The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

La Sour Diesel és una varietat molt coneguda entre els apassionats cannàbics de tot el món. Podria dir-se que es tracta d'una de les més volgudes i conegudes que existeixen, i compta amb l'aprovació de la High Times com a suport! Catalogada per aquesta revista com una de les 25 millors varietats de tots els temps, la publicació va arribar a l'extrem d'afirmar que la Sour Dièsel tindria un lloc en la seva llista per a tota l'eternitat.

LA GENÈTICA ENIGMÀTICA DE LA SOUR DIESEL

Malgrat el seu ampli reconeixement, els orígens precisos de la Sour Diesel continuen sent objecte de debat. Té arrels en la Costa Est dels Estats Units, però no se sap amb certesa quines varietats parentals es van utilitzar per a crear aquesta llegenda. Alguns criadors sostenen que la Sour Diesel és simplement un fenotip diferent de Diesel, mentre que uns altres afirmen que va sorgir d'un encreuament entre una Chemdawg i una Northern Lights. Uns altres rebutgen totes dues afirmacions, i creuen que la Sour Diesel va heretar la genètica de l'Original Diesel i la descendència de la Northern Light, la Shiva i la genètica hawaiana.

El llinatge exacte de la Sour Diesel podria romandre com un misteri per sempre, però la seva composició genètica s'ha mantingut més o menys constant. La varietat és de dominancia sativa, i la versió clàssica de RQS de la Sour Diesel conté un 70% de genètica sativa i un 30% d'índica.

ELS EFECTES DE LA SOUR DIESEL: UN EFECTE SOCIABLE I ESTIMULANT

La dominancia sativa de la Sour Diesel dóna lloc a una pujada estimulant i lúcida, amb un 19% de THC. Aquest valor tan alt de THC, combinat amb la seva tendència sativa, la converteix en una experiència d'acció ràpida i duradora, que es pot gaudir sense perdre la capacitat d'actuar. Sens dubte, es tracta d'un cànnabis que puja l'estat d'ànim, i molts consumidors senten eufòria i alleujament temporal de l'estat d'ànim baix i l'estrès.

Aquests efectes cerebrals estimulen la capacitat cognitiva i et submergeixen en un estat d'ànim sociable i parlador, trets que fan que la Sour Diesel sigui una varietat genial per a fumar en companyia i quan estàs de festa. Els seus efectes poden ajudar a trencar el gel i a fondre les barreres socials incòmodes. També és una herba ideal per a compartir-la amb el teu cercle íntim d'amics per a filosofar i submergir-te en una conversa profunda.

Els efectes estimulants augmenten la productivitat, i s'acompanyen molt bé d'una tassa de cafè al matí. L'efecte fa que augmenti l'atenció, per la qual cosa afavoreix la consecució de les tasques diàries i els projectes creatius. Hi ha gent que refereix qualitats afrodisíaques que augmenten la libido. Això la converteix en una varietat excel·lent per a parelles a les quals els agrada fumar juntes entre els llençols.

La Sour Diesel és coneguda per provocar sequedat de boca. Això passa quan el THC s'uneix als receptors cannabinoides de les glàndules salivals i assenyala una disminució de la saliva. Encara que aquesta sensació pot resultar una mica molesta a vegades, és l'excusa perfecta per a preparar una bona gerra de suc abans d'una fumada.

Al cap d'una o dues hores, depenent de quant fumis, els efectes sativa comencen a disminuir, i els efectes índica, menys potents, però igualment evidents, s'afermen. El nivell mitjà de CBD també es mostra en aquest punt, ja que la pujada disminueix gradualment en forma d'una suau reminiscència de l'efecte. Si estàs en ple dia de molt de treball, és hora de fumar o vapejar una mica més. Si estàs a casa, pot ser que sigui hora d'una migdiada reparadora.

Sour Diesel

EL SABOR I OLOR DE LA SOUR DIESEL: NO TÉ COMPETÈNCIA

Com hem esmentat, la Sour Diesel s'ha guanyat el seu lloc entre les 25 millors varietats de tots els temps. La High Times fins i tot diu que no hi ha millor sabor en el món cannàbic que el de la Sour D, i no s'equivoca! Acosta't un cabdell al nas, i enviaràs al sistema olfactori una característica aroma a gasoil. Aquesta mateixa sensació s'apodera també de les papil·les gustatives quan fumes, vapeas o ingereixes les seves flors en un comestible. Encara que l'olor i el sabor a carburant poden semblar poc atractius per a principiants, els terpens es combinen per a crear una cosa realment espectacular i indubtablement únic.

