Amb el descobriment del sistema de receptors cannabinoides del cos humà, es refuta la idea que el cànnabis i el THC (tetrahidrocannabinol) emmascaren determinades malalties corporals com el dolor, en comptes de tractar directament el problema. Hi ha dos receptors cannabinoides al cos: CB1 i CB2. El CB1 es troba en diferents zones del cos com per exemple les neurones del cervell, la medul·la espinal i el sistema nerviós perifèric. Determinats òrgans i teixits també contenen el receptor CB1, com ara la melsa, les glàndules endocrines, el cor i zones del sistema reproductor i del sistema urinari i gastrointestinal. Els receptors CB2 es troben, principalment, en les cèl·lules immunològiques com els leucòcits, i en la melsa i les amígdales. La diferència entre els receptors és que el CB1 genera uns efectes semblants als provocats pel cànnabis, en particular els relatius a la circulació i a la psique. Els receptors CB2 no generen aquest efecte.
Cannabis receptors CB2 CB1
Estudis del cànnabis medicinal
Actualment, hi ha molts estudis sobre el cànnabis medicinal com a mètode per tractar una gran quantitat de malalties, la majoria dels quals fets amb rates i ratolins de laboratori. Segons un estudi, els cannabinoides ajuden en la necessitat de menjar limitant l'hormona leptina (la manera natural del cos de reduir la ingesta de menjar). Això explicaria perquè les persones necessiten menjar després de prendre THC o de consumir cànnabis. Aquests resultats poden ajudar a les persones amb poca gana o amb una pèrdua de pes significativa degut a una malaltia o als efectes secundaris de medicaments.

Un altre estudi va revelar que els cannabinoides disminueixen la sortida de les secrecions intestinals en l'intestí prim. Aquests descobriments indiquen que el cànnabis medicinal pot ser eficaç per al tractament de la diarrea.
Els efectes de la CDBL'anandamida endocannabinoide reacciona amb la musculatura llisa situada en les vies respiratòries dels pulmons i, per tant, redueix la tos. Com que incideix en els receptors localitzats en les regions superiors de les vies respiratòries del cos, es pot controlar la tos de les persones que pateixen malalties i afeccions de dipòsit.
Un estudi sobre el THC en relació amb les nàusees i vòmits va generar conclusions específiques sobre la previsió dels vòmits associats generalment al consum d'opiacis. Aquests descobriments són importants a causa dels possibles efectes que les substàncies químiques puguin tenir en els efectes secundaris de la quimioteràpia, on els vòmits i les nàusees són comuns.

Estudis relacionats amb el THC com a agent anticancerós van donar resultats positius en els ratolins de laboratori. Els investigadors van descobrir que quan es combinava amb un cannabinoide sintètic, el THC tenia un efecte important en el resultat de l'estudi. Es va injectar un càncer de cervell que provoca tumors greus a diversos ratolins de laboratori. La combinació del THC i del cannabinoide sintètic va atacar les cèl·lules tumorals provocant que es dissipessin. Cal destacar però que els tractaments contra el càncer realitzats en ratolins o rates podrien arribar a ser mortals o ineficaços en els humans. 
pacient cànnabis
Experiències dels pacients
La informació relativa a les experiències dels pacients amb el cànnabis medicinal com a mitjà de la investigació científica és qüestionable i requereix més estudi. Alguns professionals de la salut recopilen informació dels seus pacients; tanmateix, els resultats són massa escassos per a una anàlisis global completa. Essencialment, mitjançant l'avaluació de les respostes personals de la gent que consumeix cànnabis medicinal, es determina que per la majoria de malalties i dolors crònics, hi pot haver medicacions més eficaces, malgrat que les persones van respondre de manera diferent als medicaments. Actualment, no existeix un consens general a les preguntes respecte a l'eficàcia del cànnabis medicinal; cada cas és únic. 

Haga crecer su propia marihuana medicinal

 

Aviso Legal Médico:
Toda información que figura en listas, referencias o enlaces de esta página web es para fines generales educativos y no constituye un consejo profesional médico o legal. Royal Queen Seeds no tolera, aboga o promueve el consumo lícito o ilícito de drogas. Royal Queen Seeds no se responsabiliza por el material de las referencias de nuestras páginas o de las páginas a las que ofrecemos enlaces que toleran, abogan o promueven el consumo lícito o ilícito de drogas o las actividades ilegales. Por favor, consulte su Médico/Profesional Sanitario Cualificado antes de utilizar cualquier producto/método que figure en las listas, referencias o enlaces de la presente página web.

Tens 18 anys o més?

El contingut de RoyalQueenSeeds.cat és únicament apte per a adults i està reservat per a majors d'edat.

Assegura't de conèixer les lleis del teu país.

En clickar a ENTRAR, confirmes
que tens
18 anys o més.