La Sour Diesel, una de les varietats de cànnabis més famoses i més desitjades, recompensa als cultivadors amb excel•lents rendiments i amb buds d’altíssima qualitat. Els buds de la Sour Diesel desprenen un potent aroma cítric i la pujada es caracteritza per la seva eufòria energètica, convertint-la en una opció ideal per als fumadors experts que volen gaudir d'un producte perfecte per consumir durant tot el dia. L'hibrida també es coneix amb el nom de Sour D, i se suposa que és un encreuament entre l'infame 91 Chemdawg i una varietat de Northern Lights x Super Skunk. La 91 Chemdawg es va trobar originàriament en una bossa que s'havia venut en un concert de Grateful Dead i la soca es va obrir camí cap a la Costa Oest a principis dels 90. La Sour Diesel barreja les millors qualitats de les Satives de la vella escola amb la quantitat correcta d'una Indica Afgana per a convertir-se en una gran productora ideal per als cultius d'interior o d'exterior. Els buds són coneguts per la seva pujada d'efecte ràpid i de qualitats inimaginables.

Sour diesel strain

La Sour Diesel assoleix un dels preus més elevats del mercat degut, en part, pel llarg període de floració que necessita la planta en una plantació d'interior. Un cop es canvia la programació de la llum per induir a la floració, els buds necessitaran de 8 a 10 setmanes per madurar i brillar amb uns tricomes que la converteixen en una de les varietats de cànnabis més potents del planeta. Com que no necessita gaire temps de floració, la Sour Diesel ofereix excel•lents rendiments i els productors d'interior poden arribar a aconseguir més de mig quilo de buds en una sola planta. L'entutorat és gairebé essencial en les carpes de cultiu més petites perquè la Sour Diesel té la tendència a estirar-se durant les primeres quatre setmanes de floració. Per aquesta raó, la majoria de productors prefereixen utilitzar mètodes d'entutorat que provoquin poc estrès i permetin augmentar la quantitat total de buds. Aquestes plantes també es desenvolupen amb nitrogen elevat durant les etapes vegetatives. La Sour Diesel és perfecte tant per a principiants com per a experts. Els cultivadors de cànnabis avançats poden ajustar amb precisió els nutrients del seu jardí perquè les plantes creixin perfectament.

Sour Diesel Cannabis

La Sour Diesel també és una opció ideal per als productors d'exterior que busquen els millors rendiments d'un cànnabis de qualitat medicinal excel•lent. Com que la varietat és gairebé un 90 per cent Sativa, prefereix entorns càlids, com els que es troben a Espanya o a la costa californiana. Amb unes condicions de cultiu adequades, la planta pot produir fàcilment més de mig quilo de buds a l'aire lliure si rep sol abundant, nutrients i agua. Els cultivadors de cànnabis exterior es veuran recompensats per una planta de creixement ràpid que fàcilment pot assolir els 10 metres d'alçada. Durant les últimes setmanes de floració, els buds quedaran coberts de tricomes. A l'hemisferi nord, la collita es pot fer a l'octubre.

La Sour D, preferida per molts famosos, ha estat present en nombroses cançons que exalten la seva forta olor i la increïble pujada de la Diesel. La Sour Diesel produeix buds madurs que són ideals per a pacients consumidors de cànnabis medicinal, i la planta sovint és una de les opcions per aquells que pateixen ansietat o depressió. Com que els buds de la Sour Diesel són sovint els més rars del mercat, no és estrany que els fumadors de cànnabis paguin els preus més elevats per a un producte final que compleix els requisits de qualificació AAA.

Comprar llavors de cànnabis Sour Diesel en línia

La Sour Diesel, famosa arreu del món, ja està al catàleg de llavors feminitzades de Royal Queen Seeds. Estem encantats d’afegir aquesta excel•lent soca de cànnabis a la nostra selecció. És, gairebé amb tota seguretat, una de les soques més famoses de cànnabis de tot el planeta i, possiblement, una de les més potents.

COMPRA LLAVORS SOUR DIESEL

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.