Les anàlisis de laboratori han revelat en les flors de la Sour Diesel un perfil complex de terpens. Un dels més destacats és el mirceno, una molècula que dota al cep d'aromes terroses que promou un efecte de pujada i alegria. Un altre és el limoneno, que li dóna a la mescla un toc de cítrics. El cariofileno és un altre terpè important present en la varietat que genera aromes de pebre negre i romaní. Totes aquestes notes herbàcies, terroses i afruitades es combinen per a crear alguna cosa que no és dolça, però tampoc massa salat.

CONREAR LA SOUR DIESEL: COLLITES ABUNDANTS I RECONFORTANTS

Conrear la Sour Diesel és un plaer, especialment per a ser una sativa. Té un temps de floració relativament curt, produeix cabdells compactes i esfèrics, i produeix collites substancials. En interior, les plantes poden aconseguir fins a 160cm d'alçada, encara que les tècniques d'entrenament com ScrOG poden mantenir-la més pròxima a un metre. D'altra banda, si tens suficient espai per a deixar-la florir, avanci! Les plantes d'interior produeixen collites molt gratificants, de fins a 525g/m² després d'un període de floració raonable, de 9-11 setmanes.

Les plantes d'exterior poden aconseguir fàcilment una alçada de 2m. Això requereix més manteniment en termes de poda, però la collita final fa que el treball extra valgui la pena. Et donarà fins a 600g per planta, i estarà llesta per a tallar a la fi d'octubre. La Sour Diesel prefereix els climes temperats, així que tingues-ho en compte si pretens portar la producció al límit.

DIESEL AUTOMATIC

La Diesel Automatic condensa les millors qualitats de la Sour Diesel en una varietat més petita, ràpida i fàcil de conrear. Els criadors de Royal Queen Seeds van donar vida a aquest cep estimulant en creuar la llegendària Diesel amb la genètica del Cànnabis ruderalis. La varietat resultant té un perfil genètic 40% sativa, 30% índica i 30% ruderalis.

La Diesel Automatic produeix flors llargues i denses, decorades amb pistils d'un intens color taronja i un munt de tricomas brillants. Aquestes glàndules treballen duro durant la fase de floració per a produir un contingut de THC del 14%. Encara que aquesta quantitat no farà volar la teva ment fins a la lluna, proporciona un subidón moderat que aconsegueix el punt òptim entre la sobrietat i l'aclaparament d'un colocón excessiu. Gaudeix d'aquesta fumada funcional durant el dia, per a estimular la teva creativitat i funció cognitiva.

Les plantes de la Diesel Automatic es mantenen petites i fàcilment manejables en tots els ambients de cultiu. En interior, produeixen 325-375g/m² i aconsegueixen una altura màxima de 70cm. Les plantes d'exterior creixen fins a una altura lleugerament major de 110cm i ofereixen collites gratificants de 60-110g per planta. Prepara't per a collir el teu recompensa tan sols 8-9 setmanes després de germinar les llavors.

Diesel Automatic

Diesel Auto
23_genetic background_1 Diesel x Ruderalis
33_Yield indoors_1 325 - 375 gr/m2
31_plant height outdoor_1 40 - 70 cm
25_flowering time_1 8 - 10 Setmanes
29_THC_1 THC: 14%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 60 - 110 gr/plant
32_plant height outdoors_1 60 - 110 cm
27_harvest period_1 13 - 14 setmanes després de brotar
22_Effect_1 Calmant, Lluït

Comprar Diesel Auto

UN CLÀSSIC ATEMPORAL QUE TOT CULTIVADOR HA DE PROVAR

La Sour Diesel no ha aconseguit el seu estatus de fama i prestigi sense raó, li ho ha guanyat a pols! Tant si estàs començant en el cultiu i cerques una nova varietat favorita, com si t'apassionen les satives i cerques una mica de la vella escola, la Sour Diesel t'ho donarà. El seu efecte inspirador i el seu sabor inigualable t'estan esperant perquè els exploris. Prepara't uns quants flascons per a emmagatzemar la gran reserva que està per arribar.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.