre 30 i 40 grams per planta. Creixent sota una il•luminació de 600 vats en una tenda o en una habitació interior, el rendiment pot arribar als 400 grams per metre quadrat. La Fruit Spirit també funciona molt bé en exteriors, i pot arribar fàcilment als 2 metres d’alçària. En cultius exteriors de marihuana, la Fruit Spirit produeix un fantàstic rendiment i els cultivadors experts poden recollir fàcilment més d’un kilogram per planta.

Els amants de maria que ja han tingut aquesta planta cànnabis Sativa dominant en el seu jardí, han comentat el seu increïble sabor i els seus buds fruitals glaçats amb tricomes.  Ja que la Fruit Spirit creix bé tant sota il•luminació artificial com sota el sol, és una espectacular elecció que premia als productors amb intensos rendiments de marihuana de qualitat medicinal. Si es cultiva en interiors amb sistemes hidropònics, la planta respon bé a nivells de nutrients elevats durant la cinquena i sisena setmana de floriment i s’engreixarà ràpidament.

Compra Feminized Fruit Spirit Cannabis

Fruit spirit és el resultat actual de la inacabable recerca de nous sabors que enviïn les teves papil·les gustatives a ballar amb cada calada que facis. Aquesta varietat de marihuana és una de les skunks més dolces que han arribat fins els nostres dies.

COMPRA LLAVORS FRUIT SPIRIT

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.