The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

La Fruit Spirit és una varietat amb una lleugera dominancia indica, desenvolupada amb dos objectius en ment: potència i sabor. Els criadors d'aquest singular cep van aconseguir crear amb èxit una varietat carregada de sabor i amb un efecte potent i ben equilibrat. Per a això, van creuar dos varietats mundialment conegudes: la White Widow i la Blueberry.

L'ARBRE GENEALÒGIC DE LA FRUIT SPIRIT: BLUEBERRY BARREJADA AMB WHITE WIDOW

La White Widow és una de les plantes de cànnabis més famoses de tots els temps. El seu nom és conegut per molts, des dels fumadors d'haixix veterà fins als amants dels dabs potents. Aquest guardonat cep va ser creada en 1994, encara que el seu passat està envoltat de misteri i controvèrsia. Diversos criadors afirmen que el sorgiment de la White Widow es deu al seu coneixement i destresa. Un d'aquests és Shantibaba de Green House Seeds. Es creu que va desenvolupar aquest magnífic híbrid en creuar una genètia sativa pura brasilera amb un híbrid del sud de l'Índia. Sigui com sigui l'origen de la White Widow, l'immens amor pel seu colocón eufòric i creatiu no s'esvaeix amb el pas del temps.

La Fruit Spirit també hereta la genètica de la Blueberry, una índica saborosa i relaxant. La Blueberry va saltar a la fama en el món cannábic després de guanyar el premi a la Millor Índica en la High Times Cànnabis Cup l'any 2000. Però, malgrat aquest augment de popularitat, la Blueberry ja havia estat delectant als consumidors de cànnabis amb la seva suau fumada índica, i els seus increïbles sabors afruitats, des de la dècada de 1970. El seu creador va ser DJ Short, un criador americà que va desenvolupar aquest cep en experimentar amb ceps purs afganesos i tailandesos.

ELS EXTRAORDINARIS EFECTES DE LA FRUIT SPIRIT

La composició genètica de la Fruit Spirit, ben equilibrada, produeix efectes dirigits al cos i la ment en la mateixa mesura. L'element sativa del seu efecte catalitza una sensació energètica i motivadora, els colors semblen més brillants, tot sembla més nítid i augmenta la concentració i l'estat d'alerta. Aquest aspecte converteix a la Fruit Spirit en una bona varietat per a consumir quan necessites un estímul cognitiu.

D'altra banda, l'element índica produeix un efecte relaxant sobre els músculs, similar a rebre un massatge. Les tensions desapareixen i l'estrès i l'ansietat es dissipen en l'èter. Aquests efectes contrastants, però complementaris, conflueixen per a crear una experiència meditativa. La ment es manté nítida, mentre el cos es relaxa en el moment present.

La versatilitat d'aquests efectes resulta en una fumada flexible, que pot gaudir-se en qualsevol moment del dia. Fuma la Fruit Spirit a primera hora del matí per a aixecar-te del llit, o a la nit per a relaxar-te i preparar-te per a anar a dormir.

La Fruit Spirit produeix uns nivells de THC del 18%, per la qual cosa és potent però no aclaparador. També produeix nivells mitjans de CBD, un cannabinoide associat a gran quantitat d'avantatges terapèutics potencials.

UN HURACÀ DE SABOR: ELS SABORS DE LA FRUIT SPIRIT

El cep ascendent Blueberry ha deixat la seva petjada en aquest sentit. Els cabdells madurs de la Fruit Spirit emanen la inconfusible aroma a fruita i baies de la Blueberry, delectant les papil·les gustatives en fumar. Les calades d'un bong o un porro estan carregades de sabor, però on realment destaquen els terpens d'aquest cep és en vaporitzar-la. El sabor es conserva molt millor i pot apreciar-se en major mesura.

Podria fins i tot argumentar-se que la Fruit Spirit supera a la seva predecessora pel que fa al sabor. Produeix una dolçor intensa, que deixa al consumidor amb ganes de més i més. En usar-la en la cuina per a preparar comestibles potents, afegeix un magnífic subidón dolç a pastissos, galetes o brownies.

Fruit Spirit

Fruit Spirit
23_genetic background_1 Blueberry x White Widow
33_Yield indoors_1 375 - 425 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 9 - 10 Setmanes
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 30% Indica 70%
34_yield outdoor_1 475 - 525 gr/plant
32_plant height outdoors_1 175 - 220 cm
27_harvest period_1 Principis d‘ octubre
22_Effect_1 Lluït

Comprar Fruit Spirit

CABDELLS COMPACTES I RESINOSOS: CONREANT LA FRUIT SPIRIT

L'equilibri gairebé perfecte entre genètica índica i sativa de la Fruit Spirit pot observar-se a nivell visual al llarg del cicle de cultiu. Aconsegueix una altura mitjana en interior, però en cultius d'exterior s'estira a altures més elevades. Les plantes produeixen flors compactes que, malgrat no ser enormes, regalimaran resina rica en cannabinoides.

Les plantes d'interior creixen a altures variables entre 80-120cm. Amb les llums adequades, produeixen collites satisfactòries de 375-425g/m² després d'una fase de floració de 8-10 setmanes. Les plantes conreades a l'aire lliure aconsegueixen altures enormes de 220cm i produeixen collites impressionants de fins a 525g/planta.

Els cultius d'exterior prosperen en climes càlids, sentint-se com a casa sota la calor de països com Grècia o el Brasil. En l'hemisferi nord, la Fruit Spirit estarà llesta per a collir a principis d'octubre.

FRUIT SPIRIT: UNA VARIETAT PER AlS SIBARITES CANNÁBICS

Qualsevol planta de marihuana pot donar-te un colocón, però només unes poques submergeixen al consumidor en una experiència sensorial divina d'aromes exquisides, sabors sucosos i colocones equilibrats, l'efecte dels quals se centra en tots els aspectes del cos i la ment. La Fruit Spirit és una varietat per als sibarites del cànnabis, per a aquells que aprecien cadascun dels elements d'un cep de marihuana. Fuma't les seves flors com si estiguessis degustant un bon vi.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.